Wicca Már nincs sok hátra és szülsz.
Tehuti Nekem sem volt szülés előtt az "ürítéssel". Bezzeg elötte napokban. Győztem kierőltetni
Nemlajos Gratula a vizsgádhoz! Ügyes voltál! Akkor most már jöhet a baba
A párodra én sem tudok mit mondani. Csak remélem, hogy ha a baba megérkezi hozzátok, akkor kicsit felelősségteljesebb lesz. Szorítok!
Banokla Most már Neked sincs túl sok vissza. Bár tudom, hogy minden nap sokkal hosszabbnak tűnik, ha a baba belül nyom valamit. De tarts ki!
Vica Neked is gondjaid vannak otthon? Sajnálom! Mi lesz szülés után a hormonokkal?!
Adryn Az jó, hogy legalább a végén összebújtatok. Csak kicsit sokáig tartott.
Én is 1ujjnyival mentem be. Sosem lehet tudni.
Masut A Dóri és az Ádám is szép név. Az Ádámon még mi is gondolkodtunk.
De jó! Nagy gratula Katkának és Petinek! Örülök, hogy minden rendben volt!!!
Kukli Géza nevében is köszönöm! Én jól vagyok, és 2,6 dl tejet fejtem

Le is adtuk reggel Kismanónak, hogy erősödjön tőle! Remélem tényleg már csak 2 nap Máté nélkül! Holnap már egy hete lesz, hogy megszületett és még nem fogtam a kezemben
Tencsi Jó, hogy már nem vizesedsz! Talán pénteken hazahozhatjuk.
Tessza Már nem kellene ennyit bevállalnod! Vigyázz a magas vérnyomással, nehogy baj legyen.
Ma reggel nem tudtuk megnézni Mátét, mert evés után pont elaludt, és nem akartuk, hogy felébresszék. Mától a fincsi anyatejet kapja, amitől remélhetőleg péntekre megerősödik annyira, hogy hazaengedik. 2,6 dl tejet fejtem

Kézzel nehezen ment, de tegnap este felhívott az egyik ismerősöm, akivel együtt szültünk, hogy neki 2 aventos kézi mellszívója van, ha gondolom menjek el érte, odaadja, kipróbálom, ha beválik megveszem, ha nem, visszaviszem. El is hoztam és nagyon jó! Már este annyit fejtem vel az egyik cicimből, mit előtte a kettőből. Meg elkezdtem szedni tejserkentő homeós bogyókat. Őgyhogy jelentem: tejci van bőven. Már csak azért imádkozom, hogy Máté tudjon ciciből szopni.