A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

icamica
De jó neked ha 12kg lesz csak. Én nem tudom mikotól mondjam,de ha 80-nal megyek szülni akkor a beültetéstől számítva 22kg, ha viszont ha kiskönyvet vesszük alapul 18kg.
Hát már ezért is várom a szülést , hogy mennyi fog lemenni, meg utána hogy fog lemenni a többi.
Nekem mondjuk minden hizlal, ha ennyit kell enni, hogy a babának jó léegyen. Ha viszont Őt veszem előnyben akkor a végén olyanleszek mint egy bálna. Pláne, hogy utána akarjuka második babát. És még ráadásul engem nem is kezeltek agyonra hormonokkal. És ugye a második babát is lombikkal szeretnénk.
Hát szoval ez is gyötör most egy kicsit.

Kép
lili&ana

én is rákérdeztem a dokinál a magzatmozgásra, mivel a kiskönyvemben 34héttől kéne jelezni, és az ma van, de azt mondta,ilyenre nincs szükség és nem is nagyon szokott lenni.DE én sem tudom elképzelni,hogy hogy lehetne ezt számolni,mert az enyém folyton kalimpál.

Én kiirtam MSN-ne, hogy:
"minden kismami ilyen hisztis?vagy csak ez az 1???"
Persze magamra gondoltam. Megkaptam a választ a jan. -ban szült kismamitől, hogy ne aggódjak, h. most hisztis vok, ha megszülök, akkor meg idegbeteg leszek :)
Hát,hogy mért kell bőgni mindenen???? :x :oops: :cry:
Mindenki nekem segített ma mama is,anyu is, még megjött a húgom a melóból ő is, pedig ő aztán nem szokott, és nekem mégis egy ideje. De mivel a párom megjött az erőből , evett és azóta sem volt rám kíváncsi, ezért eltört a mécses. Mert ha lerángatom a szgép mellől, akkor megint én vok az utálatos, és tök jó neki, hogy eltudja a hülye hisztis kismamát kerülni...

kocska

Jó reggelt!

Már megint szanaszét aludtam magam. Na peeeersze. :(
A súlyon a kezdetektől mérve lenne +12, a kiskőnyv szerint még van több mint egy kiló fórom. De nem hiszem, hogy megállok 80nál, azt írják mindenütt, most jön az igazi bálnásodás (ma vagyok 32.hetes :D ) Az az igazság, hogy reggel leszidom a mérleget, mert valóban elég szeszélyes, aztán nem foglalkozok vele. Ez egyéni, ki mennyit szed fel, és az is , hogy dobódik le róla utána. Gyanítom, itt is érvényesül azért a "könnyen jött, könnyen megy". Tegnap pakolásnál ott simiztem a futóruháimat, hogy nemsoká majd mehetünk megint :D :D :D .

Mellesleg, én is folyton elbőgöm magam mindenen. Amúgy is elég emocionális élőlény vagyok (Rák), de ez most hatványozva van. Hát, most ezt kell elviselnünk, nekünk, és a mellettünk élőknek. A macskáim jól kezelik :D jönnek kedveskedni, ha bőgök :D és tényleg megnyugtat, ha megsimogatsz egy állatot.

icamica

Jó reggelt!

Lassan indulunk, majd jövök, ha hazajöttünk!
Vigyázzatok magatokra és a bébikre!

Pusz

Zsu
svs

Tisa én ma vagyok rád nagyon irigy! :oops:
Ha jól emlékszem a te párod ma már jön! De jóóó neked! Nekem még újabb 5 nap a felén vagyok túl!

ÉÉÉS KÉPZELJÉTEK MA VAN AZ UTOLSÓ MUNKANAPOM! :)
Még egyszer bemegyek majd a jövőhéten ert itt az átszervezések miatt kavar van és nem a sajátjaimnál vagyok 2 hete. De az már csak annyi hoyg sütök nekik sütit és mondom hoyg köszi mindenkinek SZIASZTOK!
Szóval a visszaszámlálás ma órákban mérem már! :lol:

icamica a futócuccról annyit hoyg én is várom már. DFe én azt olvastam hoyg míg a baba szopizik addig sem lehet aktív testedzést végezni mert a tejsav bekerül a tejcibe s nem fogadja majd el a baba! Szóval az a futás még arrébb van! Pedig nekem is de jóóól jönne már valmai mozgás! Én +14 nél járrok! És sajnos gondolom hoyg a mozgás leállása miatt csúsznak ezek fel, azért csak hozzá voltam szokva hoyg hetente 3-4 alkalmmal csinálok valamit.... vagy futok vagy aerobic vagy valami!

Kocska elmúlik ez az állapot is és jön helyette egy másik! Akkro meg majd inkább csendben sírdogálnál! :lol:

liliana mind félünk ettől a bálnásodástól de ha megvannak a picik majd együtt visszanyerjük az alakunkat! :)
Bár nekem a héten elkezdett repedni a pocin a bőröm... az már marad sajnos! :cry:

Gabka jól vagy? Pihensz remélem!
Vigyázz magadra! Csak szeretetből "bántunk", hogy maradj a popsidon!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok.

a súly miatt ne aggódjatok.tényleg minden kismami más.
én Patrikkal 30(!!!)kilót híztam és látjátok hogy néztem ki mikor teherbe estem Alexal,kb. fél év volt mire azt mondtam hogy ez már maradhat,persze akkor költöztünk,akkor kezdett mászni Patrik így fogytam tovább.a végén kevesebb voltam mint az induló súlyom.
most 12 kilónál járok,ebben biztos közrejátszik az is hogy Patrikkal a 30. héttől már szinte csak feküdtem,most meg lépcsőzök,gyereket cipelek,takarítok,rengeteget megyek Patrikkal......stb.
szerintem rólam most 2-3 hónap alatt lemegy majd a plussz(legalábbis remélem)

gabka:

mizu?remélem pihizel!!!!!

arra gondoltam hogy ha nem lessz olyan húúú de hideg mikor jövünk haza akkor nem adok Alexra overált.
ilyen összeálításra gondoltam:
-bady
-harisnya
-vékony puli
-naci
-vastagabb puli
-és van Patrikról egy nagyon édes mini farmer kabink,azt szeretném ráadni.
-sapi
és a hordinkba lehet rakni ilyen bundazsák szerűt azt mindenképp belerakom.
és a végén ha kéne akkor egy pléd.ami szerintem felesleges lessz,úgyis kocsival jövünk és ott ajtónál szálunk be,itt pedig ajtónál ki.az út meg kb 2 perc.

szerintetek?

jajj Patrikot sokkal egyszerűbb volt öltöztetni az elején,hideg volt=sok ruha kelett.és 99% volt hogy rohadt hdeg lessz.mostmeg lehet 20 fok is és 5 is.

Kép
Kép
ettike

Bogi!
A futásnak én is utánanéztem, abban igazad van, amit írtál, de ha értelmes ütemben kezded újra a futást, akkor nincs izomláz, és akkor tejsav sincs. Persze a 6 hét várakozás erre is érvényes. Csak a cicikre kell nagyon vigyázni, hogy tartva legyenek, és persze "üresen" elindulni, így a csepegésveszély is kisebb. Egyéni, hogy ki mikor tudja rávenni magát, mit enged a test és mit a fáradtság. A babkocsis futásnak meg az az előnye is megvan, hogy nem magamon kell majd cipelni a zsepit, vizet, szőlőcukrot :D :D :D Remélem, minden összejön a mozgásmániákusoknak a szülés után.

icamica

Sziasztok

Én mióta betöltöttem a 32.hetet és az 3 hete volt ugye csak 1 kiló jött fel, nekem teljsen elment az étvágyam.

Ettike
én is bajban vagyok hogy mivel hozom haza, de én maradok a rugdalozónál body hosszuujju, kiskabát és az overál meg sapi. Ha meleg lesz, de azért a baba hőháztartása megkiványja még a meleget, akkor csak egy plédet rakok rá és az overallt nem. Nekik szerintem még a rugdalozó a legkényelmesebb. Meg akár mennyire 56 cuccot veszünk nekik ugy is nagy lesz rájuk.
De ez az én véleményem.

Kép
lili&ana

lili:

ez még nekem is csak terv :wink: :wink: :wink:
csak olyan édesek azokban a kis menő manó cuccokban.na ja ha mondjuk 51 centivel születik mint Patrik akkor maradok a ruginál.
meg itthol énis azt adok majd rá,csak ez egy olyan fontos első út.
meg a rugira is kell adni kabátot,és ha ezt vesszük akkor olyan mindegy mi van alatta.......

jajj nem tudom.erre még aludni kell párat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet apára bízom,összerakok 3 lehetőséget és majd ő dönt.ő bizti nem fog rajt variálni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Én olyan szarul aludtam ma, hogy az csak na.Két óránként keltem és nem mindig a pisi miatt hanem sokszor az idegtől.És a szüléssel is álmodtam és képzeljétek kislányom lett már nem először álmodom ezt de a doki tisztán látja a kukiját az uh-on. :shock: :shock: :?: :?: :?:
Olyan pici volt mikor a kezembe vettem de hála égnek nem lett semmi baja és én annyira szerettem, hogy az felfoghatatlan.
Tegnap mondtam is Andrisnak, hogy szépen bírjon még ki 3 hetet legalább.

Ma jön húgom vasalni Andris ágyneműit amit tegnap gyors kimostam.Jövő héten meg bedobom a ruháit csak a húgom bírja. :roll: :roll: :roll:

Én még mindig 80 vagyok most néztem és 74ről indultam szóval ami rajtam van az tényleg a melleim és a hasam.

Szegény kutyám azt sem tudja mi van, hogy nem megyek ki hozzá sokat.Egyszer kétszer kimegyek de itt fekszik az ajtó előtt szóval nem kell messzire mennem.És képzeljétek tegnap lemértük apával és hízott 2 és fél hét alatt 6 kg. :D :D :D
Szóval jó helye van.

:wink:

Én még nem készítem elő a ruhái mert fingom sincs mi lesz velünk. :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926

Jó reggelt!

Ma ismét szakadó hóesésben indultam dolgozni. Soha nem lesz már ennek vége??? :evil: Tavaszt akarok!!!

Ráadásul arra ébredtem, hogy fáj a torkom. Csavartam egy citromot is a reggeli narancslevembe, és mézet is ettem. Munkába menet megálltam egy gyógyszertárnál, és vettem egy kismamák által is fogyasztható valamit. Csak gyógynövényekből (menthol, zsálya, eukaliptusz) áll, remélem, segít.

Mindenki nagyon szépen áll már a készülődéssel. Nekem is össze kellene már raknom a kórházi csomagomat, de valahogy úgy érzem, hogy nagyon nem aktuális még.

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Én is a szüléssel álmodtam, azaz álmomban nem emlékeztem semmire a szüléssel kapcsolatban, ezért megkérdeztem a párom, hogy hány kg, hány centi a bébi, mire ő azt mondta, hogy nem jegyezte meg. :( Erre megkerestem az egyik nővért és szerencsére ő megtalálta az adatokat egy füzetben. :) Zorkának pedig kék szeme és hosszú, sötét haja volt. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ilyen lesz-e. :)

Én mostanában nem nagyon tudok aludni, szinte minden fordulásnál felébredek és azt is észrevettem, hogy egyre többet alszom háton, pedig az ugye nem nagyon lehetne. De alvás közben nem tudom magam koordinálni. Remélem ettől nem lesz baja a babának. :(

A héten voltam nődokinál UH-n. A pici lány már 1880 g, a magzatvíz átlagos, a szívhang jó, viszont a méhlepény kezd meszesedni (talán ezt jelenti a grannum I?), de azt mondta, hogy ez normális. És mostanában egyre többször érzek fájdalmat a szeméremcsontomnál, meg a keresztcsontnál, amire azt a választ kaptam, hogy a baba feje már kezd beilleszkedni és ezért kezdi szétnyomni a csontokat, szóval ez is normális. :)

Én 14 kg-nál járok, de már annyira nem izgat a dolog, csak a védőnőm szid le folyton. Most is megjegyezte, hogy már mínuszba kellene mennem, de ha nem is, akkor max. 1-2 kg hízhatok. Talán emiatt is van az, hogy amikor ő méri a vérnyomásomat, mindig felszökik, a dokimnál meg mindig teljesen normális, vagy épp alacsony. :)

Kép

Kép
kisszilva

Itt is esett délelőtt a hó.
Én most már igazi tavaszt akarok!

Éjszaka volt egy fél óra amíg nem tudtam aludni. Azon gondolkodtam, hoyg jól fejlődik-e Marci.

5 hete az Uh alapján 2 héttel volt nagyobb a koránál.
3 hete az Uh alapján már csak 2 héttelk volt nagyobb.
Tegnap pedig napra pontosan megegyeztek a méretei.

Kíváncsi leszek jövő héten a kontroll UH-on mit látnak majd?
Vendég

cat:

nyugi!semmi baj nincs Marcival.csak már nem nő olyan gyorsan.ennek inkább örülj,ha gond lett volna azt úgyis mondják.mondjuk ha a kelleténél jobban meszesedik a lepény.semmi gond,max nem lessz 4,5 kilós.ami még jó is :wink:

itt ma már eső esett,meg tegnap is.hó már sehol ciccen.és most is olyan jó idő van hogy mindenhol nyitva az ablak reggel óta.olyan jó friss levegő van mindenhol.ide 8 fokot mondtak,szerintem van is annyi.

én mostanában szuperul alszom.max egszer megyek pisilni,a gyomrom sem égett az elmúlt napokban(legalábbis nem annyira hogy keljen renie)

ma jóóóól kitakarítottam magam.konyha,Wc,fürdő teljesen lesikálva.plussz ugye az előszoba.délutánn még a szobák jönnek és csilli villi rend lessz.(bár az utóbbi hónapokban soha nem volt nagy kosz,előtte........hát volt hogy ruhakupacon áttesve jutottunk be a fürdőbe :oops: :oops: :oops: :oops: )

anyukámnak felmondtak.....várható volt.már alig dolgoztak,nem volt meló.most hívott apum hogyha áttakarok menni akkor óvatos legyek mert bolond.......pedig én a helyében nem siratnám ezt a munkát.na de anyum az anyum.

gesztenye:

jobbulást.nekem a múltkor nem adtak semmit,azt mondták nincs olyan amit szedhetek :? :? :? :? :? :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
ettike

én azt álmodtam a minap, hogy addig matatott a kezével a pocakomon keresztül, míg egyszercsak kinyúlt, és kijött, és ott szorongattam szegény pici meztelen magzatmázas legénykét a hónom alatt, próbáltam betakargatni, és nem tudtam elérni egyik dokit sem, akivel valaha dolgom volt, aztán rájöttem, hogy valszeg be kéne menni a kórházba, de nem itthon voltunk, hanem óváron anyukáméknál, és ott fél órát kellett várni a beteg-bejelentkezéssel, akkor elvágták ott a köldökzsinórt a pultnál, és betámasztották valami szobába, nem is ágyba, hanem valami polcra, mint egy játékbabát, ültetve, nekidöntve a polc oldalának :shock: engem meg hazaküldtek. na, ekkor szerencsére felébresztett nándi :)

gabka, örülök, hogy sikerül azért nagyjából rávenni magad a pihire!

bogi! éljen az utolsó nap!!! hurrá!!!

magzatmozgást úgy kell számolni, hogy elkezd egy mozgást, és ami ahhoz tartozik, azt kell egynek számolni. de ha folyamatosan mozgolódik egy fél óráig, akkor biztos nincsen baj.

na, közben fennforgások lettek, és közben dél, és fektetek :)
szép napot!

kikocska

Sziasztok!

:shock: :shock: micsodákat tudunk mi már álmodni!!! úgy látszik, ahogy közeledik a szülés, egyre vadabbak lesznek ezek is :lol:

Gabka amit Icamica irt a kórház-otthon összehasonlitásról, hát elég meggyőző ez az érv is ugye? Örülök, hogy pihensz!

Most voltam a védőnőnél, kaptam felicitas kiskönyvet a kuponnal, igy már én is kiválthatom! :D mondta, hogy légzésfigyelőt, mérleget, kókuszmatracot nem muszáj vennem, elsősegély tanfolyamot is felejtsem el, a vasam még mindig nagyon alacson, mondta, hogy bent fogok feküdni a kórházban, mert nem fogok tudni felépülni..hát elmegyek majd a körzetihez, hátha tud valami olyat, amit szedhetek, de az aranyerek se gyűlnek, mert már tükörrel se nézem meg, hogy mi van odalent... :roll: diétáznom is kell valószinűleg, cukor van a vizeletben, és lehet én is mehetek a cukorterhelésre megint. 79,6kg vagyok (cipő nélkül :D ) erre most nem mondott semmit. Vérnyomásom kicsit magas volt. Hát ennyi.

Tök felhúztam magam megint...apácska kedves hiteles haverja jött fel Pestre, persze apa elment vele munkát intézni, jópofizni, csavarogni, a védőnőhöz nem jött el, mert a haverral volt, és ugye ez fontosabb :roll: én meg szabályosan leugattam a telefonon kereszül, hogy az én fejem ne merje még egyszer át..szni, és ha megteszi, csomagol. Ha tényleg itt lesz a haver, megiratjuk vele a közjegyzős tartozáselismerőt, ez legalább engem megnyugtat, de megmondtam apának hogy nem akarom hogy tartsák a kapcsolatot ezzel az alakkal, vagy hogy betegye a lábát a lakásomba! (persze, most dolgozom, úgyse tudom meg, hogy felhivja-e vagy se, de ha hazamegyek, megszámolom a porcelánokat :roll: ) na jövö hónaptól nehéz idő jön apára, mert az ÉN fizumból tuti nem adok neki pénzt...az ő hiteleit meg nem tudja egyedül fizetgetni...igy hátha ráeszmél a dolgokra.

na panaszkodok már megint...egyszer ez van, máskor meg mikor valami megoldódni látszik, jön egy másik... :roll:

Itt most olyan tavaszias idő van, süt a nap, nincs hideg, reggel igaz esett az eső, de a hó már majdnem teljesen elolvadt.

Kisszilva én is valahogy mindig a hátamon kötök ki alvás közben..pedig a szopipárnával 'kitámasztom' magam, hogy ne tudjak hátrafordulni, de mégis sikerül. Mikor meg felkelek az esti pisire hát olyan mintha a belső szerveimet kilapitották volna. És ma reggel is kezdődött egy hányinger-szerű érzés, kicsit ülő-fekvőbe tettem magam, és egy idő után jobb lett az is.

Voltam szépségszalonokban...kismamamasszázsra azt mondták, alá kell irnom valami papirt, hogy ha véletlenül koraszülés lenne miatta, akkor az a saját felelősségem. :shock: a másik meg nem vállalta a pedikürt mert olyan magasra nem tudnám feltenni a lábam, és neki nincs ágya vagy mi...de egy másik szalon szimpibb volt, ott úgy néz ki, a pedikűrt legalább megcsináltathatom. Már ez is mennyei lenne

Kép
tünemény

Kicsit felhúztam magam: bejött a nagyfőnököm titkárnője, hogy be tudnék-e menni a főnökhöz 3 percre. Átmegyek, erre közli a főnök, hogy tudja, hogy úgy volt, hogy nem vesznek fel a helyemre senkit félévig, és majd a kisfőnököm viszi a területemet helyettem, de a krízis miatt meg kell szüntetnie egy másik osztályt, és onnan egy embert mégis csak áttesz ide 6 hónapra, különben ki kellene rúgnia az illetőt.
Ez így tulajdonképpen nem hangzik olyan vészesen (bár az asszisztenseim őrjöngenek, hogy kit kapnak most "a fejük felé"), de én inkább arra leszek kíváncsi, hogy ha visszajövök félév múlva, akkor mi lesz?! Tényleg az utódomat teszik majd át máshova vagy én kapok mást? Közel 11 éve vagyok ezen a területen, nem szeretnék épp akkor váltani, amikor féléves lesz a gyermekem.
Szóval, nagyon nem esett jól a dolog. Főleg azért nem, mert hónapok óta azt kommunikáljuk mindenkinek, hogy a kisfőnököm fogja vinni a területemet, amíg én nem leszek.
Következésképp, meghoztam a döntésemet: már csak két hetet dolgozom. Elvileg még 3 hetem van hátra a 36. hétig, de elég volt! Ezt a két hetet is inkább a magándolgaim intézésével fogom tölteni, nem munkával.
Na jó, most hogy így kipanaszkodtam magam, el is megyek a kozmetikushoz, sőt még fodrászhoz is!

Kép
gesztenye74

Gesztenye basszus sajnálom! Azért remélem mégis figyelembe fogják majd venni azt, hogy te már évek óta ott vagy, ismered a dolgokat (fél év meg nem olyan nagy kiesés) és téged fognak visszarakni ugyanoda, ennek a másiknak meg keritenek más helyet! Én is tojtam hogy nem lesz rám szükség főleg hogy itt a főkönyvelő utódom, aki a kisujjából kirázza a dolgokat, de a főnök mondta, hogy akkor leszek majd a könyvelő segédje és a főnök asszisztense...hát nekem mindegy, csak a fizum maradjon ennyi vagy több :D
Próbáld meg nem felhúzni magad, bár nekem is igen rosszul esne, ha ezt igy az utolsó hetekben tálalják. Élvezd inkább a kozmetikát és a szép frizurát!!! :wink: te is csini kismami leszel!

Kép
tünemény

Sziasztok!

Próbálok folyamatosan visszaolvasni,de mostanában nem túl jó a memóriám... :oops: Nekem komolyan terhességi amnéziám van...

A kilókon én pont tegnap akadtam ki,bár nem is annyira a kilókon,hanem,hogy belenéztem a tükörbe...nagyon gáz,de az én drága párom megnyugtatott,hogy szép vagyok :roll: hiszi a piszi... :lol:
Bogi,jó is hogy befejezed a munkát,kell az a kis idö,testileg-lelkiléeg ráhangolódni az elkövetkezendö idökre.Meg hát ha megszületik a babó,onnantól kevés idö lesz olyan dolgokra mint pihenés...
Ugyhogy Gabka te is már csak ezért is használd ki az idöt,a többit meg már ugyis leirták neked kökeményen a többiek! :)

Cat,szerintem nem kell megijedni Marci fejlödése miatt.Ilyenkor már tudnak pontos adatot mondani.Nekünk annó a Botival a 38-ik héten ugyanakkora volt a becsült súly mint elötte a 36-on(3200-ha jól emlékszem...)aztán rá egy hétre kibújt 3730-cal.

Babaruhák-már én is kiválogattam a rengetegböl amit biztos ráadok,hát szegény kislányomnak elég fiúsra sikerült az elsö kollekciója,talán ha kettö igazán lányos van közte,de talán ezt még most nem fogja a szememre vetni :lol: igy jár akinek bátyja van...
Hazahozatalra meg én két csomagot rakok össze,egy vékonyabbat,meg egy vastagabbat,aztán majd ott és akkor kiderül miben jön haza.Jövö héten megpróbálom kimosni-vasalni öket.

Én multkor azt álmodtam,hogy a lábát nyomta ki úgy a hasfalomon,hogy a z ujjait meg lehetett számolni...

Felébredt a nagytesó hivatnak,este befejezem...

Kép
Kép
gizu

Sziasztok!

Gesztenye!
Kár, hogy ez történt ráadásul , hogy most mondták :-( De azért bíz a 11 év-ben, hogy azt csak nem veszik semmibe és majd a másikat rakják át :-) Élvezd a fodrászt meg a kozmit helyettem is .... :-) Bár az esküvő miatt 2 hét múlva remélem én is eljutok :-)

Tünemény!
Jaj ez a szegény apa bírhatna magával mostmár..... Annyit iegesít, hogy az nem igaz. DE így hogy most már otthon leszel talán nem tud ennyiszer kicseszni veled..... Mikor derül ki hogy kelle diétáznod? Orvosod nem mondta avas dolgot? Szedsz terhess vitamint?

Gabka!
Tegnap még az jutott eszembe , hogy ez a technika csodája lehet, hogy néva vannak lábúj gondok :-) Kikocséknál is úgy tűnt meg nálunk is, hogy eggyel több van.... De nekem azt mondta a dokim, hogy azt már jelkezni kellett volna valamelyik dokinak az uh-n. És hogy ezek a gépek valam miatt csúszásban vannak..... De ha még is eggyel kevesebb vagy több újuk van ez legyen a legnagyobb bajuk. szerintem amúgy meg tutti meg van neki :-)
Remélem pihizzel?

Tisa!
Már nagyod várod apát?

Bogi!
Tarts ki már a felén túl vagytok még 5 nap és itt lesz a párod....

Cat!
Szerintem semmi baj nincs. De remélem, hogy jövő héten megnyugtatnak..

Kikocs!
Nagyon meredek az álmod.... Én nekem két fejjel született Beni :D most már vissza gndolva vicces, se nagyon car volt...

Kocska!
Nyugi lesz még rosszabb. Majd mikor örjöngsz, hogy mért nem foglalkozik veletek... persze ez nem törvényszerű, de nálam is terhesség alatt sírás volt aztán mikor megszületett voltak nagy drámák míg bele nem rázodott ő is meg én is....

Ettike!
Szerintem ez egy picit sok lesz ha jó idő van- Kolival jó idő volt mikor jöttünk haza. Volt rajta egy hosszú újjú body, rugi kiskabát, sapi meg egy takaró. Mivel mi a korház ajtójában beraktuk itthon meg ki még így is szakadt róla a víz....

Én nekem vann egy ruhatár hidegre. Hosszú body, hosszú rugi, sapi overáll.
Ha meleg van valszeg overáll helyett egy kis kabát +takaró és akkor lehet újjatlan rugi.
De még szerintem 6x variálom át én is..... :-) :-)

Nos hívtam dokit! Hála a jó istennek minden negatív és minden eredményem rendben. Viszont most már 4 napja annyira nyom lent beni, hogy állandóaan úgy érzem bepisilek vagy el megy a víz. erre ma azt mondta van rá esély, mert ékelődik is meg a sok víz szorítja kifelé :shock: Gondoltam kösz. Ma beszéltem a szülésznővel is lediktálta az egész márciusi beoját :-) Jövő héten kell bejelntkeznem ctg-re mársius 10-re. annyira megy az idő :-)
Képzeljétek Koli tök jó fej két napja. Széppen jászik szót fogad én nem tudom mi ütött belé :-)
Ja amúgy kiakadtam saját magaom..... Apa ügye most éjszakás(nagyon nehezen viselem) Erre a hugim felajánlotta hogy kijönn itt is alszik segít meg mi egyéb. Na ez így tök jó is lett volna. , de Képzeljétek el egész éljjel nem tudotam aludni mert beszél meg kiabál álmában. aztán reggel 5:30 kor kell (mi 7 kor szogtunk) csörömpölt trapolt berontott hozzám , hogy adjak fésűt. Persze mondanom se kell koli fel kellt :-( Elment itt hagyott szana szét dobálva mindent ágyneműt ruháit mindent...... És én ezt most nem bírom elviselni, de hogy mondjam meg-????? Ráadásul nem volt este akkora segítség, hogy nekem ez megérje..... Úgy volt megbeszélve hogy a 36.héten (apa akkor megint éjjeles) vagy ő vagy a nővérem vagy anyu itt alszanak , hogy ha éjjel történik valami ne kelljen rohanni kapkodni, de én ma reggel mondtam apának hogy nem bírom ezt most jól..... Mért lettem ilyen? És nagyon félek ha megmondom nekik megharagszanak.... Mit csináljak?

Na mennek
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Cat, szóval NEM tudnak pontos adatot mondani!Kimaradt a nem szócska...bocs! :oops:

Kép
Kép
gizu

Sziasztok

Megjöttem a dokitól minden rendben zár a méhszám, ugyhogy az jó. Kérdeztem az állandó keméynedést, azt mondta pihenjek, meg hogy nagyon nagy a baba hozzám képest és biztos azt érzem. A MagneB6 még a 37 hétig szedjem de rendesen ne csak akkor mikor keméyn a hasam. Nagyon car volt mikor belém nyúlt nem tudom miért nem raknak egy kis vazelint a keztyűre mert így szárazon benyúlni katasztrófa.
Jövőhéten megyek CTG-re meg meg UH, meg ellenanyagot is levesznek.

Voltunk ma a minimanóban nagyon jó az az üzlet, jobb mint a Brendon. Pelenkákat vettem, matracvédőt, steril vattát pamacsot,fogasokat, meg gumis lepedőt. Természetesen amiért mentem pelenkázóra betétet olyat amit kinéztem a neten nem volt, már mint olyan mintáju. Bár mondjuk úgy is lefedem, majd jövőhéten érkezik árujuk hátha lesz olyan színű.
Nagyon különleges dolgokat is lehet ott kapni tényleg.

Én is ordítottam ma a férjemmel, mert tegnap el ment a verseny autójáért ( LADA) én ha véletlenül nem hallom az alkalmazottját beszélni a feleségével erről hogy mikor jön haza el sem mondta volna. Ma ugye el vitt az orvoshoz, mert nem mertem egyedül menni, mert állandóan ájulás kerget, haza felé nagyon csönben ül és kérdezem hogy akkor mi lesz ma a program mert el kéne menni bevásárolni, mivel a hütő teljsen üres, de még akkor sem mondja hogy Ő szerelni akarja a LADA-t még mert valamit ki kell cserélni, meg holnap el akar menni Tökölre a versenyt is megnézni. Na akkor kiborultam, mondtam neki, nincsen semmi gond de akkor este ne kérdezd hogy mit ehetsz mert semmi nincsen itthon. És ha nem mondod hogy mit tervezel akkor és sem tudok tervezni semmit. Miel egyedül már nem kéne elmennem vásárolni, még ha bevásárló kocsik vannak a marketekben, akkor is már olyan nehéz cipelni Sárát szegényt, hogy állandan bekeményedik.
Olyan furcsa, hogy ennyit szenvedtünk hogy a szívem alatt hordjam, és akkor ilyenekkel jön, hogy ezeket nem veszi figyelembe hogy nekem mit szabad csinálnom és mit nem szabad, nekem ez annyira, furcsa.
El is sírtam magam, és egyből eszsembe juttott amikről írogatunk, hogy a hormonok....
Olyan mintha nem látná hogy állapotos vagyok.
Na megyekpihozni, mert nagyon bedagadnak a lábaim már.
Puszi nektek
végre SÜT A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Most csak egy gyors hír...........

Kisvirágot nem engedik ki a kórházból még két hétig bíztos.Teljesen eltünt a méhszájja, de még szerencsére zárva van....hát nem túl jó hírek ..
Szegénynek most biztos nagyon nehéz.......... :cry: :cry:

Küldjünk neki pozítiv energiát ++++++++++++++

Kép

Kép
tasin

Kisvirág! Ha olvasni tudsz minket, küldök én is egy nagy ölelést és kitartást! Nagyon szoritok, hogy a baba bentmaradjon még és ne legyenek gondok!!! Vigyázz magatokra!

én meg itt panaszkodok apa miatt, mikor vannak ezeknél sokkal komolyabb dolgok is, és inkább örülnék, hogy a babával rendben vannak a dolgok!

Kép
tünemény

Kisvirágnak sok-sok pozitív energia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtúl jó a hír, főleg, hogy bent a kórházban történt ez, ahol pihent. Nekem 28. héttől van így, hogy eltünt, de azóta is sok fekvéssel zárva tudtam tartani itthon, pedig ráadásul sokat köhögtem végig.Sajna még most is.
Tüneméy! Akkor inkább ne foglalkozz a masszázzsal, nehogy gond legyen!
Cat! A doki sem tud mindig ugyanúgy méreteket levenni, náluk mm-ek is számítanak.
Én 55-ről indultam, és most 61,5 mutat reggelente a mérleg, 6,5kgnál járok. Dokit kérdeztem, hogy ez nem kevés-e, azt mondta, hogy 8. hónapban 4,5-9 a tökéletes. Úgyhogy megnyugodtam, mert a párom mindig piszkál, hogy kevés. De a terhességi cukor miatt oda is kell figyelnem. Ráadásul sokat nem bírok enni, a köhögés is közrejátszik.
Azonban Pepe szépen fejlődik, mert hétfőn kb 2600gr volt. ez a fontos.

Mi is a Minimanóba járunk (2szer voltunk, mivel még 1 hetet kell pihennem, már gyakrabban fogunk)
Ildi! Csodaszép a szoba!!!

Szerencsére nekem nincsenek rossz álmaim. Marcit császárral szültem, most a normál szülést várom, nem félek, lehet, ez is benne van. Az is lehet, hogy most ez a régóta tartó köhögés foglalkoztat, nincs időm a szüléssel fogalkozni.

Kép

Kép
eda7

Kisvirág hanyadik hétben jár?

Kép

Kép
eda7

Kisvirág a 32. hetet töltötte be. Ha jól emlékszem egy napon vagyunk kiirva....Írtam neki, hogy várjon meg!!!!!!! :lol:

Kende miatt biztos nehéz lehet a kórházban neki... :cry:

Kép

Kép
tasin

Szegényke! Még bent kell tartania a babust legalább 3 hetet!!!
vigyázzon magára!

Kép

Kép
eda7

Na kész az elefántkönnycsepp(12h), vagy ha valaki úgy ismeri akkor bagolyszem. Már csak a csokiöntet hiányzik róla, de nem szabad elkapkodni a dolgot, így 3-4 nekifutásra is jó időben vagyok, mert csak holnap jönnek a vendégek.

Bogi jó ünnepnapozást!

Ki tud valamit Móról?

Gabka én is lánnyal álmodok, ezért is lesz fiú.

Kisszilvi én is így jártam, bármit panaszkodtam, minden normális.

Ettike azért pihenj is.

Jajj szegény Rori, ő milyen szép karcsú és mégis otthagyják.

Sziszi ezt én is így gondolom, hogy a java még csak most jön.
Az enyimek már jól bírják a kiképzést. Bár én megmondanám a húgomnak, az enyém is itt alszik minden 4.nap, mikor a párom éjszakás, és ő is trappolós, de most olyan szépen sunnyog. Most jobban veszik ha hisztizek, próbáld ki hátha neked is bejön.

Lili látod ez ragályos, mindenkinek sírás a vége…

kocska

Kisvirág!

Sajnos ilynkor sok-sok türelem kell. Főleg, ha kórházban van valaki.
De legalább a látogatási tilalomnak vége. És ha kapsz tüdőérlelőt, akkor a babával is minden rendben lesz, mire megszületik.

Ma nálam is betelt a pohár délután.
Az autó mégsincs kézs, annak ellenére, hogy a nő megígérte. És kedd előtt nem is lesz. :evil:
Beninek begyulladt a szeme, éd alvás után már nem engedte, hogy cseppentsek bele.
Beni bútora, aminek február közepén kellett volna érkeznie, még mindig sehol. Állítólag csak két hét múlva jön... :evil: :evil: :evil:
A házunk előtt már napok óta képtelenek eltakarítani az 5 centis iszapréteget a szomszéd építkezésen dolgozók. Pedig már szóltam pár napja. Ma felhívtam a nagyfőnöküket is, hátha az segít.
ha az sem, akkorhétfőn jön a közterületfelügyelő és fizethetnek.

Remélem mára ennyi volt, és ezután már csak jó jön. Hiszen ennél már csak jobb jöhet. (Mondjuk holnap egy telitalálatos lottó? :D )

Gesztenye!

Sajnálom, ami a munkahelyeden történt. De lehet, hogy Te fogsz visszakerülni az eddigi helyedre. Ha pedig mégsem, akkor otthon maradsz még pár hónapot babázni.

Tünemény!

Sajnálom, hogy a párod ilyen gyerekes tud lenni, holott hamarosan Apa lesz.

Sziszike!

Legjobb az őszinteség.
És ne vedd magadra, ha megsértődik valki.
Nálunk anyukám sértődik meg folytoin mindenen. Még azon is, ha a három éves fiam nem akar neki puszit adni. Hozzáteszem én is hetente maximum egyszer kapok tőle. És azt sem szereti, ha mi adunk neki. Kivéve, ha fáj valamije.

Szóval szerintem mondd meg, hogy a hormonok miatt már sokkal érzékenyebb vagy, talán ez is az oka, de zavar ha...
Vendég

Megjöttem a szépítkezésből, kicsit jobb lett a kedvem. Az a gond csak, hogy nem tudom kiverni a fejemből, mindig visszakanyarodnak a gondolataim. :(

Ráadásul a férjem is dolgozik, így ma este egyedül vagyok itthon. Azt hiszem, fel is hívom a barátnőm, legalább kidumálom magamból a dolgot.

Sziszike!
Jó, hogy minden eredményed negatív. :)
Szerintem, a tesóddal finoman közölhetnéd, hogy Te nem egészen így gondoltad a dolgot. Biztos vagytok olyan viszonyban, hogy ne sértődjön meg. Én legalább is az öcsémet simán helyre teszem bármilyen témában! :twisted:
A családnak meg el kell fogadnia, hogy most Te vagy a lényeg, és mindennek úgy kell történnie, ahogy Te szeretnéd.

Kisvirágot sajnálom. Ha olvasol minket, akkor tudd, hogy drukkolunk Neked.

Lányok, egyébként mi az, hogy "eltűnt a méhszáj"? Olyat is tud? :oops:

Cat!
Hát, mostanság Rátok jár a rúd rendesen! :( Bízzál abban, hogy most már csak jobb lehet!

Holnap nem jövök, mert megyünk a párom nagymamájának a 85. születésnapjára.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Jaaaj pedig de reméltem,k kiengedik :cry: Kisvirágnak kitartást meg sok-sok-sok,meg még több pozitív energiát én is Neki! Remélem legjobb kezekben van!

dharma

Vissza szerettem volna keresni,de csak Demetnik méreteit találtam. Kinek most mekkora a pocója? Ma mondta munkahelyen a takarítónő,h szerinte nekem nagy,így lemértem 118 cm. Nyilván ez nem gond,mert mindenkinek más,csak lehet vissza kéne magam fogni,nehogy óriásbébim legyen :)

Aztán amit megtaláltam,de nem válaszoltam. Gesztenye: leóval pont erről priviztünk,h most pontosan,h is van. A munka törvénykönyve azt mondja ki,h 24 hét a szülési szabadság,ami lehetőleg a szülés várható időpontja előtt 4 héttel kezdődjön meg. Tehát dolgozhatsz végig,de a munkáltató pl a 38 héten nem fog táppénzt adni már.
Én tegnap beszéltem meg munkáltatómmal,h én pl azt fogom csinálni,h a 36. hetet követően kiveszem a munkáltató által folyósított táppénzt, aztán kérek a háziorvostól egy papírt,h keresőképes vagyok és elkezdem kivenni az évben fennálló szabimat és akkor egyenlőre nem oepezünk és a szabi teljes bérrel megy :) ...Remélem érthetően leírtam :)

dharma

először megijedtem, hogy méhszája tűnt el kisvirágnak, de asszem ez inkább a méhnyak, és valami félreértés, ami azért jobb. ha a méhszáj tűnt volna el, akkor már csak a burok tartaná :shock: remélem benn tudják tartani a picit, sé a fiúk is jól viselik majd... szegény!

táppénz: minden hónap elején kell egy papírt adni a háziorvosnak, hogy veszélyeztetett terhes vagyok. nekem ugye fenyegető hegszétválás van, ez a végén is fennáll, így simán táppénzen vagyok. de nándit túlhordtam 10 nappal, és még a túlhordásra is táppénzt kaptam, pedig fenyegető koraszülés volt a papíron, pedig az már a 36. héttől... tgyást pedig a szülés napjától... most is így lesz, bár most ugye nem várjuk meg a végét. a bennmaradt szabikat megkaphatod, miután visszamész dolgozni, és nagyon szükség lesz minden napra, mert a közösségbe szokásnál majdnem minden gyerek az első fél évben gyakran beteg, amíg megszokják egymás vírusait, meg beszoktatás, ilyenek...

cat, jobb napot holnapra!

sziszike, szerintem is próbáld megmondani neki. legfeljebb megsértődik kicsit, de aztán biztos rájön.

na, megyek, végre kettesben apával...

dharma, pocak 117cm, 93 kiló, 173cm :)

kikocska

Sziasztok!

Csak gyorsan!

Kisvirág!
Tarts ki !!!! és tarst még bent azt a babócát :-) Remélem a legjobb kezekben vagy..... Kicsi Kendének meg bizti jó apával.
Szórítok és sok sok pozítív energia.

Csajók!
Görcsöltem este megint és úgy nyomott lent a feje.... Megijedtem. Most nagyon jó volt itt volt hugim. Ő fürdette koli stb....

Na mennek pihennek nehogy nagyobb baj legyen.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Szép Jó estét annak aki még ébren van!

Kisvirágnak kitartás!!!Én is küldök egy adag pozitív energiát!!

Azt hiszem életkorban én vezetek a 19 évemmel! :oops: :oops:
A súlyról annyit hogy 52-ről indultam most 64nél tartok!Így leírni szörnyű de állítólag nem látszik rajtam!
Itt olyan szép tavaszi idő volt ma!!

Itt egy ruhája Daninak!Persze csak ha nagyobb lesz már!
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Sziasztok!

Sikerült fél kilencre eleludnia a fiatalúrnak,én is mindjárt követem.Tegnap éjjel negyed háromig szenvedtem,úgy fájt a fejem,homeopátiás bogyó semmit nem ért,mire sikerült végre elaludnom Boti ébresztett sirva,vszinü rosszat álmodott,mert nem engedte,hogy elmenjek mellöle,aíztán mire végre megint bebújtam a nagyágyba,újra kezdte a fejem,hatig forgolódtam...hát régen volt ilyen ramaty éjszakám.De biztattaím magam,hogy gyorsan megcsinálom az ebédet,és lefekszem a fiúkhoz(apa éjszakás),de ahogy meg akartam nézni a sütöben,hogy jó-e a husi,bénán vettem le a tál tetejét,sikerült egy jó kis másodfokú égési sérülést összehoznom a kezemen... :cry: Ugyhogy löttek az alvásnak... :cry: Fain kis hólyagok nöttek az ujjaimra...Pedig gondolkodtam rajta,hogy csak egy gyors pizzát csinálok ébredés után,aztám mégiscsak a rendes feleség gyözött bennem,hogy legyen rendes ebéd... :evil:
De két napra föztem,ugyhogy holnap a tüzhely közelébe sem m egyek!Söt mosogatni is szegény apának kell...
Hát röviden ennyi a mai nap...
Botond szerencsére gyorsan kigyógyult,másnap már csak hasmenéssel társitott höemelkedése volt,aztán hálistennek már semmi-kopkopkop.Visszatért a jó kis csibészsége... :roll:
Borókám meg mostamában azt csinálja,hogy ezerrel megfesziti magát odabenn,én meg ugy érzem egyszerre lyukad ki felül a pocakom,meg szakad szét alul a mindenség.Azt hogy felül feszit,még nem is annyira bánom,de a lenti fájás az aggaszt,mióta doki bácsi beirta azt a c2100-as értéket a méhszájhoz...Remélem nem kezdtem el nyiladozni...messze még a tavasz...

No hát "röviden" ennyi :lol:

Kisvirágot sajnálom,biztos neki is,meg a családnak is nagyon nehéz....én nem birnám bent... :oops:

(pocak:119 :shock: )

Na megyek,bár most teljesen kireppent álommanó,de megpróbálom visszacsalogatni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
gizu

Sziasztok!

Itt volt tesóm meg a barátnőm, hogy ne legyek egyedül ha már Ati nincs! :oops:

Kisvirág kitartás, reméljük nem lesz semmi és bennmarad még!
+++++++++ (((((((((())))))))

Gesztenye, szerintem ne úgy vedd hoyg kitúrnak, szerintem várnak majd vissza... ekkora tapasztalattal! Csak pozitívan! :)

Cat ennyi rossz után csak jó jöhet! :)

Na szép álmokat! Hátha ma sikerül aludni... próbáljuk meg!
Talán a tudat hogy nem dolgozom segít! Mindenesetre fáradt vagyok!

Dhrama én 110 pocak 106kg 179 cm!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Szépjóestét! :D

Csak gyorsban - és nem mindenre!

Eda! Én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! :D És még egy kis türelmet a fekvéshez, már nincs sok hátra!

KISVIRÁG! SOK-SOK ÖLELÉS, ÉS ÉN IS KÜLDÖK POZITÍV ENERGIÁT! MINDEN RENDBEN LESZ! :D

Cat! Ne aggódj, Marci tökéletes! Nincs vele semmi gond. :D

Bogi! Már a felén túl vagy! Pár nap és megölelgetheted Apát! :D

Enyim Apája talán egy - másfél óra múlva itthon lesz. Már nagyon várom - bár mindjárt leragadnak a szemeim. És fáradt is vagyok egy csöppet... Fél 9kor ment el a Barátosném. Jól kidumáltuk magunkat, de már nem bírok annyit mint régen.

Alvás: Látom kezdtek beleseni abba, amin én már kereszül mentem egy pár hétig. Ugye milyen car? Mostanában viszont úgy alszom mint a bunda. Talán 1-2x kimegyek pisilni, de egyből visszaalszok.
Viszont! Úgy fáj már a szeméremcsontom a két lábam között - főleg éjjelente - hogy az csak na! Most kezedne beékelődni a feje? :roll: És ezt már kezdem 1-2 napja napközben is érezni. :roll:

Tök jó lett a hajam! Szuper volt a kényeztetés. Gondolom Gesztenye is élvezte. :D

Gesztenye! Sajnálom a melós dolgot, de most ne foglalkozz ezzel. Te ígyis úgyis elmész babázni. Inkább hangolódj rá erre ezerrel. Kapcsolj ki. A többivel meg ráér akkor foglalkozni amikor visszamész. Addig úgysem tudsz mit csinálni, és ha ez motoszkál hátul a kicsi fejedben, akkor nem fogod tudni élvezni azt a pár hónapot Lucával és Apával. Úgyis olyan rövid ideig vagytok együtt. :wink:

Kép
Kép
tisa

Jaaa és Bogi! ÉLJEN A PIHENÉS! :lol:

Kép
Kép
tisa

És Léna megvárta az Apukáját! :D Nagyon szófogadó Kiscsaj - még! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

sziasztok.

kisvirág:

nagyon sajnálom.mennek a drukkok hogy még minimum 3 hétig bennmaradjon babóca.

enyim pocak 108 :roll: :roll: :roll: :roll:
Patrikkal ilyenkor már majd 120 volt :shock: :shock: :shock: :shock:

teca:

nyugi,én is most töltöttem a 20-at :lol: :lol: :lol: :lol: és nekem ugye már itt van Patrik is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
édes kis bady.

aszonta anyum ma jön segíteni takarítani.........de mit?nem bírtam magammal tegnap,még a két szobát is felnyaltam :roll: :roll: :roll: :roll:
majd megkérem hogy vasaljon ki :) :) :)
bár én azt már ülve csinálom.a vasalódeszkát a legalacsonyabb helyzetbe teszem,a szám gép székét a legmasabba és így pont olyan mintha állva a legmagasabban vasalnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (na ezt jól megaszontam :oops: :oops: :oops: :oops: )

na megyek becsukom a kisszoba ablakot,és nyitom itt a nyagyban.
olyan jó idő van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt:)

Kisvirág: Nagyon-nagyon sok pozitív energiát küldök én is, tarts ki!

Hétfőn megyek NST-re, meg kókusz szűrésre. A méhnyak remélem változatlan, majd 2 hét múlva meg lehet nyugodni, de addig eléggé be vagyok tojva, hogy nehogy romoljon.

Az én hasam 92 cm.

Szép hétvégét Nektek!

Kép

Kép
sildi83

Jó reggelt!

Kisvirág: nagyon nagyon sok ++++++++++++++!!!!!KITARTÁS!!!

Tisa: jó, hogy végre megjött a párod és egy csini kismamát talált otthon.

tecaaa: aranyos a body a vampire gangről rendelted?Én is fiatalka vagyok ám :wink: .

Gizu: sajnálom Botit és téged is. :( És nagyon szép név a Boróka!!!!! :D :D :D

Nálunk 2 nevet kell mondani mielőtt bemész szülni (1 fiú, 1 lány)Nálunk a lány név Gréta lesz de az András név még mindig nem 100 %. :shock: :shock:
Még mindig nem sikerült megpuhítanom apát a Sámuel névre. :cry: :cry: :cry: :cry:

Én mostanában elalszom 11 előtt és 9 körül kelek.Na jó meg éjjel 2 szer pipilni az tuti.Olyan lelkiismeret furdalásom van mert apa közös disznót vág apósnál és én nem vagyok ott.Na jó csak elkell szortírozni meg zacsizni mivel a böllérünk hála égnek szétszedett mindent.De hát akkor is olyan hülyén érzem magam ez miatt.
De van egy jó oldala is legalább nem idegesít fel após a hülyeségeivel meg nem hallgatom a veszekedést.

Ma bedobom a kisruhákat a mosógépbe és hétfőn jön húgom és elvasal megint .

:D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Jaj, Gabka, még Neked akartam írni, hogy én úgy szoktam feküdni, hogy a fenekem alá teszem a szopipárnát, hogy ne a méhszájat nyomja a baba feje. Vigyázz magadra!

Kép

Kép
sildi83

Köszi ILDI!

Kép

Kép
gabka7926

Gabka nálunk is a fiú Sámuel lesz (lett volna). Nálunk nem lehetett róla lebeszélni páromat :D Nekem a Teofil tetszik nagyon.

dharma

Sziasztok!

Csak gyorsban...

Ilyen a kedvem ma, megmutatom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :D :oops: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D :oops: :oops: :D :lol: :lol: :lol:

Gondolom a pirosat mindenki érti! :D

Nagyon szép hétvégét Nektek is!

Kép
Kép
tisa

Képzeljétek, tegnap írtam a kismaminak, akit mondtam, hogy elvitt a mentő múlt pénteken Pécsre, mert szivárgott a magzatvíz és vel egy napra van kíírva. Erre ma felhívott és meséli, hogy minden rendben, reméli, hogy párnapon belül hazajöhetnek és tök kedves ott mindenki, és mennyire más, mint itt, és feji a tejet és…..Mondom állj!Akkor a baba kint van!?! Jaaaa, akkor kezdi 7fővel: Elfolyt a magzatvize és rá 7percre megszülte a babát.1940gr, 42cm, inkubátorban van, de viszik neki a tejét és azt kapja már, ha 2kilót eléri reméli haza is engedik. Na minket meg annak idején 2.5el engedtek csak haza.

Sok itt a történés, mert tegnap eljött egy barátnőm, aki még pocakkal nem látott, és itt is aludt, mert Attila éjszakás volt, 3. 30-ig beszélgettünk. Előtte egy haveromat látogattam meg, aki kocsmában dolgozik, szóval kocsmáztunk is a kisfiammal, ha már múltkor színházba vittem, most lásson ilyet is. Ma meg anyu keresztfiáék jönnek, csináltam tiramisut, kókuszgolyót meg elefántkönnycseppet. Úgy hogy nagy a forgalom, nemtom mikor birok visszaolvsani, kicsit frusztrál a dolog, pedig végre történik valami.

kocska

Sziasztok, Szép napot!
De jó hogy több ilyen fiatal is van mint én, mert engem néha rendesen kinézneka vizsgálatokról!Bár ez lehet a fekete öltözék és bakancs miatt is! :D Ami azért nem annyira megszokott egy kismamánál! :D :D
Én a pocaklakóval rockkoncerten voltam! :oops:
Szerintem tetszett neki! :D :D
Megvolt az első éjszakám hogy hajnalban nem mentem WC-re!Viszont felfedeztem hogy csikosodik a pocim :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: