Katica, Micsoda szép baba Léna, mint egy kis hercegnő!
Tényleg leteremtettek? Akkor teremts le engem is légyszi, mert én állandóan tápszert akarnék neki adni, csak nem fogadja el.

Alig hízik , most a héten 6 dkg-t, mert alig van tejem a láz meg a betegség miatt.
Vera, csudaédes Iza, de amikor ilyen képet látok babáról, hogy csövek itt-ott, nagyon elszorul a szívem!

Ha már eszik szilárdat akkor el fog múlni, nem? Reméljük!
Nati, Fanni csodálatos kislány! Talán ő az egyetlen aki kisebb Pannánál. A dokinénid szerint ok ennyi hízás? Ha igen, akkor meg vagyok nyugodva. Nem tudnál küldeni fényképes sablonokat, vagy ilyent, mint ez a tojás, akkor photoshoppal beügyeskedném valahogy Pannát
Tényleg mekkora különbségek vannak a gyerekek között, az egyik 7,5 kg, a másik 4,5 és egyidősek. Bár nem tudom miért várjuk, várom, hogy pont az átlagba essen, amikor mi felnőttek is mind különbözően hízunk, fogyunk.
Ditta, nagyon jó ez a kisvonat!
Anya, Kincső cukika nagyon!
Hangolka, nagyon drága ez a tápszer... az egész akkor havi 100000 lenne, ha nem támogatná a tb? nemsemmi De a lényg, hogy Sziszi szépen fejlődik tőle, és jól érzi magát a kis cukim.
Kérdezted, Kornél folyékonyan beszél igen rég már. 2 éves szülinapi buliján megtanították neki a keresztszülei, hogy "Stircz Kornél vagyok, 2 éves nőtlen faszagyerek!" Nagyon "örültem" neki, főleg, hogy utána ezt hirdette úton-útfélen. Jobban el lehet vele beszélgetni mint a 15 éves unokatestvérével, és állítom a szókincse is nagyobb. De a barinőm kislánya, aki egy hónapban született vele, még az apa-anyánál tart. Szóval ebben is tök változók a gyerekek.