A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

megint "beugrottam" kicsit... :) Egyik gyerkőc sincs ma itthon, időmilliomos vagyok :)

Csak most kerestem meg a páromnak, és gondoltam, Nektek is fontos info lehet... a baba születésekor a papának jár +5 nap szabadság... itt: http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/136 van róla info. (Meg letölthető az űrlap is, amivel a munkaadó kérheti az erre az időre járó összes kiadását.)

Amúgy kb. ugyanott tartok, mint Ti... Néha vaklárma... (ami szokatlan, mert eddig nem volt... ha elkezdődött, akkor abból szülés lett...) Most én is még drukkolok magunknak, hogy még 2 hetet maradjon bent a baba, de sajna azt is tudom, hogy nem sok beleszólásom van.. ha ki akar bújni, akkor nem tudom viszatartani... :?

NST/CTG... érdekes.. én eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy ahol nézik a fájásokat is, az az NST, ahol csak a baba szívhangot, az a CTG... Nekem a dokimnál mindig a CTG van, és nem kell nyomigálnom semmit... Amúgy nekem mindegy.. de nem bánom, hogy nem kell még külön a nyomogatásra figyelnem.. elég követni a menekülő babát az érzékelő fejjel :D (én csak most csütörtökön megyek az első CTG-re, mert most így jött ki...)

Ja.. hátha már nem is emlékeztek rám.. én vagyok, aki a 3 mellett már nem nagyon tudott jönni... Emlékeztetőül ;) :
Kép
KépKépKép

Rebi
rebi

Szia Rebi!

Tényleg jó rég voltál itt :) Gondolom a három gyerkőc mellett nincs sok időd. Mesélj valamit, hogy vagy így a vége felé?
Erről jut eszembe, ma amikor nst-n voltam az előttem levő anyuka a 4. gyerkőccel volt terhes az utánam jövő meg a 3.-kal mint én :shock: és még azt mondják kevés a gyerek :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

rebi: sztem mindenki emlékszik Rád :D!!!! és tessék egy már három gyerekes anyukának is lehet újat mondani ;) (nst/ctg) egyébként a gyerkőcök idáig Nálad hanyadik hétben jöttek? és hol vannak a lurkók?

Szép napot!
Vica
wicca

kuklika: ha nem tud senki vinni, igen, csak a taxi van. nem bkv-hetek a magasvérnyomi miatt.

adryn: jó kérdés, h mik a jelek. A magzatvíz ugye az egyértelmű, aztán a rendszeres fájásoknál kell bemenni, meg asszem, ha vérzel. Ne aggódj, anyud itt lesz, nem?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Ezeken a jeleken én is gondolkodtam. Dokimnak ki is fejtettem, h remélhetőleg a magzatvíz megy el, mert akkor tudom, h menni kell. Azt mondta, h azt inkább ne várjam, jobb ha fájásokkal megyek be. És, hogy úgy is tudni fogom, ha indulni kell.

Papillon, akkor eltaxizol egy csomó lóvét. Gondolom, h örülsz neki. :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn, elhiszem, h nehéz lesz Nico apu nélkül az utolsó napokban.....De az jó, hogy tud jönni rögtön. Bár gondolom az is egy kis idő, mire odaér. De majd lesz vhogy, élet megoldja. Micsoda okosságot írtam..... :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: ne izgulj, fogod tudni ha menni kell :) A magzatvíz elfolyással az a gind, hogy nem biztos, hogy be is indul a szülés

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Kaptam végre ágyat. 2 ágyasban vagyok és egy nagyon kedves csaj a szomszédom. Azért került be, mert 26. héten fájásai voltak, de kiderült, hogy vaklárma hamarosan mehet haza.
így azért már sokkal nyugisabb remélem fogok tudni egy kicsit pihenni, aztán jó erős fájásokra ébredni. 8) 8) 8)

Kukli: És mi van a gondolatok teremtő erejével? Tessék hinni benne, hogy Kata befordul....

Adryn: Nagyon rosszul hanzik ez így. Nem csodálom, hogy stresszelsz rajta.... De hát kibújhat még Nico apaidőben. Biztos okos kissrác és akkor fog.... ;)

Vica: Én 1 ujjnyival nyomom a kórházi ágyat, te meg szaladgálsz? :shock: Csak nehogy útközben megszülj valahol.... :P

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Gyöngyi, tudni fogom!! Optimista vagyok!!! :lol:

Katka, végre van ágyad! ÉS tök jó, h tudsz netezni. És tiszta izgi, h holnap Petizhetsz!!!! Híreket várjuk majd!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Még egy kérdés (bocs, ha hülye, de tényleg nem tudom), Most amikor írod Katka, h 1 ujjnyira vagy nyitva, az azt jelenti, h külső, középső, belső méhszáj is nyitva? Vagy csak az egyik? Vagy hogy van ez??????????????? :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Húúúúúúúúúúúúúúúú de régen voltam!!!

Rszg: nagyon szép formás Máté baba. Jó hogy veled is minden rendben, és már biztos babázhatsz! Nagyon ügyi vagy a tejcsi beindításával, biztos nem lesz gond vele.

Katka: szorítok neked. Holnap már Petizhetsz, addig is próbálj meg piheni. :wink:

Papilon: nagyon sajnálom amin végig kellett menned! Akkor most a nyákdugó ment el???

Sajnálom a depiseket! Néha rám is tör a sírhatnék tök apró dolgokért.

Vizesedés: Gergőnél nagyon dagadtak a lábaim a vége felé. Most hogy só nélküli diétán vagyok nem dagadt még be. Azt hallottam, hogy ha tengeri sót használunk, attól még kevésbé vizesedik a kismama. Nem tudom igaz e. Tapasztalatok?

Bocs, hogy nem reagálok mindenkire, de annyit írtatok, hogy elég visszaolvasni. :oops: Meg most egyenlőre ennyi jutott az eszembe. :oops: :roll:

Hétvégén pénteken, szombaton és vasárnap is vendégeink voltak. Sütöttem főztem, jól ki is fáradtam.
Holnap megyek dokihoz. Uh, azt hiszem lesz ctg is.

banokla

Adryn, megértelek :( és anyósodékat tudod esetleg hamar riasztani, ha nem vagy jól vagy vészhelyzetben esetleg, ha mégis beindulna?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nem gondoltam volna, hogy emlékeztek rám ;)

Ma Anyuéknál voltak a kisebbek, a nagy suliban, aztán szintén náluk (ez Bp., mi meg Telki). Nekem elintéznivalóim voltak bent (vérvétel, meg a munkahelyen pár dolog).. aztán itthon a védőnővel muszáj volt konzultálnom... A párom hozta haza 5 körül őket... így volt pár órám teljesen gyerektelenül :) Nagyon furcsa volt :D

Amúgy kb. ugyanúgy vagyok, mint Ti.. Néha nyűgös, már itt fáj, ott fáj, de azért még élvezem. A lányok a kiírás előtt 5 nappal, Levi 2 héttel hamarabb jött (de az elég macerás egy terhesség volt, kész csoda, hogy odáig bent maradt). Most eddig nem volt gond, most hétvégén volt, hogy nem csak keményedés, hanem frankó derékleszakadós fájás volt. Nálam amúgy úúúgy szokott lenni, hogy 5 perces fájásokkal kezdek... de onnantól számítva 4 órán belül már baba van... (a 2 kisebbel úgy értünk be, hogy nem múló fájásokkal már elindultunk be.. és 2 óra alatt megszülettek...) Szóval nem valószínű, hogy elhúzódó szülés lesz... de ugye soha nem lehet tudni.. érhetnek még meglepetések (Amúgy gondoltam rá, hogy kipróbálnám most a túlhordást is.. de legalábbis a 40. hetet :P)

Amúgy meg nem unatkoztam mellettük.. a két kisebb ugye itthon (Levi elvileg ovis, de átépítik az ovijukat, az ideiglenes meg annnnyira macera lett volna.. meg amúgy sem rajong az ovizásért.. meg én sem bántam, hogy nem hord haza hetente új vírust.. úgyhogy itthon volt). Közben próbáltam szakdogát írni.. már megint nem sikerült befejezni... Nem számítottam bele, hogy ha vmelyik kicsit is beteg, akkor Anyuék nem tudnak segíteni, mellettük meg ugye.. :S Mesi meg is evett egy fontos papíromat.. Akkor mindent pánikszerűen elpakoltam, aztán újra elővenni meg áttekinteni mindent nagyon macera :( Most (én naív) abban reménykedem, hogy szülés után a pici mellett maaaajd még be tudom fejezni (végülis minden anyagom megvan már, csak idő meg hely kell a "szétrakáshoz", hogy át tudjam nézni az anyagot) De most már az is macera, hogy a gép elé üljek... szóval nem tudom, hogy mi lesz... ha nem sikerül most leadnom, nem dőlök a kardomba.. majd leadom októberben (már két éve mondom ezt :P)

Most próbálom már magam kímélő üzemmódba tenni.. úgyhogy nem fogok nagytakarítást csinálni, max. egy kis porszívó tologatás... Vendégek most ne jöjjenek.. max. segíteni... Van pár nap, amikor nagyon nem kellene szülnöm, mert a férjem nem lesz itthon... úgyhogy próbálom megbeszélni a Törppel, hogy ne szúrjon ki velem :P:D

Most, hogy így már többen szültetek kicsit idő előtt, én is gyorsan összepakoltam... A védőnő röhögött, amikor megmondtam, hogy a szülőszobás minimumcucc az már mindig nálam van/lesz :) A többi a férjemnél a kocsiban...

A más babásoknak nagy-nagy gratula.. Aki gyorsan most már szülni szeretne, annak nagy drukk... ;) ... Mi többiek meg csak várjuk ki türelmesen az időt :)
rebi

no, aludtam délután, aztán jól voltam, de most 3/4 órája elkezdtem görcsölni... Egyelőre nem látok még benne rendszert, lezuhanyozok, aztán figyelek.
Amolyan mensiszerű, meg keményedés, meg hőhullám.
Nem tudom, mit kell és mikor, és hogyan éreznem, remélem, nem szülök, csak jósló :wink:

Meg a holnapi vizsga miatti para...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos:Most megnyugodtam ,hogy elolvastam amit írtál.Nálam is ezek a tünetek vannak reggel óta,egy kis depivel párosítva. :D És ráadásul 1 napra is vagyunk kiírva! :D :D :D
p.éva

Sziasztok, még egyben, tegnap egész nap visz. rendszeres fájásaim voltak, szinte még élveztem is 8) annyira szeretnék már különválni Kistesótól, közben a 7. hónapban készült 4d-s dvd-t nézegettem, próbáltam ŐT elképzelni. Sajnos nem jött be, de már szinte rosszul vagyok, annyira feszegeti a határait, baromi szűk lehet a helye, Lucával nem volt ennyire gáz a vége. :shock: Már nagyon szeretnék a szülőszobán lenni, edával vagy anélkül, tökmindegy, de legyent kint a bébi!!!!!!!!! Jaj, Katka, nagyon jó neked, hogy holnapra üres lesz a poci és Petit a karjaidba veheted!!!
Háát, lányok, tőlem már csak ennyi telik, csak felületesen olvastam vissza, nem is nagyon reagálok hszekre, Kistesó nem tolerálja vmiért az ülő helyzetet (sem) :evil:

marq
Kép
Kép
marqueza

Bea: persze.. tudnám őket riasztani, de nem akarom. inkább barátnőmék vagy a mentő.. még a kocsiba is szívesebben belevágnám magam és elvezetnék a kórházba..

Katka: jah.. majd én is szugerálom a Nico-t mint ahogy Te a Petit :D

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és Papillon: anya akkor jön ha a Mic 2 hete letelik.. itt annyit fizetnek apunak babázásra.

KépKép
KépKép
adryn

Hát fájásom az nem nagyon van... Talán egész délután volt 5 darab.... :roll: Viszont nagyon álmos vagyok, mert kimaradt az előző éjszaka.... Remélem sikerül egyet aludnom.....
Jelentkezem Sms-ben, ha van valami érdekes és esetleg szülőszobára kerülök.... Egyébként még soha nem szültem meg első indtásra.... :roll:

Katka

katka22

gyerekek, annyira vicces lenne, ha a nagy hó és front miatt sorban megszülnénk... (na jó, annnnnnnnnyira még se lenne vicces :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rebi: sztem október lesz ebből :D, nem hiszem, h négy gyerek mellett egyszerűbb lenne :? :lol:, de azért drukkolok!
de jó, h itt mindenki van valamilyen fájása meg görcse! sztem én leszek az utolsó aki megszül ebben a topikban, semmi jele a szülésnek nálam!
marq: én már asszittem, h babázol :D!!!
KITARTÁS CSAJOK !!!!!!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

ja és valóban péntekre jön egy hidegfront és én azt vettem észre, h olyankor többen szülnek!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Csak egy percre vagyok:
Katka, pihis éjszakát, magától indult, nagyon könnyű, csodaszép, komplikációmentes szülést kívánok neked! Holnapra Petinek jó csatlakozást a cicihez! Ha lesz erőd, majd jelentkezzél! Ha sms-zel ugrunk rá amint tudunk. Mi készenlétben leszünk. :wink: pusza 2,5 gyermekes anyuka! Már nem sokáig hívhatunk így. :wink:
Kukli
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka: drukkok! jujj, de izgi :D!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Marq, sajnálom, hogy ennyire nehéz a vége, drukkolok, hogy minél előbb kibújjon a tesó.

Katka, remélem, hogy tudsz aludni ma este. Szükséged lesz az energiádra, ha holnap Peti tényleg megszületik.

Adryn, nehéz lehetett a döntés, hogy apa utazzon vagy sem, elhiszem, h feszült vagy emiatt. Viszont tényleg simán bent dözsölhet még Nico a pociban hetekig. Mikor is utazik el a párod?
Ja, én kocsival mentem a kórházba a szülésem napján (én vezettem), aztán hazavezettem a kórházi csomagért - mert eredetileg CTG-re indultam :) Szóval még az is lehet, h kocsival mész. Ha nem nagyon erősek a fájások, bármi lehet :)

Rebi, jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, ha a szakdoga végülis nem készült el a terveid szerint, de majd akkor októberben :)

Banokla, tényleg nem voltál néhány napot, lehet pótolni az azóta teleírt oldalakat :) Vizesedés: a hiánya valószínűleg tényleg összefügg a sótlan étkezéssel. Örülj neki! Tengeri só másfajta hatásáról még nem hallottam...

Én annyira elkezdtem vizesedni két napja (már reggel is dagi a lábam, és a kezeim is kicsit duzzadnak...), hogy már nézegetem a vérnyomásomat, nincs-e baj. Mai érték: 110/70, pulzus 89. Ezt jónak minősítettem :)
Megyek, dolog van - kellene vasalnom.
RE

erpé

Erpé: jövő hét kedden utazik apu :( ha addig nem bújik elő Nico.. ha elindul a szülés egyből hívom, és repül haza amint tud... elvileg ma kiszámoltuk egy esetleges éjszakai riadónál köv nap fél 2- 2-re landolna Koppenhágában... reptértől a kórház kb 30 perc.. szóval bizakodom hogy Nico megvárja :)

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt!
Fél órája fent vagyok, egyszerűen kidob az ágy. Délutánra ezt nagyon meg fogom bánni.
Tegnap elmentem a vérképemért, a vasam annak ellenére, hogy szedek, 120-as minimál értékhez képest 75-ös. Ma uhu délelőtt.
Adryn hajrá! Nagyon drukkolok, hogy apu ott legyen melletted Nico érkezésénél. Azért a 2 hét jól hangzik, az itteni 5 naphoz képest – még ha az is 1 hét.
Wicca bár a te kiírásod alapján egy kisebb túlhordással is előbb szülsz mint én, beállok melléd a semmi fájásom és egyéb szülésre utaló elem sincs táborába. Egy hónapja a balestnél volt pár össze húzódás, azóta semmi. Úgy érzem, mint aki kihúzza májusig.
Nemlajos bkv-val jártad meg az nst-t? Írtad anno milyen messze van. Drukk a mai vizsgádhoz!
Huh csajok rajtam egy gramm víz nincs. Kitartás! A héten már március van. Marq neked már nagyon itt az idő. Majd vki ír helyetted azért nekünk?
Rebi üdv ismét! Reméljük Törp tudni fogja mikor kell kibújni, és be is érsz vele. Hasonló paránk van nekünk is. Szakdogát sajnálom, d ami késik….
Banolka majd írd meg mi volt ma.
Papillon nem is tudtam, hogy nuku bkv, ha magas vérnyomás. Bár eléggé érthető. Nagyon sajnálom. Ezek olyan plussz kiadások, amik tényleg nem kevesek.
Drukk továbbra is Katkáéknak, várjuk Petikét a nagyvilágba!
Szép napot!
Kukli

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn, kívánom, hogy a párod is érjen oda!
Kukli, bkv-val, de csak egy óra az út (oda, meg egy vissza, meg egy ott :roll: ).
Hát, én tényleg azt hittem tegnap, hogy valami elkezdődött, de itt vagyok, és indulok jelnyelvre, délután meg vizsga, úgyhogy legyetek kedvesek ész nélkül szidni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

GYors bekukk, hogy mi a helyzet, de látom még mindenki egyben!! Kitartás és drukk mindenkinek!

Megreggelizek, aztán megyek én is vizsgálatra és nst-re. Kiváncsi vagyok, hogy is állnak a dolgok!

Megint havazik, de ma már sokkal jobban mint tegnap. Naná, hogy ilyenkor kell menni ügyezni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt Lányok!

Mától itthon. :-)

Igy remélem többet jöhetek. Sok minden történt az elmúlt napokban... próbáltam visszaolvasni...

rszg örülök a tejcsinek, és hogy Máté szépen gyógyul. Nagyon helyes babó, a férjemnek is megmutattam a mázas képeket, nem árt, ha készül ;-)

Katkának szurkolok, remélem minden okés lesz!!!!

Adry szurkolok, hogy úgy alakuljon a dolog, ahogy a legjobb nektek.

erpé, te még tanítasz le a kalappal!

Én ma kezdem a mosást, összepakolást, csomagok összeállítását, és persze néha már pici félelemérzet is van bennem.

:-)
anna**

Kukli: május :shock: :shock: :?: :?: :lol: :lol: Most néztem a vasad! Te az nagyon kevés!!!! nekem doki asszonta, ha ilyen kevés akkor kórház, fekvés, infúzió ... (kivéve ha nem ugyanarról az értékről beszélünk!! :? )
Adryn: kinn mennyit várnak az indítással???? sztem Nico megvárja apát :D!
Nemlajos: ha hamarabb szeretnél szülni, akkor a BKV-zás kimondottan jó :lol: ! drukkok mennek a vizsgádra!!!!!

(Az az igazság, hogy nekem innetnől kezdve max. 2 hét, mert 1 hét túlhordásnál indítanak ... azt már tényleg fél lábon is :D!!!)

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!

Katka várunk a jó hírekkel!! :) De jó neked, nemsokára babázhatsz :wink:

Kukli ez a vasérték tényleg nem túl jó, ez nem a hemoglobin?? :roll:
Ja kimaradtam a táblából :(

Adryn és ha megszülsz a héten akkor utána el kell mennie dolgozni a párodnak mindeképp, gondolom akkor sem tud itthon maradni veletek? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok

wicca: ha megnyugtat, nekem sincsenek fájásaim. Néha keményedek, meg kis görcsöcskék, de a napvégére ennyi belefér. Ráadásul sokkal nyugodtabb vagyok, mint a Lilinél. Egyáltalán nem görcsölök rá a szülésre, pedig a dokim 24-én elutazik. Én nélküle is kitolom :) Befeküdni meg csak akkor vagyok hajlandó, ha gáz van,ezt eldöntöttem és kész :wink:

vica: nekem is hiányosnak tűnt a tábla,múltkor mintha nagyobb helyet foglalt volna a topikban, de nem hinném, hogy ez szándékos volt :wink:

Katka:várom a híreket én is

Erpé: tegnap már ott tartottam,hogy csak a jobb lábamra jött fel a papucs. Mibe fogok menni vizsgálatra :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

vas: nekem is alacsony egy kicsit, de a vastablettától székrekedésem van, így nem szedem. Inkább sóska, cékla és társai (ha eszembe jut :wink: ). A doki biztos le fog tolni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Persze tudom, hogy nem szándékosan maradtam ki :wink: csak gondoltam szólok :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!
Kuki, te aztán jó korán keltél! Nekem 9re volt beállítva a telóm, de még tudtam volna aludni.... :lol:
Vérképem holnap lesz meg, kivi vok és is a vasamra. Tablettát szedem szorgalamsan. Meglátjuk.

Meg holnap nst-m is lesz.

Katka híreket várom!!!! Lehet, h már Petizik???

ÉS Rszgvel mi van????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica: :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Még mindig egyben és sehol egy fájás.... :? Tök egyenes a fájásgörbém a CTG-n....
A dokim ma ügyeletes és annyit mondott, hogy majd később jön. Azt hiszem húzni szeretné még az időt.... :roll:
El vagyok keseredve, hogy soha nem szülök meg.... Itt az összes orvos csúnyán néz rám, hogy ilyen korán nem indítunk.... , de akkor meg minek vagyok bent?
Lányok panaszkodnak, nem értik miért nem szülök....
A látogatási tilalom meg katasztrófa.... Teljesen magányos vagyok....

Katka

katka22

papillon: most nézem, hogy az I. számun szülsz. Ki a szülésznőd? Nekem egy tündéri volt ott, e-miatt sajnálom csak, hogy most nem ott szülök :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Katka: most pont egy depi nem hiányzik neked. Próbálj pihenni és elképzelni a szülésedet, hogy milyen lesz. Próbálj Petivel is kommunikálni (sokan nem hisznek ezekben, de szerintem segíthet most) És ami a legfontosabb NYUGI, mi veled vagyunk oké? 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt mindenkinek, remélem mindenki jól van.

Rszg???
Katka?
Pulcsi?
Moncsi?
Többiek?

Írtam egy jó hosszút, aztán felhívott egy baárnőm, 40 percet duruzsolt nekem és közben lefagyott a gép, elszállt a nett, meg az írásom is. :(

Nekem éjjel olyan fájásaim voltak, hogy oda kellett figyelnem, hogy vegyek levegőt.
Teljesen rendszertelen volt és csak 2-3 db volt, de kicsit beparáztam, még azért korai lenne :)
Lenne még dolgom, csak a hó miatt nem merek elindulni.
6-án még a konzulensemmel is kellene "randiznom". Utána már jöhet a kisasszony.
Nekem is dagad mostmár a lábam és a kezem reggelre alaposan felpüffed.

ajaj, Levi születése előtt kb 3 héttel elkezdett fájni a jobb fülem, ami kisugárzott az egész állkapcsomra is. Ebben a pillanatban beleállt a fülembe a fájás :(

Na megyek szakirodalmazni :)
Néha azért benézek és várom a híreket :)

Kép

Kép
gabka77

Wicca
én is megnyugtatlak! nekem sincs semmi jelem, hogy szülnék mostanában...

Nemlajos
drukk a vizsgádhoz!!!

Tencsi
bosszantó lehet, hogy ilyen hóban kell elindulnod... mi tegnap nem mentünk sehova miatta, ma sem fogunk, de holnap nekem is mennem kell nst-re, uh-ra és turkálásra...
megpiszkálhatna kicsit... :roll:

Gyöngyi
tegnap írtam, de critical errort írt ki, így elszállt, és már nem volt kedvem újraírni, hogy én is nagyon vizesedtem, de pár napja elmúlt. pedig nem is pihentem. de ez már sajnos a múltté, mert tegnap este, mikor lefeküdtem, láttam, hogy megint kétszer akkora a bokám... :roll:

Katka, Rszg híreket én is várom!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na, Katka közben jelentkeztél! Kitartás! akkor lehet, hogy hazaküldenek??? :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Katka, sajnálom... éjszakád hogy telt? Akkor sem voltak fájások? Neked éjjel szoktak lenni. Ha bizonytalan vagy az indításban és nincs is jele most a szülésnek, akkor nem jobb, ha inkább otthon várakozol? Pláne, ha nem is érzed jól magadat a látogatási tilalom és a furcsán néző dokik miatt.
Beszélj a dokiddal, h ő mit javasol.

Kukli, valóban nem túl fényes ez a vasérték. Dokiddal mikor találkozol? És ez a hemoglobin szint, nem? Mondjuk annak is alacsony nagyon, nekem a doki a 112-es értéknél írta fel a vasat. Azóta nem tudom, h mi van, pénteken lesz legközelebb labor.
Nekem szerencsére nem okoz panaszokat a Maltofer, amit szedek - bár ugye azt sem tudom, h használ-e egyáltalán valamit. Rengeteg gyümölcsöt és tejterméket eszem, szóval székrekedésem szerencsére nincs, sőt. Az elmúlt egy hónapban teljesen rákaptam a turmixokra - fincsi gyümik, méz, joghurt és tej keverékek, nyami. Alapon nem vagyok valami nagy tejfogyasztó (kivéve a sajtokat), de gondolom a kicsicsajnak most erre van szüksége.

Gyöngyi, sajnos én is vizesedem továbbra is, szerintem már így marad. Nekem is már csak a bakancsomba fér bele a lábam és a papucsomba alig. De ez a szülés után le fog rögtön cuppanni...

Anna, tegnap volt az utolsó órám. Ezt pótolnom kellett illetve szerettem is volna. Meg mindig van egy-két ügyintézés, ami miatt be kellett ugranom a munkahelyemre, de a héten többször már nem tervezem...

Ma én is korán keltem, görcsölgetett a hasam alja, de gyengén és rendszertelenül: 10-20 percenként. Mostanra el is múlott. Tök fura, nem emlékszem, h Samuval lettek volna ilyen jósolgatások. Lehet, hogy nyílogat a méhszáj? Mondjuk egyenlőre semmi más nem utal erre (folyás, vérzés, nyákdugó). Pénteken kiderül...
Lépek, dolog van.

erpé

Katka, kitartás! De tényleg, ha nem indítanak, akár haza is mehetnél! Majd csak megy a dokid, és megmondja a teendőket! Kiartás! :wink:

Wica, nekem sincs jelem a szülésre. (víz, fájás, keményedés) De gondolom jöhet tök hirtelen is. Ajajajaj..... :shock: :shock: :shock:

Gabka, neked jó szakirodalmazást. Hát nem irigyellek..... :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

gyöngyi: a szülésznőm: wéber éva, nagyon aranyos!

Katka: nehéz helyzetben vagy. Utolsó hét elvileg, lehet, h jobb ha bent vagy. De nagyon szar bent lenni, saját felelősségre hazamehetsz, max vissza mész másnap :lol: ha így is hülyén néznek rád, nem mindegy? :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

Vica: ha megszülök mielőtt elindulna dolgozni akkor marad természetesen azt a 2 hetet itthon.. ez lenne a legjobb, de nem úgy néz ki mintha szülés készülődne :( na.. meglátjuk.. van még 1 hete..

Wicca: 2 hét túlhordásnál indítják a szülést, remélem nem kerül rá sor.. sok rosszat hallottam az oxitocinról (azzal indítanak, nem?)

Tencsi:
havas ügyintézést sajnálom.. itt napok óta ragyog a napocska :)

Katka: drága.. mennek a drukkok meg pozitív energiák meg miegymás.. ez a rossz amikor vannak olyan dolgok amikre semmi ráhatással nem tudunk lenni pedig a saját testünkről van szó :( az én kisfiam is teljesen kész van a nagy útra, feje szinte döngeti a kijáratot, de a kapu még teljesen zárva.. :roll: szóval az én testem nem érzi még hogy szülni akarna..

KépKép
KépKép
adryn

Adryn. tök jót kérdeztél! hirtelen nem is tudtam hogyan indítják, nekem elsőre az a prosztagladin tabi (vagy mifene) meg a burokrepesztés ugrott be, úgyhogy próbáltam utánanézni és ezt találtam:
http://www.kismama.hu/babavaras/szulesinditas/1736/

Szép napot!
Vica
wicca

Katka, kitartás, semmi szükséged most a szomorkodásra!

nemsokára vége, és ha késik is picit, a lényeg, hogy jó helyen vagy!! Ne törődj a többi orvossal!!! Próbáld meg.
Szorítok neked!

Értem erpé, akkor a héten már pihi, az jó. Most ez nekem is jól jön, alaposan le vagyok merülve, aludnom kell. Sokáig kihúztama munkát, és elfáradtam. Nah, de egy-két nap és helyrejövök.

:-)

Üdv,

A.

36 + 5
anna**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: