A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tündi
nagyon jóóóóóóóóóóóóó

Tonti
gyerkőceid nagyon csinik lettek!az Annák már csak ilyen szépek :wink:
te hajadról is képet!

bika-szűz jó páros.mindkettő föld jegy.bika nagyon családcentrikus.na lényeg a lényeg jó páros vagytok :wink:

én nagyon nem szoktam kijönni a szüzekkel és a bakokkal. :roll:
remélem a talin nem igy lesz. :roll: mondjuk 2 napig mindenkit kibírok :D 8)
és persze nem skatulyázok be csillagjegyek alapján senkit.csak ez a "sok" :lol: éves tapasztalatom.

szanet

Tonti

nekünk is van olyan úszógumink :lol:
hugod töbnek néz ki, m 12 .mondjuk nem látszikm az arca, de így is :shock:

szanet

Tonti,
szuper lett Annácska frizurája :D

Dóri,
néztem én azt a 3 részből álló ikerkapcsot, nekem nem tűnt vészesnek a kipattintás/bepattintás. Gyakorlott kéz gyorsan tudja csinálni, nem? Toyota Yarisba kellene beleférnie, 2004-es 3 ajtós. A mostani nem fér bele. Amit Szanet feltett képet, hogy olyat szeretne, azt ajánlották, de szinte biztos vagyok benne, hogy az túl hosszú lenne, ha egymás alatt/fölött elfér két ülés. Meg én egymás melletti párti vagyok. Van ötleted ikeresernyőre, ha nem a kapcsos megoldás? Ja, és nekem nagyon olcsón kell ezt kihoznom, mert rövid időn belül eléggé szarban leszünk, ha szórom a pénzt.

KépKép
lili73

Benszi
Bercusnál a szokásos spiropent,fenistil,calcimusc,köptető
Marci nem annyira necces,neki nem kell spiro

A barátném férje vitt el bennünket,mert az uram nem ért haza.Mondtam a dokinéninknek,hogy kértem kölcsön új apukát :lol: :lol: :lol:
Asszisztens az ügyeleten:Ikrek?
Mire én: Igen
Nézi-nézi a kölcsönaput meg a kezében lévő gyereket,mielőtt még megszólalt volna :Nehogy azt mondja,hogy rám hasonlít,mert nem én vagyok az apja :lol: :lol: :lol:

Kamilla
3 körül jönnek hozzánk az apuék,de előtte csavargunk.Hátha spontán másképp alakul.

Tünci
20/4588-257 :wink:

Tonti
Hajak szuperek.Bertalanom olyan mint egy őrült professzor.Kicsit jobb idő lesz,letolatom neki

Képek(férfiak és nők egyaránt)
Fantasztikusak
Vendég

Szanet,
nyilas és február 15. az milyen párosítás? nekem a gyerekek is nyilasok.

KépKép
lili73

Nekem 3 bikám van itthon
Szerintetek?
de apa szülinapi ajándékát egy életre letudtam

A yarisba nem sok minden fér be
Vendég

[quote]d írta:e apa szülinapi ajándékát egy életre letudtam

ezt hogy kell érteni? lehet, kicsit fáradt vagyok, de nem veszem a lapot.

KépKép
lili73

Apa május 5.
Higanykák május 6. :lol: :lol: :lol:
Vendég

jah, értem :D

KépKép
lili73

Benszi,
Elefáni 10%, ott a helyem, kösz az infot, sose voltam még. :roll:

KépKép
lili73

na léptem alukálni
holnap nme leszek itthon.biztos hogy megint lemaradok vagy 5 oldalall :evil: :lol:

szanet

Szanet,
pedig még direkt vártam, hátha válaszolsz, hogy milyen a párosunk (nyilas+vízöntő)...ez az átka, h ennyit írunk, csomó hsz. felett elsiklunk...

KépKép
lili73

Itt a korán (4kor) kelő szekció, szép hajnalt mindenkinek!

Főzés-mosogatás megvolt, idegbaj a párom exe formájában még tegnap este beköszöntött. Este FÉL 8KOR telefonált, hogy bocs, Laura beteg, nem jöhet. Azt hittem, felrobbanok. Merthogy Pasi anyukája jön holnap, pont azért, hogy Laurát is lássa. Ezt ez a dög pontosan tudta. Úgyhogy két gyerekfürdetés között kellett a holnapot átszervezni, meg nekem valami segítséget szerezni, hogy ne kapjak agyvérzést egy fél napig egyedül a három gyerekkel. Mertjogy ilyenkor Pasi megy a kiscsajhoz, ez rendben is van, csak ugye Balu produkciói meg a hasfájós duettkoncetrek miatt még nem bírok egyedül a hárommal. És amikor jeleztük, hogy jó lett volna, hakicsit előbb szól, még neki állt feljebb. :twisted:

Tonti!
Hajnal 4-es etetéskor beszéltük Pasival, hogy édesanyádék a hugod pasiját feljelenthetik. Folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés lenne a vád, mivel a hugod 11 éves volt, amikor elkezdték. 12 év alatt akkor is erőszak, ha a kiskorú beleegyezett.

Banika!
Higanykád mennyire higany a Spiropenttől? Nekem Balu egyszer kapott, nem lehetett lelőni. 8)

Horoszpók: én + ikrek bak, Pasi szűz, Balu rák.
vovanda

Szia Vanda én is vagyok,nem bírok aludni :roll: :roll: :roll: :roll:
Ex nem semmi- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Apa-mérleg-szept.25.,csajok-bikák-május 14.,én meg ikrek-május 29.
Vendég

Vanda :?
Jobb reggelt akkor... Micsoda dög!

Eszti :P
Neked is JÓ reggelt!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti!

Nekem is május 29-én van a szülinapom :)

Banika!
Akkor majd spontán összefutunk ebéd után.
Kicsit félek a mai naptól, mert nem szeretem, ha felborul a bébik napirendje. Nem tudom hogy fognak tudni délután aluszkálni. Szerintem sehogy. :(

Kép

Kép
kamilla306

Visszaolvastam.

Csajok :P
Mi hogy félünk egymástól vagy mi!??? Meg milyen hiúk vagyunk :oops: 8) Hihetetlen, mit össze parázunk azon, ki hogy néz ki :lol: Mintha valami szingli partira mennénk pasit fogni :lol: :lol: :lol:

Dóri :?
Az ovira nem is reagáltam. Basszus, ezek után tényleg milyen egy átlagos ovi? :evil:

Benszi :P
Nekem 5 lombikom volt, de csak 2,5 kg-t híztam... Hogy attól, vagy inkább attól, hogy közben elmúltam 30 - na meg már 35 is...-, nem tudom.

Eszti :P
Örülök, hogy így döntöttél. Gyere, mesélj majd!

Képeken jót derültem. Binyek :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

hali kávésok :D
apa máj 13 én máj 30 minketten ikrek-lányok rákok és ikrek :D
mindenki szép és kussss,gyönyörűek csodálatosak ha vékonyak ha nem tényleg az a lényeg hogy a lelkeink hasonlóak.-imádok mindenkit cuppppp

lanyané

Kép
Kép

lanyané

Fanni!
Az már csak a hab a tortán, hogy ez a dög szerintem direkt csinálta ezt az egészet. Laurának egy minimális orrfolyáson kívül valószínűleg semmi baja, ebből meg nem szoktam ügyet csinálni, mert ennyi bacit Balu is hazahurcol az oviból. Tököm ki van ezzel a nővel, anno még sajnáltam is, most meg már egyszerűen nem értem, Pasi hogy vehette el. A legutóbbi (egyezségkötéssel kapcsolatos) levél után még az ügyvédünk is azt mondta: "itt az újabb förmedvény, rosszul választottál feleséget". Ügyvéd bácsiról tudni kell, hogy 30 éve van a szakmában, látott (és csinált is) 1-2 disznóságot...
vovanda

Fanni
ne haragudj, hogy nem írtam, de nem vagyok ám ilyen nagy asztrológus :oops: egy -két csillagjegyről tudom, hogy milyen, meg, hogy milyen páros, de nem mindről.a nyilasokat annyira nem ismerem.de utánnanézek neked :)
A vízöntő viszont levegő jegy, mint a mérleg és az ikrek.ezek a jegyek passzolnak egymáshoz pl.de ez nem azt jelenti, hogy másokkal egyáltalán nem illenek össze.

