A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Eszike sajnálom,hogy noncsi se alszik...

Szeder,anyooka
Amúgy nálunk is óriás sláger csipkerózsika és a többi hercegnő,így hóemberünk is szoknyás lett....
Kép
holka

Holka!

Csoda baba Emma!
Köszi, jobban,bár még mindig rémségesen náthás,viszont még így is csupa mosoly,de,akit ennyi pasi kényeztet,annak legyen is jó a kedve!
Ami a nagyikat illeti: anyukám ma vonult be az ORFI-ba 3 hétre (Ő egyébként nagyon sokat segít azzal,hogy hozza-viszi Csabit az oviba),anyósom meg majd' 1 hónapig játszott "haragszom rád"-ot,úgyhogy ez idő alatt rá sem nézett az unokáira (mindezt csak azért,mert nem engedtem,hogy az influenzás,nagyon lázas gyerekeim közelébe vendégeket hozzon,a házunkat mutogatni)! Szóval,most többnyire nekem kell megoldani a dolgokat,de szerencsére a férjem 1 órán belül már itthon lesz! :lol: Ja,és van egy tündéri majdnem 20 éves unokatesóm és 1-2 nagyon jó barátnőm,akire mindig számíthatok,a betegeskedésből lassan kigyógyuló nővéremről nem is beszélve!

Szeder!

Á,csak a tegnapi kiborulásom után nem volt kedvem tornázni,egyébként a napi 20 perc mindig megvan,max. az esti híradó alatt csinálom (jót is nevetett a férjem valameltik nap,hogy a hírek ritmusára csinálom a felüléseket :lol: )
Szóval megéri kitartani,rólam már lecsúszott 3 kg,ha így megy,akkor tényleg kimerészkedem a strandra nyáron! :lol:

Viszont valami allergia rajtam is kijött,a szám feldagadt tegnap és ma reggelre is és már 2x lehámlott a bőr is róla,ráadásul viszket az egész és csíp,ha rákenek valamit! Iszok napi 2db Calcium Sandozt,kenem a szám felváltva Labello-val és Neogranormonnal...esetleg valami más ötlet, Lányok?

Köszi mindenkinek az együttérzést,lassan azért már kifele tartunk a kórságokból,ahogy jön a jó idő,csak elmúlik a maradék is! Valaki kérdezte,voltak-e már bárányhimlősek? Hát nem,mert Kamilla kivételével mindenkit beoltattam ellene! Nemrég írtam,hogy a mi környékünkön a gy.orvosok már farkashimlőként emlegetik,annyira súlyos szövődményei vannak errefelé mostanában,sajnos van,amelyik tragikus végkimenetelű! Úgyhogy Kamillát is beoltatom 2 évesen majd!

Tényleg,Holka! A Te véleményed nagyon érdekel: Te milyen védőoltásokat adatsz be a lányoknak (tudom,régen volt már ez téma,de nem emlékszem...)?

Márti
borossné becz márta

Bocs, időm semmi, úgyhogy most csak Mártinak írnék:

Mit ettél vagy ittál tegnap? Nem vettél be véletlenül valami gyógyszert?
Feldagadás nekem az Algopyrintől volt...
Valami új tisztálkodószer? Kozmetikában nem voltál? Hajfestés?

Arcfeldagadással nem szabad viccelni, azzal muszáj dokihoz menni, ha más nem akkor az ügyeletre, hogy megnézzék a torkodat is, hogy nincs-e szűkület. Én már csak tudom... nagy allergia szakértő lettem az utóbbi időben. Egyébként a leghatásosabban a Suprastin viszi le a tüneteket, csak egyik doki sem meri beadni a szoptatás miatt...pedig lehetne adni, mivel egész kicsi gyerekeknek is adják!
Remélem elmúlik Rólad...
Vendég

Márti:
..ja, és szerintem ne kend a szádat semmivel, Labelloval főleg ne!!
Max Fenistilt szoktak javasolni, de szerintem szájra azt sem! JA és Fenistil cseppek is szoktak használni allergiára... próba cseresznye! :wink:
Vendég

Holka,
Sztem is tuti a nagy mozgásfejlődés lehet Emmánál az álmatlanság oka. Van ilyen sajna :? Remélem hamar viszaálltok.

Márti,
Úúúú, nem lehet kellemes ez a száj duzzanat :( Jobb már esetleg?
Kamilla hogy van?

Mi voltunk ma 2. babauszin :) Jó volt, de érdekesen zajlott. Andor aludt 1 órát mielőtt elindultunk, maga kelt, bár lehet visszaaludt volna még, mert ilyenkor szokott hosszabbat. De benéztem hozzá és a lábai az égnek meredtek és kuksolt felém.
Szóval elindultunk és amint beléptünk az ajtón, mint aki a vesztét érzi elkezdett nyöszögni, görbíteni, pityeregni :? Nem sírt nagyon, de pityergett. Ahogy átöltöztem és bementünk, mikor már a kezemben volt okés volt. A vízben egy jó darabig okés, de valamikor a felénél pityergett,dörzsölte ezerrel az arcát, mint aki naaaaagyon fáradt. Majd kivittem (az oktatócsaj tanácsára)hogy hátha szomjas. Vittem teát, de nem kellett neki. Csak fogtam az ölemben és nézett rám nagy szemekkel.Majd visszamentünk, kicsit pár percig kintről néztük a pancsizókat és visszamentünk. Utána minden oké volt. A végén a kötetlen uszizásnál már előszeretettel kapkodta el a játékokat, szívesen volt háton a vízben úgy,hogy a füle is vízbe ért,szal elvolt. Fene tudja mi volt...lehet kicsit sok volt neki akkor...
Remélem legközelebb már apája is el tud jönni velünk,akár ő fürdeti. Jó lenne ha mindig el tudna jönni pénteken melóból előbb és akkor fürdethetné ő mindig (vagy felváltva pl.) :)

Olyan cuki fejet tudnak vágni a babák,ahogyan figyelik a dolgokat, hogy most mi van/lesz :D :D nekem annyira mosolyoghatnékom van :) Megzabálom Andort.
És tök cuki volt egy feleadatnál pl:
3an voltunk,babák egymás felé fordítva, körben a vízben és az oktató is ott mondókázik, 1 ujja a kör közepén kint a vízből. A többi baba csak lesett tátott szájjal,de Andor rögtön elkapta a csajszi kilógó ujját :D:D:D Meg is jegyezte a csajszi,hogy milyen érdeklődő mindenre :) Édes volt.

Nah eldugulok, mert kicsit sok lett az usziból.
Most megyek lefürdök...kicsit hulla vagyok, mintha maraton úsztam volna :)

Szeder,
Gratula az elhatározáshoz a tornában :) Én is nyomom, de ma lehet kihagyom.A hullahoppomat megbuheráltam, ismét megtöltöttem sóval+rízzsel, de jól beragasztottam, meg körberagasztottam vastag celluxal...hát remélem nem száll szét megint :D
Oszt ha majd mobilis leszek már végre valahára, akkor lehet veszek egy fa karikát. Te honnan rendelted?
(én is akartam rendelni,de meggondoltam magam, hogy jobban szeretném látni, kipróbálni, mret múltkor beleszaladtam egy tök könnyű elég béna fa karikába, ami még rosszabb lett volna, mint most a töltött műanyag)

KépKép
KépKép
gabolino

Noni, Eszike!

Küldtem nektek mailt! Remélem tetszeni fog! Aztán ti is küldhetitek tovább a többieknek! :lol:

gwini

Bejci!

Számítottam Rád! :lol:
Már én is végigzongoráztam magamban,hogy mitől lehet,meg volt-e már ilyen? Semmi újdonság nincs,kozmetikusnál bő 1 hete voltam,a hajam nem festem,fodrászhoz meg jövő héten megyek. Viszont most,hogy mondod,talán 2 napja vettem be Paramaxot egy rémséges fejfájásra,mindjárt meg is nézem a mellékhatásait...bár régen többször is bevettem,de tudom,hogy allergiánál ez nem feltétlenül számít. és tegnap reggelre dagadt fel a szám...
Nem kenném én,ha nem lenne rettenetesen száraz az ajkam és nem hámlana róla a bőr. Egyébként olyan,mintha ekcéma lenne,komolyan,azért gondoltam arra,hogy fontos,hogy ne száradjon ki, a Neogranormonnban meg van jó kis A-vitamin, szolidabb ekcémánál nálunk az bejött eddig. De akkor a Labellot hanyagolom.
Az a fura,hogy ilyen egyszer volt eddig,amikor terhes voltam ( :lol: ) és tele volt virágporral a levegő,hetekig meg akartam fulladni,annyira nem kaptam levegőt az orromon,ergo a szám is kiszáradt és akkor nézett ki ugyanígy a szám,bár kevésbé dagadt fel,inkább csak hámlott és viszketett. Most is kicsit náthás vagyok még,kell is néha orrspray,úgyhogy lehet,hogy van összefüggés a két tünet között...
Fenistil mehet szopi alatt? Köszi a tippet,holnap úgyis megyek vásárolni,majd útba ejtek egy gyógyszertárat!

Jaj,és igazad van,szerintem is van hasonlóság Ramóna és Kamilla között...fura,hogy eddig fel sem tűnt nekem!
És akartam kérdezni azt is,hogy mi a baj a repülőzéssel,miért nem csinálhatja Bius? Ez is egy mozgásfejlődési fázis,nem? Nekem minden gyerekem csinálta... vagy nem tesz jót valamelyik izomnak?

Márti
borossné becz márta

Bejci!

Megnéztem! Bingo! Ritkán kialakuló allergiás mellékhatás:kiütés,hámló bőrtünetek...Csak fura,hogy eddg tényleg nem okozott ilyet...mindegy,legalább tudom,hogy nagy valószínűséggel ez okozta...pedig kifejezetten terhes és szoptató kismamákank ajánlott fájdalomcsillapító...na,akkor innentől kezdve kerülnöm kell a Paracetemolt (persze végülis valami segédanyagra is lehetek allergiás)!

