A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Hát mire megírok egy hozzászólást ennyi jó hír!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Éljen-Éljen Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)

gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nem ér a fiús anyukák szívét fájdítani ilyen tündéri csajos cuccokkal! :D :D :D

De majd meglátod fél év múlva milyen vagány lesz Marci is. :)

Figyelj nagyon oda, hogy három óránként egyél! Lehetsz rosszul attól, hogy szoptatsz, fogyózol, és a vércukorszinted ingadozik.
Nem tesz jót!
Vendég

Asiye!

Hármasban vagy négyesben... Anyukája jön segítni neki. Nem tudom a férje most rögötön otthon marad-e, vagy majd csak később.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 10:57-kor.
Vendég

Kösz Cat! :) oda fogok figyelni magamra, muszáj!mert hát figyelnem kell a gyerekekre is! :) :)

biztos vagyok benne hogy Marci, és Döme nagyon dögös-vagány kiscsávó lesz!! :) :) :)
most aztán kényeztetik majd itt a csajok!arány 4:3 a lányok javára! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Már kíváncsi vagyok, hogy holnap Sissi megtudja-e az övék mi lesz.
Vagy 5:3 vagy 4:4 lesz az arány.

Én még mindig fiúra tippelek, bár ez Gabinál sem jött be.
Vendég

Asiye vigyázz magadra.... :!: :!: :!:

Jók a rucik :wink:

Picivel mi van???? :shock:

Hivtam apát,megyünk ma az ágyért :lol: :lol: mégegyszer köszi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ha már itt tartunk..a lányomnak meg jó lesz Beni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Beni imádja a csajokat! :D
Bár eddig mindig az idősebbekre bukott, de nagyon remélem, hogy ez megváltozik.
Vendég

Törpiri!

Azért ne aggódj, ott lesz Marci is. És reményeim szerint hasonlítani is fog Benire.
Vendég

Törpiri!

Örülök, hogy összejött a kiságy! :) :) :)

Cat!

Szerintem nis fiú lesz a múlkori uhu után sissinek, de ki tudja! :wink: :wink: :wink:

nekem is így kezdődött! :) :) :) aztán itt van Yasemin! :) :) :)

Más:
Azt említettem hogy anyukám Tatárszentgyörgyön lakik? És ismeri a lelőtt kisfiú nagymamáját. sőt a kisfiút is sokszor látta, a közértben találkoztam rendszeresen. ma lesz a temetés, ayukám nem tudom, hogy tud majd hazajutni meló után :? :? :?

és egy másik temetés: a barátnőm kislányát, aki a 36. héten született halva, szintén ma temetik! :cry: :cry: :cry:

A Kerepesiben van egy trész fenn tartva muszlimoknak, de csak az apukája lesz ott meg valószínű a férjem és senki más.
mivel halva született semmilyen vallási szertartásra nem fog sor kerülni, ezért nem lesz ott senki, csak a férjem a legjobb barétja az apukának és őt kérte meg, mert nem akarja egyedül csinálni :( a férjem nem merte visszautasítani, de nagyon tart tőlle, mert ugye felkavaró nagyon....de hagyjuk is....

Kép Kép Kép
asiye

Szerintetek a kókuszmatrac a legjobb a gyerekágyba???
vagy jó az IKEA-s matrac is???? :shock: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Akkor én meg Hamzámnak bekerítem Csucsu Szabináját!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
más kislány van? Mert Alper még facér!! :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

én az ikea-ban vettem azt a kéket. nem tudom most a nevét, de nagyon bevált. mi az új kókusz matracon túl adtunk. egyszer feküdt rajta Alper :?

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Én a kókuszmatracra esküszöm.
Az a legjobb a gyerek gerincének.
Most is ilyet kap majd Beni. Nem lesz olcsó nagy méretben.

Asiye!

Sajnálom, hogy a ilyen helyzetek adódnak az életben.
A muszlim temetéseken egyébként is csak a férfiak szoktak részt venni. Vagy rosszul tudom?
Még Tunéziában hallottam erről. És hogy a nők csak később látogatnak ki a temetőbe, mert nekik ez nagyon megterhelő lenne lelkileg.
Vendég

Hú Cat erről bővebben ha hazaértünk, de most zrom a gépet mett megyek oviba Hamzáért. :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye

Ok.

Törpiri!

Úgy tudom a kombi kiságyak fekvőfelülete 120x60 cm.

A Brendonban most akciós kuponnal a kókuszmatrac ebben a méretben:

http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... ctid=86751
Vendég

Cat..mekkora kell Beninek???

itt most akciósak,nem tudom van-e olyan méret...

115 , KÓKUSZMATRAC
Ár: 8500 Ft
KÓKUSZMATRAC 140x70 cm 12900 Ft helyett most csak 8500 Ft

120x70 cm kókusz 9500 Ft

116 , KÓKUSZMATRAC
AKCIÓS ÁR: 6500 Ft
KÓKUSZMATRAC
120x60 cm 11900 Ft helyett most csak 6500Ft

120x70 cm kókusz 9500 Ft

MEGRENDELÉS

kókuszmatracok
Ár: 6500 Ft

http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=butor

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszi..ez igy még olcsóbb..megyek az újságoshoz :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Neki már nagy ágya lesz. 200x90 cm matrac kell. Csak még azt nem tudom, hogy 6, 8 vagy 10 cm vastag. 30 ezer körül van a Novetexben, és ingyen házhozszállítják. Ezt találtam legolcsóbban.
Ráadásul majd az Egészségpénztári számláról visszaigényelem az árát.
Vendég

Akkor az úgy tök jó!!
:lol: :lol:
A barátnőmék is úgy vettek..még az ágy is arról ment...

Én most azon vettem a mellszívót...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gergőnek is hagyjatok csajszit :):):)

Gabi gratula akkor minden rendben lesz :):):

asiye szupik a cuccok :)

nika70
Salgótarján

Akkor most mégis túl sok a fiú?

Nóci, Zsu, Afra, Nika, Csucsu, estleg Andy!

Hajrá! Még kellenek a lányok!
Vendég

Azt még nem is írtam, hogy a kocsi ma sem lesz kész. :(
De állítólag a holnap délután már tuti.
Hiszem, ha látom.
Vendég

Na megvettem a baba magazin :wink: igy már a matrac is meglesz....

Csajok én alig bírtam menni...mint a lassitott felvétel.és még mindig szúrkál "ott lent",de közben meg annyit mozog Lili.
Azt mondják ha szül az ember akkor elötte már nem nagyon ficánkol...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na megjöttünk! :)

Cat!

Nem ugy értettem, hogy csak a férjem megy és Én nem, hanem hogy csak a férjem megy és senki más, mármint valószínúleg ketten temetik a barátjával a kicsit.(na jó a sírások ott vannak, de nincs más résztvevő). Egyébként igen, a nők nincsenek jelen a temetésen mikor a földbe teszik a halotatt, de a ravatalnál vagy hogy mondjam ott részt vehetnek. a halotti imán is férfiak vannak, de most nem lesz, mert a kicsi halva született.

Sajnos sokszor látom a török tv-ben hogy minden "szabályt " átszegnek és boldog-boldogtalan ott van a temetésen és jajgatnak jobbra-balra pedig ez kifejezetten tilos. Mármint a hiszti, jajveszékelésstb...
na mindegy nem akarok túlságosan belemenni a témába :)
Afra, ha valamit nem jól írtam légyszi javíts ki, ha Te másként tudod. :)

Egyébként az előbb hívott a férjem hogy hogy vannak a gyerekek? aztán mondta, hogy most értek a temetőbe :( szegénykémet megviseli kicsit...apuka Ő is...

Törpiri! Csak óvatosan! :) :) :)
Lehet ti sem várjtok meg a dokit?? :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

míg megírtam a hozzászólást elaludt mind a 3 gyermekem :lol: :lol: :lol:
azt sem tudom mit csináljak!: hajatmossak, aludjak, takarítsak :? vagy csak legyek és élvezzem a csendet :?: :?: :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok
Megjöttem én is.

Gabi!
Örülök a jó hírnek.
Gratulálok a kislányhoz.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

A kórházban voltunk, de akkora fejetlenség van.
Küldtek minket mindenfelé, ahová mentünk, onnét vissza az előzőhöz..
Senki nem tud semmit..
Ááááááááááááá
Káosz.
:evil: :evil: :evil:
Aztán voltam a piacon, vettem szép virágokat.
Tulipánt, árvácskát, amiket ki lehet már ültetni, és nem fagy el.
Valamint a Brendonba vettem, pár dolgot Dalmának.

picimami

Törpiri!
Csak nem, szülni fogsz te is hamarosan??

Jujj, de izgulok érted.

picimami

Asyie!
Szörnyű lehet most a párodnak is, és a családnak is.

Én is nagyon félek, ma feketében láttam a barátnőm édesanyját.
Nem tudom mi van a kicsivel :cry: :cry: :cry:

picimami

Nagyon szépek a kisruhák, Asyie!
És tényleg vigyázz magadra, nagyon.

Én ma megettem egy hatalmas lángost a piacon.
Dalma ficánkolt is utána rendesen. :oops: :oops: :oops:

Apa eléggé feszült.. napok óta alig látom.
Küldenie kell el embereket, és nem egyszerű neki :cry:

picimami

Afra!
Hogy van a lábikód?

Zsuzska!
Mi van veled??

picimami

Sziasztok!

Mi van itt csajok?? Már a mennyegzőre készültök??? :lol: :lol: :lol:
Én azért, ha lehetne választtani a fius anyukák sorába állnék be, de mint tudjuk ez nem kivánság müsor!!! :lol: :lol: :lol:

Piri! lehet, hogy te is napokon belül megszülsz?? Hmm! Csak nem fogad szot a kicsi lány! Makacs lesz!!!

Pici! De jó! Én is vettem már néhány virágot kintre nárciszt játszintot meg tulipánt! Mind cserepes és majd kiültetem! Meg vettem magokat és majd most márciusban kell elültetni! Ki akarom disziteni az erkélyt balkonokkal! Most van erre időm! Munka közben nem volt! :) Most potolok!!!!!

Cat! Én is szerintem kokuszmatracra fogom cserélni a kiságyban lévő matracot! Mert az eladó nem tudta megmondani mi van benne, de az tuti, hogy nem az! Azt mondta lehet ikeás! De jó állapotban van! De abbol azért amugy sem árt az uj nem??

Asiye! Ez olyan fürcsa! Tény, hogy halva született a pici, de olyan furcsa számomra, hogy az anya nincs jelen! Én mondjuk nem ismerem ezt a vallást, de nekem furi, hogy nincs ott az anyuka! Bár tény, hogy neki most ez felkavaró csak neki is el kéne bucsuzni nem??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Olyan szépek, és annyira jó volt már ilyen szines virágokat látni.
Reggel ahogy sétáltam le a piacra, már csiripeltek a madarak, olyan tavaszias, és jó érzés.
A depim is elmúlik tőle.

Most azt hiszem tusolom egyett, és bebújok az ágyba.
Éjjel nem aludtam jól..
Most olyan fáradt vagyok.

Én is benevezek egy kókusz matracra.. de nem figyeltem hogy akciós most.. :shock: :shock: :shock:

picimami

Na lányok megjöttem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Hát a dokira majdnem 1-ig vártam, de a mai nap után ez sem érdekelt :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bementem a h&M-be de sajna alig volt választék valami rugit szerettem volna, na mindegy igy vettem body-t és egy kis plüsnyuszit:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Hála Istennek a mai "expedíció" teljesítve...most csak a szokásos agyleszívott állapotomban vagyok, de a lábam már jobb (igaz, szépen össze is eszkábáltam, h járóképes legyek).
Jujj, mennyi jó hír mára! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nika! Gratulálok a lakáshoz! Húú, remélem én is, h EZ kellett ahhoz, h jöjjön a Picúr!
Gabi! Gratulálok a LÁNYKÁDHOZ!!!!! Csodacuki a nyuszi, meg a rugik :wink:
Törpiri! Örülök, h sikerült azt az ágyikót megvenni, amit szerettél volna....most már vigyázó szemeink rád vetjük :wink: :wink:
De jóóóóó! Nemlajosék holnap mehetnek haza!!!! Készülhetünk a Döme fotókra....nagggyon remélem!

Asiye! Gondolom, azóta már lezajlott a temetés :cry: :cry: Elhiszem, h nagyon nehéz lehetett ez mind az apukának, mind a férjednek. Sok-sok erőt, türelmet kívánok nekik!

afra.h

Sziasztok!

Márk még mindig alszik én aludtam több mint 1 órát.

Gabi:örülök,hogy minden renbden veletk és grtula a kislányhiz!!!

Nemlajos:még mindig nagyon szép Döme,remélem,hogy itthon az alvás átfordul a jó irányba,mert azért húzós lenne ha forditottan élne akis drága. Örülök,hogy holnap már jöhettek.

Piri:ügyik vagytok az ágyvásárlással kapcsolatban is.Én is akókuszmatracra esküszök.

Pici:miért voltál ma kórházban? Én is lángost ebédeltem :)

Én csütörtökön megyek az uh-ra.Majd golndoljatok rám.

Cat:köszi az sms-t. Próbálok nem idegeskedni.Csaka ahogy közeledik a csütörtök egyre jobban parázok.Olyan jó lenne ha már én is érezném a mocorgását akkor talán megnyugodnék.

Asiye:nagyoin szép rucikat vettél.Én is úgy szeretnék ilyeneket, majd csütörtökön minden kiderül.
Vendég

Gabi!
Nagyon aranyos kis ruhácskát, és nyuszit vettél a kishercegnőnek.
Mi lesz a neve?

Sissi!
Minden rendben lesz. De nem mondom ne izgulj, hisz nem tudnál te sem megnyugodni, ismerem én is az érzést, sajnos.
Öcsémnek, 2 éve lesz májusban , hogy motor balesete volt.
Azóta össze van rakva a medencéje, és a combcsontja..
És kontorlra kellene menni.. de nem igazán foglalkoznak vele.
A vasakat ami benn van, más doki meg nem szívesen veszi ki, mint aki műtötte.

Nika!
Gratulálok a lakáshoz. Ügyesek vagytok nagyon.
Most aztán már jönni fog a tesó baba is. :wink:

picimami

Én támogatom, hogy a nők ne lehessenek ott a koporsó földbe tételénél.
Kétszer voltam életemben temetésen,mert azok alól már nem volt kibúzóvó: édesapám és a nagypapám. De biztosan állíthatom, hogy a legrosszabb rész, ammikor elkezdik a füöldet lapátolni a koporsóra. Ennél rosszabbat még életemben nem életm át.

És el lehet búcsúzni később, ill előbb is a halottól. A lényeg, hogy elengedjük. Nem a külsőségek számítanak szerintem.

Én például nem vagyok az a temetőbe járó fajta. Még halottak napján sem. Otthon meggyújtoma kis gyertyáimat, és szerintem sokkal jobban emlékszem a számomra fontos emberekre, mint aki csak a szokás miatt végigjárja a temetőket.

De ennyit erről a témáról. Itt a tavasz, élvezzük végre!

Törpiri!

Múlt héten nekem is napokig volt, hogy menni alig tudtam,Marci annyiar beékelődött lent. Iszonytosan fájt is, a hasam is lejebb volt miatta. De most újra viszahúzódott, úgyhogy ne aggódj még!

Gabi!

Jó nyuszi, de a hírek sokkal jobbak.

Nócika!

Lehetsz Te is fiús anyuka. :D Csak akkor a fiadnak küzdeni kell a lányokért.

Afra!

Örülök, hogy jobb a lábad!

Pici!

De minden rendben van az öcséddel, igaz?

Én sajnos még idén sem ültetek semmit a kertbe, mert az egész csak egy nagy darab föld, amit néhol még fel is kell tölteni.

Virágültetéssel vigyázni ám terhesen. Nem nyúlkálunk puszta kézzel a földben! Fertőzést lehet kapni.
Vendég

Sziasztok!

Pici! Egészségedre azt a lángost! :) :) :)

Gabi! NAGYON ÉDESEK A CUCCOK, AZ A NYULAM-BULAM TÜNDÉRI!!!

Afra!

Örülök, hogy jobban van a lábad! :)

Igen már vége a temetésnek és azt hiszem voltak mégis ott egy páran.

Nócika!
Gondolom azért furcsállod mert a mi kultúránkban a temetés egyben a búcsúzkodás is. De a muszlimoknál teljesen más az egész.. Ők már az nap mikor meghal valaki összegyűlnek, Koránt olvasnak stb. de semmi estre sem úgy élik meg a temetést mint búcsuzkodást. Mert mint hívő muszlimok, hisznek a túlvilágban és a feltámadásban és egész életükben ez tudatosul bennük, ez az iszlám egyik "hitbéli feltétele".
A barátnőm egyébként gondolt rá hogy elmegy a temetésre, de semmi szüksége erre a megrázkodtatásra, mármint a látványra.

Remélem teljesül a vágyad és fiús anyuka leszel, de ha nem, majd másodjára! :) :) :)

Cat!

Mi koporsó nélkül temetünk, de egyébként egyetértek veled, nem a külsőségek számítanak a gyászban.

téma lezárva
:) :)

nekem már bújnak kifele a tulipánjaim! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Én is akarok lángost! Most!
Vendég

Sziasztok!

Asiye! Értem téma lezárva! Csak annyit szeretnék mondani még, ha megengeded, hogy igy mindjárt más, hogy ezt leírtad! Én erre nem is gondoltam! Sosem beszéltem még más vallásról, tehát ne haragudj, hogy tudatlan voltam! 8)

Cat! Nem bánom én, ha küzdenie kell a lányokért, mert az apukájának is volt bőven dolga velem! Nem adtam olyan könnyen magam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De végre minden sinre került!
És ha az megnyugtat miota Pici írt a lángosról azota én is majd meghalok csak egy falatért! És sajnos látom holnap vagy legalábbis a hét valamelyik nap lángost kell sütnöm!! :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: De bánnya a kánya!!!

Én ma mostam takaritottam már csak ki kell sütnöm apának a sajtot meg krumplit hozzá és nyammolhat! De, hogy én mit eszek az még rejtély!
Haza hozta ma apa a babakocsit! Ez egy álom! Nagyon szép! De a sulya az katasztrofa! Nagyon nehéz! Ezzel max csak itt fogok tudni közlekedni, mert buszra se vonatra felszállni vele lehetetlen lesz egyedlül! Bár a busz még könnyebb lesz, de a vonatot meg sem fogom probálni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
mért lenne baj ha megkérdezel valamit amiről nem tudsz!? :)
azért írtam hogy téma lezárva (szerintem Cat is), mert ez egy vidám topic, és nem akarom itt a köz jókedvet leszívni! :)

Rakjál légyszi majd képet a kocsiról! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!

Szerintem nyugodtan kérdezz, ha nem tudsz valamit!
Asiye sem és Afra sem szokott megharagudni, hogy nem ismerjük a vallásukat.
Sőt, szerintem még örülnek is neki, hogy érdeklődünk.

Én legalábbis örülnék a helyükben. :D

Milyen babakocsit vettetek?
Vendég

Nem tudom ilyen vastagságú matrac kellene Beninek, mer tahotz meg kellene mérni az ágyat. De akkor megint nem tudjuk berendezni napokig a szobákat... Mit csináljak most?

Szerintetek vegyem meg a 8 centiset? Az a középvastagság.
Vendég

Megrendeltem.
28490 Ft.
De legalább egészségesen fejlődik majd a gyerek gerince. Ennyit megér.
Vendég

Cat!

PERSZE! éS AZ EMBER HOSSZÚTÁVRA VESZI NEM 1-2 HÉTRE, UGYHOGY HA ELOSSZUK AZ ÉVEKKEL AZ ÖSSZEGET AKKOR NEM IS DRÁGA :D :D :D

Kép Kép Kép
asiye

Igen örülünk, hiszen így többen is megismerik a vallásunkat és talán meg is értenek belőle valamit. :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos írta:

"Döme tíz perc alatt 20-25 g-ot szopizik, utána én még 40-et fejtem, de csak mgkönnyebbülésig. Csomó kérdőjel van bennem a szopival kapcsolatban, lehet máris osztani az észt (eszet?), hogy otthon csak olvasni kelljen a sok tanácsot. :) "

Ötletek?
Vendég

Nemlajos!

Saját tapasztalat:
Soha nem mértem mennyit eszik Beni. Pedig volt mérlegem. De eleinte naponta egyszer, később hetente, majd havonta mértem a súlyát. Ha gyarapodott, akkor nem izgultam mennyit eszik egy alkalommal.

Szerintem eleinte különben nem kevés ez a mennyiség. Még vannak tartalékai a pocakbeli időkből. Később pedig belejön.
Fog ő még 40-50 perceket is szopizni. Vagy ha mázlista vagy, akkor 20 perc alatt lerendezi az evést.

De az fontos, hogy mint mi, ők sem mindig ugyanannyit esznek.

Ráadásul egy gyerek sem halt még éhen akinek megvolt a lehetősége a kajálásra. :D

Szóval szerintem nyugi! Alakul ez a dolog. Csak türelem és tanulás kell hozzá.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: