A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Még nem mentem el, még egy megjegyzés az ágyról.
Nekünk 140-es rácsos ágyunk volt, kivehető ráccsal.

Előnye: babakorban nem ágyazol be, oké, de később (2-2,5 évesen) rendes ágyat kaptak, be kell ugyan ágyazni, de napközben lehet rajta mászós ruhában játszani, du pizsi nélkül belefeküdni este pedig ágynemű. Amúgy helyünk sem volt sok, azért a legkisebb méretet vettük.

Én nem szeretem az ágytakaróval letakarást, mert az "le tud jönni" - főleg 2 fiúnál. Ezért inkább ágyazunk, most már reggel mindenki magának.

Éva

KépKépKép
agmano

Bertina,csak szólj :) .Nagyobb gyerkőc nem akadály:) mindig mindenhova jön velem :lol: :lol: ,kicsit anyás :D

Kép

Kép
lidike

Agmano: szorítunk:)
lidike: oksi:)

bertina

Sziasztok! :)

Most csak extra rapidban bertina miatt.

"Tengernyi időmben böngészem a babás boltokat. Az egyikben azt mondták, hogy jó, hogy nekünk tetszik a kombinált ágy, de nem praktikus, mert nagydarab apukának a gyereke gyorsan nő és sokat és 1 éves korára kinövi. Ti mit gondoltok erről? "
Részemről ennek a dumának színe finoman szólva is zöld. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Utálom, amikor hülyének nézik az embert. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A szoptatós fotelhez viszont nem tudok hozzászólni. :roll:

Kép
Kép
200907?

En az elso babasoknak ezt javasolnam: barmennyire is az van a koztudatban, hogy tele kell vasarolnunk magunkat egy baba erkezesere, egy ujszulott babanak nincs szuksege sok mindenre. Nekunk az elso harom honapban mozeskosarunk volt allvanyon, az agyam mellett. Itt nagy divat, a babak allitolag sokkal jobban elvannak benne, mert kicsi, es mivel a mehben "bugyolalva" voltak ez hasonlit ahhoz..

Aztan, amikor mar megvan a baba, a gyakorlat hozza magaval, hogy mire van szukseg, es mindent meg lehet venni manapsag, azonnal..

Nekunk mozeskosarunk volt, babakocsink, par rugdalozo, body, pled, pelenka, es babakad...aztan ahogy jott az igeny, ugy vasaroltam.
Vendég

Es amikor Rania "kihizta" a mozeskosarat (szo szerint megtoltotte :lol: ) elmentunk agyat venni, es atkoltoztettuk a szobajaba. En nagyon tudom ajanlani a 4 honapos kort erre, nalunk nagyon bevalt. Akkor meg nem tudja, hogy most el lett szeparalva, megis eleg nagy hozza, es igy nekem sem fajt annyira a szivem, mintha nagyobb lett volna, es sirt volna utanam, vagy hasonlo...azt nem birtam volna. Azota is nagyon szeret az agyaban aludni, teljesen termeszetes neki, hogy ott alszik, sosem aludt velunk.
Vendég

Na, akkor reggeli. :roll: :oops:

Csak egy-két dolog, ami most össze-vissza eszembe jut. :oops: :oops: :oops: :oops:

ancsurti!

Elhiszem, hogy már nagyon szeretnéd tudni ki lakik bent. Mindegy, hogy a 80 vagy a 20% jön be. Sokkal fontosabb, hogy az eredményeid jók lettek! :D 2 hét hamar elmegy és mehettek kukucskálni.
És, hogy szembe menjek én amondó vagyok, hogy konkurenciát kapsz. Fiús anyukának fia lesz. :roll: 8)

A pocik szépen alakulnak mindenkinél. Ne a kilókat nézegessétek hanem, hogy mit esztek. Az fontosabb. A kilók majd szépen elfogynak. A szülés előtti súly manapság már simán visszanyerhető. :wink:

Az amnioról akartam még írni korábban, hogy miért nem lehet csak úgy elvégeztetni. Az elszámolás szerint több, mint 140.000.-Ft.-ba kerül. Nem tudom, az AFP mennyit kóstál, de ha belegondolok, hogy a TB hányszor fizeti ki ezt a 140 rugót miatta, akkor már bele sem akarok gondolni... :x :x :x :x
És képzeljétek: eltiltottak a szoptatástól. Vettem MagneB6-ot és az van a betegtájékoztatójában, hogy szopi alatt nem javasolt. Kérdem az amnio után, hogy most mi van ilyenkor. Aztán jól felnyitották a szemem, hogy a szoptatás méhösszehúzódást idézhet elő, arra pedig most nem biztos, hogy szükségem van... :roll: Ebben csak az a ciki, hogy többek között ezért nyerik gyorsabban vissza szülés után a kismamik az alakjukat. Nekem pedig nem esett le a 20 fillér. :oops: :oops: :oops: :oops: (Mondjuk, amúgy sem terveztem folytatni a szopit az ominózus 2 hét alatt, meg már lassan tényleg abba hagyhatná, de gáznak érzem, hogy nem kapcsoltam... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Niki azért ez nagyban függ a babától is, ez mind szép és jó amit leírsz de sajnos nem minden baba ilyen.

Eleve sajnos nem mindenki teheti meg hogy saját szobába tegye. Vagy azért mert csak 1 szoba van, vagy azért mert a másik szobában a tesó van és ha sírós akkor zavarhatja őt.
Nekem az első születésétől kezdve nem aludt. Sem nappal, sem éjjel, ez nem szoktatás kérdése volt. Ő ilyen volt. 1 szobánk volt csak tehát választás nem volt. Ágyában nem maradt meg, kocsiban nem maradt meg, hasfájós is volt. Állandóan szopizott. És csak apa hasán volt hajlandó fél órákat aludni éjjel. Nappal szó szerint semmit nem aludt.
A második Norbi, teljesen az ellentéte volt, állandóan aludt. Csak enni kelt fel, és képes volt arra is hogy amikorra játszószőnyegen játszott simán elaludt rajta játék közben. 2 hónapos korától átaludta az éjszakát. Akkor már volt két szobánk. Így 2 hónaposan átkerült a tesóhoz. Nem zavarták egymást, az első lányom akkor 2,5 éves volt, akkor kezdte átaludni az éjszakát.
Aztán megszületett a harmadik na ő 6 hétig hasfájós volt, akkor azért ordított, aztán 8 hetes kortól elkezdtek jönni a fogai. Minden este 10-től hajnal 2-ig nyomta az ordítást. Egészen 10 hónapos koráig. Esély sem volt áttenni őt a saját ágyába, mert akkor felordította volna a két tesóját a szobában, mivel egy szobában aludtak. 10 hónapos volt mire kijöttek a fogai mind a 16. Na akkor mintha elvágták volna, vége lett a sírásnak. És átkerült a szobába a tesókhoz a szobába az ágyába. De a mai napig jön át hozzánk aludni éjjel. De engem ez cseppet sem zavar, én szeretem ha velem alszanak oda bújnak. elférünk az ágyban, és végül is olyan hamar eltelik ez a bújós korszak és utána ha akarnám se jönnek oda hozzánk bújni. És ez az idő egyre hamarabb eljön

Aztán hogy most a negyedik milyen lesz nem tudom. Egyenlőre most is úgy van hogy velünk lesz, aztán majd a sors eldönti hogy hogyan tovább.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

tabati! :)

Éljen az ablak! :lol: Remélhetőleg, tényleg nem átverés és jól jártok vele. Hajrá! :wink:

Beszélgettettek a könnyűszerkezetes házakról.
Nekem mindig a híradók jutnak eszembe, amik arról szólnak, hogy húúú, de milyen kurv@ nagy hurrikán volt ámerikában és hány házat elsöpört vagy romba döntött. Ezen mindig felhúzom magam. Talán tessenek vasbeton vagy tégla házakat építeni... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Azokat is megrongálná valamennyire, de nem vinné el a szomszéd falu helyére, mint ezeket a papírmasé házakat, és nem állnának ott egy szál gatyában, könnyeket hullatva. Húúúú, de utálom az ilyet... :evil: :evil: :evil:
(Párja, az itthoni kedvencem, amikor valaki ártérre épít és csodálkozik, hogy jééééééé, jön a víz... :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
És ez még hagyján lenne, de -nem tudom, hogy már lehet-e újra :roll: - még biztosítást sem kötött a házára árvíz okozta kár ellen. Pedig nem lenne egy hatalmas összeg. És ott áll szipogva, hogy akkor neki oda lett mindene. Minek megy oda!??? De ha már ott van, akkor legalább minimálisan próbálja meg magát bebiztosítani. Nem fogja tudni újrakezdeni abból a pénzből, amit a biztosító nagy kegyesen kifizet, de annyival is kevesebb segélyre szorulna közpénzből. Lehet, hogy bunkó vagyok, de én nem sajnálom azt aki ennyire nem bír gondolkodni... :roll: )

Kép
Kép
200907?

Persze, Gabi, teljesen igazad van, hogy minden baba mas. Amikor a nagylanyom szuletett, mi is egy szobaban voltunk, es sirt, kapaszkodott kifele, nem volt szivem visszautasitani. Aztan meg nem volt szivem elvalasztani...ugyhogy allandoan velem aludt, soha nem egyedul. Ezt azert mindenkepp elszerettem volna kerulni Raniaval. Es en is imadom, ha ott szuszog mellettem, neha nem bannam, ha kicsit alukalna velem Rania, de o egyszeruen nem akar, nem tudja, hogy a nagyagyunkban is lehet aludni... :roll:
Meg igazandibol nem is akartam erre kiterni, mert tudom, mindenki mas, es megegyszer: minden baba mas, igazandibol a babakelengyevel kapcsolatban tertem ki...es nalunk igy tortent. :wink:
Vendég

ja, 200907, a masik jo sztori, amikor itt sorra olvasom, hogy a fiu elment a haborus ovezetbe katonanak, aztan amikor neaggyisten meghal, a szulok beperelik az allamot.... :roll: Hat kerem szepen... :?
Vendég

Sziasztok,

Reggel elkezdtem írni Nektek, de a fiam úgy döntött, h inkább Ő szeretné püfölni a gépet, így engedtem neki 8) …mostanra teljesen kifáradt, mert jó sokáig kint voltunk a hóban (itt még most is esik), remélem gyorsan elalszik, mert már nagyon dörzsölte a szemét!!

Nellike, ha jól emlékszem Lorca írta, és tök jól, h végtelen a lista, de amire valójában szüksége is lesz a babának, az jóval kevesebb.
Én anno nem vettem baldahint, mert az nem az én világom, viszont nekünk van paplan+párna+rácsvédő és zsebes is. Ebből a paplant, kb egy kezemen meg tudom számolni, h a másfél év alatt hányszor használtuk…a párnát viszont egy jó ideje már igen, sőt anélkül már el sem alszunk, viszont az első hónapokban nemigen van rá szükség.
A rácsvédőt én szerettem, mert nálunk egy kis sólámpa világított éjszakánként, és a rácsvédő kellő sötétséget adott ahhoz, h ne zavarja Barnabást a fény. Viszont nem túl fontos kellék, és sok helyen nem is ajánlják, mert balesetveszélyes is lehet.
A zsebes pedig szerintem praktikus - legalábbis nekem az volt, mert nekünk nem volt külön pelenkázó szekrény hely hiányában és abba minden kelléket bele tudtam tenni (krém, pelus, stb). Most átmeneti helyen a szüleimnél lakunk (amíg nem készül el a házunk) itt valamivel több hely van az ilyen dolgoknak, de nekem még mindig fent van a kiságyon, mert Barnabás imád benne pakolászni ébredés után, így mára már matchboxok, dominók helye lett.

Kita, üdv itt, gratulálok a babához! :)

Ancsurti, főnyemény egy ilyen pasi, aki még főzni is tud! :wink: Az enyém a rántottánál megtorpant…de néha az is nagy segítség!
Tényleg erről jut eszembe Boo, milyen volt a fánk? :wink:
o.heni

Niki nekem a fiam nem aludt velünk sosem, és nem is igényelte sosem, amikor kruppos volt akkor erőszakkal aludt velem hogy ha valami gond van akkor halljam rögtön. De ahogy jobban lett már ment is át az ő ágyába magától.

Kép

gabi1

Ancsurti, gratulálok a jó eredményhez! :)

Dinnye: Barnabással én is rengeteg dinnyét ettem, de én alapból nagyon szeretem. Viszont most meg a nutellára vagyok rákattanva, és megint fiam lesz..szóval én már nem is értem.. :roll:

Tabati, mi sikeresen ráfaragtunk az olcsó nyílászáróra, azt a vállalkozót bíztuk meg aki a legolcsóbb árat+legrövidebb határidőt adta..az eredmény az lett, h 3hét helyett majdnem két hónapot vártunk az ablakokra..de mondjuk mi magunknak intézünk mindent, és mindketten a férjemmel jó nagy építkezési tapasztalattal rendelkezünk, szóval nem csoda ha néha mellélövünk, de ebből tanul az ember…

Boo, nem túl tapintatosak a kollékák!! :x Én a „jaj már megint fiú” vagy „nem baj, majd a harmadik biztos lány lesz” megnyilvánulásoktól tudok a falra mászni!
A hétvégén Apával eldöntöttük, hogy maradunk az eredeti névválasztásnál, úgyhogy bele is írom a vonalzómba is, de persze még azért ahogy magamat ismerem, lehet változni fog :oops: ... Nálunk anyósom sápítozott a gyerek nevén, azt már nem is ecsetelem, h mennyire örült, h megint fiú..
o.heni

Ezek a fiuk.. :D Mivel Rania nem egy bujos fajta, en nagyon remenykedem, hogy a kovetkezo az lesz, es ha meg fiu is.....es mindig bujna......jajjjjjjjj :) :) :)
Vendég

Gabi, errol jut eszembe, amikor Rania nagyon nathas volt, akartam kozenk tenni, hogy a parnaval magasan legyen a feje, el volt nagyon dugulva az orra. Aztan elkezdett ugralni az agyon, maszni fol-le.... vissza kellett tennem a kisagyba, megiscsak ejszaka volt... :lol:
Vendég

O.heni, nekem ket TELJESEN kulonbozo terhessegem volt, es mindketto lany lett....szoval ezekrol a mendemondakrol ennyit... :wink:
Vendég

Niki, nekem is totál más a mostani terhességem, most volt igazi hányós rosszullét, stb. ja és az arcom olyan pattanásos lett :cry: , h a kozmetikusom azzal nyugtatott, h tuti kislány, mert a lányok elcsúfítják az anyjukat (legálábbis ez vmi mende-monda, csak tőle hallottam még...)
Aztán a dokim megmutatta a lényeget az ultrahangon, és azóta már a genetikán is megerősítettek, h ez bizony ízig-vérig legény a javából! Szóval ennyit a megérzéseimről...de azért nem bánom, h így alakult - bár sajnálom, h nem tudhatom meg, h milyen lehet egy kislány, mert 3.babát nem tervezünk már (legalábbis most ezt mondjuk..de változhatnak még a dolgok...)
o.heni

nekem meg mindgyik egyforma volt. Sosem volt semmi bajom, így én sem adok a mende mondákra. ja és a lánnyal hegyes hasam volt, mire mindenki közölte hogy a doki hülye mert nekem biza fiam lesz. Aztán persze hogy lányom lett.

Most meg Azt mondják ismerősök hogy á, megint lány? Na akkor majd az 5.-nek mindenképpen fiúnak kell lennie, mert szegény Norbi nem maradhat egyedül. Na de miért lenne egyedül? Lesz neki 3 lány testvére.

Kép

gabi1

heni nekem a fiúval volt tiszta ragya az arcom, és a lányokkal meg tök sima, szebb lett a bőröm.
Azt ne mond hogy soha mert nem tudhatod, mise terveztünk negyediket, aztán még is meggondoltuk magunkat.

Kép

gabi1

Én 16 éves koromtól küzdöttem a pattanásokkal eredménytelenül. Bőrgyógyásztól belgyógyászig jártam....most viszont mióta terhes vagyok, mintha elvágták volna.
Ezen kívül sütifüggő is voltam. November óta viszont leginkább paradicsomos kajákra bukok. Lecsó, pizza stb. minden mennyiségben.
Erre mit mondanak az okosok, milyen nemű lesz a gyerekem? Leginkább olyan, gondolom, amilyet az apja összehozott. :D

bertina

Lányok!

Először is mindenkinek nagyon szép a pocija :wink: :wink: :wink: :wink:

Nekem ma Manócska egyfolytában mozgolodik, annyira szeretem érezni :wink: :wink: :wink:

Találtam egy jó babaágy oldalt, igaz sajnos nem Bp-n van, de remélem lehet telefonon is rendelni, mert a mértetek, szinek és variációk is fent vannak a neten. www.kittibutor.hu

Kép
Kép
minimano74

Dalma összelényegült a WC-vel :( Volt dokinál, azt mondták ez a hasmenés járvány most.
Valami úgy érzem bennem is bújkál, szaggatóan fáj a fejem meg a jobb szemem. Még olvasgatni sincs kedvem :cry:
Vendég

Sillia te jösz a klinikára az eredményéért, vagy nem? Nekem jövőhét kedden kell mennem 10-re :wink:

Kép
Kép
minimano74

mano

nekem jövő csötörtökre van időpontom de apa megkérdezi telefonon, hátha kipóstázzák az eredményt és nem kell megint csak azért felutazni. Jó volna ha nem kéne menni de biztos kell. Csak ez apának mindig szabi+benzinpénz. Egyedül meg nem tudok menni. Ugyanis nem tudok vezetni :oops: :oops: :oops:
Vendég

Aha értem, hát remélem akkor kipostázák nektek, drukkolok érte :wink:

Kép
Kép
minimano74

minimano:
Köszi a kiságyas oldalt.:) Ma nagyon bútornézegetős, agyalós napom van.:)

bertina

(Ebéd)

Megvolt a mai napi szánkózás is. A tegnapitól csak egy tizedfokkal tetszett neki jobban ( :o ), annál inkább bejött viszont hógolyózás, hóember döntögetés és a bokrok hótalanítása. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amíg lent volt odadobtam egy zacskós levest. Olyan marha sós lett, hogy legalább 1 évre fedezve van a sószükségletünk. :shock: :?
Ha megette a második fogást is, akkor jön a délutáni szundija. :wink:

sillia! :)

Jó lenne, ha kimaradnál ebből a buliból... :?

Kép
Kép
200907?

007!

Én is mindig mókázok rajta, mikor mondják, hogy hú, nem csinálnék könnyű szerkezetest, mert mi van, ha jön egy hurrikán... Ja, az Magyarországon gyakori :lol: :lol: ! Amcsiban, meg épp fordított a helyzet: ezek még akkor is könnyűszerkezetest kérnek, mikor a már a sarkon befordult a a Catarina :lol: :lol: :lol: !
A férjem gyakorlatilag atombunkert építetett, mert eleve strammra terveztette, és utána még mindenből durvábbat csináltatott (nayobb tégla, több vasbeton, vastagabb szigetelő...), szóval azt mondta neki a tervező, hogy ezt a házat max. alappal együtt felborítja egy hurrikán, de össze nem dől az tuti :lol: :lol: ! Na, hát ettől nem tartok :wink: ! Szóval én amúgy simán csináltatnék könnyűszerkezetest, mert nem vagyunk kitéve olyan időjárásnak, ami ne engedné...

Heni!

Én is fiúval vagyok egy merő ragya (szerencsére csak a vállam, és a hátam), és bazi zsíros a bőröm (még a fülem is zsírosabb :shock: ), viszont tök szép erősek a körmeim, és bedúsult a hajam :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem írígylek senkit, aki havat tud felmutatni a háza táján. Reggel én is kaptam egy hátsó falit...de már teljesen felszívódott szerencsére, sőt süt a nap kicsit.:)

bertina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

csak csendben kérdezem, itthon próbáltál keresni, vagy csak a külhoni lenne megfelelő? Kapásból csak egy link:
http://aranykovacs.shp.hu/hpc/web.php?a ... 1164992566
Vendég

Boo!

Én nekiálltam kenni a (mostanra hófehér) arcom barnítós testápolóval, de úgy gyakorlatilag sárga tőle a fejem :x ! Van itthon másik fajta is, lehet megpróbálom azt! Nekem már csak akkor van egészséges színem, ha barnító púderrel csalok, de olyan gáz mikor "vakolatlemosás" után Csocsoszan néz vissza rám:
:lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Szerintem legjobb, ha már most beletörődünk, hogy az idei nyáron arisztokrata fehér bőrünk lesz.:)

bertina

Nekem ugyan nem! :D
Nem csak strandolás közben lehet barnulni,hanem jó kis tavaszi kirándulás alatt.Persze nem nudistaként gondoltam. :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Csak a tavasz jönne már...:) :D

bertina

Sziasztok!

Kosziszepen a drukkokat,hat tenyleg szemermes ez a gyerek!
Azert jo volt latni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!Vegre megtudtam azt is igy felidosen,hogy hatsofalon tapadt meg :wink:
Ejjel jo kis vircsaftot rendezett am...pedig 2 reszt is megnezett Hausebol....mar most engedekeny vagyok! :oops:

Mindenkinek megy a drukk akik dokinal voltak tegnap,es mennek a kozeljovoben!

200907:az arterre epulo/ujjaepulo hazakra a biztosito nem kot biztositast...jol ki van ez talalva.... :evil: Akinek meg ott van telke,el sem tudja adni,szoval sok valasztasa nincsen...
Amerikaban az en velemenyem szerint nem is nagyon epitenek ilyen hazakat,max a toronyhazakban van nemi anyag...Ja es vannak a regi vorosteglas epuletek,sajna egyre kevesebb....

Ez mekkora baromsag amit az elado mondott a kombiagyra :shock: :shock: :shock:

Boo:szard le magasrol ki mit gondol a nevrol!Nalunk is ment a duma...pedig aztan....biztos azert mert nem dzsenifer/kevin a valasztas,itt aameerikaaba...

Gabi:ocsemnek is 3 lanytesoja van :wink: :wink: :wink: :lol: !

Lidike:ja azt hiszem az osztonok mukodni fognak :wink: koszi a valaszt!Csak olyan bena vagyok az elore fozesben,fagyasztasban...a tobbit megoldom(remelem :wink: )

Timi:mar nagyon varom a 4d-t!Es emlegettelek am tegnap rendesen....annyira szar kepet kaptunk :evil: tenyleg egy kis koponyanyi...

Kép
Kép
ancsurti

Nekem mondta a férjem, hogy ez a nap barnít a legjobban (valóban télen van a leközelebb a Föld a Naphoz), szóval napozzak! Köszi, de hogy az anyukámba :evil: ? Üljek ki síoverálba a kertbe és fagyasszam kockára az arcom, vagy bentről fordítsam a fejem a nap felé, remélve, hogy teraszablakon keresztüli is barnulok? :x :lol: :lol: :lol:
Na, sebaj, majd tavasszal kiülök olvasni meg ilyenek, nyárom meg 50 fokban körbeszigszalagazom a testem jégakkukkal, és csak a pocakot hagyom ki (arra csak vizes törcsit teszek, meg az arcomat, végtére is barnulni akarok :wink: :lol: :lol: :lol: !
Mi minden évben veszünk egy nagyobb felfújhatós medencét (nyár végére leamortizáljuk :roll: ), és abban dekkolunk naphosszat. Szerintetek idén is fücsizhetek benne? Mert mindig látok a Balcsi parton is kismamikat, és az a víz tuti gedvásabb, mint az, amit tisztán teszünk bele, és csak mi (meg pár közeli barát) fürdünk benne! Szerintetek?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo! köszi:) Küldd a képet, ha tudod és megnézem. Van ugyan elképzelésünk, hogy milyet szeretnénk, de hátha éppen ilyet. :)

Múlt hét csütörtökön készült kép: (20. heti)

Kép

Aztán még majd jövök és visszaolvasok, mert arra most épp nincs időm, csak bekukkantottam. :roll:
nellike

ancsurti! :)

"200907:az arterre epulo/ujjaepulo hazakra a biztosito nem kot biztositast...jol ki van ez talalva... " Ez csak pár éve van így, a nemmomdommegpontosanhanyasárvíz óta. Addig semmi akadálya nem volt, évtizedeken át.... :?

kicsidodi! :)

Az önbarnító kencéket most hanyagold. Nem kell most neked mindenféle mesterséges cuccot magadra kenned. (Ráadásul tényleg nem szép, ha foltos szalamandrára hasonlítasz. Jelmezversenyen kívűl nem nyerő)

A Balcsi vizét nagyon szigorúan ellenőrzik és évek óta kíváló folyamatosan. De, hogy ez mennyire nyugtat meg téged az más kérdés...

Kép
Kép
200907?

Boo, a brit oldalak .co.uk-ra vegzodnek. Probald e-bay-en..
Vendég

boo! :)

Csináltassátok fából, de a függönykarika is elérhető áron van. Vagy az egyik tanú legyen egy tetkó készítő és amikor elhangzik a gyűrűt az ujjra felszólítás, akkor ő gyorsan előkapja a műszert és rátok pingálja. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Gyorsbilicsből kiváló gyűrűket lehet gyártani :wink: ,és én a Bombás üveg "nyitókarikáját" (mi lehet ennek a neve?) is mindig az újamra húztam, amíg ittam :twisted: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tényleg! A szexboltokban lehet kapni kisujj-bilincset. :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hú, meg az milyen romantikus lenne, ha a hajadból fonnál neki gyűrűt, az megmarad :lol: :lol: :lol: :lol: !

És a bevállalósoknak:
Ha már úgyis kamionos:
Most divatosak a sebtetkók: a ceremónián bekenitek körbe az ujjatokat benzinnel, és gyűrűhúzásnál begyújtjátok, ez hangulatos és látványos, nameg örök emlék marad az tuti :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...és megspóroltok 1.700.-Ft-ot gyertyagyújtás címén. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: