Nem gondoltam volna, hogy emlékeztek rám
Ma Anyuéknál voltak a kisebbek, a nagy suliban, aztán szintén náluk (ez Bp., mi meg Telki). Nekem elintéznivalóim voltak bent (vérvétel, meg a munkahelyen pár dolog).. aztán itthon a védőnővel muszáj volt konzultálnom... A párom hozta haza 5 körül őket... így volt pár órám teljesen gyerektelenül

Nagyon furcsa volt
Amúgy kb. ugyanúgy vagyok, mint Ti.. Néha nyűgös, már itt fáj, ott fáj, de azért még élvezem. A lányok a kiírás előtt 5 nappal, Levi 2 héttel hamarabb jött (de az elég macerás egy terhesség volt, kész csoda, hogy odáig bent maradt). Most eddig nem volt gond, most hétvégén volt, hogy nem csak keményedés, hanem frankó derékleszakadós fájás volt. Nálam amúgy úúúgy szokott lenni, hogy 5 perces fájásokkal kezdek... de onnantól számítva 4 órán belül már baba van... (a 2 kisebbel úgy értünk be, hogy nem múló fájásokkal már elindultunk be.. és 2 óra alatt megszülettek...) Szóval nem valószínű, hogy elhúzódó szülés lesz... de ugye soha nem lehet tudni.. érhetnek még meglepetések (Amúgy gondoltam rá, hogy kipróbálnám most a túlhordást is.. de legalábbis a 40. hetet

)
Amúgy meg nem unatkoztam mellettük.. a két kisebb ugye itthon (Levi elvileg ovis, de átépítik az ovijukat, az ideiglenes meg annnnyira macera lett volna.. meg amúgy sem rajong az ovizásért.. meg én sem bántam, hogy nem hord haza hetente új vírust.. úgyhogy itthon volt). Közben próbáltam szakdogát írni.. már megint nem sikerült befejezni... Nem számítottam bele, hogy ha vmelyik kicsit is beteg, akkor Anyuék nem tudnak segíteni, mellettük meg ugye.. :S Mesi meg is evett egy fontos papíromat.. Akkor mindent pánikszerűen elpakoltam, aztán újra elővenni meg áttekinteni mindent nagyon macera

Most (én naív) abban reménykedem, hogy szülés után a pici mellett maaaajd még be tudom fejezni (végülis minden anyagom megvan már, csak idő meg hely kell a "szétrakáshoz", hogy át tudjam nézni az anyagot) De most már az is macera, hogy a gép elé üljek... szóval nem tudom, hogy mi lesz... ha nem sikerül most leadnom, nem dőlök a kardomba.. majd leadom októberben (már két éve mondom ezt

)
Most próbálom már magam kímélő üzemmódba tenni.. úgyhogy nem fogok nagytakarítást csinálni, max. egy kis porszívó tologatás... Vendégek most ne jöjjenek.. max. segíteni... Van pár nap, amikor nagyon nem kellene szülnöm, mert a férjem nem lesz itthon... úgyhogy próbálom megbeszélni a Törppel, hogy ne szúrjon ki velem

:D
Most, hogy így már többen szültetek kicsit idő előtt, én is gyorsan összepakoltam... A védőnő röhögött, amikor megmondtam, hogy a szülőszobás minimumcucc az már mindig nálam van/lesz

A többi a férjemnél a kocsiban...
A más babásoknak nagy-nagy gratula.. Aki gyorsan most már szülni szeretne, annak nagy drukk...

... Mi többiek meg csak várjuk ki türelmesen az időt