Remélem Mick vhogy egy képet azért majd tud dobni a kishercegről.

Mms nem jött át Papillonhoz. Érdekes, amikor apu kint van, neki sem mennek….
Rszg Máté nagyon husi!

Szerintem sem lehet elkényeztetni egy ilyen apróságot, viszont biztos nagyon szüksége van rátok, főleg a kh után. Nyugodtan pótoljátok be duplán.

Amúgy nem tudom, hogy csinálod, de ha nem ismernélek el sem hinném, hogy neked babád van. Kisimult vagy, és jól nézel ki. Irigykedem.

Katka remélem lusta Peti hamarosan megnyugtat és többet cummog majd. Sztem ne aggódj amíg nem fogy. Biztos megtalálja majd az egyensúlyt, csak előtte jól kialussza magát.

Nem semmi, hogy ma már vissza kellett menni Petiapunak. Sajnálom.

Azért tud majd még szabit kivenni? Jó hamar fogadtok vendégeket. Nekem anyós kitalálta, ha Kata 3 hetes lesz, amjd nálunk tartjuk a nagy családi Zsoltiszülinapot, idehívunk mindenkit egyszerre, és majd ők megfőznek itt.

Mondtam 6 hétig hálóingben akarok lenni bezárkózva. Muszáj kicsit rá kamuzni, mert tényleg ideszervez nekem 15 embert.
Tencsi te is készülődsz! Drukk, hogy péntekig egyben maradjatok. Gondolom gyerkők már be vannak zsongva. Szegény Domi motorbalesete. Olyan hüle esetek történnek meg velük, az ember nem is gondolná.

Sokszor eszembe jutsz mostanában, amikor kiszállok a kocsiból.

Nekem most kezd nehézkes lenni,d e te asszem akkor írtad mikor az újat vettétek.
Zazzy sztem még nőhet a pocak. A baba még sokat hízik. Te is a végére vagy kiírva. Most heti 20-30 deka is felcsúszik rájuk. Én élvezem Kata csuklását. Olyan cuki tud lenni sztem. Csuklás amúgy babákat nem zavarja, csak minket.
Zsancy köszi a híreekt. Ha tudsz még vmit, várjuk…..
Wicca te is jókor utazol. Bár nincs messze, de akkor is. Ez bizti szülésmegindító.
Erpé remélem bejön a kád. Kata csak úgy lubickol majd benne. Samu édes lehetett a „malac lábakkal”.

Nekik még megbocsátható.
Vica jobbulást! Gyógyulj meg hamar!!!! Sztem elég ha a saját dokiddal beszélsz. Majd írd meg mit mondtak.
Én tegnap elég rosszul voltam du., ma pedig reggel is kezdődött. Valeszeg a front, vagy a vas. Vérnyomás ok, mégis ájulás környékez sokszor. Ma megyek dokihoz, kíváncsi leszek mit szól. (Zsoltiék el is kísérnek) Anyu megnézte a lelet, azt mondta nagyon gáz (ha műtétem lenne halasztanák). Nemcsak a vasam nem épül be, ami segítené, az is kevés. Ma megbeszélem a dokimmal a homeós segítséget is, meg a vénásat.
Na megyek. Ilyen időben bűn nem motorozni.