A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Adryn nagy gratula Nico-hoz!!!! Sok tejcsit és sok boldogságot!!! :D

Csibb neked is hajrá, hátha lesz ebből még valami :wink:

Wicca te meg tényleg vigyázz magadra, utolsó pillanatban utazgatni? nem ám megszülsz útközben. :)

Tencsi örülök hogy nálatok is bejött az Anna-Peti könyv. Mióta Panna is megkapta nekünk is azt kell olvasnunk éjjel-nappal, és ő is be szokta helyettesíteni a szereplőket :wink: Most húsvétra tervezek én is még venni egy-kettőt. Nem szoktál az Alexandra könyváruházból neten rendelni? mert ott olcsóbban lehet megvenni, persze csak akkor éri meg, ha többet vagy több mindent is veszel.

Nekem sikerült este belázasodnom :cry: szerencsére nem nagyon, de elég vacakul éreztem magam. Nem tudom mi lehet ez, mert nem vagyok taknyos sem és igazából a torkom sem fáj, csak néha kell köhögnöm :roll:
Mindjárt indulok Nst-re aztán felkeresem a dokimat, és megkérdem milyen lázcsillapítót vehetek be, csak azt nem tudom a háziorvoshoz elmenjek-e, vagy csak még betegebb leszek a sok beteg között.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

egyben vagyok! reggelre semmi bajom sem lett...

Adryn!
nagyon gratulálok a kicsi Nicohoz! ügyes voltál!!! és most jön a mellprojekt!!! :wink:

Kukli
egyedül leszek Fannival, de a férjem 10 percre dolgozik a lakástól,úgyhogy nincs gond, ha riasztom, jön!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Végre megérkezett Nico baba!!! Hatalmas gratula az egész családnak! Jó egészséget és sok tejcit!!!

Vica, neked jobbulást!!!

Csibb?????????????

Tencsi, te is készülsz????? :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn, gratulálok Nicohoz! Jó sokáig tartott... de a lényeg, hogy már a kezedben lehet. :D

Masut
masut

Remélem Mick vhogy egy képet azért majd tud dobni a kishercegről. :roll: Mms nem jött át Papillonhoz. Érdekes, amikor apu kint van, neki sem mennek….
Rszg Máté nagyon husi! :) Szerintem sem lehet elkényeztetni egy ilyen apróságot, viszont biztos nagyon szüksége van rátok, főleg a kh után. Nyugodtan pótoljátok be duplán. :wink: Amúgy nem tudom, hogy csinálod, de ha nem ismernélek el sem hinném, hogy neked babád van. Kisimult vagy, és jól nézel ki. Irigykedem. :oops: Katka remélem lusta Peti hamarosan megnyugtat és többet cummog majd. Sztem ne aggódj amíg nem fogy. Biztos megtalálja majd az egyensúlyt, csak előtte jól kialussza magát. :roll: Nem semmi, hogy ma már vissza kellett menni Petiapunak. Sajnálom. :( Azért tud majd még szabit kivenni? Jó hamar fogadtok vendégeket. Nekem anyós kitalálta, ha Kata 3 hetes lesz, amjd nálunk tartjuk a nagy családi Zsoltiszülinapot, idehívunk mindenkit egyszerre, és majd ők megfőznek itt. :twisted: Mondtam 6 hétig hálóingben akarok lenni bezárkózva. Muszáj kicsit rá kamuzni, mert tényleg ideszervez nekem 15 embert. :?
Tencsi te is készülődsz! Drukk, hogy péntekig egyben maradjatok. Gondolom gyerkők már be vannak zsongva. Szegény Domi motorbalesete. Olyan hüle esetek történnek meg velük, az ember nem is gondolná. :o Sokszor eszembe jutsz mostanában, amikor kiszállok a kocsiból. :wink: Nekem most kezd nehézkes lenni,d e te asszem akkor írtad mikor az újat vettétek.
Zazzy sztem még nőhet a pocak. A baba még sokat hízik. Te is a végére vagy kiírva. Most heti 20-30 deka is felcsúszik rájuk. Én élvezem Kata csuklását. Olyan cuki tud lenni sztem. Csuklás amúgy babákat nem zavarja, csak minket.
Zsancy köszi a híreekt. Ha tudsz még vmit, várjuk….. :wink:
Wicca te is jókor utazol. Bár nincs messze, de akkor is. Ez bizti szülésmegindító. :lol:
Erpé remélem bejön a kád. Kata csak úgy lubickol majd benne. Samu édes lehetett a „malac lábakkal”. :lol: Nekik még megbocsátható.
Vica jobbulást! Gyógyulj meg hamar!!!! Sztem elég ha a saját dokiddal beszélsz. Majd írd meg mit mondtak.
Én tegnap elég rosszul voltam du., ma pedig reggel is kezdődött. Valeszeg a front, vagy a vas. Vérnyomás ok, mégis ájulás környékez sokszor. Ma megyek dokihoz, kíváncsi leszek mit szól. (Zsoltiék el is kísérnek) Anyu megnézte a lelet, azt mondta nagyon gáz (ha műtétem lenne halasztanák). Nemcsak a vasam nem épül be, ami segítené, az is kevés. Ma megbeszélem a dokimmal a homeós segítséget is, meg a vénásat.
Na megyek. Ilyen időben bűn nem motorozni.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Zazzy, nekem is nőtt a pocakom!!!! Tegnap azt néztük!!! :shock:

