Sziasztok!
Egész délután gardróbszekrénygyártás és ruhapakolás, ááááá

Fele cuccunk még dobozban volt, tologattam, nyitogattam, pakoltam, míg a párom fűrészelt, nagyon elfáradtunk estére, de kész lett! Évek óta nem volt ilyen, hogy szinte minden cuccom egy helyen, kipakolva, elérhetően... sok meló volt, de tetszik!
Nekem a szülés előtt 4 héttel kezdődő homeos cucc van meg, utána az ARNICAt ajánlotta a gyógyszerész, az meg az "előtte" pakkban is van, biztos marad belőle. De minden plusz infót szívesen látok, szerencsére ezt si tudom egészségkártyára venni.
Én is gondolkodtam már rajta, hogy milyen jó lenne egy hátmasszázs, de hol találok lyukas közepű ágyat?

Sőt, a szopipárnáról (patkó alakú van) is az jutott eszembe egyből, hogy ha jó körbepakolnám ágyneművel, beledughatnám a pocakomat, és lehetne hason feküdni

.
Gabka, te aztán kaptál lecs*szést bőven. Ha kórház, kontra otthon, hát vannak érveim:
kórházi ágy-->otthoni ágy
kórházi koszt-->kinyitom a hűtőt, mitisegyek
"érdekes" szobatársak-->család
internet nélkül-->internettel
egyedül forgolódva--> kellemes alvópartnerrel
TV távirányítóval-->"MaunikavagyJózsibarát legyen?"
...hát lehetne még sorolni. Én tuti befenyíteném magam inkább.
Anyós: hát nekem sajnos nem jutott, mikor találkoztam vele, még nem volt "rokon", mire az lett volna, már elment

Van viszont olyan anyám... Mondjuk úgy: az én életemet rendesen hazavágta, a gyerek közelébe nem nagyon fogom engedni. Tehát nálunk nem lesz nagyisegítség.
Én is kedden megyek dokihoz, remélem, minden rendben lesz. Meg jövő héten be akarom fejezni a beszerzéseket is (fizetés után persze), hogy rendesen befejezzem a csomagolást.
Éjszakánként most egész jó, megúszom egy keléssel, mondjuk nem is alszom 8 órát. Este 10-11 közt elalszom, 2 körül pisi, 5kor kelek, akkor megint megyek, de akkor már ébren is maradok. Jó esetben, ha nincs sok intéznivaló, délután alszom 1-2 órát, de sajnos ez már napok óta nem jött össze.
A mérleg szerint én lehet, hogy túl is lépem a 80 kilót szülésig, jaaaaj. Az a 12 kilós határ. De mégis, nem hatalmas a hasam, nincs rajtam látható plusz, csak kicsit olyan "szivacsos" mindenem, nem tudom, hol el a rengeteg súly.
Képzeljétek: rászoktam a Sparos bio müzliszeletre, meg az Activia citromos vagy édesfehér joghurtjára, 1-2 banánt megeszek napjában, és semmi gondom a WCn!
Torkos csütörtök tervben volt, de úgy elfáradtunk, hogy nem volt erőnk elsétálni az étteremig... Remélem, ti kiélveztétek