Sziasztok!
Látom, mindenki küzd valamilyen szinten az alvással.....
Hát nálunk semmi változás, ált. kel éjjel 2 körül, és 6 körül, de rögtön vissza is alszik. Ja és újabban a reggel 6-os szopi után annyira beájul, hogy sokszor fél 10-10 órakor kel vel. Ma is pl. 10-kor ébredt!
Ez nekem így nagyon jó, mert a két nagyot nyugodtan el tudom készíteni az oviba, suliba, sőt még nyugisan meg is reggelizem, meg elpakolászom stb.......
Bár a múlt héten volt 2x ismeretlen eredetű felsírás, én a fogára gyanakszom.....nekünk ugyanis már van kettő.....
Itt látszik is:
Ja, és ma megkaptuk a nyereményt, amit Ágoston nyert a fotó-pályázaton, tök jó dolgok vannak benne!

Ezek:
Múlt héten megvolt a 4 hós szuri is, szerencsére nem viselte meg, volt egy kis hőemelkedés, meg bágyadtság, de nem dagadt be neki a helye, és már 7700 gramm!

Ami nem csoda, ha még éjjel is cicizik....de én ezt cseppet sem bánom! És hogy lekopogjam, még idáig nem volt beteg a drágám! Pedig a két tesó már volt beteg, és tőlük sem kapta el!
Kri!
Jó, hogy írtál erről a kúpról, ha esetleg eldurvulna a helyzet, én is beszerzem!
Melaszka!
Hogy te milyen kreatív vagy....!

Nagyon jó!
Honey!
Cuki a kis nőcid a nőnapi virágjával!
Ma ki akartunk menni levegőzni, és mire mindent kirángattam az udvarra, (kocsi, mózes stb...) addigra elkezdett esni.....meg a hülye szél is fúj.......

Mikor lesz már tavasz?????
Bocs, most csak ennyi telt belőlem, megyek, egy kicsit tornázom, míg alszik.....(ugyanis elkezdtem, de csak úgy "lájtosan", ne zavarja meg a tejcsit...)
D.