Kukli, kíváncsi vok, mit monda dokid, majd számolj be! Anyósos sem semmi....15 ember, 3 hetes babához???? :shock: :shock: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli Köszi a bókokat :oops:
Remélem tud segíteni az orvosod! Majd gyere és írd meg mit mondott! UH is lesz?

Papillon Itt az ígért pocakfotó. 11 nappal szülés után :)

Kép

Remélem nem szülök a feltett pocakfotó után :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszg 2009.03.02 09:16-kor.

Kép

Kép
rszg

Adryn: nagyon nagy gratuláció tőlem is. Nem semmi amin végig mentetek. A kis Nico is biztos jó fáradt lehet most.

Kép

Kép
pgyöngyi

Rszg, volt has, nincs has....Jól nézel ki!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Na, látom megkaptatok minden hírt végül Adrynról. Sajnálom, h az mms nem jött át, de legalább az sms-t megkaptam és szegény kuklit zargattam vele, mert én már ágyban párnák közt voltam, és az emeleten vagyunk. A gép meg lent! Szóval köszi zsancy, kukli a közvetítést!

Szegény Adryn, kemény menet lehetett, de érezni lehet a szavaiból, h mennyire boldog!!! GRATULÁLOK NEKIK!!!

RSZG: nem semmi, valami ilyesmi "pocak"ra számítottam! De azért ez irigylésreméltó. Gondolom majd Adryn is hasonlóval fog elkápráztatni minket 8)

Zazzy: még hízik az apróságod! Van még ideje bőven.

Tencsi? mi folydogált belőled? :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jaj Adryn, annyit gondoltam Rád, hogy még álmodtam is Veltek!
Reggel első dolgom volt bekapcsolni a gépet!

Gratulálok Nektek, sok tejcsit és nyugodtabb napokat kívánok Nektek!
Még apa is itt áll reggel mögöttem, hogy " namivan? megszületett?" :)

rszg, nem ér szülés elötti képet feltenni :) :lol: :roll: az kizárt, hogy ennyire lapos legyen a hasad :) :shock: :oops: :wink:

na én a héten nekiesek a lakásnak, eddig pihi volt, de most már betöltöm szerdán a 38. hetet, szóval jöhet bármikor a kisasszony :)
Kukli én úgy tervezem, hogy hétvégén teszek fel képet (ha még nem osztódok addig :) ) Meglestem iwiwen is a képeidet, szerintem megismernélek, de persze vajudás közben, lehet, hogy a férjem mellett is elcsoszognék :) :wink:

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Adrynak naaagy-nagy gratula Nico-hoz :)

Kuklika
Homeósból elvileg a Ferrum metallicum van arra, hogy segítse a vas beépülését. (Nekem a D30-C30-asból kell(ene) szedni naponta... csak mindig elfelejtem... :?)
rebi

Rszg, nem ér! nagyon csinos vagy... egyáltalán nem látszik rajtad, hogy ippenhogy szültél.

Vica, jobbulást, remélem, hogy nem komoly.

Kukli, sajnálom a vérképet, nem hangzik jól, és ettől tényleg lehetsz fáradt... Vendégsereget pedig tényleg pattintsd le :) Gondolom, hogy a párod megérti, ha kicsit később vagy szűkebb körben ünneplitek a szülinapot - lesz még ezt lehetőség pótolni.

Ma én is gyengus vagyok, szerintem eldőlök egy kicsit...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Vica, de szoktam rendelni az Alexandráról, ünnepekkor pláne, úgy tényleg nagyon megéri. Általában a szomszédokkal is összebeszélünk és így van, hogy a postaköltséget sem kell megfizetni, mert akkora összegért rendelünk. Algoryrint nyugodtan szedhetsz, nekem is ezt mondták a kórházban. A 36. hét után már szabad. Mielőbbi gyógyulást!!!!!!

Kukli, bizony én vagyok úgy, hogy már nagyon fura pozíciókban tudok be- és kiszállni az autóba/ból. Az én autókámba még könnyebben, mert az magasabban van, de apáéba majdnem a földön ül az ember és az nagyon durva. Köszi a drukkot, megyek is minnyá pihizni, de hát ha Dávid manó előbb jön, akkor úgy is nagyon jó lesz!!!! Neked is jobbulást!

Papillon, éjszaka amikor átmentem Domcsihoz éreztem, ahogy jön vmi, aztán megnéztem a betétet és határozottan víz szerű vmi volt, de azóta nem jött semmi. Holnap megyek dokihoz, majd okosabbak leszünk.

Zazzy, nekem Viki volt iszonyatosan csuklós pocakban is és kint is. Képes volt odabent 20 percekig csuklani......

Rszg, elképesztő szép lapos pocid van!!!!! Mintha nem is szültél volna!

Na mentem kicsit vízszintesbe!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok,

Adryn: Gtartulálok! Nem semmi menet volt. Próbálj minél többet pihenni, hogy összeszedhesd az erődet! Nico biztos gyönyörű! Majd jelentkezz, ha van erős és időd, addig is Veled vagyunk!

Moncsi? Vele vajon mi lehet?

Zazzy: mi az hogy folyt valami? Jól vagy?

Erpé: malac láb! :lol: :lol: :lol: Ebből lesz a családi legenda.... :P

Peti folyton alszik. Tegnap dél óta, mindig keleten kellett. gyakorlatilag nincs ébren. Félálomba próbálom szoptatni és a tejet belediktálni.... Délben jön az orvos.... :? :? :? Irtóra aggódom, szerintem ez így nincs rendén... :? :? :?

Katka

katka22

Katka Sajnálom Petit! Hányra megy az orvos? Majd jelentkezz mit mondott! Remélem semmi gond!

Moncsiról senkinek semmi híre?

Kép

Kép
rszg

Katka!
Nekem nem folyt semmi! :lol: Tencsinek!!!

Azért az jó, ha orvos látja, legalább megnyugtat(remélem)ilyen méretekkel olyan erős baba lehet, nem hinném, hogy gond van.Lehet, hogy tényleg csak lusti.Egyelőre.Aztán meg ki tudja...Lehet, visszasírod még a jó kis pihiket!
Nem írtad, hogy a lányok mit szóltak hozzá?

Rszg!
Nagyon csinos vagy!(Az is voltál végig, le a kalappal)

Kép
Kép
zazzy

Katka,
remélem, hogy a doki megnyugtat. Majd jelentkezz!

(úgy döntöttem, h kicsit később alszom inkább)

erpé

Moncsinak lehet, hogy nagyon sírós a baba és azért nem jön. Gondolom, ha belerázódnak egy kicsit fog jelentkezni. Sajnos (tapasztalat), ha megszületnek ezek a pindur-pandurok, sokan elmaradnak a topiktól, remélem nálunk nem így lesz :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

sziasztok.
boccs az offért de van pár kinőtt nagyon szép babarucim. egy kattot megér. sajnos vasalóm elromlott ezért bocsi a kicsi gyűrödtségért.
ha érdekel valami privibe keress meg
http://picasaweb.google.hu/harivera1975/Aruda#
és nagy gratula aki megszült már nekem ma született meg 5 éve az egyik fiam. :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Na a kis motorosom elaludt.
Katka reméljük minden rendben Petivel. Mindképpen jelentkezz majd! ++++
Rszg ekkora szemtelenséget! :lol: Nagyon csini vagy!!!! :) Nem hiányzik a pocak??? Én kb. Boti 10 hós korára lettem ilyen pocakú. Igaz vele is bálnára hízlaltam magam. Most pont úgy állok, hogy annyi plusz van rajtam, ami Botival magától lement 6 hó alatt. :roll:
Gabka te rakj fel vasárnap, én meg kedden. :wink: Akkor még talizhatunk szülés után. De én szeretném ha Zsoltinak lenne hétvégén segítsége Boti mellé. A héten nem érek rá szülni, így azt be sem lövöm. Köv. hétre csak 2 napon van egész napos progink.
Erpé már az ötletet lepattintottam. Múltkor sem nagyon jöhetett senki 6 hétig. Csak a nagyszülők kapnak kegyelmet. Zsolti pedig igazából nem is akar semmi hercehurcát. Azt mondta, ő szülinapjára csak Katát kéri, de ha lehet aznap (14.). :)
Köszi mindenkinek a drukkokat és tippeket. Ha nagyon gáz a vas, max. elhalasztom a szülést…. :roll: :lol: Vhogy biztos lesz.
Papillon te hogy vagy? Éjszaka milyen volt? Bevallom én sem rögtön jöttem a géphez, kb. egy róla múlva az sms-hez. Egybekötöm a pisivel. :oops:
Na ledőlök kicsit… fejtek vmi rejtvényt, azon tuti bealszom most. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

írtátok múltkor egy páran, hogy visztek be a szülőszobába vizet. Nekem azt mondta a szülésznő, hogy se enni se inni nem lehet. De szerintem becsempészek én is egy üveggel akkor :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Adryn-ról egy kis infó...
25órás menet után megszületett a kisherceg Nicolay Lucas súlya:2886g a hossza:50cm,jól vannak mind a ketten.Adryn nagyon elfáradt de a fiacskája kárpótolja minden szenvedésért.Kapott a vajudás alatt morfiumot,oxytoxint(remélem jól irtam le),EDA-t.Kitolás fájt neki.Nem volt könnyü ,mert szegénykém be is lázasodott,reszketett,gátmetszés nem volt,a szemérem ajak repedt meg egy picikét. Orvosok se tudták miért lázasodott be de a vizsgálatok után mind ketten jól vannak,csak még nagyon fáradt.Mms-t sajna nem tud küldeni a beállitással van valami probléma.De a Mic megy haza és küld majd Msn-en képet,és akkor egyböl teszem is fel nektek.Ha megtudok még valamit közlöm veletek.

UI:Köszönjük szépen hogy értünk is aggódtatok!!!
:P

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy
köszönjük szépen!!! szegény Adryn megszenvedett a kisfiáért, de a fő, hogy mindketten jól vannak!!! :D

Rszg
nagyon jól nézel ki!

Tencsi
érted is izgulunk! én egy ilyen kis vízszerű folyás után bementem a kórházba, és már nem engedtek haza! mondjuk az az utolsó héten volt Fannival.

nekem nagyon rossz a közérzetem... a lábaim nagyon be vannak dagadva, fáradt vagyok az éjszaka miatt, és Fanni is extrán igényel most engem, hogy játszunk, de nagyon nehezemre esik sajnos... :? asszem lefekszem vele ebéd után én is...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszönjük Zsancy az infókat és várjuk a képet is!!! Szegény Adryn, ügyes nőci nagyon és minden tisztelet az övé!

Csibb, hűha, kiváncsi leszek mit mond holnap a doki, ha addig kibírjuk. Most jól vagyok, azóta nem volt semmi olyasmi, manócska is élénken jelez!
Ahogy elnézlek nálad is készülődik már az öcskös!!!! Pihizz amennyit csak tudsz, tudom nem könnyű egy kisgyerek mellett, de talán sikerül!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Húúú Adyrn holnap bizti nem akar újra szülni. :? Szegénykém! Biztos jó nagyot pihen most.
Zsancy köszi, hogy tolmácsolsz nekünk. Nincs kedved rólatok is dobni egy képet? Hátha a manók beindulnak rá, és Csibb babája és megindul kifelé. :wink:
Csibb sajnállak. Remélem tudsz pihenni és Fanninak is elég ha heverészel mellette.
Engem 1/2 óra után kidobott az ágy. Nem tudok napközben többet aludni.
Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szegény Adryn :cry: nagyon kemény lehetett!!!! Akkor asszem a kis Nico súllyát is túlbecsülték. Ahhoz képest, h pici, keményen megszenvedett vele Adryn! Nagyon sajnálom, de a fő, h már mind a ketten jól vannak. A málna tea nem a gátvédelemre van??? :shock:

Zsancy: Mic hogy viselte ezt a hosszú napot?

Kukli: a ma éjszakám egész jó volt, nem volt végig kőkemény a pocak :) viszont mondtam a férjemnek, h lehet, h azért nem akar megszületni még, mert nincs neve (ezt kukli mondta :wink: ), na és erre intenzíven megint nekiálltunk, vagy 3 órán keresztül. Ragaszkodtam az Alízhoz, ő meg nagyon nem akarta. Tehát nem jutottunk semmire. Viszont éjszaka álmodtam egy nevet, amit még engedélyeztetni kéne, mert itthon nincs ilyen név. Semmi extra, csak a Liza és Anna összevonása: Lizanna. (Az Annaliza nem jött be végül nekünk) Ezt mondom a férjemnek hajnalban és aszonta tök király! Már írtam is az MTA nyelvtudományi intézetének, h mi ilyenkor a teendő. Reggel meg kb 4-től nem ment az alvás, ahogy adryn sms-e megjött :shock: aztán mentünk kókusz vizsgálatra :)

Katka: mit mondott a doki???

Tencsi: kivi vok erre a vizes dologra. A bnőmnek repesztettek és képzed alig jött ki vmi, rá 2 órára újra vizsgálták, és kiderült, h vhogy a burok visszahajlott és újra repeszteni kellett!!! Jóég tudja.

Kukli, erpé, csibb és aki még fáradt: Jó szundit!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Köszi az infót, Adryn-nak gyors jobbulást!

Katka: mit mondott az orvos? Ugye nincs baja Peti úrfinak????

Pgyöngyi: Hol is fogsz szülni?
nekem az első szülésemnél (SOTE I.) mondták, hogy sem inni, sem enni nem szabad. szerencsére a szülésznő (nem volt fogadott) mondta, hogy vizet azért nyugodtan lehet, persze nem literszámra és ha van nálam szölőcukor azt is nyugodtan. de azt is hozzátette, hogy más ne lássa meg és ő letagadja, hogy ilyet mondott volna :)
ehhez képest a szt imrében (most ott fogk szülni) talán a honlapon is kint van, hogy víz, szölőcukor, csoki kívánatos a szülés alatt.

Kukli: a hélten még én sem érek rá (mintha mi döntenénk el :) :wink: ) de épp azért gondoltam, hogy hétvégre már jó lenne itthon lenni, hogy apa ne legyen egyedül Levivel :)

Na megyek tovább pakolni :)

Kép

Kép
gabka77

gabka: én most fogok a szülni a sote1-en, és direkt kiemelik, h vizet, gyümölcslevet akár és szőlőcukrot vigyünk a szülőszobára, és, ha nagyon elhúzódik, vmi könnyű kaját is :lol: változnak a szokások!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

két és fél éve még tilos volt, nem akartam hülyeséget írni.
azért örülök, hogy végre ott is változnak a dolgok, ennyit jelent egy prfof váltás :)
gabka77

Papillon ez tök jó! Tetszik ez a név. Mennyi idő míg engedélyezik? Addig összeszorítod a combodat! :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Papillon ez tök jó! Tetszik ez a név. Mennyi idő míg engedélyezik? Addig összeszorítod a combodat! :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én nem értem, mi alapján vannak a nevek, vannak ennél sokkal kacifántosabb nevek is, amiket meg simán lehet.
Viszont tuti iparkodnotok kell, nem tudom mennyi idő, de hivatal :evil: tuti nem egyik napról a másikra...
Ez tökjó, hogy megálmodtad. :D
Egy pár napja én is elkezdtem bizonytalankodni, hogy biztosan jó lesz-e a Lara, de már olyan régóta így hívjuk, remélem, neki is tetszeni fog.
Fiúnevünk viszont egyáltalán nincs, ne tudom, mennyire általános , hogy mindkét nevet kérik, mert akkor igencsak bajban leszünk.Én is böngészem tegnap óta újra a névlistát, de kevés sikerrel.

Kép
Kép
zazzy

Na ennyit az UH becslésről...Adrynnak 3 kiló feletti babát mondtak. Szegény megszenvedett Nicoért, de most már biztos boldogan babáznak!!!!! :)

Én is viszek vízet, szőlőcukrot, meg kekszet is a szülőszobára!!!! :lol:

Papillon, tök jó a név, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak!

Gyöngyi, most nézem a táblát: Boldog szülinapot!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kép Petra küld egy puszit:D

zsancy

Kép Apa kedvenc fotója. Mint egy kis bogár:D

zsancy

Sziasztok,

Zsancy: Köszönjük a híreket. És a kislányod csudiszép. :)

Zazzy: Ne haragudj, úgy látszik túl álmos vagyok.... :oops:

Olvasom itt a 9. hónap küzdelmeit és arra gondolok, hogy nekem már mennyivel könnyebb.... Mind fizikailag, mind hogy babázhatok... Sok kitartást Nektek!

Rszg: Nagyon jól nézel ki! ;) De irigylem a karcsúságod. :oops: Én az utolsó hónapban elszálltam súly ügyileg. 5 kilót híztam és ez maradt is... Másik 20-szal együtt....

Orvos volt és Peti teljesen rendben van szerinte. Megjegyzem Peti élénk szemekkel pislogott rá, mint aki soha nem alszik... Nagy csibész. Valószínűleg a sárgasága miatt ilyen aluszékony. Ezt az élettani sárgaságot 1,5 hetes koráig ki kellene nőnie. Abban maradtunk, hogy adjam neki a lefejt tejet, ha nem szopik rendesen és ha éberebb lesz, akkor majd megpróbálom elhagyni és megtanítani cicizni.... Azért megnyugodtam, hogy az orvos nyugodt...
Meg az egyik szeme is be van gyulladva Petinek. Könnycsatorna be van dugulva a jobb szemén és ez tegnap begyulladt. Kammilával kenegettem, de romlott, úgyhogy most kaptunk szemcseppet, ami lehet, hogy az egész könnycsatorna problémát megoldja. Ha nem akkor majd ki kell mostani szemészeten.
A lányok nagyon örülnek Petinek, de rettentően féltékenyek. Ráadásul én azt ígértem nekik, hogy lesz rájuk időm, de ez a szoptatás-elalvás, újraébresztés, mérés, szopi, szopi, mérés, fejés, cumiztatás, sterilizálás 1-1,5 órás tortúra és nem nagyon marad rájuk időm....
Az esti fürdetés a legjobb. Egyik lány mossa az egyik lábacskáját, másik meg a másikat. Most a Dani is beszáll. Kiváncsi vagyok 3-an hogyan osztoznak meg 2 lábon.... :P
Ma reggel én vittem a lányokat és én is hozom őket. Addig Petiapu vigyáz a Petire. Ma délelőtt meg Daninak idejött a nagyija segíteni. Ami végül is jó volt, csak számomra egy vadidegen ember....
Ágicának az orra folyik, Dani csúnyán köhög.... Vajon Peti meddig lesz egészséges????

Katka

katka22

ZSancy, nagyon aranyos Petra baba!!!! Köszi a fotókat!!!! :)

Katka, örülök, h nincs baja Petinek. Egyszerűen csak álomkóros.... :wink: Elhiszem, h nem könnyű a gyerekekkel, de te már rutinos vagy, megoldod tuira!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zsancy, Petra baba nagyon édes kis csókos szájú.

Szegény Adryn jól megszenvedett a kis Nicoért, lényeg hogy jól vannak most már.

Neked se semmi anyósod Kuklika, nálad szervez partit??? egy szülés utáni kismamának pihenésre van szüksége, ezt nem tudja?

Rszg, nagyon csini vagy.

Nekem ma is rossz a közérzetem, de mitől, nemrég keltem fel és alig csináltam ma valamit. :roll:

Katka, ezen a lábon való osztozkodáson jót nevettem, milyen édesek ezek a gyerekek :D :D képed nincs még új?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica neked is jobbulást kívánok, pihizz sokat.

Csibb ez a rossz közérzet a végére jól kijött rajtunk :wink: remélem elmúlik, már kezdem én is unni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Egy fotó Döme babáról
Kép

Kép

Kép
rszg

Jajj de édes :D :D kis pufi

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg már 11 napja? Hihetetlen, hogy telik az idő :o :o

Új fotó nincs még Mátéról :P :P ?

Hogy hasonlít az arca Dömének Nemlajosra :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Milyen édesdeden alukál....nagyon ari!!! :)

Bea, kitartás rossz közérzetileg!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszi Tehuti :) te hogy bírod? Nem vagy izgatott?(39.hét, nagyon közeledik.) Innentől kezdve persze már nem biztos, hogy időrendi sorrendben megyünk, de várod már? :P :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

És hogy illik rá a Döme név is ...:D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én egyelőre jól bírom.....már többször várom a szülést, mint nem. És már el tudom magam képzelni a szülőágyon. Eddig azt sem tudtam.... Úgyhogy haladok!!!! :lol: Babázás persze más, azt már nagyon várom!!!
ÉS te, várod már???????????????????? :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nem tudjátok véletlenül mit fog kiírni a körzeti orvos? Mert én kaptam egy pár dogot Kamilla babától :P (fürdetőkrém, köldök alkohol, hintőpor) ezenívűl Vénusz olaj, meg fültisztító mindig van itthon, és nem váltanám ki duplán. De már nincs meg ez a kelengye- és orvosi papírom. Akik már babáznak: vízhőmérőt használtok? a körömvágó ollót hol vettétek? (az még nincs)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem 6 receptet adott a gyerekdoki, de hogy mik azok?! Azok biztos, amit írtál.
Körömollót tescoban vettem. Nuk-os.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti, én is már nagyon várom, és már nem rettegek annyira a szüléstől, inkább már szeretnék néha túl lenni rajta, de hát ez gondolom mindenkivel így van. Félni, biztos mindenki fél, de a végén már nagyobb az izgatottság, meg a várakozás.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: