A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Utólag Isten éltesse a Szülinaposokat!

Szuperek a képek :D :D :D
Petra,Gréti,Zsófi,a kis Nati :D

Viranka!
De jól tudsz varrni és milyen szépet.

Niki!
Gratulálok a kis pasihoz. :D
Gondolom a párod most a fellegekben jár :D

Regi!
A joghurtot sem eszi meg Szeli?

Betegeknek jobbulást.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Kimegyünk a házhoz, mert bedobozoltam a hideg zsíroldót, pedig még a tűzhelyet le akarom pucolni (Apa meg már ki is vitte a dobozt)... :?

Betegeknek jobbulást!

Tényleg, hol vagytok?????????
Nagyon eltűnt mindenki... :(

Elég ronda, nyálkás idő van... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Hörcsög! Azt az egyet megeszi! :) Védőnő szerint kéne még ennie tejterméket, mert ez kevés... :roll:
De tegnap rátaláltam egy túrós sütire, azt ette! :)
Na, meg a túrórudit is! :) Így már talán elég lesz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

A joghurt régen nagyon fogyott nálunk, minden nap evett Rugó. De kb. egy hónapja egy kanállal sem hajlandó megenni. Helyette pudingot nyom befelé.

Na, ez egy újabb borzalmas éjszaka volt. Rugó éjfél után aludt el, reggel hatkor felkelt, de közben ötször ébredt.

Csak sok volt neki a tegnap délutáni maratoni alvás.

Próbálom összekaparni magamat :wink:

Gábor viszont mintha jobban lenne, lázat mér éppen, de szerintem nem magas neki.

Szép napot, V.
Tényleg eltűnt mindenki :!:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo sajnálom a rossz éjszakát :(
Párodnak jobbulást.

Regi de jó, hogy jövőhéten költöztök :)

Voltam tegnap Fleurnél. Beszéltünk a taliról.
Március 21 vagy március 28. Ki melyikre jönne.
Amelyik napra több a jelentkező az a nyerő.
Ha nem gond akkor én most nem keresek másik helyet.
Lenne a XVII. kerben ha megkapjuk az ovit.
Viranka ha gondolod a Kökire kimegyek értetek megint.
Ágicát valaki tudná hozni???
Kérlek jelezzetek vissza minél többen.
Az alig író de talira szeretettel jövő Nektarinra és Maricára is gondolok :wink:
A pénzt majd előre kellene utalni mert tudjátok, hogy foglaláskor kéri a csaj a teljes összeget.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lányok!!!

Én is vagyok ám - még egyben szerencsére :D , de nincs időm ideülni, csak hébe-hóba, akkor gyors olvasás, és reagálni nincs időm :cry: , és ez olyan rossz...
Csak néhány dolog:
Móni!Tüneményes gyönyörűség Kiscicád!!!!! :D Sugárzik a képeken!Olyan jó ránézni, jó kedvem lett tőle!
Remélem jól vagy...
Niki!Hatalmas gratula a kukackához! :wink: Hű de jó!
Anitja!Milyen szép Natasa!!! :D
Panndi!Huncut Zsófi is nagyon szép kislány :D Te hogy vagy? Fruzsikád?
Nyerkit!Én uram is csak férfiembert tud gyártani :lol: . Azt mondja, majd harmadjára...de biztos Hármaska is fiúra sikeredne :lol:
Hogy telik a várandósságod? Kell diétáznod most is?
Vindo!Gratulálok Neked!!!!! :wink:
Az éjszakát sajnálom :cry: . De kitartást!!!!Minden rossznak végeszakad egyszer... :wink: Mindenesetre jobbulást+++++++
Regi!Sok erőt és kitartást a pakoláshoz, dobozoláshoz!!

Jaj, jön Botikám
kispocc

Velünk minden oké, csak rengeteg a dolog, és bizony hiába, de nekem kell megcsinálnom. Bulcsi azért jól bírja az aktívkodást, csak estére fordul elő, hogy bekeményedik, akkor lepihizek, és rendbejön. De olyan keveset mozog Botihoz képest...Pedig rendben van a vizsgálatok szerint, de én mégis picit aggódom.
Most is itt a kőművesünk, gipszkartonozik, aztán van egy kis glettelés, vakolás no meg a többi :roll: ...de Uram azt ígéri, március végére a munka "koszos" része lezajlik. Utálok porban élni, s hiába takarítok ezerrel, a por mindig győzedelmeskedik. De már nagyon várom az eredményt!! :D
kispocc

Hát, megint kitolódtak a soraim...
kispocc

Sziasztok Lányok!

Megint csak gyorsan, mert Máté írtó nyügi, jönnek a felső rágók ....
Volt egy kis hörghurutja is, de már túl vagyunk rajta. :)

Talira szívesen mennénk, elvileg mindkét szombat jó, de úgy tudom 28-a munkanap, nem tudom még, hogy Peti dolgozik-e.

Ágica! Mi szívesen felvennénk Benneteket mondjuk Káposztás 2-n a villamos végállomáson, ha vállalod Petrust az öledben a két fiú között. Onnan kb. 20 perc út. Gyönyörű Petrusod, megcsodáltam :), ahogy a többieket is! :)

Niki, Anitja: Gratulálok a picikhez! :)

Regi: Nálunk nagy tejimádat van és a tejtermékek is jól mennek. :) Danonino? Vagy én szoktam joghurtba is túrót keverni :roll: Tejbegríz? Sajtból esetleg ízesített macisajt? Most ezek jutottak eszembe.

Nyügi :( :arrow:

KépKépKépKép
meryke

Helló, Lányok,
megint csak pár percem van, de gondolok ám MINDENKIRE!
Most csak ennyit:

Vindo: :-( mielőbb gyógyuljatok meg!!!

Ágica: Petrus lenyűgöző, és milyen szép hosszú haja van!

Anitja: Natitok gyönyörű!

Móni: hálásan köszi a taliszervezést!
Nekem csak a márc. 28. lenne jó (21-én kivételesen egész nap tanítok).

Kép
Kép
irina

Halihó!

:cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok, Bercó beteg lett. Az éjszakánk (Vindo!) nekünk is nagyon rossz volt. Most éppen alszik, tettem a feje alá egy párnát, így kap levegőt. Már voltunk is a dokibácsinál, valami felsőlégúti nyavalya, szerencsére nem influ.
Tegnap du-n meg meccsen voltunk. A Veszprém jött, tele volt a csarnok. Ráadásul olyanokkal, akik életükben nem voltak még meccsen, naná, hogy beültek az első sor elé, gyakorlatilag semmit nem lehetett látni tőlük. Egy nő meg a Gergő fejére pakolta a táskáját és a kabátját. Amikor meg szóltam neki, felháborodott. :shock: Mondjuk én inkább járkáltam, pontosabban Bercót követtem szinte végig. Dávid meg izzadságtörlőket szerzett játékosoktól. :lol: Nagyon boldogok voltak. Egyébként Dávid tegnap még tesi alkalmasságin is volt. Egy tesi tagozatos sulit is beírtunk a jel.lapra. Mesélte, hogy a súlypontemelkedés mérésekor csak saccoltak, mert túlugrotta a pálcákat. :shock: :lol:

Niki, óriási gratula!!!! :lol:

Anitja! Hú, tényleg hogy hasonlítanak. Imádom, hogy már ilyenkor meg tudják mutatni az arcocskájukat. Szép nagy baba lesz, ebben a hasonlítanak. :wink: :lol:

Panndi! De édes ez a leányzó. Látom, a szocializációval nincs gondja. :lol: Annyira szép a mosolya!

Regi! Bercó sem nagyon eszik tejterméket, bár ő is szopizik még rendesen. Néha rájön és bevág egy nagy adag joghurtot. Inkább a t.rudit és a tejszeleteket szereti. Olykor még a pudingot sem eszi. Tejet meg még szerintem nem is ivott. :oops: (Bár most éppen rizsfelfújtat főzök, azt szereti.)

Vindo! Jobbulást Gábornak! és Rugónak is! Tali: mindkét időpontban suli van. :cry:

Kispocc! No, akkor Neked sincs időd unatkozni. Ilyen takarítós vagyok én is. Utálom!!!!

Meryke! Jó, hogy megoldódott a probléma.

Móni! Ölellek.

Tegnap nem jelentkezett Silka, pedig gondoltam legalább megtudunk róluk valamit. Rendben van-e már Lizó?!

Emesét is hiányolom ám! Meg Sensét is. Úgy szeretem olvasni őket!!!! No, meg Irinát is!!!! :lol:

Megyek dolgomra. Pusz
dmaggie

Erre most olvasom Irinát. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Niki nagy gratula!!!

Ünneplőknek utólag is nagy puszi!

Nagyon jók a képek lányok!

Most csak rövid leszek, írtam :arrow: .

Móni puszi nektek is! Tali nekünk március 21.-én lenne jó. Március 28 azt hiszem munkanap lesz.....Amikor a gázos dolog volt akkor maradt ki valami is azért... :roll:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Betegeknek jobbulást! :(

Nati már pociban is csodaszép! :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Tali: Nekem csak a 28. lesz jó!!! Mindegy hol, mert vagy Apa, vagy a barátnőmék elvisznek kocsival! :)

Köszönöm a tejtermékes tippeket! Macisajtot nem eszi, utálja, hogy ráragad a szájpadlására. De tejbegrízt ki fogom próbálni, meg a Danoninot.

itt van... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Hahóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

Niki! GRATULÁLOK TÖKIHEZ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kicsinyítettem képeket, megpróbálom feltenni.

Anitja! Nagyon szép Nati!

lmóni! Jaj, de jók ezek az uszis képek! Cica mennyire élvezi! Apa is dobálja Zsozsit, de csak a szárazon.

Dmaggie! Sok gyógypuszi Bercónak! ++++++++++++++

No, eddig tartott, később jövök!!!!!!!
Teszek képet a kéthónaposomról (is). :D :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Lányok!
Újból itt!

Móni!
Jók az uszis képek!
Egyenlőre úgy tűnik, nekünk a 28-a lenne jó taliügyileg. Remélem tényleg ráér Apa, csak úgy tudunk menni.

Regi!
Gergő sem hajlandó tejet enni. Danonino, túrórudi, néha mackósajt.
Már költöztök? De jó!

Niki!
Gratula a kisfiúhoz!

Anitja!
Natasa nagyon szép kislány már most!

Maggie!
Bercónak jobbulást!

Kispocc!
Örülök, hogy jól vagytok!

Vindolanda!
Sajnálom az éjszakát. A mai biztos jobb lesz! Jobbulást a férfinépnek!
Jó kreszezést!

Panndi!
Ilyen ügyesen kanalaztok? Nekünk a darabos étel nem nagyon megy kanállal. Mindig a földön köt ki. :? A pépesekkel nincs gond. :)

Nyerkit!
Lehet, hogy a végén három fiad lesz. :wink:

Viranka!
Kemény lehet ez a hajnal kezdődő műszak. Csodállak, hogy ilyen sok türelmed van!

Csajok!
Figyeljétek a gmailt, mert Vindolanda volt olyan kedves, hogy megbombáz Titeket néhány képpel rólunk. :)

Szép Napot!
Gica

Kép
gica1

Lányok, feltettem Gica fotóit a g-mailre, nagyon kis aranyosak :D :D

Mennem kell, a fürdőszobából jelentkezem éppen. Rugó még nem alszik :evil: :evil: :evil:

Írok ám majd később :arrow:

Kép
vindolanda

Meryke!nyügit sajnálom :cry: . Boti is megszenvedte a rágóit(is)...
Maggie!Bercókának mennek a gyógypuszikák az éteren át!!!Gyógyuljon hamar!!
Mesi!De jó!Mindig úúgy várom, hogy láthassam a képeiteket!Olyan jó érzés, én ilyenkor mindg alig várom, hogy világrajöjjön Bulcsú, és mi is "nagycsalád" legyünk :D !
Gica!Hurrá!Megyek is a gmailre!

Kőműves elment enni, én meg villámsebesen elaltattam Nagyfiamat, míg nincs zuhogás...
kispocc

Sziasztok

Boldog hófordulót Lotti babának (tegnapra :oops: )

Boldog hófordulót Geginek!!!

Lmóni,Meryke: Írtam pü-t.

Most csak ennyit tudtam írni.

Szép napot! (Bár amilyen rossz, ahhoz képest voltunk kint és ninics hideg egyáltalán)

Kép

Kép
agica1126

Elküldené valaki nekem a g-mail-es jelszót :oops: (meg a felhasználónév sem ugrik most be :oops: )

Kép

Kép
agica1126

Ágica küld el privin az email címed és megy

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gica tüneményesek a gyerekek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó 75 percnyi gigászi alvás után felkelt :shock: :x :evil: Gábor kiköltözött a fürdőszobába délelőtt, és ott összeszedte a prezentációhoz szükséges dolgokat. A mosógépen elfér a notebook, és Rugó nem látja, így nem akadályozza meg a munkát. Most elment az egyetemre.

Én meg itt maradtam a fantasztikus Rugóval, aki alvás nélkül is működik, nekem meg már karikák vannak a szemem alatt, két nap alatt tíz órát sem aludtam :roll:

Holnap, ha minden jól megy, tényleg hazamegyünk.

Miléna fogok majd írni :arrow: Nálunk is nagy meccs ez mindig. De most megyek.

Rugó az ágy rácsával görget maga előtt egy üres kólás üveget.

Kép
vindolanda

Ja! 28. munkanap? Akkor csak Apára számíthatok, ő meg elég kétesélyes... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Móni!
Gréti még mindig gyönyörű :wink:
Örülök,h. újra írsz nekünk :)
Tali időpontja nekünk mind1 :) alkalmazkodunk :) s köszi a felajánlást szerintem élünk vele :)

Niki!
gratula :) jól összehoztátok :) Apa gondolom(meg Te is) 2 lábbal a föld felett lebegtek :)

Anitja!
nagyon édes :) s milyen aranyos orra van :) jobbulást Nektek :)

Regi!
túrógombóc? gyümölcsös tejes turmix? Hátha bejön Szelinek :)
Míra egy időben zabálta a joghurtot :) aztán megunta :) mostanában meg esténként iszik kicsi kakaót vacsihoz,h. pótolja a napi kalciumadagját,gyorsabban nőjjön :)

Maggie!
jó magasat ugrot Dávid :) Bercónak jobbulást :)
meccs jó lehetett :) de szerettem régen járni :)

mi megvagyunk :) fiam állandóan az udvaron lenne,nem akar bejönni,így gép előtt töltött időm jelentősen minimalizálódik :) + még mindig válogatom a képeket amiket elő kellene hívatni :) már 2006 májusnál tartok :) és visszafele haladok :) már csak 2005 van hátra :)
én betaknyosodtam,hiába itt a jó idő persze nem öltözöm fel rendesen aztán meg csodálkozom :roll:
Bálint reggel egyfolytában mondta:Mami mammi :) és közben mutogatott :9 mire rájöttem C vitamint akar :) aztán mondtam neki vitamin és utánozta :) nani nani :) imádom :)
Míra meg "szerelmes" az egyik csoporttársába,tegnap is festett neki,aztán meg diktálta mit írjak :) a lényege az volt,hogy szeretlek Milán,a feleséged leszek,mindig átmegyek majd hozzád,puszillak :)

Pocc!
nem is csúsztál ki :) de utáltam mindiga felújítással járó port :evil:
fúúúúúúúúúúúj :evil: :evil:
Botinak jó pihenést :)

pusza :)

Gica!
aranyosak nagyon agyerekek :) de melyik melyik :) hasonlítanak nagyon egymásra :)

Vindo!
ismerem e minima alvást :wink: jobbulást Rugónak és Gábornak :)
Jó utat

KépKép
viranka

Visszakukkantok:
Meryke, remélem, nem betegedtek vissza!

Maggie: nagyon sajnálom! :-(((((

Vindo: a fürdőszobán jót nevettem, de teljes együttérzésemről biztosítalak, gyerek mellett esélytelen dolgozni (már ha fent van)... Remélem, kicsit többet tudsz aludni ma éjjel.

Móni, azok a Grétike-képek... olvadoztam rendesen...

Mesi: hogy már két hónapos Gegi? Aszta! Gratulálok az ifiúrnak!

(Ma csaknem megőszültem, Ádi 7.15-től nyomta és most, fél 4-kor dőlt ki... de amúgy is általános, hogy 7 körül kel és 2 után alszik el, ami "szuper", mert így se délután nem tudok dolgozni érdemben, mert nem fogom hagyni 6-ig aludni, különben éjjel 2-kor tesszük le; sem este, mert azért ha 5-kor is keltem vagy kel, 10-fél 11 előtt nem fog elaludni -- bírom, hogy mindennek mindig az a hatása, hogy ne tudjak dolgozni vagy aludni... mint valami összeesküvés-elmélet ;-)) még jó, hogy 5 perc múlva tudok rajta röhögni, de menet közben majd felrobbanok.)
Puszi, mék világmegváltani.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Lányok! Tudja valaki, hogy a kicsi anyakönyvezéséhez még mindig kell a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat?

Én mostmár egyre súlyosabbnak érzem magam.Pláne mikor Marcival kell a földön játszani aztán gyorsan pattani és átrohanni valamiért a másik szobába. Persze együtt. Ő már ott van mire én feltápászkodok. De egyébként köszönöm az érdeklődést semmi panaszom nincsen.
És nem nem kell diétáznom.Valami csoda folytán a cukorterhelésem 6,4.

Na én a fürdőben maximum a kádba ülhetnék be netezni.Bár ha meggondolom néhány párnával és pokroccal egész kényelmes lenne. Szegény Manó meg nyujtogatná be a két kis kezét hogy őt is vegyem be a buliba. :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

nyerkit, szerintem kell. Csak azt nem tudom, akkor is kell, ha ugyanabban a kerületben szülök, ahol férjhez mentem.
Vendég

Annak idején mi azzal mentünk szülni, mert házasodni Heves megyében házasodtunk, a nevünkben Gáborral pedig semmilyen egyezés nincsen (így Rugóval sincs).

De úgy emlékszem, hogy a távolság miatt kellett :roll: :roll: :roll:
Nagyon régen volt már ez :D

Fürdés: Rugó nagyon cseles, a lavórt fejjel lefelé a kád mellé tolja, így derékig be tud hajolni, és meg fél kézzel tartom, hogy be ne boruljon mellém.

Kép
vindolanda

Nyekrit!

kell!! hugi is mostanában kérte ki.
Akkor nincs rá szükség ha abban a kerületben vagy városban szülsz ahol összeházasodtatok :)

:arrow: hiszti :)

KépKép
viranka

Hahó!!

Nyerkit!De jó!Képzeld, nekem se kell diétáznom :D Akkor most legálisan hízhatunk, hurrrrá :lol:
KELL az akivonat!

Lányok,látom akkor nem vagyok egyedül az építésből adódó por- és koszutálatommal. Olyan idegbeteg tudok lenni miatta...és lóg a nyelvem, mindent felnyalok, és az eredményt kb. 5 percig élvezhetem :twisted:

No, hát mindenkinek szép, nyugodalmas estét és éjszakát!!!! :D pusziiii
kispocc

viranka, akkor tuti nem kell? Ez jó hír nekem :)
A polgárink az oktogonnál volt, a kórház a MÁV :)
Vendég

Tali: Nekünk mindkét időpont jó!

Most csak a képeket dobálom fel. Irtó strapás napom volt, ki vagyok nyúlva teljesen...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! A bal oldali képen nem bandzsít! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vera! A gyümölcs-tej turmix jó ötlet. Bár Szeli semmit nem kóstol meg pohárból, az üvegéből meg csak a vizet hajlandó inni, egyébként kiköpi... :shock: De egy próbát megér. :)
De jó, mert a kísérletezéseim nem vesznek kárba, Apa mindig felfalja! :lol:
Szeli is rá van kattanva a vitaminjára, na, meg a homeopátiás bogyóira, állandóan azt kérné... de nem adok, csak ha szükség van rá! ;)

Vindo! :lol: Én ezért fürdök inkább együtt Szelivel (vagy Apa)! ;) Nagyon kis rafináltak. Szeli is könyökéig benyúl a vízbe, vagy mosdat, egyébként nagyon édes, csak, amikor a hajára keni a habot... :? A múltkor meg a játék babakocsiját akarta bedobni... :roll: :lol:

Mesi! :lol:
Nagyon cukik!!! :D

Nyerkit! Csak lassan! ;)
Neked is nagyobb a pocakod, mint Marcival?

Voltunk a bölcsiben a nyitott napon! Hát, Csajok, Szeli már egyből szaladt is be, és játszott a rengeteg játékkal, a gyerekekkel, én meg beszélgettem ismerős anyukákkal, meg a bölcsis gondozókkal.
Alig akart eljönni onnan, nehezen tudtam ráadni a ruháit is, mert ellenállt. :lol:
Kaptam infót is, április 15-ig kell leadni a munkáltatói igazolást, hogy mikortól megyek vissza dolgozni... :? Kicsit korai, nem?
Beírva be vagyunk, de ez kell a végleges felvételhez.

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként Szelinek jönnek a szemfogai, elég nyűgös, sokszor kap a szájához, meg mutogat befelé, mikor kérdezem, hogy hol fáj... :? Szegénykém. Bár annyira nem vészes, de az étvágya is elég ingadozó... :roll: Ja, és ami a legrosszabb, hogy mindig sírva ébred... :cry:
Fleur! Erről jut eszembe, hogy mesélted, hogy Lilla is van úgy néha, hogy hozzá se lehet nyúlni, mikor sír, meg vergődik. Szeli is ilyen most a foga miatt, és ami bejött, hogy sssssssssss hangot adok ki halkan, és ettől meg szokott nyugodni. Semmi más nem jön be, se simi, se ölelés, se ölbevétel, csak ez! Hátha Nálatok is beválik! 8) Mostanában van ilyen egyébként?

Kép

Kép
regcsiken14

hahó!
csak életjel erejéig jöttem.
élünk, de lotti babán kívül mindannyian betegek vagyunk. vmi takony-torokfájós-lázas kórság. már javulóban, de volt vagy 2 kritikus nap.
levegőzés éppen ezért gyakorlatilag kimaradt. így szegény lotti sem nagyon van levegőn.
minden betegeskedőnek jobbulást.

egyképet dobok az egy hónapos lottiról.
Kép

(ő is bandzsít minden képen :) )

Ildikó
KépKépKép
sense4

tali: ha minden jól menne, mi is bevállalnánk. egyelőre mindkét nap jónak tűnik.

jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lányok, micsoda luxus, hagytam a francba minden tanulnivalót, és megnéztünk egy filmet 8) 8) 8)

MOst pedig lefekszem aludni 8) 8) 8)

Lotti, Gegi, Zsófi nagyon aranyosak :D

Regina - én alig emlékszem olyanra, hogy Rugó ne bömbölve ébredt volna és ne kellett volna cipelni utána vagy tíz percet :roll:

Kép
vindolanda

Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol:
Tali nekünk tuti kimarad, ha egy nap egy órát fenn vagyok, iszonyatosan begörcsölök :?
Vendég

hello

annyira jo, h jottel moni, annyit gondoltam rad!!!!!! mi is mennenk a talira es majd ott remeleem elmondod ezt az uszi dolgot, mert ugye greti jart babauszira? es akkor most tud uszni? nekem ez annyira erdekes

idopont TALI MI MARCIUS 16-20-IG MEGYUNK A KOLPINGBA, DE A SZOMBAT MAR JO, DE JO A 28 IS.

Linike a heten nem volt oviban, mert nathas lett, ma kapja meg a 18 hos oltast meg a baranyhimloset. tegnapra elkapta tomi is en meg mar hetfotol nathas vagyok, igy 1 honapot csuszik a kezdes, mert igy feltem elkezdeni!

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt!

Lotti baba nagyon ééédes! :)

Jobbulást minden betegeskedőnek! +++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! De rossz lehet... :( Szeli addig sírt (illetve ordított) minden ébredésnél, míg le nem vettük a rácsot...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Mesi!Igazán büszke lehetsz, gyönyörű, nagyon édes Gyerkőceid vannak!!!Geginek boldog kéthónapos szülinapot :D , így utólag is!!
Sense!De édes Lotti!!!Neki is nagyon boldog egyhónapos fordulót!! :D Nektek jobbulást!!
Imádom nézegetni ezeket a kistesóképeket, alig várom Bulcsit :D

Regi!Én Botim is ilyen, ha valami baj van, veszettül vergődik, de nem hatja meg, ha ölbe veszem. Zokog, én pedig fogom a mancsocskáját, beszélek hozzá, hogy mindjárt jobb lesz, türelem, én is ssss hangot adok :D , s egy perc múlva rám mászik, és kapaszkodik. Aztán ölben tölt 5-10 percet csendben, és megy a dolgára :D .
De ügyes Szeli, hogy ilyen barátkozó!! :wink:

Vindo, micsoda luxus :D :D :D ! Tegnap én is már negyed 9kor lehevertem a kanapéra a tv elé, mert Boti kidőlt, és rendeltünk kaját, olyan jól esett egy kis kikapcsolódás...

Na, de ma megint nehéz nap vár ránk. Itt a kőművesünk, Boti minden hangos zaj miatt kiabál, és ideges, nem tud aludni napközben semmit :? . Estére kikészül drága Kincsem, de ez van, majdcsak hamar végez..
Boti jön :arrow:
kispocc

Sziasztok!

Nem tudtam vissza olvasni,BOcsi :oops:

De a képek nagyon jók!! :) :)

Tegnap előtt este rosszul lettem.Tegnap mikor tehettük pihentünk Domival,fájt a fejem szarul voltam,ma már tűrhető. Domi kezd jobban lenni,bár köhög még,de láz elmúlt és már nem folyik annyira az orra.
Beni megy már oviba,a 22 gyerekből jó ha fele megvan,annyian betegek :(

Már igazán lehetne jó idő :?

Hoztam nektek egy linket érdemes megnézni:

http://www.vitaminszabadsag.com/
varga tünde

Halihó!

Kissé ki vagyok purcanva én is, bár az éjszaka nem volt olyan borzasztó, mint amire számítottam. Na, majd a mai. Reggelre Bercó ugatott rendesen. Szinte biztos, hogy éjszaka be fog fulladni. Pedig adom a gyogyikat rendesen, de ez az ugatás.... Már előre félek, szerintem benyomok majd neki egy kúpot megelőzésként. Tegnap kétszer aludt, egyik sem sikeredett hosszúra, amúgy a kedve nem volt igazán rossz. Most is szunnyad, mindjárt kezdek dolgozni.

Regi! Ez nagyon jó lehetett. Bercó is nagyon élvezte a múlt héten a gy.társaságot. Talán kezd változni, tegnap, amikor mentem át a szomszédba már nem üvöltött utánam.

Gremese! Ó, de nagy a szerelem!!!! :lol: :lol: Gegi nem úgy néz ki, mint egy két hónapos és hogy bírja a gyűrődést!!!! :lol: :lol: Nagyon szépek egyébként. Hú, és Te is nagyon jól nézel ki, már éppen hiányoltam, hogy magadról meg nem is mutizol képet.
Geginek nagy gratu a két hónaphoz!

Gyönyörűséges Lottinak meg az egy hónaphoz! :lol: Milyen kis husimusi ő is. Biztosan jól tartja az anyukája. Jobbulást a család többi tagjának!

Panndi! Jaj, Istenem, de sajnálom. Nekem mindig azt mondta a dokim, hogy görcsök esetén két magnézium + pici alkohol. Az alkohol uis. lazítja a sima izmokat. A mensis görcsökre is szokták ajánlani, abban segít.

Vindo! Tudsz ám élni. :wink: :lol: Hogy vannak a fiúk?

Tünde! Jobbulást Neked is!!!

Kispocc! Csak vége lesz egyszer... Jó lazulást Nektek is!

Bercó szerencsére csak ritkán ébred sírva, igaz éjszaka rendesen anyázik, meg cicizik, de akkor is olykor rá lehet beszélni, hogy folytassa az alvást.
Na, megyek dolgomra.
dmaggie

Húha, úgy látom van néhány betegeskedőnk. Jobbulást!

Viranka!
A rövid hajuk miatt hasonlítanak csak, egyébként nem. A véznább Zsuzsu, a vaskosabb Gergő. :)

Kispocc!
Hát, nem semmi az építkezés, úgy hogy ott is laktok. Brrrrr.... Én már egy sima festéstől kivagyok....

Regi!
Nagy szerencséd van Szelivel, hogy ilyen barátkozós.
A ssssss-t én is kipróbálom. Néha nálunk is előfordul, h szükség van rá.

Emese!
Szépek vagytok!

Sense!
Lottibaba már 1 hónapos? Még csak most született!

Vindolanda!
Tanulás helyett film? Hol itt a fegyelem? :lol:

Tegnap délután Gergő extra nyűgös volt. Lehet, h a mai időt érezte? Semmi nem volt jó neki, alig vártam, h este legyen. Viszont jól aludt. Zsuzsu is csak 2x kelt, egész kipihent vagyok...

Szép napot
Gica

Kép
gica1

Lányok, megint végeztem a csomagolással, hátha ez alkalommal el is indulunk :wink:

Mindenkinek jobbulást, babáknak és mamáknak egyaránt.

Még ki akartam menni levegőzni Rugóval, míg Gábor hazaér, de eleredt az eső.

A tegnapi film amúgy a "Taken" volt, egy kicsit vérgőzös kedvem volt 8)

Szép hétvégét, és vasárnap este jelentkezem.
Üdv, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok
Megvagyunk.Eddig anyósomnál és napközben meg anyuéknál..készül az emma szoba...pakolás, pakolás...de ma szönyeget tisztítottunk és holnap be is lehet pakolni...hétvégén költözünk ide....

Autót is szeretnénk venni..de ai tetszik drága..amire pénzünk van nem tetszik..:-( most kölcsön autóval járunk..de holnap vissza kell adni :-(

Maggie: minden taliban benne vagyunk!!!! Jobbulást a kis szépszemünek

Anitja: NAti nagyon kis szépséges csaszi!

Niki: Ez igen! Gratula a kis legényhez!!!

Panndi: Zsófi is nagyon szépséges...

Móni: Cica fürdős képei eszméletlenek!

huh most bajban vagyok.....
Minden gyerkőc annyira édes, szépséges!
BEtegekneke jobbulást!
Ünneplőknek nagy puszi!

Tali: elvileg nekünk minden jó..majd szerzünk kocsit.....:-) Maggie ti jösztök?? Vindo?

Elküldöm mert ez a gép bármikor megadhatja magát!
folyt köv

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: