sziasztok!
végre én is ideértem, végigolvastam, megcsodáltam minden fotót!
Barbi, még nem dícsértem meg a farsangi jelmezeiteket! iszonyat csinosak a lányok és Regő is nagyon édi a kis bohócarccal!

nekem is a Gésa jön be a legjobban, az olyan különleges!
szuperek a játékok is, én sem bírom már követni a dolgot, hogy ki mire csapott le, igazából én most ilyen habszivacs, vagy polifoam puzzle féle cuccot vadászok, az lenne a híres habtapi? ha lesz esetleg, akkor arra én is vevő lennék, a többi játékot szerintem már kiválasztották a csajok, de majd biztosan lesz legközelebb is!

szóval nem aggódom!
lányok, a babák egytől egyig egyre szebbek! tényleg nagyon jól sikerült ez az augusztus!
Zsombinak és
Zétinek boldog hófordulót utólag is!

és
Szuszunak boldog szülinapot, szintén utólag!
nagyon jók a havas fotóitok, és Zsombi banánmajszolósa is!
gesztenye! az auchanban vettem fagyasztott pürét, igaz, hogy nem bio, de natúr, szóval csak gesztenye van benne, se cukor, se rumaroma, semmit. ezt is lehet szerintem adni a babáknak! nekem a védőnő ezt javasolta.
mi a banánnal próbálkoztunk a hétvégén, ha higítottam vízzel, akkor egész jól eleszegette Beni, de erőltetni még mindig nem erőltetem! lehet, hogy nekünk később jön ez az időnk! van így...
hétvégén voltunk Brendonban, és vettünk Beninek bébikompot, most akciós, nagyon tuti, ezt kapja a nagyszülőktől névnapjára, ami igaz, hogy még egy hónap, de már most beruháztunk rá, mert úgy gondolom, hogy most használja inkább. nagyon édes benne, majd teszek róla képet!
voltam a
börzén is, de nagyon nagy csalódás volt. szerencsére nem voltak sokan, de azért az durva, hogy a tehes kismamák ingyen bemehetnek, de Te, aki mondjuk gyedből élsz, az nem...

990 Ft volt a belépő, igazából venni nem akartam semmit, csak arra a fotós eredményhirdetésre voltam kíváncsi, de az is nagyon gáz volt! képzeljétek, mindenki nyert, aki ott volt babával a színpad előtt. egy csajszi odajött, hogy felírja a neveket, aztán szépen odaszólított mindenkit egyesével, és választhattak ajándékot... aztán rákérdeztem, hogy ez volt akkor annak a netes dolgonak az eredményhirdetése, mire mondta a csajszi, hogy igen! jaa, mondom az jó, igaz, hogy ránk szavaztak a csajok, de akkor ezek szerint semmi értelme nem volt!? aztán kérdezte a csajszi, hogy hol van a gyerek, mert van ám még ajándék... mondtam, hogy kint a kocsiban alszik, és nem is akarom felkelteni csak ezért, aztán megkérdezte, és mi is kaphattunk ajándékot, de szerintem a két apró ajándék nem tette ki az 990 Ft-os belépő árát, szóval így jártam!
Kata, a Tranzit a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső téren van, Bukarest utcában, a régi Volánbusz állomás... nagyon édi
Kristóf békajelmezben!
Dadomi, jó kis rumlit csináltak a skacok!
Barbi, ezek a régi fotók nagyon jók

milyen jól néztek ki ezekben a népi rucikban!
Julcsi, nagyon menő a szék, amit vettetek Eninek, majd számolj be, hogy hogy tetszik neki!
és
LeviLackó is milyen cukorka!
Anna, szerintem a szem eléggé sokáig változik... nekünk már szinte a kezdetektől világoskék, de azt mondták, hogy akár 2 éves korig is változhat, bár gondolnám, ha nektek sötétedni kezd, akkor onnan már nem lesz világos, de ki tudja!?
Emma milyen szép kislány! és hát a sérója még mindig zabálnivaló. azt hiszem, hogy megint nagyon nő nektek... nem?
Andriska ujjevős képe is aranyos nagyon! Beni is kb. így szokta. és ő is rendszerint a hátsó fronton rágcsálja az ujjacskáját!