Sziasztok!

micsodákat tudunk mi már álmodni!!! úgy látszik, ahogy közeledik a szülés, egyre vadabbak lesznek ezek is
Gabka amit Icamica irt a kórház-otthon összehasonlitásról, hát elég meggyőző ez az érv is ugye? Örülök, hogy pihensz!
Most voltam a védőnőnél, kaptam felicitas kiskönyvet a kuponnal, igy már én is kiválthatom!

mondta, hogy légzésfigyelőt, mérleget, kókuszmatracot nem muszáj vennem, elsősegély tanfolyamot is felejtsem el, a vasam még mindig nagyon alacson, mondta, hogy bent fogok feküdni a kórházban, mert nem fogok tudni felépülni..hát elmegyek majd a körzetihez, hátha tud valami olyat, amit szedhetek, de az aranyerek se gyűlnek, mert már tükörrel se nézem meg, hogy mi van odalent...

diétáznom is kell valószinűleg, cukor van a vizeletben, és lehet én is mehetek a cukorterhelésre megint. 79,6kg vagyok (cipő nélkül

) erre most nem mondott semmit. Vérnyomásom kicsit magas volt. Hát ennyi.
Tök felhúztam magam megint...apácska kedves hiteles haverja jött fel Pestre, persze apa elment vele munkát intézni, jópofizni, csavarogni, a védőnőhöz nem jött el, mert a haverral volt, és ugye ez fontosabb

én meg szabályosan leugattam a telefonon kereszül, hogy az én fejem ne merje még egyszer át..szni, és ha megteszi, csomagol. Ha tényleg itt lesz a haver, megiratjuk vele a közjegyzős tartozáselismerőt, ez legalább engem megnyugtat, de megmondtam apának hogy nem akarom hogy tartsák a kapcsolatot ezzel az alakkal, vagy hogy betegye a lábát a lakásomba! (persze, most dolgozom, úgyse tudom meg, hogy felhivja-e vagy se, de ha hazamegyek, megszámolom a porcelánokat

) na jövö hónaptól nehéz idő jön apára, mert az ÉN fizumból tuti nem adok neki pénzt...az ő hiteleit meg nem tudja egyedül fizetgetni...igy hátha ráeszmél a dolgokra.
na panaszkodok már megint...egyszer ez van, máskor meg mikor valami megoldódni látszik, jön egy másik...
Itt most olyan tavaszias idő van, süt a nap, nincs hideg, reggel igaz esett az eső, de a hó már majdnem teljesen elolvadt.
Kisszilva én is valahogy mindig a hátamon kötök ki alvás közben..pedig a szopipárnával 'kitámasztom' magam, hogy ne tudjak hátrafordulni, de mégis sikerül. Mikor meg felkelek az esti pisire hát olyan mintha a belső szerveimet kilapitották volna. És ma reggel is kezdődött egy hányinger-szerű érzés, kicsit ülő-fekvőbe tettem magam, és egy idő után jobb lett az is.
Voltam szépségszalonokban...kismamamasszázsra azt mondták, alá kell irnom valami papirt, hogy ha véletlenül koraszülés lenne miatta, akkor az a saját felelősségem.

a másik meg nem vállalta a pedikürt mert olyan magasra nem tudnám feltenni a lábam, és neki nincs ágya vagy mi...de egy másik szalon szimpibb volt, ott úgy néz ki, a pedikűrt legalább megcsináltathatom. Már ez is mennyei lenne