Andus, állítólag az ilyen "ezt még meg kell csinálnom"-típusú dolgoknak pszichésen visszatartó ereje van, úgyhogy gyorsan legyél túl az összes ilyenen, ami még a fánk mellet van

hátha Zétény csak erre várt
Huhhh ez a fulladás rémisztően hangzik! Mit mondott rá a doki?
Andabella, megy a drukk neked! Nemsoká már babázol
Zümis, azért reméljük, a jövő heti rendelésen már tényleg nem kell megjelenned
Mist, hideg túrós-tejfölös pakolást olvastam valahol, passz, hogy működik-e...
Zsu, nekem ma azt mondta a gyerekorvos, hogy ha fáj a hasa, akkor csak megnyugtatás végett kell neki a cici, és ha túl sokat eszik, akkor pont amiatt fog még jobban fájni a pocak, szóval ez egy ördögi kör - ő azt javasolta, hogy amikor már valószínűleg nem éhes valójában, próbáljam meg inkább cumival ledugózni. Meglátjuk, legközelebb kipróbálom. Ja, mert nálunk ezt Adri megfejeli azzal, hogy ha fáj a pocak, cicit követel, cummog, tömködi az öklét a szájába, de ha megkapja, akkor két szívás után visítva engedi el...
Jaj azért örülök, hogy mindenhol jelentkeznek olyan időszakok, mikor egyfolytában eszik a baba, megnyugtat a tudat, hogy akkor talán nem én vagyok hülye, hogy van, hogy félóránként-óránként etetek, mert úgy látom, azért megy a nyifnyaf. Ma le is mértem: délben benyakalt 90 grammot, majd egykor újra követelőzött, és ráhúzott még 80-at. Van huzata a gyereknek, az biztos

Azóta szundi, úgyhogy végre csillogvillog a lakás
Gabi, tényleg építsd le azt a védőnőt, ma a gyerekorvos is megdicsért minket, hogy Adri milyen szépen gyarapszik - szintén kb húsz deka egy hét alatt. Olyan segítség nem kell, aki csak az önbizalmadat veszi el egy amúgy is kicsit bizonytalan állapotban. Pukkadjon meg.
B79Andi, nem semmi kis kupac lehettek így négyen egy rakáson
Zsuzsi, de jó, hogy itt vagy!!! Mesélj, mesélj, nagyon szorítottunk érted mind!!! Léna valami tüneményes, ez a fotó, ahol fogja a kis pofiját jaaaaaj de édi
Amy, nem csak te, tök igazad van - tudod, két dolog van, amivel a legutolsó bőrt is lehúzzák mindenkiről: az esküvő, és a gyerek.

szomorú, de nagyon igaz.