A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

köszi a bíztatásokat, aranyosak vagytok :)

Gabka: 4.-en lakunk, úgyhogy a lépcsőzés megvan minimum napi egyszer megmászom ezt a pár emeletet, majdnem minden este összebújunk apuval.. csak azt sem szeretem kötelezőjelleggel :? tegnap követ súroltam, ablakpucolás, festés múlthéten.. mi kell még? :lol: bábakoktélt olvastam.. de sztem mielőtt meginnám hánynék tőle :lol:

pgyöngyi: mellbimbóstimulálás is szokott lenni szex előtt.. vagy napközben is vegyem elő ? :lol: :oops:

KépKép
KépKép
adryn

[quote="marqueza"]
írta:
marquezaÚgy tervezem, holnap reggel beöltöztetem Lucát a farsangra, aztán hirtelen rámtörnek a fájások, délután meg már jöhetnek is látogatni.

Kép
Ahha, nekem is vannak terveim !!! :D:D:D
Tényleg mi jönnénk kiírás szerint, de ...

Szép napot!
Vica
wicca

na.. faxa.. laptető.. :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Vica: Luca is úgy tud köhögni, és olyan mostnagyonsajnáljatok fejet vág hozzá. Ha túl sok a slejm, a lándzsás utifű nem szokott elég lenni, ilyenkor Mucoangint ír fel a doki, az jobban tisztít. Nekünk a Sinecod sem szokott mindíg elég lenni, estére Sedotussint adok (csak napi 1et lehet, vényköteles), ezzel legalább elalszik valameddig. Valahogy neki jobban megülnek a légutakban a cuccok, homeós és gyógynövény ezért nálunk nem vált be.
Panna füle kitisztult? Lehet, hogy ott van foly. vmi góc, ami könnyen belobban.

marq
Kép
Kép
marqueza

Én is gratulálok Petibabához. Tényleg szép, formás baba.

Kép

Kép
rszg

jó.. akkor a nyákdugeszra sem izgulok rá.. bár a wc-t én is vizslatom Wicca :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Tényleg, bibmi stimulálás :)
ha a baba szopizza a bimbit, az igen erőteljes méhösszehúzódásokat tud generálni. apukák már általában nem emlékeznek a megfelelő technikára, de azért lehet próbálkozni :) :wink:
nekem más tippem nincs :)
Lehet, hogy Niconak még nagyon nincs itt az ideje, vagy túl határozott a kijövést illetően :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok, itt megént a kukkoló...

csak bábakoktélhoz pár hozzászólás...

A mi topicunkban anno sokan csináltuk. 3 deci baracklé bele fél deci barackpálesz és fél deci ricinusolaj. Én kétszer is megcsináltam, a hatás a következő volt... azonnal berúgtam a pálinkától, akkor attól rettegtem, hogy nehogy most kelljen menni szülni, mert részeg vagyok és álmos. Majd aludtam az alkoholtól két órát. Amikor felébredtem, hatni kezdett a ricinus...pár órát a wc-n töltöttem, gondoltam, legalább,ha szülök, akkor már tuti nem kell beöntés. Aztán elmúlt és semmi....azért gondosan mindig azelőtti napon csináltam, hogy kellett volna menni mérezkedni, legalább a mérleg kevesebbet mutat pár dekával....mintha az a pár deka számított volna :lol:
És mindezek után a március 4-re kiírt gyereket végül 16-án szültem meg, de úgy, hogy akkor már a homeos szülésindítókat szedtem két napja, fél óránként, amiket utólag megtudtam, hogy csak fél napig lehetett volna. Annyira akartam már szülni és annyira rettegtem, hogy 17-én indítják, hogy végül csak összejött nagy nehezen...

Na, szóval ha valaki kipróbálja, csak hajrá, nálunk senkinek nem hatott, de ez nem jelent túl sokat :lol: További jó szülögetést, akik meg még nem mennek, azoknak kitartást!!

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok! :P :P :P :P :P

Kispasek itt alszik mellettem... :P :P :P És én vagyok a világ legboldogabb anyukája..... :D :D :D

Szóval a szülésindtó módszerek nem túl sokat hatottak, néhány gyenge fájásom volt tőlük.... Viszont a dokim úgy döntött, hogy feltesz oxitocinra és arra persze reagáltam. Olyan fél 10-kor kaptam meg az első antibiotikumomat (tudjátok kókusz) aztán szépen fájogattam. A szülés kezdetekor már bő 2 ujjnyira nyitva voltam és nagyon puha volt a méhnyak. 11-kor néztek újra és kiderült, hogy nem haladtunk semmit, mert Peti feje nincs a helyén továbbra sem.... :shock: És ugye akkor felnyomták az oxitocint, hogy kicsit határozottabban nyomja le a méhem a babát. És így éjfélkor már lehett burkot repeszteni.... 1/2 1-kor kiderült, hogy gáz van, mert Peti már megint felment, úgyhogy tuti, hogy rajta van a köldökzsinór és ezért csinálja. Végül az a stratégia született, hogy Petit fokozatosan le kell nyomni fájásokkal és hagyni, hogy a zsinór nyúljon. Mivel 3. baba valószínűleg menni fog. Közben háttérben felkészültek a császárra, ha gond lenne. És felnyomták az oxitocint. (Az oxitocint 8,8-ig szokás nyomni, nekem itt volt 18-20 körül) Hát, fájtam rendesen. Minden fájásnál esett a szívhang, de utána visszareneződőtt, így ment ez 1 órán keresztül és tényleg nyúlt a köldökzsinór és Peti beilleszkedett. Itt még ki kellett várni, hogy a feje kicsit megnyúljon, mert ugye túl nagy baba.... Azért itt már igen csak az erőm végét jártam és az önkontroll vesztés határán voltam. nagyon aggódtam Petiért. Aztán felgyorsultak az események és mondta a dokim, hogy kinyomhatom, de nagy baba és 4-5 lökésre ki kell jönnie, többet nem fog elbírni a köldökzsinór. Oxitocint 38 nyomták :shock: , ami irtó nagy segítség volt, aztán mondták, hogy nyomjam, még, meg lihegjek, meg most nyomjak és 4 nyomásra kint is volt Petike. :P És még arra is volt idejük, hogy megvédjék a gátam.
Szóval a vége nagyon kemény volt, de happy end lett. :P

Csajok! Fantasztikus dolog életet adni! A szülés a legcsodálatosabb dolog a világon a fájásokkal együtt! És ti még előtte vagytok és meglátjátok mekkora élmény, amikor csusszan ki a baba vagy, amikor először teszik a babátokat a pocakotokra, az első szoptatás és a többi... :wink:

Egyébként teljesen jól vagyok. Egyedül a méhem összehúzódása kellemetlen és fájdalmas. Ezt először szülők nem szokták nagyon érezni, de Vica így harmadikra eléggé kínkeserves....

Mivel nem volt gátmetszés és nem véreztem sokat, ezért szülés után simán saját lábon mentem vissza a szobába. És tényleg tök jól vagyok.... Csak hát fáradt....

Ja és a dokim azt mondta, hogy az volt a szerencsénk, hogy megszültem most a Petit (és erőltettem, hogy szülni szeretnék), mert ugyan ez a játék a 42. héten már nem ment volna elöregedett lepénnyel és mekóniumos vízzel. Ez volt az esélyünk a természetes szülésre..... :oops: :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Hatalmas gratula Katkának!!! És Petiapunak is!!!
Micsoda vasgyúró!!! :shock: nem csodálom Katka álmatlanságát, meg vérzéseit, ez a gyerek szerintem súlyzózott a pocakban!!! micsoda vállak!!! :lol: :lol:

Rszg
nagyon ügyes vagy a sok tejcivel, és jó, hogy kaptál mellszívót!!!

Nemlajos
gratula a vizsgához!!!

én is megjártam az nst-t sikerült egy szinte végig vízszintes vonalat produkálnom... :? azaz, nulla méhtevékenység... a szívhang viszont nagyon szép volt!
utána uh, ahol nagyot ugrott a doki, hogy "ez a gyerek aztán nem szégyenlős!!!" és a képernyőn csak egy hatalmas zacsi látszódott! :lol: :lol: :lol:
viszont a méretekre 37 hetet saccolt a gép, 9,2 a fejméret, és 3400 g-ra becsülte a súlyát, amit én nagyon sokallok... főleg, hogy csak 37 hetesre saccolták... :roll: na mindegy...
szóval én még nem mostanában szülök, úgy néz ki... :roll:

Erpé, Tencsi
igen elmúlt a vizesedésem, de mint írtam, sajnos vissza is jött...

Vica
Pannának jobbulást!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

helló Katka!!! :D
elég izgis szüléstörténet!!! de irigyellek!!! :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

katkaazt hittem, napokat kell várni a részletekre, hát nem vagy semmi... 8)

marq
Kép
Kép
marqueza

Petiapu köszönjük a képeket, gyönyörűek vagytok és tényleg sugárzik rólatok a boldogság!

Katka, szívből gratulálok, hogy Petit sikerült ilyen szépen ráadásul gátvédelemmel szülnöd, ez nem kis teljesítmény. Hihetetlen ügyes volt a szülésznőd is! Köszönjük a szüléstörténetet, igazán megható és szerintem mindenkit feldobott!!!! Még1x nagyon sok boldogságot nektek!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Csibb Nálatok sincsenek kis méretek :)
Katkához én is csatlakozom, tényleg megér minden szenvedést. Sajnos én nem élhettem meg a szülés utáni mellre tevést.

Kép

Kép
rszg

Katka, köszönjük.
Én a magam részéről mennék is szülni ez alapján :)

Gratula nektek mégegyszer!
Tényleg igazi pasis, formás nagyfiú Peti :)
gabka77

Katka: egyszerűen csodaszépek vagytok mind a hárman!!! Gratula az új kiscsaládodhoz!!!!

rszg: nagyon ügyi vagy! Meg se foghattad szegénykét és tejed ilyen szépen van! Nem semmi csaj vagy!

Adryn: drágám, ne aggódj, Nico ügyes bébi, tudja, hogy mikor kell jönnie!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

húú Katka.. ez nem volt semmi! de nagyon büszke vagyok Rátok!! nagyon erős csajszi vagy, és Petibaba is nagyon ügyes volt !!

KépKép
KépKép
adryn

Katka irtó édi ez a pasi. Mekkora kezek és lábujjak! Meg kell zabálni! :)
Örülök, hogy beindult időben, és nem kellett műtéthez folyamodni. Tényleg nem lehetett egyszerű, de ekkora méretekhez nem is illik sima kicsusszanás. Azért sokat számít, ha az embernek van egy saját dokija, akit ismer, aki ismeri, és megbíztok egymásban. Más már lehet rég vágott volna. Pihizz sokat, és élvezzed ki minden percét a még nyuginak!
Gabka édes Levi a rigolyáival együtt. A bölcsis hiszti nagy lehetett. Gondolom leizzadtak rendesen szegény dadák. :lol: Lábadat próbáld sokat tornáztatni és felrakni, hátha segít.
Nyákdugó nekem a 36. hétben ment el Botival. Egyben, szépen, vér nélkül. Rohantam be, hogy szülünk. Jót mosolyogtak rajtam. :oops:
Rszg ügyes vagy a tejcivel! Igazi kis tejcsárda leszel! Nagyon drukkolok, hogy pénteken mehessetek haza.
Nemlajos a táblát megváltoztattam, így gondoltad? És asszem reggelente többet nem nyúlok hozzá. :oops:
Kukkoló Eszter köszi a sztorit. Megmosolyogtam, és utána sem nézek a bábakoktélnak. :P
Adryn mi is próbálkoztunk mindennel anno az utccsó napokban, de Boti aznap jött, mikor egy jóslom nem volt, az nst semmit nem mutatott, fárasztó vendégséges napunk volt, de tök jól éreztem magam. Sztem Nico fog itt dönteni. Bízunk benne, hogy időben.
Marq ha bejön boszi leszel! Kívánom úgy legyen ahogy szeretnéd!
Pannának jobbulást! Szegénykék ti is jókor…. :(
Tehuti ugye? Tegnap még en szüljünk, ma meg már mennél te is. Hajrá! Hajrá! Ma én is benne lennénk. Remélem nem fog elmúlni amikor itt lesz az ideje. Örülök, hogy rendben a vérképed.
Kiscsajnak elmeséltem,hogy mindenki javasolja maradjon a buksiján. Remélem hat majd rá. :roll:
Kíváncsi vagyok reggelre mire jövök. Akármi megtörténhet.
8)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka: IRIGYIRIGY vagyok!!!!! :oops: :lol: nehezen indult, de tényleg hepiend a vége !! :lol: Gyönyörűűű a kispasitok! És mennyire jó, hogy gátvédelemmel tudtál szülni!!!! tök hamar rendbe jössz majd teljesen!!! GRATULA még1x!!! puszi

Szép napot!
Vica
wicca

Eszter: :lol: :lol: :lol: hááát köszi a bábakoktélos dolgot, asszem nem próbálom ki (azt sem)!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Katka, nagyon jó volt ezt olvasni! Igazi feltöltős szüléstörténet! Köszi. Mégegyszer gratulálok mindkettőtöknek! A köldökszinór hova tekeredett fel Petire?
Jó babázást kívánok!

Bábakoktél :) Azért ha pityókázni szeretnék, lenne fincsibb italra is ötletem :)
No, lépek Samuért bölcsibe.

erpé

Katka köszi a szüléstörténetet, nagyon ügyi voltál :wink:
A méhösszehúzódás bizti nagyon fog fájni nekem is, mivel már Bulcsúnál iszonyú görcseim voltak, most meg a harmadiknál bele sem merek gondolni :? Ráadásul nekem alapból voltak görcseim egy-két napig, hát amikor meg beadták a méhösszehúzót akkor csillagokat láttam :? na inkább nem is filózok rajta... :)

Csibb érdekes adatok jöttek ki az uh-on :roll: pedig elvileg nincs sok hátra neked.

Panna köhögésére köszi a tippeket, most már tényleg nem tudom mit adjak neki :lol: Most du. adtam neki egy negrot, mert az nekem is szokott használni ha csak szárazan köhögöm, és egy kicsit jobb lett neki :) asszem majd este is adok neki egyet. Na meg ez a mellkasra kenhető dolog (már nem tudom ki írta :oops: ) szóval az is jól hangzik, anyukám ajánlgatott múltkor valami hasonlót, asszem azt is ki kellene próbálnom.
-Egyébként Panna egy szemhunyásnyit sem aludt :( , mire nagy nehezen elrámoltam, felmostam, arra közölte hogy ő most már felkel :shock:persze előtte 10 percenként kitalált valamit hogy miért nem tud aludni és mire leültem ide pihizni egyet felébredt Bulcsú is :evil: szóval kész vagyok :?
Ja és tudjátok milyen Panna mikor beteg? :roll: hisztisnél még hisztisebb és ugyanolyan aktív, egész nap pörög, nemhogy pihenne. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: kezdem unni a banánt, lehet nekem is jól jönne már egy szülés, meg 4-5 nap a kórházban csak én és Nimród és talán újjult erővel vetném bele magam újra a hétköznapokba, meg Panna, Bulcsú és hát Nimród nevelgetésébe. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn, látom mindent bevetsz a cél érdekében!!!! :wink:

Kukli, igen, mintha kezdene megjönni a kedvem....Lehet, h az kéne, h sokan szüljenek előttem és akkor látom a fotókat és elkezdek irigykedni és én is akarok!!!!! :lol:

Katka, nagyon ügyik voltatok! Masszsázs volt????? elhiszem, h nagyon boldog vagy!!!!!

Mi ma megyünk este vacsizni a férjem-urammal. Holnap leszünk két évesek, de előre hoztuk a torkos csütörtök miatt, mert akkor ezren vannak mindenhol!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti
de jó nektek! érezzétek jól magatokat!
én meg úgy elmennék még moziba szülés előtt! főleg, hogy ilyen híreket kaptam, hogy még van időm! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszi Csibb! :) Moziba én a pisi miatt nem merek menni..... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb: jajj én is akarok mozizni még egyet, de úgy se lesz belőle semmi.

adryn: de jó,hogy ilyen aktívak vagytok 8) , szerintem bimbit bármikor lehet piszkálni :) A kórházban túlhordás esetnén a ctg alatt kellett csinálni valakinek (szerencsére én kimaradtam belőle)

Erpé: te , hogy bírod Samuval? Engem a lányom ma olyan szinten kiakasztott egy orbitális hisztivel, rácsaptam a fenekére :oops: , pedig egyáltalán nem jellemző rám az ilyen. Persze utána meg ölelgettem vagy negyedórát :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxxNa, szóval ha valaki kipróbálja, csak hajrá, nálunk senkinek nem hatott, de ez nem jelent túl sokat :lol:

Ne higgyetek neki, alapon is aljas hazudozó, és most sem mond igazat :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) ....

.....ugyanis nálam is bábakoktélozással indult a szülés! Mármint hogy megittam. A szülésre semmi hatása nem volt, de nem igaz, hogy nem hatott. Másnap reggel ugyanis homlokránolva közöltem a szobatársaimmal, hogy ejnye, hogy nekem micsoda komoly, csikaró utófájásaim vannak, majd 5 másodperc múlva rohanva téptem fel az ajtót, hogy kiérjek abba a helyiségbe, amiből a Szent Imrében 2 szobánként jut 1.... A csodámra jártak, mert a reggeli vizitnél, amikor kérdezték, hogy volt-e már pisi, könnyedén legyintettem, hogy nálam már minden megvolt.... olajozottan ment.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
részletek (szüléstörténet):
http://babanet2008.freeblog.hu/archives ... szuletese/

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr: ehhhehehe.. ez jó... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

lányok, tényleg ne próbálkozzatok terminus előtt semmivel, nagyon gáz, ha erőlteted a dolgokat, csak annál rosszabb lesz!
Türelem, tudják a babák, mikor kell jönniük, ne kezdjétek már most ráerőltetni az akaratotokat!

Nekem meg megint jön az este, szigorúan kezdődnek is a görcsök... Úgy néz ki, keserves 3 hetem lesz még :cry:

Viszont postán a házassági anyakönyvi kivonatos kérelmem :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ez a koktél nagyon durván hangzik :shock: én tuti nem próbálnám ki, ha már valaki siettetni akarja akkor inkább a sex :wink: :D

Nagyon eltűnt mindenki csak nem szültök? :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nemlajos!
Neked vérnyomid rendben?Milyen sűrűn nézed?(a zsibbadás miatt kérdem)
Nekem ma már le se kell feküdni, a jobb kezem már iszonyú. :cry: Nagyon kíváncsi vagyok mit mond holnap a doki, hihetetlen, hogy ez normális.
Ja!Összepakoltam. :roll: Félek, hogy gázos ez a zsibbadás, és holnap majd nem engednek el.Drukkoljatok!Nem akarok befeküdni!!!Bármit, csak kórházat ne!!!!Viszont nem visszük a cuccot, hátha...

Én is türelmet javaslok mindenkinek, higgyétek el, ha nem akar még jönni, a fejünk tetjére is állhatunk... :D

Kép
Kép
zazzy

ööö... mondjuk azt, hogy kéthetente mérem (ritkábban), mértem egy ideig, de miután mindig jó volt, a dokinő meg azt is elfelejtette, hogy volt magas, és ő se mérte, befejeztem.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka! Még egyszer gratulálok Petihez. :) Nagyon szép kisfiú, és nagyon ügyesek voltatok. Én is azt hittem, hogy még pár napot várni kell, mire leírod, hogy történt. :)

Masut
masut

zazzy :( :( :(
teljesen átérzem, nekem is iszonyatos volt!!!

a neten tudsz keresgélni úgy h carpalis alagút szindróma, de itt egy link is:

http://www.picursziget.hu/forumvalasz.p ... 9g%20alatt

Ahogy a hormonszinted a baba születése után csökken (lehet h nem egyből, de) javulni fog, sőt elmúlik! Tarts ki!!!! :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok,

Köszönjük szépen a rengeteg drukkot és jókívánságot. Sztorit azért írtam meg ma, mert első nap alszanak a babák. Gondolom holnap már többet lesz ébren és indul a nagyüzem. ;)
Gondoltam ti meg kiváncsiak vagytok és is az voltam és leszek a töbieknél. Nagyon sokat számít ám egy ilyen nehéz helyzetben, hogy ilyen szurkoló kórus van a háttérben. Köszönöm! :wink:

Egy-két dologra reagálok. Ugyan végigolvastam, de még mindig minden kiesik a fejemből. :oops:

Rszg: Nagyon szorítok, hogy Mátét egészségesen nyilvántsák és hazajöhessetek. Egyébként 2 szélsőséges dolgot is tehetsz:
- megkeresed a betegjogi képviselőt. A gyereknek joga van az anyjához. ilyen nincs, hogy nem ölelheted meg.
- a Te gyereked. Saját felelősségre nyugodtan elviheted....

Szopizást meg majd megpróbálod, akkor sem dől össze a világ, hogy cumisüveges lesz Máté. Ennek az az előnye, hogy apa is megetetheti.... és te meg alhatsz éjszaka. ;)

Szent Imre kórház, amiket én nem tudtam:
- Szüléshez kell apuka ruha (régen nem kellett)
- Ha látogatási tilalom alatt szülsz, akkor 2 ujjnyiig a vajüdóban kell lenned, ahol apa nem lehet veled, ergó egyedül vagy. Nem érdemes nagyon berohanni. Csak 2 ujjnyi után engedik be apát, amikor szülőszobára mentek már.
- Saját evőeszközt vigyél, mert nem adnak. A szüléshez is érdemes, hátha elhúzódik és ennél közben.
- Szülőszobára vigyél tiszta bugyit és tena betétet. Régen adtak pelenkát, ma már nem.

Szülésindtás: Vasárnap éjszakai fájásokat én kispapás szülésindításnak köszönhettem. ;)
Ha 2-3 napon belül szülnél (tehát érett vagy a szülésre), akkor homepátiából az Arnika 30-ból kell bevenni (5 bogyót) és 3 órára meg Pulsotilla 200 (5 bogyót). Ezek elvileg megindtják, ha tényleg érett vagy. Azért szülésznővel érdemes egyeztetni....

Nemlajos: Gratulálok a jelnyelv vizsgához. nem semmi így az utolsó pillanatban. A párod irtóra nem érti ezt az egész szülés dolgot. Nincs valami családapa haverotok, aki beszélhetne a fejével?

Gabka: nem is érte, hogy van még erőd szakdolizni.... nem vagy semmi.

Vica: Szerintem erőszakold meg apát. 9 hónap után jól fog esni és kellemesen ellazultok szülés előtt.... ;) Rátok fér, ahogy hallom....

Zazzy: Ez a zsibbadás nagyon rosszul hangzik... :(

Kukli: Köszönöm a bíztató sms-eket és hogy tudóstottad a híreket. :)

Katka

katka22

katka, hát pedig pont túl sok családapa munkatársa van, aki adja a hülyébbnél hülyébb tanácsokat.
De erről szerintem nem beszél.
Ma sem telt máshogy az este, de nem problémázok ezen, ha menni kell, valahogy majd megyünk.
Viszont görcsre most már én is iszom két centet, így gyorsabban fogy :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Először is KATKÁNAK ÉS PETINEK NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyesek voltatok! Ámulok és bámulok, milyen nagyfiú :o Nagyon szép formás baba.
Katka, köszi, hogy leírtad a szüléstörténeted. Kicsit irigyellek, amiért már túl vagy rajta :oops: , de mindannyian sorra kerülünk :wink: Ja és a családi kép is nagyon jó. Sok-sok tejcsit kívánok!!! A lányok hogy fogadták a hírt???

Rszg: tényleg nem semmi, milyen ügyes vagy, és mennyi tejed van. Remélem Mátét minél hamarabb karjaidba zárhatod!!

Vica: sajnálom a nézet eltéréseket. Elhiszem, hogy Te is nehezen viseled már ezt az állapotot. Jó lenne ha a férfiak egy kicsit megértőbbek lennének ebben az időszakban. De hát ők sosem tudják meg, min megyünk mi nők keresztül... Neked is sok kitartást!!! Már nincs messze a vége.

Ma voltam szemészeten. Szemészetileg nincs akadálya, hogy normál úton szülessen meg a baba. Nekem ez jó hír, de remélem még marad legalább 2 hetet, de ha kicsit tovább az sem baj. :P
Én is amondó vagyok, hogy úgy is akkor jönnek a babák,amikor kell. Azzal, hogyy sietetjük, nem biztos, hogy jót teszünk. Ha pedig beindul a szülés akkor hiába tartanánk vissza ugy sem tudnánk. :lol:
Na jó a nagy okoskodásomat befejeztem.

banokla

Eszter :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi, de rég nevettem ilyen jót, ahogy ezt leírtad, nagyon jópofa, akkor biztos nem volt ilyen vicces, de engem most nagyon feldobott. Főleg miután megvizsgáltak, zárt méhszáj, eddig még csak keményedni se keményedtem, a ma délutánt viszont sikerült végig görcsölni, elállt, abbamaradt és így tovább, volt hogy ötpercenként váltakozott, és közbe vezettem meg vásároltam, azt se tudom hogy értem haza, de itthon is feküdtem egy órát :x :x

Drága Katka nagyon jó volt olvasni a szüléstörténeted, sok boldogságot nektek!!! Nagyon ügyes vagy és Peti gyönyörű!

Papillon megértelek, kitartást neked
, nem sok van már :wink:

Vica, igazad van az Elevittel, azt még lehet.
Rám most ez abszolút nem vonatkozik :lol: :lol: , de a szex miért indíthatja be a szülést? Nem tudtam.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka ez a megerőszakolás dolog jól hangzik de attól félek, hogy olyan méhösszehúzódásai lennének közben hogy itt helyben megszülnék :oops: :lol: :lol: úgyhogy még várok ezzel azt hiszem. :)

Ja megvolt a ma esti kiborulásom is :cry: ... No comment :? lehet hogy valami homeos nyugtató bogyót kellene szednem :roll: vagy mégis inkább a sex :wink:
Tudjátok mi a bajom, én két módon szoktam levezetni a feszültséget, futással (heti 3-4-szer) na és a házasélettel :wink: na mármost mindkettőt hanyagolnom kell immár 8-9 hónapja :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

[quote="bea1978"]
írta:
bea1978
Rám most ez abszolút nem vonatkozik :lol: :lol: , de a szex miért indíthatja be a szülést? Nem tudtam.

Bea a spermiumok tartalmaznak valami olyan anyagot amely tágítja a méhszájat v. beindítja a szülést vagy valami ilyesmi :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: akkor erre a pár hétre találnod kéne valami 3.ikat is ;)

Ne bántsuk a pasikat csajok! néha nagyon értetlenek, de ők nem egészen abban a szituban vannak mint mi és én hiszem, hogy nekik is baromi nehéz!!! ők is "terhesek" ezalatt az idő alatt nem csak mi!!!

Szép napot!
Vica
wicca

nah ezt én sem tudtam!!! :)

Szép napot!
Vica
wicca

és az orgazmus is oxitocint szabadít fel (asszem).
Úgyhogy duplán jó a szex szülésindításnak :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mindig tanulunk valami újat :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

no mit találtam :D:
A szex megindítja a szülést.”
Jó hír, hogy van igazság a dologban!
Szex közben ugyanis a női szervezet oxitocint termel, ez pedig szükséges a szülés beindulásához, de ez csak akkor hat, ha eljött az idő – az anya és a baba kész a szülésre. A sperma is tartalmaz olyan hormont (prosztaglandint), amely kiválthatja a méhösszehúzódásokat.

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, mondjuk egy jó kis vásárolgatás lehet hogy dobna a hangulatomon :D de az a gyanum hogy csak átmenetileg és annyi pénzem nincs ami a hetekig tartó vásárolgatásra elég lenne :? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, sajnálom, hogy ilyen feszült vagy! És hogy a feszültséglevezető taktikák most sajnos nem működnek. Kitartás!
Lányod hogy van?

Katka, jó, hogy időnként bejelentkezel. Én a szülés utáni első napon még tök K.O. voltam... Tényleg, mikor mehettek majd haza?

Papillon, nem semmi, hogy ennyire leálltak nálad a szülést sejtető tünetek. Azt hittem, mostanra te is babázol :) Hogy vagy?

Mostanra nagyon elfáradtam, délután még barátnőztem egyet. És mi most csinálgatjuk a fürdőszobát, kora du még azt gletteltem, takarítottam...

erpé

Panna változatlan, taknyos és néha elkapja a köhögés, most csak hőemelkedése van, de sajna Bulcsúnak is hőemelkedése lett estére :( De ő nem köhög és igazából nem is náthás. Talán ő megússza :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: na igen! a vásárolgatás nekem is bejönne ;) :lol:

erpé: na te sem vagy semmi, glettelni!!???!? :shock: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Szép napot!

Jesszus csajok, hogy mennyi ügyes kezű nőci van itt nálunk. Szobát festetek, fürdőt gletteltek nem semmi!

Zazzy, kiváncsi vagyok, hogy mit mond neked a dokid, lehet, hogy lesz vmi mentő ötlete, bár szerintem is csak a szülés után fog javulni. Elég idegesítő tud lenni, hogy folyamat zsibbad.

Katka, hihetetlen, hogy te mekkora energiákkal rendelkező nőci vagy!!! Nem semmi teljesítményen vagy túl és még nekünk tudsz hasznos tanácsokat adni onnan a kórházból. Igazán jólelkű ember vagy! Egyébként nekem süt a soraidból a boldogság!!!!

Vica, sajnálom, hogy most egyik levezető technika sem alkalmazható. Nekem is az válik be hogy jövök-megyek egy kicsit napközben és ez vhogy segít. Lekopogom, de mostanában olyan jó kis harmónia uralkodik itthon. Remélem tartós lesz a dolog.

Tegnap jól sikerült a vendégeskedés, jól érezték magukat a gyerkőcök, bár rettenet fáradtak voltak. Rengeteg ruhát kaptunk, most már tényleg az a legnagyobb gondom, hogy hová is tegyem őket.
Reggel amikor felkelt Vikica azt mondja, hogy anya a szemembe süt a nap (ez volt a villany) :D !!!

Marq, szívből kívánom, hogy bejöjjön a boszorkányságod és ma legyen a nagy nap.

Adryn, remélem kicsit jobb a hangulatod! Sikerült beszerezni a homeós utánpótlást?

Én ma megyek háziorvoshoz, aztán irány a munkahely, gyorsan elfaxoljuk a táppénzes papírokat, hogy minél előbb tudjanak nekem bérszámfejteni. Aztán bolt és jövök haza ejtőzni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: