Sziasztok!
Luca: üdv itt! nagyon aranyos Zille baba
Hanna: sajnálom a hétvégét, de biztos vagyok benne, hogy minden helyrejön anyukáddal, nyugi

Olivér meg hamar visszaszokik a rendes kerékvágásba.
Én sem kapom fel rögtön Sacit.
Bartika: jobbulást a csapatnak!
Katuska:
Moffli: én is az olívát ajánlom, illetve én, amikor a gyógyszertári elfogyott, a gabit kezdtem használni (volt az egyik reklámcsomagban), semmi baja nincs tőle Sacinak, bár abban talán van paraffin.
Köldöksérv: hát, jó eséllyel kinövi Noémi, ha mégsem, akkor egy apró műtétet hajtanak végre rajta 5-6 évesen. Öcsémnek volt sérve. A köldöksérvre talán van valami kötő is, legalábbis úgy rémlik, de hallottam pro és kontra érveket is ezzel kapcsolatban.
Én fürdés előtt olajos kézzel átmasszírozom Sackót a Hanna blogjából ellesett módszerrel

élvezi a kiscsibe
Kata, Kriszti: de jó, moziztok

hát, szerintem mi mostanában nem jutunk el
Na OK, hogy lebuktam, de remélem, sikerült megnyugtatni a csapatot

Moffli, ez rátok is vonatkozik

Zaza hasonlókat hízott, mint Noémi, és soha egy doki sem mondta, hogy sok lenne. Neki ez a tempója, és kész. Nehogy elkezd koplaltani szegénykémet!
Hétvége: kedden ugye Apusék disznót vágtak, én a szüleimnél ebédeltem, először volt ott Sackó

Babakocsival mentünk, háááát, nem mondthatnám, hogy Sackó élvezte

nagy nehezen az oldalára-hasára fordulva megnyugodott, de úgy meg félek, hogy nem kap levegőt
Vasárnap meg Apussal "pihentünk"

kitakarítottuk a kamrát (nem értem, miért volt baromi fontos, már hónapok óta alig lehetett bemenni, igazán ráért volna még pár hetet

), lezacskóztuk a husit, felíratoztuk, és fagyasztottuk. Kertészkedtem egy kicsit, de nagyon minimálisat, Apus kocsit mosott, úgyhogy estére jól kifáradtunk.
Sackó is. Este 6-kor evett, de utána már nagyon hisztis volt. Megfürdettük, elaludt. Vártam, hogy felébredjen, de csak 2-kor ébredt

utána meg 6-kor.... hát, had' ne mondjam, milyen volt már a cickó reggelre

fertőtlenítem a fejőt...
Ma volt a dokibácsi reggel, délután mehetünk oltásra.
Na, most már felveszem, szerintem megint aludna. Mostanában annyit alszik