Halihó!

Nagyon szomorú vagyok, Bercó beteg lett. Az éjszakánk (Vindo!) nekünk is nagyon rossz volt. Most éppen alszik, tettem a feje alá egy párnát, így kap levegőt. Már voltunk is a dokibácsinál, valami felsőlégúti nyavalya, szerencsére nem influ.
Tegnap du-n meg meccsen voltunk. A Veszprém jött, tele volt a csarnok. Ráadásul olyanokkal, akik életükben nem voltak még meccsen, naná, hogy beültek az első sor elé, gyakorlatilag semmit nem lehetett látni tőlük. Egy nő meg a Gergő fejére pakolta a táskáját és a kabátját. Amikor meg szóltam neki, felháborodott.

Mondjuk én inkább járkáltam, pontosabban Bercót követtem szinte végig. Dávid meg izzadságtörlőket szerzett játékosoktól.

Nagyon boldogok voltak. Egyébként Dávid tegnap még tesi alkalmasságin is volt. Egy tesi tagozatos sulit is beírtunk a jel.lapra. Mesélte, hogy a súlypontemelkedés mérésekor csak saccoltak, mert túlugrotta a pálcákat.
Niki, óriási gratula!!!!
Anitja! Hú, tényleg hogy hasonlítanak. Imádom, hogy már ilyenkor meg tudják mutatni az arcocskájukat. Szép nagy baba lesz, ebben a hasonlítanak.
Panndi! De édes ez a leányzó. Látom, a szocializációval nincs gondja.

Annyira szép a mosolya!
Regi! Bercó sem nagyon eszik tejterméket, bár ő is szopizik még rendesen. Néha rájön és bevág egy nagy adag joghurtot. Inkább a t.rudit és a tejszeleteket szereti. Olykor még a pudingot sem eszi. Tejet meg még szerintem nem is ivott.

(Bár most éppen rizsfelfújtat főzök, azt szereti.)
Vindo! Jobbulást Gábornak! és Rugónak is! Tali: mindkét időpontban suli van.
Kispocc! No, akkor Neked sincs időd unatkozni. Ilyen takarítós vagyok én is. Utálom!!!!
Meryke! Jó, hogy megoldódott a probléma.
Móni! Ölellek.
Tegnap nem jelentkezett
Silka, pedig gondoltam legalább megtudunk róluk valamit. Rendben van-e már
Lizó?!
Emesét is hiányolom ám! Meg
Sensét is. Úgy szeretem olvasni őket!!!! No, meg
Irinát is!!!!
Megyek dolgomra. Pusz