Én támogatom, hogy a nők ne lehessenek ott a koporsó földbe tételénél.
Kétszer voltam életemben temetésen,mert azok alól már nem volt kibúzóvó: édesapám és a nagypapám. De biztosan állíthatom, hogy a legrosszabb rész, ammikor elkezdik a füöldet lapátolni a koporsóra. Ennél rosszabbat még életemben nem életm át.
És el lehet búcsúzni később, ill előbb is a halottól. A lényeg, hogy elengedjük. Nem a külsőségek számítanak szerintem.
Én például nem vagyok az a temetőbe járó fajta. Még halottak napján sem. Otthon meggyújtoma kis gyertyáimat, és szerintem sokkal jobban emlékszem a számomra fontos emberekre, mint aki csak a szokás miatt végigjárja a temetőket.
De ennyit erről a témáról. Itt a tavasz, élvezzük végre!
Törpiri!
Múlt héten nekem is napokig volt, hogy menni alig tudtam,Marci annyiar beékelődött lent. Iszonytosan fájt is, a hasam is lejebb volt miatta. De most újra viszahúzódott, úgyhogy ne aggódj még!
Gabi!
Jó nyuszi, de a hírek sokkal jobbak.
Nócika!
Lehetsz Te is fiús anyuka.

Csak akkor a fiadnak küzdeni kell a lányokért.
Afra!
Örülök, hogy jobb a lábad!
Pici!
De minden rendben van az öcséddel, igaz?
Én sajnos még idén sem ültetek semmit a kertbe, mert az egész csak egy nagy darab föld, amit néhol még fel is kell tölteni.
Virágültetéssel vigyázni ám terhesen. Nem nyúlkálunk puszta kézzel a földben! Fertőzést lehet kapni.