szanet

ez a dagadt cigányasszony shlossgoldal üvegből nem én vagyok :oops: Kép
binyek a hótaposóm Kép

lanyané

No, lassan mindenki felébred? :D
vovanda

Lanyané

látom te is azok közé tartozol, m én.nem terhességed alatt éltewd fénykorodat :D remélem ezt nem veszed bántásnak.
én speciel nagyon ronda lettem.felpuffaDTAm, foltos lett az arcom stb.nagyon utáltam
mondom is a férjemnek mindig, hogy akkor lesz 3. gyerekünk, ha azt egy béranya hordja ki :roll:

szanet

Szanet :P
Édes vagy, de nem én kérdeztem :wink:
Nálunk amúgy Bak és Halak, aszcendens pedig Skorpió és Mérleg. Az én Bakom Apa Mérlegével jön jól ki, a Skorpióm pedig a Halakkal. Eszonták nekem egyszer...

Nna, látom mindenki pucérkodik, akkor én is. Nem a legelőnyösebb képem, de csak ezt találtam. Személyiségi okokból az akkori pasimat levágtam a fotóról:
Kép
De most már a hasplasztikát is értitek, ugye? Azóta tervezem 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann!
Imádom a hótaposóid!Nagyon állatok! :lol: :lol:

Vanda!
Lesz még bajotok azzal a döggel! :evil:
Az életeteket végigkiséri a szemétkedése!Mint nálunk.... :cry:

A sapkás kép Szilvásváradon készült és valóban buli utáni reggeli ébredés.... :D

Dóri!
Transzvesztita is jó,ha csak úgy sikerül... :lol: :lol: :lol:

Kaptam egy nagyon jó koroszkópos e-mailt,szétröhögtem magam,de nagyon találó minden jegy!Akit érdekel,az szóljon,elküldöm,mert ide nem tudom felvarázsolni... :wink:

binyek

Fanni!
Nagyon jól tartod magad!Ez ugye mostani kép??? :shock: :shock: :shock:
Bugyelláris nagyon menő!

binyek

Binyek nekem kell az email! szendreianett@yahoo.com

Lili
bocs, neked akartam irni,. amit Fanninak címeztem :oops:

szanet

Szanet!
elküldtem!

binyek

Szanet: mérleg jelentkezik :lol: :lol:
Én mérleg, férjem-fiam szűz :shock: lányok rákok
Minden horoszkóp óvva int a szűzektől, hát még birom :roll: :roll:

Képek arik :roll: rólam mostanság nem készült kép, de ha lesz majd teszek fel (ami régebbi azt meg inkább nem mutogatom)

Binyek neked is köldheted a horoszkópot: hdavidandi@gmail.com

Tonti: nagyon durva a húgod sztorija. Belegondoltam hogy a fiam 9,5 éves. Mi lesz itt majd nemsokára :roll: :roll: :roll:

Expárokkal mindig csak a baj van, csak azt nem tudom miért nyugtatja meg a lelkét ha bekavarhat, csak akkor alszik jót? :roll:
davandi

Zsuzska :(
Nem jöttél a mozi hírrel. Na sebaj, most már tuti azt nézzük meg!

Du./este jövök, addig ne írjatok sokat! (Bár ez hétvégén többnyire így is van...)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

na elaludtak végre, huhh

Davandi!
végre egy mérleg :lol: amúgy tényleg nem tudom,hogy bírod ennyi szűzzel.nekem apukám az.meg ismerek még egy-kettőt, de mindig kicsináljuk egymást. :roll:

Amúgy nekem férjem oroszlán, lányok kosok oroszlán aszcendensel :roll: ők majd biztos sokat harcolnak egymással.nekem meg felpörgetik a kis lagymatag életemet.már most teljesen kifárasztanak.örökmozgók és soha nem alszanak.jáááááááájjjjjén meg szeretnék sokat pihenni, meg lustálkodni 8)

Fanni
jó a kép! nekem is kéne felraknom a gépre régi fotókat magamról.de soha nem jutok odáig.

szanet

Binyek!

nagyon jó volt a horoszkóp.amúgy komolyan nem hülyeség.sztem más jegyek így látják egymást :)
én már valóban hallottam, hogy pl egy oroszlán azt mondta, nem szereti a mérlegeket, mert kétszínűek, hazugok :(
és tényleg ezt írja a horoszkóp is.
pedig mi nem vagyunk hazugok, csak annyira szeretnénk ha békesség venne minket körül, hogy néha tényleg két kapura játszunk, de nem rosszból, csak hogy elsimítsuk a veszekedéseket. :D
igaz Andi? védj meg!!!!! :roll:

szanet

Csajok
Szerintetek adhatok a csajoknak túrógombócot?Túrót ettek már,a tojás miatt kérdezem.
Vendég

Fanni
Jó mozizást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kamilla
Te is május 29. :?: :?: :?: Tök jó és melyik évben?
Vendég

Szanet: biztos aki ezt állította csak azért mondta mert olvasta a horoszkópot ő is, egyébként meg fogalma sincs róla milyen egy mérleg valójában :twisted: :twisted: Én teljes mértékben melletted állok :lol: :lol: Én is szeretem a békességet, sőt nem tudom elviselni a hazug embereket magam körül, pedig sajnos van ilyen a közvetlen környezetemben is (de hát kinek nincs :roll: ) és nagyon irritál a dolog. Várom majd Binyek horoszkópját mert kiváncsi vagyok róluk mit ír.
Amúgy szűzzel élni tényleg nagy kihívás egy mérlegnek, nem mondom hogy minden idilli, de lehet kezelni a dolgokat, csak a csirájánál már el kell fojtani :lol: :lol:

Sotske: én nem vagyok járatos tojás ügyileg. Az én táblám a sárgáját 10.hótól, a fehérjét 12. hótól írja de ez sok mindenben különbözik a mások által használttól :roll: Nálunk most a szopit is 1 éves korig nyomatnák reggel és este, de erről mi már lecsúsztunk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.02.28 10:38-kor.
davandi

megjött a horoszkóp megyek olvasni :lol:
davandi

Én is szűz vagyok!Még így 3 gyerek után is! :lol: :lol: :lol:
Meg a nagylányom is az.Lehet,hogy azért gyilkoljuk egymást halálra??? :roll:

Eszti!
én 1 db tojást szoktam csak beletenni,ha Te is,akkor szerintem annyitól semmi bajuk se lesz.

binyek

Szanet: akkor apa nem lesz itthon a lányok szülinapján se? :cry: :cry:

Binyek:nálunk jól megfér a kát szűz egymás mellett, úgyhogy szerintem más okot kell keresned :lol: :lol:
Jó a horoszkóp, a fiamra tutira ráillik, a férjem meg nem tudom mikor gyűjtögeti a bélyegeket majd kikérdezem :roll: te meg dobhatsz akkor egy otthonkás képet is fel magadról :lol:
davandi

Halika.

Látom senkinek nincs babakeritése, :( ,mert biztos kaptam volna tippet hozzá.

Nálunk a leosztás:én nyilas :D ,apa skorpió :( ,lányok:rákok :D

[Kép
amonré

A mérleg nőnél viszont valamit tényleg nagyon elrontottak :twisted: szerintem összekeverték egy másikkal :roll: :roll:
davandi

Amonré: nálunk a lakásban nincs babakerítés, csak az utcánál :roll: :roll:
de valamit lassan majd nekem is kezdenem kell velük, mert Kingát már nem sok tartja vissza attól hogy mászni kezdjen :shock:
davandi

Amonré!
Én is szemezek egy 8méteressel,de nem tudom eldönteni,hogy igazán használnám-e...Sajnálom őket bezárva!

Otthonkát majd élesben mutatom meg Hévízen! :wink:

binyek

Binyek
Horoszkóp nekem is jöhet.sotske@freemail.hu
Vendég

LÁTOM MINDENKI RÁKATtATN A"Binyeszkópra" :lol: :lol: :lol:

szanet

Mi is kérnénk a horoszkópo Binyek!
buksim@vipmail.hu ,köszi.

Én sem szivesen fogom őket beletenni de valamikor muszáj lesz ha dolgozni akarok mellettük.

[Kép
amonré

Jaj,Tonti
Neked akartam írni,hogy olyan szép Anna ezzel a hajjal,olyan jól áll neki :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szanet!
:lol: :lol: :lol:
Én nem vagyok nagy horoszkóprajongó,de ezt végigolvastam,mert nagyon jókat röhögtem!Pláne a páromon,mert ő Kos.Teljesen igaz rá,amiket írnak! :shock:

binyek

maryska@citromail.hu
horoszpókot kapok :oops: :?:

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: