A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika!
Küldessz nekem is horrort? riddencs@t-email.hu kösssz

Vanda! Szuper ügyes vagy! A szoptatástól repülnek le a kilók-rólam legalábbis, fogyókúra nélkül-csak neked teszek képet:

Egy hetesek voltak,a fejem katasztrófa volt, azér' vágtam le:
Kép

Mai képet mingyá' csinálok...

Kép
riddencs

Na, nem sikerult ez az idezet dolog. Megprobalom meg egyszer.

[quote="kamilla306"]T írta:kamilla306ontica! Mennyi eszed van! Nekem eszembe nem jutott volna ez a megoldás! Hát minek fürdeni???????
Probléma megoldva.

Dori: nezesd meg egy "igazi" orvossal! Jo kis ovi, az tenyleg nagyon durva hogy egy szal poloban rohangalt a kislany! Talan ezert jobb a maganbolcsi, jobban odafigyelnek a gyerekekre hisz ha valami nem tetszik a szulonek atviszik a gyereket egy masikba.

Juci: gratula a bilibe pisilashoz! Hogy csinaltatok?

Na, most sikerult az idezet. :D

KépKép
KépKép
tontica

na, nem akartam volna kezdő képnek új oldalra... :twisted:

Ez sikerült, fejem most is gáz, kéne neki egy kis sampon... :?
Kép

Szal tényleg lemegy Vanda ne izgulj, mondjuk derekam az már nem lesz soha többé...de szép gyerekeink vannak ( mindenkinek :P ), nem?

Kép
riddencs

Hű, Riddencs, nagyon csini vagy!

Nekem egyébként a szopizás alatt teljesen lapos lett a hasam, mióta abbahagytam azóta szaladt fel egy-két kilócska, főleg most télen a bezártság miatt. Meg ugye amíg a csajok babakocsiban nyomták addig napi 8-10 km-t gyalogoltam velük, mióta meg lábon jönnek, nem megyünk még ennyit (majd jövőre :lol: )

Judit

jucicuki

Tonti
Szerintem Kamilla nem negatív értelemben írta.Nehogy már magadra vedd.
Nincs üldözési mániád? :lol:

Tünci
már akartam írni,hogy expora nem hiszem hogy megyünk,de ha ti jöttök,talizhatunk.

Kamilla
Évfolyamtársak voltunk,de nem találkoztunk szerintem azóta.max ha utcán összefutottunk.Szombat?
Ha jó idő lesz sétálunk remélem délelőtt,délután is.Tudunk talizni veletek is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek
?

Dóri
Érdekes egy óvónő.Jó hogy meg nem műtik a gyereket. :evil:
Vendég

Ja, meg azt akrtam kérdezni, hogy csak egy takaróval teszitek ki a babákat?
Akkor ez túlzás?:
Kép

Így találtam a gyereket:
Kép
Kép

Meg volt ma egy kis hintázás, meg kocsi-próba:
Kép

Sok voltam, bocsi, húztam...
jó éjszakát!

Kép
riddencs

Riddencs
Neked tuti kamuk a gyerekeid

Juci
Tegnap is,ma is mentem velük 2,5-3 órát.Fogalmam sincs hány km,de ahol emelkedő van,az betojás.
Kocsi+2gyerek+cucc=kb40kg :lol:
Vendég

Ruha
body+pamutfelső+pulcsi+overálnadrág+dzseki
erre egy takaró(de duplán hajtva)+lábzsák
Ha medvével találkoznánk,egy hétig ruhát sz...na tőlük
Vendég

Banika!
Édes drága...és röhög, mint a fakutya... 8)

Mi ma mentünk sétálni, heti egyszer megejtjük, én nem szeretek....állandóan dumálni kell mindenkivel.....
Az erkélyen alszanak minden nap.

Juci! köszi... :oops:, de van sok minden javítanivaló még nyárig...

Kép
riddencs

Nekem is pont ez a bajom a sétával,hogy állandóan összefutok valakivel.Tegnap 4-ből 2-ről fogalmam sincs kik voltak,d eők tudták,hogy én ki vagyok.Kisváros ez.
Nekünk nincs erkélyünk,levegő meg kell,mert a púpom tele ezzel a taknyos vacakkal.
Vendég

kamubrigád jelentem MÁRCIUS 13.PÉNTEK :D ami nekem bejön Dokiapu megműti a szörnyemet :lol:
nagyon nagy forma :D és tök jól elmagyarázott mindent meg rendesen megvizsgálta a hasam nem úgy mint a paraszt másik doki aki csak ránézett oszt jó van.
fanni köszzzziiiiiii
nem olvastam vissza sorry

lanyané

lanyané: még megteheted (a visszaolvasást) :D
1szálpasi

Bakker az 2 hét
Vendég

lányok beszarok az uramon itt ülünk eszünk-közbe nyomom a netet-apának mesélem hogy milyen jókat fogunk hévizen rötyögni mert jó a brigád ,a fórumon is olyan feltöltődő mikor nevetgélünk---erre ő de komolyan :shock: a sok ráérős anyuka :shock: :shock: ránéztem kb így oszt el is szégyelte magát a kis majom :shock: :D
aztán 10 perc-következő okossága-fanniéknak a fiaik jó csávók :shock: :D mondom persze gyönyörűek-erre az okos jó ,doktor családba férjhez mehetnek :D :D :D ez az én pihentagyú uram :lol: :oops: :D
látom nagy nyomozásban voltatok utánam-külgyétek privibe a számaitokat csak dóriét tudom :D megy egy kis finomság
jajj szofi köszi megjött a szajré,de a cimed dobd léci priviben mert kidobtam a papirt :lol:
látjátok én milyen szerencsés vagyok-elmentünk ebédelni aztán müllerbe ja :shock: nem volt h.a.tejbepép szét...szott az ideg,aztán vettünk polokat nyomtatni,aztán hivtam dokiaput,és pont akkor jött ki a 6órás műtétről :D

lanyané

ja ja banika :D az a jó gyorsan túlleszek rajta,kb 2 kg cucc jön le és be is rajzolta úgy röhögtünk :D jó fej

lanyané

irigy vagyok,de nagyon be lennék sz...va
Vendég

Müllerbe ha pép?
Miért nem íratsz a dokival?
Vendég

mert f@sz-hogyha a sinlak bejött adjak azt,igen bejött este üvegből vacsira,de 10óraira kanalasat szoktak enni :evil: fincsi tejpépet nem a fűrészport hiába mostanába se az almát semmit örülök ha esznek :cry: az uram má megint itt mondja a dumáit.......oda ne kötöjelet tegyél hanem pontot :shock: :D :twisted:

lanyané

sinlac barackkal? :wink:
mé mondod hogy fűrészpor? :lol: Szerintem nincs olyan rossz íze.
(a dm-es kekszes szarabb)
Vendég

Nézem a weboldalatok,és ahány kép,annyi arcod van :lol:

Mondjuk nekem is:zöld mosogatószivacs,kék mosogatószivacs,barna mosott szar.....
Vendég

Tonti mi sem furdunk minden nap! MOstanaban ket napontam de mikor kicsik voltak, akkor hetente 2x! hehe, es en reggelente zuhanyoztam veluk (zuhanyfulkeben :)) mert egyedul igy sokkal konnyebb volt nekem.

Riddencs, edi a kukucs :)

Nalunk nincs olyan hideg, mint nalatok, ugyhogy mi body, polo, farmer ( :D ) overall, zsak. Mi minden nap setalunk, ki sem birnam seta nelkul! Emelekedok tomkelege, dimbes-dombos varoskaban lakunk, azert ferek bele a gatyaimba :D :D :D

Maryska, hajra marcius 13!!!!!!!!!! :wink:

Zsuzskan felbuzdulva en is elkezdtem a nyari cuccok osszeszedeset, de meg csak magamnak sikerult furdorucit talalnom :lol: :oops:

dragonfly

Vanda: útnak indítottam a csomagot, majd várjad a postás bácsit :lol: :lol: :lol:

Petra meg így aludt (biztos elege volt mindenből)

Kép

Petricsek tök csinos lettél. Nem soká remélem én is ilyen lapos hasas képet rakhatok majd fel. Nagyon huncut Léna, és édes a többi kép is,
Kb. az enyémek is így néznek ki ha valahova indulunk. Már nagyon elegem van ebből a sok nyavalyás ruhából
:roll: :roll: :roll: Babakocsiba: Body+Lábas tipegő+nadrág+kardigán+overáll+pléd+lábzsák
Itt olyan nép lakik hogy jobban szeretek itthon maradni, mert állandóan akkora hülyeségeket mondanak hogy hihetetlen, ráadásul vadidegenek. Rohannak még az utca másik oldaláról is hogy benézzenek a kocsiba aztán osztják az észt meg miegyebek
:twisted:

Szerintem akik nem jönnek Hévízre, de "bandatagok" ők is dobhatnának pólószavazatot :roll: :roll: :roll:

Banika: feltennéd majd a fánkreceptet mert nagyon várom, most minden féle fánkot kipróbálok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Myra: most jutott eszembe hogy kérdezted milyen lett a Juci fánkja. Nagyon fincsi, csak nem lett olyan szép mint Jucié :oops: :oops:
davandi

Hajnali szekció jelen!
5kor kelés... Kicsit korainak tűnik, de hát ez van.
Ma farsang az oviban, majd jövök jelenteni, feltéve, hogy én megyek Baluval és nem anyám, aki elvileg az ikrekre hivatott vigyázni addig. Viszont Balu simán közölheti, hogy ő inkább mamával megy.

Elfelejtettem a múltkor megírni: már jönnek a hülye beszólások. Corában öregasszony: jaj egyszerre 2 baba, mennyi baj lehet velük, MINDEN RÉSZVÉTEM ANYUKÁNAK. Majdnem kibukott belőlem egy anyád, de végül csak közöltem szúrósan, hogy nem kell engem sajnálni. :twisted:

Davandi!
Köszi. :lol:

Lanyané!
Urad ne kuruttyoljon a háttérből, regisztráljon, akkor oszthattja az észt. :P
vovanda

Maryska :P
Örülök, hogy szimpi volt Apu.
Ő is mondta, hogy vihorásztatok, jó fejek voltatok :D S pont jókor érkeztetek, mert nagyon fáradt volt már, de édesek voltatok, jó kedve lett tőletek!

Riddencs :P
Nagyon csini lettél!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti, kedves :P
csak hogy én is megnyugtassalak, míg Kamilla ideér, az égvilágon semmi bántó nem volt abban, amit írt, nekem őszinte megvilágosodásnak tűnt :lol: . A fürdés sztoridon meg jót mosolyogtam...azért 3 gyerek az 3 gyerek, nem kettő :lol:

KépKép
lili73

Jó reggelt!

Tonti!

Mostanában néha ha van kedvük ráülnek a bilire, ha nincs, nem erőltetem és tegnap pont sikerült a pisi, de szerintem ez még nem tudatos.

Lanyané!

Szorítok majd! Azért az mindjárt itt van, nincs zabszem?!?

Tegnap este Ati nem volt és én sem fürdettem.

Judit

jucicuki

KamuAnyukák!
Volt valaki moziban mostanában? Nevetős film ötlet Valami Amerika 2-n kívül???

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Made in Hungaria :lol: csak nem apaszülinap?

KépKép
lili73

Sziasztok!

Jázmin köhög :? Ha ebből megint betegség lesz, újabb 1 hét szobafogság, amitől már megzakkanok!

Moziban 1 éve nem voltam... Nekem a 4.logó tetszik úgy, hogy az egyik lány.

Nekem az utcán 2 napja azt mondták,hog ymég sok babát kívánnak :shock: Nem tudom...lehet, hogy megátkoztak? :wink: :lol: :lol: (amúgy majd egyszer szeretnék még 1 babát...ki tudja...)
Vendég

Anny!

Jázminnak jobbulást, reméljük nem lesz komoly.

Csajok!

Rossmannban a Humana joghurt 6 ill. 8 hós kortól 250 ft, ha kettőt veszel.

Van pár kuponom, ha kell valakinek

Johnson's aromafürdető -225 ft, április 30-ig jó kettő darab
Pampers actie fit pelus -400 ft március 31ig kettő darab
Huggies úszópelus -350 ft március 31ig kettő darab

Judit

jucicuki

Fanni! a "csajok háborúja" naggggyon jó!!!

Ma megyek a Made In Hungáriára majd elmesélem milyen volt :)

Sztem sem volt bántó Tonti! Én is néha tök lusta vagyok hozzá, de mondom ha nem alszanak emiatt egész éjjel, jobban megszívom.
egyébként én is hallottam hogy nem olyan jó a napi fürcsi, sőt nekem a bőrgyógyász at mondta az ekcéma miatt ne áztassuk túl sokat Gergőt.

Kamilla? milyen volt az iccaka? :)

Banika! mennyit fogytál tegnap óta :):)????

zsuzska80
Szombathely

Anny! jobbulást a csajszinak :(

Ridi! édesek a skacok :) és Te is csini vagy! kár hogy nem jöttél el.
Jöttök azért Szhelyre nyáron?

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Ilyen címmel esélytelen, hogy Apa megnézzen valamit :lol:
Feltétlen írd meg lécci, milyen volt a made in Hungária!!! Mi holnap mennénk!

Lili :P
De. Vagyis nem, mert nincs is neki idén :lol: :lol: Te láttad, vagy ötlet? Én is erre gondoltam, de nem tudom, jó-e!?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
láttam, és nagyon jó! Ideális, ha fel akartok dobódni!

Csak vigyázz, bele ne szeress a főszereplőbe :lol: :lol: :lol: (nem a Fenyő Ivánra gondoltam)

KépKép
lili73

lili: méééér nem fenyő ivánra gondoltál?
mert őt már lestoppoltad magadnak és te szerettél bele?:D
1szálpasi

Pasi,
nekem nem jön be a Fenyő annyira, ellenben a másik fiú...hmmm, csak most hirtelen nem emlékszem a nevére, Szabó-Kimmel Tamás, vagy mi, csak kissé fiatal hozzám :lol:

KépKép
lili73

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska, Tomi(Dórié), Anny

Dóri: nem lehetne úgy variálni, hogy ahol ketten vannak ott egy lány, egy fiú legyen? Úgy igazságos lenne, mert a két fiúsok is találnak egyet, a két lányosok is, a vegyes párosok meg tényleg örülhetnek :roll: :roll: :roll:
davandi

Moziba én egy ideig nem merek menni, mert a múltkor is majdnem bealudtam :shock: Pedig én nem tartozom a hajnali szekcióhoz :roll: de azért kiváncsi vagyok mit írtok majd, hátha ágyban párnák közt meg tudom én is nézni :oops:
davandi

Jó reggelt!

Mozi? Az mi? :roll: Bevallom én már 5 éve nem voltam. :shock:

Riddencs : csini vagy! :D De a szülés után egy héttel is csini voltál!Gyerekek édesek a hordozóban! jané kocsitok van?

Sétával én is úgy vagyok , hogy ha nem muszáj akkor inkább csak kitesezm Őket a levegőre. Pedig szeretk sétizni, anno Kírával minden nap 1,5-2 órát sétáltunk minimum. De most nem szeretem, hogy úgy néznek ránk mintha a Marsról jöttünk volna. NA meg a beszólások. A "jaj, de nehéz lehet kettővel" kérdésre, az a válaszok, hogy nem tudom mert nekem 3 van. :roll: :D

Davandi: Petrád olyan mint a mi Eszterünk. Ő mindig a fejére húz valamit és úgy alszik. Én meg közben frászt kapok, mé jó, hogy van a légzésfigyú. Ügyes vagy a fánkokkal!

Lanyané: akkor már számolhatod a napokat visszafelé! :D Szuoer, hogy ilyen hamar megcsinálja DokiaApu.

Vanda: mi lesz Balu a farsangon?

Banika: és akiket nem ismertél fel, azokkal is szépen eldumcsiztál? :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Made in Hungaria nekem is tetszett, bár itthon néztük vasalás közben, de szerintem jól megcsinálták. Nekünk már zenéje is megvan, esténként arra tánciznak a csajok.

Amit mostanában néztünk (tavaly) moziban és mindkettőnknek tetszett az a Kaméleon, de nem tudom játszák-e még valahol...

Judit

jucicuki

Hali!

Hát nem mondom, hogy álmaim estéje volt a tegnapi, de túléltük.

Tontica! Nem tudom a mondat melyik részével volt problémád, de egyáltalán nem akartalak bántani. Sőt az összes tanács közül a tied volt számomra a legmegnyerőbb, csak pont a rituálé miatt nem akartam kihagyni a fürdést, ahogy Zsuzska is mondta.

Banika! Nem tom még, hogy lesz a szombat. Szülinapi ebédre megyünk és nem tudom, hogy tudnánk meglógni onnan. De esetleg sétálhattok "spontán" délután a református templom felé. :)

Kép

Kép
kamilla306

Ti vagytok a reggeli programom kávé mellett, de mostanában mire végigolvasom ébrednek a törpék és már nem tudok írni. Névnapi köszöntőket köszönjük szépen. Jázmin babáknak utólag nagyon boldog névnapot kívánunk!

Fanni! Jók a téli sétálós képek. Csini 20-as mami vagy. :wink:

Dóri! Szavazat a 3. képre. (és egy szavazat 'az egyik iker legyen kiscsaj a hármason' tábornak is, ha még lehet egy picit variálni) Ovitémát sajnálom. Ovis gyerekes ismerősöktől nem sok jót hallok, már előre félek. Ráadásul Zuglóban rengeteg gyerek van, bejutni sem könnyi az oviba.

Binyek! Nálunk Mirtill olyan, mint Maja. 4 hónaposan végigüvöltötte szegény a keresztelőt és utána az ebédet, mert ránéztek. Azóta javult kicsit a helyzet, de nem múlt el. Én bárhova megyek vele, legalább 20 percig nem teszem le, nem adom át senki másnak és mindenkivel közlöm, hogy picit várjanak vele, mert félénkebb. Utána már viszonylag jól eljátszik, másokkal is kommunikál, de ahhoz, hogy más is felvegye órák kellenek. És egy méternél messzebb akkor sem mehetek. Tomi viszont igazi showman az első perctől fogva. Emiatt nincs megkülönböztetés a család, ismerősök részéről, szerintem ettől ne félj.

Zsuzska! Nagyon édesek. Nekem Gergő tiszta Lili Barnabás. Olyan helyes kis göndörkék. Megnőtt már a haja, vagy visszatérsz a rövid változathoz? Ja és nagyon csini mami vagy.

Tonti! Anna gyönyörű hajasbaba. Én is várom már a frizurázkodós időszakot. Nálunk is kimarad néha a fürdi. Ha nagyszülőktől jövünk este, vagy egyébként extra nyügi napjuk van, akkor én nem erőltetem, nyugodtan kimaradhat 1-1 nap.

Benszi! Akkor végre pár nap nyugi, anyósmentesen. Bár én most őket is irigylem egy kicsit. Voltam ilyenkor Rómában, gyönyörű.

Vanda! Alvós, pizsis képek nagyon jók. Semmi okod az aggodalomra, jól nézel ki és hidd el szoptatással ez nagyon gyorsan lesz még jobb is. Tudom ez nem vigasztal, de nálam majd egy évvel a szülés után sokkal rosszabb a helyzet.

Lanyané! Márc. 13. szupi!!! Majd kérünk beszámolót és utána képeket. Enyém is hasonlóan néz ki most, de műtét csak fogyi után jöhet, addig gyűjtöm itt az infokat. Csomag bocs, hogy csak most, de hétfő-kedden egyszerűen nem jutottam el a postára, így szerdai feladás lett belőle.

Mrsparis, Jucihugi! Gratula a babához. Kávé miatt ne aggódj, lehet. Én minden reggel egy 3in1 változattal kezdtem a napot. Kellett is, mert az alacsony vérnyomásommal csak szédelegtem volna egész nap.

Riddencs! Szerintem meg azért vágtad le a fejed, mert nem is te vagy az állítólagos szülés utáni képen. :D :D :D Mostani nagyon csini. Remélem ez a tanulás mellékhatása, mert most nekem is azt kell(ene) csinálnom. Már nem halogathatom tovább az államvizsgát, mert ha tavasszal nem csinálom meg, akkor elúszott az egész egyetem. De legalább a végén tuti hasam lesz :wink: .

Kép

Kép
szofi74

Myra: én is állandóan frászban vagyok, mert úgy bedurják a fejüket mindig valahova, hogy nem tudom hogy kapnak levegőt :twisted:

Fanni: azt hiszem te írtad a múltkor (bocsi ha nem, mert mostanában mindig mellétalálok) hogy adsz a fiúknak babakekszet. Az milyen, mennyi idős kortól adható, meg hol lehet kapni? Én is próbálnék már valamit a pépen meg a sinlacon kívül a gyümülcshöz adni, hogy esetleg változatos legyen, meg kicsit jól is lakjanak vele :roll: :roll:

Lányok mi most a trendi? Van aki azt mondja, hogy napi 2 főzelék 1 gyümölcs, a másik álláspont 2 gyümi, 1 főzelék. Szerintetek? :roll: :roll: Komolyan mondom már az örületbe kergetnek ezek a dolgok, mit lehet, mit nem, miből mikor mennyit.... :cry: :cry:
davandi

Holnap megyünk Füredre masszázsra, kíváncsi leszek, hogy bírják a törpök majd (ill. inkább mi :shock: ). Alvásidőben indulunk, odaúttal nem lesz gond, inkább ott szedik majd szét a házat, főleg ha holnap is esik és nem lehet majd kimenni a szabadba...

Judit

jucicuki

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa, Szofi

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska, Tomi(Dórié)

Szaporodik a vegyes páros kívánság :roll: :roll:

Pocakos Zsu: nem tegnap voltál ultrahangon? Mi volt?
davandi

DE jó lesz nektek Juci. Irigy vagyok :roll: :roll: Érezzétek jól magatokat :lol:
davandi

myra: bali oroszlán lesz, ha hajlandó lesz felvenni a jelmezt, eddig ugyanis nemsoksemmi hajlandóságot mutatott rá, még fel sincs próbálva, pedig ő választotta
1szálpasi

Ati dereka megint nagyon rossz, nekem meg a vállaim fájnak a csajok hurcibálásától...

jucicuki

Anny! Akartam már írni, hogy én elolvastam az ezotér témát, és azóta sem térek magamhoz. Szerinted ezt komolyan gondolta? Bár valószínűleg igen, mert voltak ott hasonló kispajtásai is, akik bíztatták. Mindenesetre tőlem nagyon távol áll az ilyesmi, de szíve joga.

Jázminnak jobbulást, remélem nem lesz szobafogság.

Kép

Kép
szofi74

szofi, mesélj mi van a "betegségeddel". sokat gondolok Rád, nem lehet most könnyű neked! Mi van Tomival? Miket csinálnak a 10 és fél hónaposaid .

egyébként enyém kölykök észreveszik ha nincs itthon apjuk. olyan mások, nem azt mondaná hogy hisztisek, de keresik ha nincs itthon.

Kamilla, akkor túléltétek. :):)

Én mostanában szinte kéthetente megyek moziba. úúúúgy imádok moziba menni. Tesom is vevő erre, pár most pasizik, így inkább vele van már többször. Apa utál ő inkább bevállalja a gyerekeket :)

Na ma lecsekkolom a pasikat a filmben :)

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: