Holka,
Sztem is tuti a nagy mozgásfejlődés lehet Emmánál az álmatlanság oka. Van ilyen sajna

Remélem hamar viszaálltok.
Márti,
Úúúú, nem lehet kellemes ez a száj duzzanat

Jobb már esetleg?
Kamilla hogy van?
Mi voltunk ma 2. babauszin

Jó volt, de érdekesen zajlott. Andor aludt 1 órát mielőtt elindultunk, maga kelt, bár lehet visszaaludt volna még, mert ilyenkor szokott hosszabbat. De benéztem hozzá és a lábai az égnek meredtek és kuksolt felém.
Szóval elindultunk és amint beléptünk az ajtón, mint aki a vesztét érzi elkezdett nyöszögni, görbíteni, pityeregni

Nem sírt nagyon, de pityergett. Ahogy átöltöztem és bementünk, mikor már a kezemben volt okés volt. A vízben egy jó darabig okés, de valamikor a felénél pityergett,dörzsölte ezerrel az arcát, mint aki naaaaagyon fáradt. Majd kivittem (az oktatócsaj tanácsára)hogy hátha szomjas. Vittem teát, de nem kellett neki. Csak fogtam az ölemben és nézett rám nagy szemekkel.Majd visszamentünk, kicsit pár percig kintről néztük a pancsizókat és visszamentünk. Utána minden oké volt. A végén a kötetlen uszizásnál már előszeretettel kapkodta el a játékokat, szívesen volt háton a vízben úgy,hogy a füle is vízbe ért,szal elvolt. Fene tudja mi volt...lehet kicsit sok volt neki akkor...
Remélem legközelebb már apája is el tud jönni velünk,akár ő fürdeti. Jó lenne ha mindig el tudna jönni pénteken melóból előbb és akkor fürdethetné ő mindig (vagy felváltva pl.)
Olyan cuki fejet tudnak vágni a babák,ahogyan figyelik a dolgokat, hogy most mi van/lesz

nekem annyira mosolyoghatnékom van

Megzabálom Andort.
És tök cuki volt egy feleadatnál pl:
3an voltunk,babák egymás felé fordítva, körben a vízben és az oktató is ott mondókázik, 1 ujja a kör közepén kint a vízből. A többi baba csak lesett tátott szájjal,de Andor rögtön elkapta a csajszi kilógó ujját

:D:D Meg is jegyezte a csajszi,hogy milyen érdeklődő mindenre

Édes volt.
Nah eldugulok, mert kicsit sok lett az usziból.
Most megyek lefürdök...kicsit hulla vagyok, mintha maraton úsztam volna
Szeder,
Gratula az elhatározáshoz a tornában

Én is nyomom, de ma lehet kihagyom.A hullahoppomat megbuheráltam, ismét megtöltöttem sóval+rízzsel, de jól beragasztottam, meg körberagasztottam vastag celluxal...hát remélem nem száll szét megint
Oszt ha majd mobilis leszek már végre valahára, akkor lehet veszek egy fa karikát. Te honnan rendelted?
(én is akartam rendelni,de meggondoltam magam, hogy jobban szeretném látni, kipróbálni, mret múltkor beleszaladtam egy tök könnyű elég béna fa karikába, ami még rosszabb lett volna, mint most a töltött műanyag)