Márti
borossné becz márta

Jaj,és mielőtt még harmadszor is elfelejetem!

Monee!

Ákos babának nagyon boldog névnapot kívánok!

Márti
borossné becz márta

Monee,
Én is csatlakoznék:
[/b]BAGYON BOLDOGSÁGOS ELSŐ NÉVANAPOT!!! :)

KépKép
KépKép
gabolino

áhhh ezt kicsit félrepötyögtem :D :oops: nah, mégegyszer:
ÁKOSNAK NAGYON BOLDOGSÁGOS ELSŐ NÉVNAPOT!!! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok! :)

csak bekukk.
A jövőhetem talán már nem lesz ilyen hektikus.

Ákosnak boldog névnapot! :)

Csonginak Boldog feledik szülinapot!

Apája már jól van, a háziorvosa lórugás gyógyszert írt neki és hálisten használt.

Úgy néz ki jövőhéten kapunk már kulcsokat a lakáshoz :) Így bútort is nézegettünk. Nagyon nagy mázlink volt minden szempontból ideális kanapét sikerült vadásznunk a nappalinkhoz.

Bocsi hogy önző voltam.
Hétvégén visszaolvasok :)

Jó éjt! :)

Kép

Kép
starlark

Monee!

Ákosnak boldog névnapot kívánok!!

Minyu!

Csonginak boldog fél évet!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Gwini: Megkaptam a levelet, tényleg nagyon aranyos játék és már én is tovább küldtem.

Egyetlen kis Ákos babánknak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Csonginak és Donátnak BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT. :lol:

Ági: Miért nem tudom még így sem megnyitni? Lehet, hogy nincs hozzá meg a lejátszóm? Ha leírod, hogy milyen címet adtál a videónak, akkor úgy rákeresek.

Holka: Jó a gyerekeknek, nálunk nem esett csak akkora hó, ami 1 óra múlva már el is olvadhatott. Klassz a hóemberke Henivel.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Konan: Anna baba se panaszkodhat a méretei miatt!

Honey: örülök, hogy jól sikerült az utazás! Átépítés: hát nem irigyellek miatta, remélem minél hamarabb befejezik. Flóra hogy elveszik még az úszógumijában :) A köntös és papucs kombináció pedig tényleg édes :)

Evibabi: nagyon helyesek a fiaid. A nagyobbik milyen büszkén tratja a kicsit :)

Monee és ha jól látom a többiek is :): nálunk is szivás mostanában az etetés napközben, szerintem ezért is kel többet Zalán (mondjuk ő legalább éjszaka eszik). Pont ahogy irtad: minden érdekesebb mint a kaja. Mindez nálunk még meg van spékelve azzal, hogy ha úgy döntök, hogy akkor itt a vége a kajának, és lehúzom a pólóm, akkor fej gyorsan visszafordit, száj lefelé görbül és már ordit is. Ákosnak Boldog Névnapot!

Blúmi: Bálintnak nem semmi bicepsze van :)

Holka: uhh sajnálom, hogy ti is szenvedtek az alvással :( Zalán maximumja a 3 óra, de inkább 2,5. Akkor is felkel, ha nem éhes, nem tudom mit csináljak, sirni hagyni nem akarom. Viszont őt nem 3 perc visszaaltatni, hanem minimum 10. Emma már nagyon ügyesen négykézlábazik! :) Szoknyás hóember nagyon tetszik :) Hogy haladsz a nyelvtanulással?

Anyoooka: továbbra is nagyon szép a nagy lányod, Ádám pedig igazi kis pasi :) Mozgásfejlődése meg biztos "visszaáll" ha megerősödik picit!

Gabolino: nagyon jó a hengeres kép :D Bár a henger nagyobbnak néz ki, mint Andor :D

Szeder: nagyon édes Adél és Maja :) Hajrá biciklizés, én is nagyon szeretek!

Márti: b*sszus :( Jobbulást Kamillának, neked meg már nem tudom mit kivánjak. Kitartás, és mihamarabbi tavaszt! Duzzanat remélem már elmúlt az arcodról.

Noni: köszönöm :) Aranyosak a fiúk együtt. Én is várom a tavaszi nagy találkozót :D

Humanka: harapásra sajnos nincs ötletem, de már előre félek attól, hogy mi lesz, ha Zalánnak is lesz foga :?

Kép
kistiggrincs

Sziasztok csajok!

Csak egy gyors bekukk: megjöttek a HUMANA-s cuccok! :D
Jövőhét péntek hajnalban megyünk síelni és csak március 15-én jövünk haza, úgyhogy aki pesti és ráér, annak szivesen átadnám a "szajrét" jövőhéten. (légyszi küldjetek nekem priviben tel. számot)
Monee, eszike - nektek 1 csomagban elküldöm postán és majd ti elosztjátok magatok között. Az úgy ok? ( ha igen, nevet címet légyszi írjátokmeg priviben)
Márti, tuti megyek jövőhéten is Miklósra anyósékhoz, úgyhogy neked szivesen bedobom!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder,
huuuuu naaagyon kemény ez a hajnali 3-4 óra!!! Ezt hogy lehet kibírni?! :shock:
Tényleg, kint van már Adél fogacskája?

evibabi,
Én még nem is üdvözöltelek!!! :D ÜDV KÖZTÜNK!!!

márti,
jaaaj annyira sajnálom ezt a sok betegeskedést. Hihetetlen hosszú és szar ez a tél. :(

eszike,
hehehe... köszi a kérdésedet, de nem voltam szépségkirálylány! :D :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Noni!
Az nagyon lehetséges, hogy nincs olyan lejátszód. VLC media player a lejátszó. De az jutott eszembe, ha nincs lejátszód, akkor hiába találsz rá, akkor se tudod lejátszani. Én rákerestem a google-ban, de nem találtam meg, nagyon sok találatot hozott ki. A neve: első találkozás
Ja, és google-s a video. Megpróbálom holnap óriásmellékletként elküldeni, mert 18,5 mega, de akkor így se biztos a dolog.

Ha a linkre rákattintasz, és az arra felugró hibaüzenetet teljes képernyős képként (Print Scsreen PrtSc, F12 mellett) elküldöd mailben, akkor megnézzük, mit tehetünk. (programozó férjem van)

Holka!
Nagyon édes Emma!!! Sajnálom a sok kelést.

Képzeljétek, ma és tegnap este Beethoven babazenére aludt el a Dávid. Ez az utolsó ötletünk, mert olyan rossz hallani a sírását, viszont ha mellette vagyunk, tényleg 1 óra az elalvás. Tegnap kb. fél óra volt, ma pedig negyed óra. Azt mondogatom a gyerkőcnek, hogy majd ha a suliban meghallja, már vágja is rá, hogy ez Beethoven :lol: , mert tudni fogja.
Viszont annyi előnyöm van, hogy mi még átalusszuk az éjszakákat. Így is olyan későn fekszek, ki is purcannék, ha azt a pár órát se tudnám végigaludni egyben.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Basszus... annyira eszemben volt Ákos.... tudtam, hogy a végén elfelejtem... :oops:

Ákos babának Boldog Névnapot!!!

A féléves szívtipróknak ( Csongi, Donát) pedig Boldog felediket!

Holka: Emma egyszerűen hihetetlen!! Hogy lehet ilyen kis ügyes? És Hencid meg már olyan nagylány!!
Bocsi, hogy skype-on kerüljük egymást, de én már 9-kor bevágom a szunyát, mert Bius is kiszámíthatatlan lett az utóbbi időben!

Ági, noni: Misike és Dávid is szuperédes együtt! Jó, hogy tudtatok talizni!

Márti: Én sem voltam korábban allergiás az Algopyrinre, csak a terhesség után jött elő, bár nekem kiskoromban is volt gyógyszerallergiám. Viszont valszeg ez az allergiád el fog múlni, ha majd visszaállnak a hormonok.
A repülőzés nem nagy baj, csak mivel sokat csinálja, ez akadályozza a hasról-hátra fordulásban. De komolyan mondom, szerintem nagyon sokat ér a Dévény torna. Azóta simán megtartja magát nyújtott támaszban is és a repülőzés is kevesebb.
Vendég

Ja, Flórának meg Boldog 5. hónapot! :)
Mi most ezt kihagyjuk és rögtön félévesek leszünk! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!! Visszaolvasni csak nagyvonalakban tudtam!!

Minden ünneplőnek sok Boldogságot Kívánok!!! Hófordulósoknak, névnaposoknak, szülinaposoknak!!

Mi is a betegeskedők közé tartozunk :(

Minden nap orvosnál voltunk! Kedden Kornéliával mellkasröntgenen mert a doktornő nem hallotta egyformán a tüdőt!! Szerencsére minden rendben volt. Örömködve haza, erre este Kornélia belázasodott, éjjel 39,2-re felment, egyszer hányt is. Másnap reggel újra doki. Iszonyú volt, úgy feküdt a kezemben mint egy darab fa. Így még nem láttam Őt! Doktornőnek sem tetszett egyből vért vett tőle a torka két nap alatt teljesen bepirosodott! Így nem úsztuk meg az antibiotikumot!! Aztán este még be kellett vinnünk a kórházba mert a doktornő újra látni szerette volna addigra meglett a laboreredmény is amiből kiderült, hogy influenza! De ennek örült a doktornő mert Ő attól félt, hogy valami bakteriális valami! Amúgy Én is most váltottam gyerekorvost és annyira lelkiismeretes és türelmes és kedves, hogy nagyon örülök neki, hogy Ő van!!

Noni a videó ismét nagyon szuper lett! Köszönjük Neked!! :) Az 5 hós képet igyekszem küldeni!!

Ne haragudjatok csak ennyire tellett. Ramóna már hiányol, közben Kornéliával a fél napos fürdőben levés változatlanul meg van! Imádunk a wc-be pisilni!!! :) Még lázasan is jön és mondja hogy "anya pisikok" meg tudnám zabálni!! :)

A képek nagyon szuperek! Nem akarok kiemelni senkit!!

Szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST!!! :D Kedvesek vagytok! :D

Nálunk nem volt most buli, egyébként is ezek a családi ünnepek valahogy el vannak nagyon laposodva :( , de az jó volt, hogy tegnap átjött hozzánk Eszike és Noncsi és összeeresztettük a két gyereket játszani. :D Közösen püfölték a játszóhengert és az Ákosnak beállított kiszuperált billentyűzetet. Tök aranyosak voltak!
Noncsi valami fantaszitkus ezzel a négykézlábra állással és előre-hátra hintázással! Ákos sem akar lemaradni a barátosnétől, de nálunk még csak a popsi emelgetés megy. :lol:

Annyi mindent tudnék írni, de sajna most megint mennem kell. 1 hétig mindennap varrtam, romokban a lakás, valamikor muszáj takarítani, vasalni, stb. :(
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Csak gyorsan írok, mert oda ég a palacsintám. :lol:

Roni : Hunornak
Gwini : Lalunak
Judit :Bogikának

NAGYON BOLDOG FÉL ÉVET!

Lanta: Kornéliának, sok-sok gyógypuszi.

Kép
Kép
noni78

Hali!

Én is gyors leszek...

Ákoskának boldog névnapot kívánok!!!

Hófordulósoknak és féléveseknek is sok-sok boldogságot!

Éjfélkor még nem tudtam elaludni, ezért olvastam. Egyszer csak hallom, hogy Annám felsír! :? Sajna megint el volt dugulva az orrocskája! :? Szóval ismét betegeskedünk. :cry: Orrszívás és nyűgösködés minden mennyiségben! :? :cry:

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Köszönöm a fiúk nevében a dicséreteket! :)

Szeder: Hajrá tornázás!!! Sok-sok kitartást hozzá! :lol: :lol: :lol:
Adél nagyon szép kislány!!!

Monee: ÁKOSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Konan: Gratulálok a 3. foghoz, Nekünk még egy sincs...

Márti: Jobban vagy már?

Tegnap este a fiammal (persze nem Domival) a barátnőmmel és a lányával a Fővárosi Nagycirkuszban voltunk a 120 éves Jubileumi Gála előadás Premierjén.

Eddig utáltam a cirkuszt, de ez az előadás nagyon-nagyon szuper volt, ha van rá lehetőségetek feltétlen nézzétek meg. Rengeteg nevetés és halálosan izgalmas előadások váltakoznak.

Még jövök.
evibabi

Sziasztok mamik!

Már jó régen nem jártam erre, ne haragudjatok, de elég komoly mentségem van. Sajnos novemberben tűz volt nálunk, és csak nemrég költözhettünk haza. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egyikünknek sem esett baja, még időben ki tudtunk futni a házból. Netezni is csak nemrégóta tudunk, egy kölcsön laptoppal. Szóval ezért nem jelentkeztem előbb.
Amint beleolvasgattam a topicba, látom, nagyon szépen nőnek a babák, és már kezd mindenki belejönni az anyaszerepbe. Ismét igyekszem felvenni az iramot veletek, és ha a gyerkőcök engedik, bekukkantgatok majd.

Képet egyelőre nem nagyon tudok feltenni Majácskáról (valahogy nem sikerül lekicsinyíteni, de még próbálkozok.) Noninak a 4 hós videóhoz küldtem egyet.

Üdv, Nostawen
nostawen

Kép a kis bennszülött:))

Kép Majácska örül!!

Kép
nostawen

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, de hátha érdekel valakit. Eladó egy új Graco Kyo Metropolitan kenguru. Ajándékba kaptuk, de nekünk már van egy. Bolti ára. 10.990,-Ft én 7.000,-Ft-ért odaadom.

Érték és kényelem a mamának és a papának út közben A születéstől körülbelül 10 kg súlyig
Könnyű használat:
Biztonság
Extra kipárnázott középső szíj
Előre nézve az egész világot szemlélheti út közben
A Kyo teljesen kinyílik annak érdekében, hogy egyszerű legyen a babát behelyezni és kivenni.
Széles, kényelmes hát - és vállszíjak
Két hordási pozíció, befelé, amikor a baba újszülött, és kifelé, amikor a baba már képes megtartani a fejét.
Könnyű hozzáférhetőség
Csípőszíj az egyenletes súlyeloszlás biztosításához
Kényelem
Teljesen mosható
Tároló - és hordtáska

Kérem írjon privit, akit érdekel. Képet, nem tudok feltenni de a neten ha rákeresel, megtalálod könnyen.
Köszönöm
Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Lanta: mielőbbi jobbulást Kornéliának!

Konan: Annának is jobbulást!

Noni: ha feltöltött a fényképezőgép eleme, küldök 5 hós fotót :)

Kép
kistiggrincs

Nostawen: örülök, hogy jöttél. Huh, még jó, hogy senki nem esett baja. Majának eszméletlenül nagy haja van :D

Kép
kistiggrincs

Köszi Lányok!

Laluál csak 2 napig tartott az evés! :cry: Igaz, 2 nap alatt hízott 10 dekát. :lol: Ma már nem eszik, de szerintem van vmi a gyomrával, mert nekem is hasmenésem volt tegnap és ma is rossz a gyomrom. Ő meg bukott ma sokat, pedig sosem szokott. :roll:

gwini

Evibabi!
Köszi! Jelentem, kint van a 4. is!!! :shock: :D

Tiggrincs!
Jobbulunk! Legalábbis remélem! :D :lol:

Kép
Kép
konan

Ákos! boldog névnapt utólag, Csonginak, Donátnak boldog felediket!

Nostawen! Sajnos tényleg komoly a mentséged, a hideg is kirázott! Mi történt? mindenesetre örülök, hogy mindenki jól van! Maja hihetetlen kiscsaj, mindig jó a kedvem a képeitól!

Szeder! Hajrá!!! rajtad felbuzdulva nekiállok én is a mocorgásnak. rettenetesen dundi vagyok... Adél tünemény a hasonfekvősön.
blúmi

Sziasztok!

Jelentem,kilóim száma ismét 5-ös számjeggyel kezdődnek!!! :lol: EZ már 4kg mínusz az 1 hónappal ezelőttihez képest!
A szám nem rosszabodott,mára már csak a hámlás maradt meg!
Iszok napi 3 Calcium Sandozt,majdcsak rendben leszek már!
Éééés nagyon úgy tűnik,hogy eltűnőben van a takonykór! Már csak Berci és Kamilla náthás picit,de láztalanok,jókedvűek,esznek,úgyhogy szép az élet!

Kicsi lánykám nagyon beindult! Kúszik ezerrel,nagyon kis édes és a medvejárás-szerű mutatványából már kezdi leengedni a térdét,így sikerül már a négykézlábas pozíció is!
És végre kezdhetünk széép naaaagy családi autót (kisbuszt) keresni! Kicsit problémás volt már beférni a Fabia-ba,hiába imádjuk, érzékeny búcsút kell vennünk tőle,valószínűleg Volkswagen Caravelle lesz a nyerő típus! De,akinek van ötlete,szívesen veszem!

Na,úgy érzem,nekem is megjön,így 5 hónap után! Soha nem húztam ilyen sokáig piroska nélkül! Most viszont nem jókor jön,ha jön,mert kedden nődokihoz kéne menni és,mivel nem a szomszédban van,kőkeményen meg kell szervezni,hogy ki mikor vigyáz a gyerekekre,most a férjem egyébként szabin lenne kedden,a hónap többi hetében meg nagyon el lesz havazva munkával,szóval nem tudom... remélem,ha jön is,elmúlik most 1-2 nap alatt!

Nostawen!

Gyönyörű Maja! Nem is találok rá szavakat! Ez a hajköltemény meg csúcs!
Mi történt,hogy tűz lett?

Evibabi!

Engem is megfogott a nagyfiad tekintete! Ha kamasz,ha nem,nagyon tiszta,őszinte a tekintete és nagyon nagy szeretettel nézi a kicsit,aki meg szintén nagyon édes kispasi!

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.02.28 21:20-kor.
borossné becz márta

Sziasztok!

Nostrawen!

Ez borzalmas! Mi történt?

Ma olvasgattam a kismamablog.hu-t és ezt a videot találtam. Nézzétek meg, nagyon aranyos. :D Mire számíthatunk a közeljövőben... :) A többi cikk is érdekes. http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... a#more-442

Kellemes estét mindenkinek!

Monee

monee85

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért, de én már elkezdtem beszerezni a tavaszi-nyári cuccokat. A tavalyiaktól azonban nem férünk, így eladok egy zsáknyi ruhát. Nézzétek meg, mik vannak. Olcsók és jók! Fiúknak és lányoknak egyaránt!
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi ... yosHolmik#
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi ... iusCuccok#
Egy klikket megér!
Szép estét!

Kép
an°°di

sziasztok lanyok!

Nostawen ez szornyu mi tortent? NAgyon sajnalom! De jo hogy jol vagytok.

Akos utolag is irto boldog nevnapot, es minden kis felevesunknek Boldog Felest kivanok!

JElentem alasan megvan a gyonyoru keresztlanyom (immar hivatalosan). FAntasztikusanb szep hercegnot varazsoltunk Abigelbol. Egyutt volt a keresztelo egy baratunk kislanyaval Zselykevel (aki most 4 honapos), nagyon szep volt. Nemsoka jonnek a kepek is. Na mag a beszamolo. DE mindenekelott egy erdekesseg.:
Ott volt az egyik ismerosom kisfia, aki egy honapos. HA ne tudjatok meg milyen pici, legalabbis annak tunt. alig mertem megfogni. A mi ot honaposainkhoz kepest ... Boti ugy fogalmazott hogy Abigelhez, Rekahoz kepest a kis Daniel szobanoveny :D
Egyebklent jol vagyunk.
Jovok nemsoka

szisziKép
sziszi7

Hali!

Nostawen!
Örülök, hogy hallunk felőletek! :D De ezt a szörnyűséges tüzet sajnálom, borzalmas lehetett! :cry: A lényeg, hogy nektek semmi bajotok sem esett! :)

Szeder!
Máris "hegyeket" mozgatsz meg! :D :wink: :D Tegnap este (elég nagy részben a Te hatásodra) felpattantam a lépcsőzőgépemre és lenyomtam 6x3 percet, majd ezt ma reggel megismételtem! :P Én is büszke vagyok magamra (remélem nem is adom fel! :lol: )! Légyszi tarts ki, akkor talán nekem is fog menni! :D (Már csak az édesség-mániámmal kell megküzdenem! :oops: :lol: )

Márti!
Örülök, hogy végre jobban vagy! Remélem most már minden nyavalya elmúlik! :D :wink: Akár piroska is elkerülhetne még egy ideig!
Kicsi lánykádnak óriási gratula a kúszáshoz! Nagyon édi lehet! Rakjál képet ha tudsz! :D

Kép
Kép
konan

Sziasztok!
Elnézést a bepofátlankodásért.
Vettem a napokban egy babakocsit , de még aznap találtam egy ugyanilyen zöldet és mivel nekem kisfiam van ezért eladó sorba kerül ez a szép sárga színű amit mi nem is használtunk! Jön a nyár, lehet majd sokat sétálni és ez nagyon könnyű kis babakocsi.
Kitűnő állapotban lévő Neonato Piuma babakocsi , alig 1 hónapot használt ahogy a képek is mutatják nem agyonhasznált , nem lestrapált. Érdeklődni priviben lehet! Megtekinthető Budapest 8dik kerületben.

Újonnan 40.000ft volt 18.000ért eladó.
Egyetlen hibája a lábzsák felirata lepergett picit.
Mosható minden része
Vízszintesre és függőlegesre is állítható a támla akár újszülött kortól használható
Kapaszkodója kifordítható
Praktikus alsó pakolókosár
A tolókar több helyzetbe állítható, ahogy az anyukának kényelmes
Első kereke bolygósítható
Lapra, picire csukható olyan mint a peg perego Aria.
Nagyon könnyű , alumínium váz 5-6 kg.
Kép Kép Kép Kép Kép
tovább szép napokat mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Márti! Ez igen! Régi szép idők, amikor nekem is 5-tel kezdődött a súlyom.... Most még 7-nél vagyok! :oops: :oops: örülök, hogy végre kilábaltok a betegségekből!!! Végülis itt a tavasz!!! A kúszás engem is érdekel!!!!

Nekem már decemberben megjött... Most viszont nem értem mi van... Már a 45. napnál tartok, és semmi... Pedig stabilan 26 napra szokott érkezni. Valaki, akinek van tapasztalata: szoptatás alatt még lehet ennyire rendszertelen? Vagy ez a beállás még hosszabb időt vesz igénybe?

Bálint ma átfordult a hátáról a hasára! olyan büszke volt! (és mi is) Már napok óta próbálgatta, de eddig mindig visszahuppant a hátára.
blúmi

Blúmi!

Gratula a forgáshoz a szép nevű,szép szemű kicsi fiadnak!
Nekem Berci születése után volt úgy,hogy 6 héttel szülés után megjött,aztán fél évig tök rendszertelen volt,utána meg beállt szépen. Gondolom összefüggésben van a prolaktinszint csökkenésével is. Eddig minden szülésem után legkésőbb 6 héttel megjött,most viszont semmi. Tegnap kicsit görcsölt a hasam,de nem jött meg. Ellenben szülés után bő 3 hónapig 7-10 naponta pecsételtem. A dokim a magas prolaktinszinttel magyarázta,de mondta,ha nem múlik,menjek vissza. Elmúlt,azóta nincs csepegés, meg semmi sem...
Ja,és nekem minden szülés után változott a ciklus hossza is! Tök érdekes, nem? Csabi előtt stabil 28 napos,Lehel előtt stabil 27 napos,Berci előtt stabil 30 napos,Kamilla előtt pedig mindig 26 napos ciklusaim voltak...

Sziszi!

Ne csigázz,hol vannak azok a képek??? :lol:

Mindjárt felteszi Apa a képeket a gépre és akkor én is jövök néhánnyal! Sikerült ma elcsípnem Kamilla félig kúszás-félig mászását,persze egy fénykép nem adja úgy vissza a mozdulatot mint a videó...

Szerkesztjük a meghívókat a keresztelőre,olyan izgi és úgy várom már (persze tuti idegbajos leszek, hogy minden csilivili legyen,minden elkészüljön,mindenkinek jusson elég kaja :lol: ,ha jól számoltam,30-an leszünk,ebből 10, 7 év alatti gyerkőc :shock: )

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.03.01 21:23-kor.
borossné becz márta

Monee,Gwini!

Hamarabb is jöhetett volna ez a babakocsi,nem gondoljátok? :lol: :lol: :lol:
Nekem úgy tetszett ez a színváltozat,de sehol nem lehetett már kapni,pláne ennyiért...

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Márti!

Én láttam anno ezt a kocsit a neten, de nem tudom mi lett vele, valószínű az a lány vette meg, aki most hirdeti. Ugyanezek a képek voltak és ugyanez volt a hibája, hogy a Neonato felirat O-ja le volt kopva. Ha nem féltem volna, hogy elviszik előlem, akkor az én kocsimat 16.500-ért tudtam volna megvenni, de így 19.000. lett belőle. :) Nekünk jó a kék is, elvégre hapsim van. :D

A kocsi egyébként jó, megszerettem. :) Kicsit még féltem a kerekeit, de ez a bufla nagy kerekek után nem is csoda. :)

Honey!

Jövök Neked egy méllel! Holnap talán nem felejtem el!

Ma itt gyönyörű idő volt és hosszú idő óta végre én is kint tudtam lenni sokat. Ákost is akkorát aludt, hogy csak na! :D Persze lehet hogy azért, mert délelőtt a babauszin elfáradt. :lol:

Én is lépek! Holnap ismét dolgos nap vár rám!
Kellemes estét mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Holka!
Jaj de szépek a lányok, és Emma milyen ügyes már!!!!

Márti!
Sajnálom az allergiát, gondolom nem hiányzott még ez is a betegségekhez.

Monee!
ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!!!!!

A FÉLÉVES BABÁKNAK BOLDOG KÖVETKEZŐ FÉL ÉVET!!!!!

Evibabi!
Én is üdvözöllek itt!!!Szépek a gyerkőceid.

Lanta!
Nagyon sajnálom abetegséget! Mielőbbi gyógyulást!

Nostawen!
Maja gyönyörű hajasbaba! Jaj ez a tűzeset, hogy történt?

Blúmi!
Nekem először múlt hónapban jööt meg, most viszont eddig még semmi, pedig 20-a tájon kellett volna neki. Én sem értem.

Konan!
Gratulálok a 4. fogacskához!

Velünk sajnos szomorú dolog történ, szerdán meghalt nagymamám :cry: Szombaton volt a temetése. Szeptember vége óta volt kórházban, sajnos Rózát csak képről láthatta, olyan szörnyű ez, ha egy családban születik valaki, akkor miért kell valakinek a családból elmennie???? :cry:

Kép
Kép
petra1980

Remélem Róza nem kapott el semmit, mert elég sokan voltak, jöttek be a temetés után, külön szobában voltunk, de sokan bejöttek őt megnézni.
Ráadásul, tegnap voltunk bent a férjem unokaöccsét köszönteni ( ő is Ákos), és a férjem nővére agyonra meg volt fázva, de nem szólt volna, gogy Rózát ne vigyük, mert ő beteg. annyit kommentált, hogy majd nem jön közelebb, és különben is az anyatej mindentől megvédi. Olyan ideg lettem, nem igaz, hogy nem volt annyi esze, hogy ne tegyen kis egy 5 hónapos babát a betegségnek :evil: Mert ő már 2 hét óta nem látta.Azt kellett volna, hogy le sem vetkőzünk, felköszöntjük ákost, és jövünk is haza.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Kicsit Önző leszek, te a tápis anyukák segítségére lenne szükségem!!!!

Domi 3 hetes kora óta Milupa Milumil HA startot kapott ezelőtt 3 hétig. A dokinő tanácsára elkezdtük 3 hete a Milumil HA2-öt és azóta, ha megeszi utána 90%-ban vagy hány vagy bukik. Dokinő mondata erre: Őt nem zavarja, mert úgyis húsis a gyerek! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hát engem, zavar, de nagyon... :oops: :oops: :oops:
Érdekesség, hogy semmi más (főzelék, gyümi, tejpép) nem jön neki vissza!
Szerintem tápszert kellene váltanunk, jól gondolom?

Évi
evibabi

Petra1980!

Köszönöm az üdvözlést!

Részvétem a Nagyid miatt!!
Nálunk is így volt, csak mielőtt terhes lettem. Apu ás az Ő Anyukája 2 hét különbséggel ment el.... :cry: :cry: :cry: :cry:
evibabi

Sziasztok!

Most nem tudok vissza olvasni, de délután jövök.

Gyorsan egy kép: Holka ismerős??? Adélnak is van olyan felsője :)

Kép :)

szeder74

uh rosszul írtam :oops: .. -visszaolvasni.. helyesen.

szeder74

Petra!

Részvétem a nagyid miatt! Ismerem ezt a szitut,hogy nem szólnak,hogy betegek,csak jönnek,meg menjünk,aztán akkor szembesülünk a ténnyel,mikor látjuk mi van! Akkor meg már nem akar az ember bunkó lenni...
Olyan ciki,nálunk még az sem evidens mindenkinek,hogy megmossa a kezét,mielőtt kamillához nyúlna! Most nekem kéne szólni?

Szeder!

Adél így felkapaszkodik???

Hozom a képeket,megint Rátok zúdítok egy csomót,de nem tudok válogatni! :oops:

Kép Csabi-béka az ovis farsangon,mellette Tündi, a nagyobbik keresztlányom...

Kép Na,vajon ki ad egy puszit,hogy királyfi lehessek?

Kép Vasárnapi csini-ruci

Kép Már nem kúszás-még nem mászás...

Kép Jövök,Anya!
borossné becz márta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: