Sziasztok,
Reggel elkezdtem írni Nektek, de a fiam úgy döntött, h inkább Ő szeretné püfölni a gépet, így engedtem neki

…mostanra teljesen kifáradt, mert jó sokáig kint voltunk a hóban (itt még most is esik), remélem gyorsan elalszik, mert már nagyon dörzsölte a szemét!!
Nellike, ha jól emlékszem Lorca írta, és tök jól, h végtelen a lista, de amire valójában szüksége is lesz a babának, az jóval kevesebb.
Én anno nem vettem baldahint, mert az nem az én világom, viszont nekünk van paplan+párna+rácsvédő és zsebes is. Ebből a paplant, kb egy kezemen meg tudom számolni, h a másfél év alatt hányszor használtuk…a párnát viszont egy jó ideje már igen, sőt anélkül már el sem alszunk, viszont az első hónapokban nemigen van rá szükség.
A rácsvédőt én szerettem, mert nálunk egy kis sólámpa világított éjszakánként, és a rácsvédő kellő sötétséget adott ahhoz, h ne zavarja Barnabást a fény. Viszont nem túl fontos kellék, és sok helyen nem is ajánlják, mert balesetveszélyes is lehet.
A zsebes pedig szerintem praktikus - legalábbis nekem az volt, mert nekünk nem volt külön pelenkázó szekrény hely hiányában és abba minden kelléket bele tudtam tenni (krém, pelus, stb). Most átmeneti helyen a szüleimnél lakunk (amíg nem készül el a házunk) itt valamivel több hely van az ilyen dolgoknak, de nekem még mindig fent van a kiságyon, mert Barnabás imád benne pakolászni ébredés után, így mára már matchboxok, dominók helye lett.
Kita, üdv itt, gratulálok a babához!
Ancsurti, főnyemény egy ilyen pasi, aki még főzni is tud!

Az enyém a rántottánál megtorpant…de néha az is nagy segítség!
Tényleg erről jut eszembe Boo, milyen volt a fánk?