Millye: Csatlakozom Eszterhez, még nem tudod elkényeztetni, ha akarod se. Mi most tanuljuk a bölcsőben elalvás művészetét. Van, hogy 1 óra is kell, hogy végre elaludjon. Az a taktika, hogy azt tapasztalja meg, hogy Anya másképp is meg tudja nyugtatni, nemcsak felvéve őt, hanem akár simivel, akár halk énekelgetéssel, vagy csak megnyugtató beszéddel. Ez egyre jobban megy, de csak napközben, éjszaka nem alszik el, csak mellettem, velünk. De nem baj, így nekem is kényelmesebb, csak pisilni kelek fel az 1 éjszakai szopi után, aztán szunya reggelig.
Pocakom? Lengedez a szélben

, de napról napra szebb. Az intenzív belekönyöklés eredményeképpen a végéig csíkmentesen tartott bőröm jócskán rajzos lett, köldököm vízszintben van, linea negra megvan, lassan halványul. Mi nem vagyunk egy strandolós familia, de azért nyáron a derék finneket nem szeretném ilyen pocival riogatni a tóparton.
Mindenki rakjon képeket, én sem tudok velük betellni, Gjéti, Elif, Julcsi, nagyon szépek, köszönjük.
Apa-hozzáállás: Biztos emlékeztek, voltak fenntartásaim Édesapával kapcsolatban, hát büszkén mondhatom, remekül állja a sarat, én egész 9 éves pályafutásunk alatt összesen nem kaptam annyi puszikát, simogatást, és törődést tőle, mint Lénusunk 1 hét alatt. Ami baba körüli teendőt lehet, rábízok, ügyesen és zokszó nélkül csinálja. Jaj, mondjátok, hogy ez már így is marad, mert csak reménykedni tudok, hogy nem pukkan ki a szappanbuborék!!!!!
Fürdés: Mi 2 naponta pancsizunk, nagyon szereti Léna, egyáltalán nem sír.
Viszont Hajni, nem vagy egyedül, Mi sem szeretünk hason lenni. Rögtön, ahogy leteszem, és amin fekszik, az hozzáér a pofijához, az lelkes cicikeresésre ösztönzi, és rövidesen bedühödik, hogy darab cicit sem talál.
Amy, de jó, hogy jöttél, őrület, hogy milyen nagy már Vendi baba, és örülök, hogy minden rendben volt a kontrollon. Szóval most az hogy van, hogy bepótoltok Apával, de még nem megoldott a fogamzásgátlás?!
Remélem, Natasa és Boti babócák jobban vannak, puszika nekik.
Eszter, köszi, igen már írom a szülésről szóló nagyregényt, valóban így könnyebben megy a feldolgozás, és az átértékelés. A legnagyobb problémám a jókora mennyiségű önváddal, és a saját gyengeségem számlájára írt kudarcérzéssel volt, de ezek nagyrészét sikerült már megfordítanom.

Szóval napok kérdése csupán...