Ti vagytok a reggeli programom kávé mellett, de mostanában mire végigolvasom ébrednek a törpék és már nem tudok írni. Névnapi köszöntőket köszönjük szépen. Jázmin babáknak utólag nagyon boldog névnapot kívánunk!
Fanni! Jók a téli sétálós képek. Csini 20-as mami vagy.
Dóri! Szavazat a 3. képre. (és egy szavazat 'az egyik iker legyen kiscsaj a hármason' tábornak is, ha még lehet egy picit variálni) Ovitémát sajnálom. Ovis gyerekes ismerősöktől nem sok jót hallok, már előre félek. Ráadásul Zuglóban rengeteg gyerek van, bejutni sem könnyi az oviba.
Binyek! Nálunk Mirtill olyan, mint Maja. 4 hónaposan végigüvöltötte szegény a keresztelőt és utána az ebédet, mert ránéztek. Azóta javult kicsit a helyzet, de nem múlt el. Én bárhova megyek vele, legalább 20 percig nem teszem le, nem adom át senki másnak és mindenkivel közlöm, hogy picit várjanak vele, mert félénkebb. Utána már viszonylag jól eljátszik, másokkal is kommunikál, de ahhoz, hogy más is felvegye órák kellenek. És egy méternél messzebb akkor sem mehetek. Tomi viszont igazi showman az első perctől fogva. Emiatt nincs megkülönböztetés a család, ismerősök részéről, szerintem ettől ne félj.
Zsuzska! Nagyon édesek. Nekem Gergő tiszta Lili Barnabás. Olyan helyes kis göndörkék. Megnőtt már a haja, vagy visszatérsz a rövid változathoz? Ja és nagyon csini mami vagy.
Tonti! Anna gyönyörű hajasbaba. Én is várom már a frizurázkodós időszakot. Nálunk is kimarad néha a fürdi. Ha nagyszülőktől jövünk este, vagy egyébként extra nyügi napjuk van, akkor én nem erőltetem, nyugodtan kimaradhat 1-1 nap.
Benszi! Akkor végre pár nap nyugi, anyósmentesen. Bár én most őket is irigylem egy kicsit. Voltam ilyenkor Rómában, gyönyörű.
Vanda! Alvós, pizsis képek nagyon jók. Semmi okod az aggodalomra, jól nézel ki és hidd el szoptatással ez nagyon gyorsan lesz még jobb is. Tudom ez nem vigasztal, de nálam majd egy évvel a szülés után sokkal rosszabb a helyzet.
Lanyané! Márc. 13. szupi!!! Majd kérünk beszámolót és utána képeket. Enyém is hasonlóan néz ki most, de műtét csak fogyi után jöhet, addig gyűjtöm itt az infokat. Csomag bocs, hogy csak most, de hétfő-kedden egyszerűen nem jutottam el a postára, így szerdai feladás lett belőle.
Mrsparis, Jucihugi! Gratula a babához. Kávé miatt ne aggódj, lehet. Én minden reggel egy 3in1 változattal kezdtem a napot. Kellett is, mert az alacsony vérnyomásommal csak szédelegtem volna egész nap.
Riddencs! Szerintem meg azért vágtad le a fejed, mert nem is te vagy az állítólagos szülés utáni képen.

Mostani nagyon csini. Remélem ez a tanulás mellékhatása, mert most nekem is azt kell(ene) csinálnom. Már nem halogathatom tovább az államvizsgát, mert ha tavasszal nem csinálom meg, akkor elúszott az egész egyetem. De legalább a végén tuti hasam lesz

.