Itt a korán (4kor) kelő szekció, szép hajnalt mindenkinek!
Főzés-mosogatás megvolt, idegbaj a párom exe formájában még tegnap este beköszöntött. Este FÉL 8KOR telefonált, hogy bocs, Laura beteg, nem jöhet. Azt hittem, felrobbanok. Merthogy Pasi anyukája jön holnap, pont azért, hogy Laurát is lássa. Ezt ez a dög pontosan tudta. Úgyhogy két gyerekfürdetés között kellett a holnapot átszervezni, meg nekem valami segítséget szerezni, hogy ne kapjak agyvérzést egy fél napig egyedül a három gyerekkel. Mertjogy ilyenkor Pasi megy a kiscsajhoz, ez rendben is van, csak ugye Balu produkciói meg a hasfájós duettkoncetrek miatt még nem bírok egyedül a hárommal. És amikor jeleztük, hogy jó lett volna, hakicsit előbb szól, még neki állt feljebb.
Tonti!
Hajnal 4-es etetéskor beszéltük Pasival, hogy édesanyádék a hugod pasiját feljelenthetik. Folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés lenne a vád, mivel a hugod 11 éves volt, amikor elkezdték. 12 év alatt akkor is erőszak, ha a kiskorú beleegyezett.
Banika!
Higanykád mennyire higany a Spiropenttől? Nekem Balu egyszer kapott, nem lehetett lelőni.
Horoszpók: én + ikrek bak, Pasi szűz, Balu rák.