A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziasztok!

sajna csak ezzel a névvel enged be a gép

BArbi ennyi csodát! engem a bicikli érdekel! :lol: de nem sütiért! :lol: mert szerintem ennyi sütitől kórházban köttök ki :lol:

és nekem az 1.album 6.képen Sterntaler Bär, Sevi a kék macis ha még senki nem kérte :wink:
bonika

Barbi, mi nem jövünk a Tranzitba, így kénytelenek leszünk megegyezni valahogy, viszont olyan finomságokat nem tudok sütni, mint amiket ott lehet kapni, de egy messze földön híres Tolnai halászléről beszélhetünk, ha szeretitek a halat :D :wink: Bár nálunk a férjem a halfőző :) Könnyen ajánlgatom :D

Szuszu: Nagyon sok Boldog szülinapot kívánunk!

Azt hiszem Babi nekiállhat csomagolni a játékokat, hamar lecsaptunk rájuk :) Csak tudjatok is hazajönni! Majd meséld, hogy lett a szervizbe!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hú!
Emmát és a fiúkat elfejtettem megdícsérni!!!

Emma, nagyon tündéri, annyira tetszik a frizurája, szerintem nem vagytok elkésve a hozzá táplálással!

Csenge, nagyon édesek a fiúk,örülök, hogy meggyógyultatok, nagyon jók a képek! Nem semmi, hogy nálatok mennyi hó van, itt semmi nincs...

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, tegnap anyumékhoz is vittük a szánkót és nem volt egy picurka hó sem :) Itt Budán most elég sok van, főleg fent a hegyen. A halászlét szívesen megkóstolnám.

Holnap ki jön jógázni?? Végre mi is tudunk menni, már nagyon hiányzott. Ági remélem meggyógyultatok ti is és jöttök.
Holnap megbeszélhetjük majd a ringatót, meg persze még szerdán is itt a fórumon, hogy mikor menjünk, ki jön.

Sushy, két hete még Zsombit sem érdekelték a kaják, amikor próbálkoztunk, most meg úgy rácuppant, mintha nem ugyanaz a gyerek lenne :) lehet nálatok is így lesz, egyszercsak rájön Emma, hogy enni jó dolog. Nem vagytok még tényleg elkésve. A kanálfogás már profi :)

Apró, de jó dolgod van :) Én is megyek lófrálni, de azért az egyik kölök velem lesz, hogy ne unatkozzak :) Levi milyen jólfésült ezen a képen!
Vendég

massbarbi,
szerintem is többkörben is jóllakathatjuk a népes családod, de talán jobb lenne ha nyilatkoznál, csak van valamilyen elképzelt összeg ami pont jól isjönne :wink: aztán még mindig elsütizhetitek :wink:
nagyon remélem, hogy meggyógyul a kocsi és tudtok jönni,nagyon jó lenne :D

baba fotók imádnivalóak!pistike megkomolyodott...
Vendég

Barbi, nagyon jók ezek a játékok, már elég sok mindent lestoppoltak a csajok, de ha valami megmarad, lehet hogy én is választok valamit belőle, ha jöttök Sziszkáékhoz is... Nekem pl tetszene a csőrös pohár meg a napocska alakú tányér ;-) De a fa játékok is nagyon jók, meg a kis plüssök, csak nem tudom követni már hogy mi szabad még...Ja és nem tudom a kis könyvecskékre jelentkezett-e valaki, amin esetleg egy kis német szöveg is van, az nagyon jó lenne nekünk! Remélem tényleg tudtok jönni, de persze nem a játékok miatt, hanem hogy végre találkozhassunk élőben is Veletek ;-)

Niki, milyen ülést vettetek??

yuyu79

Enikő is kicsit rapszódikus evés ügyben.... Múlt héten nagyon ette az őszibarackot, ma meg csak 20 ml-t sikerült beletömnöm...

Ja és Eni is kezd négykézlábra emelkedni, de még csak pillanatokra...de nagyon ari :-)

yuyu79

szuszu!nagyon boldog szülinapot kívánunk!!andris megajángékozott valamivel?
Vendég

Szuszu boldog szülinapot!

Csenge látom jobban vagytok :lol:

Aproo csábos tekintetű a fiad :lol:

Emmánakpusssz

ma vettem TEscoba gesztenyét és őszibarackot.. azt evett Zsigi ..bejött neki :lol: meg brokkolit és kelbimbót fagyasztottam le jégkockatartóba és bébiételes üvegcsébe. most nagyüzemben fogok hétvégente főzni,és fagyasztatni,hogy ne kelljen bébiételt venni,mert drága mulatság...

fiam végre tegnap átfordult hátról hasra ez is kipipálva :lol:

Mecsi jobbulást nektek!

Yuyu tetsz a szék!

hol van a Ringató? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nincs erőm visszaolvasni, este jöttünk vissza Szegedről. Apósomtól sikerült összeszednem egy jó kis hányós-fosós vírust :evil:
Asszem már vagy 5xhánytam, de már nincs mit. Vagyis sajnos eddig a víz is kijött belőlem.
Cak reménykedek, hogy az anyatej tényleg véd, és RÉka nem kapja el! de hogy tejem hogy lesz ezek után azt nem tudom.
Volt valaki ebben a vacak vírusban? Meddig tart? Csak hogy lelkiekben felkészüljek.....
Írjatok vmi bíztatót!

panna1

Panna, jobbulást Neked! :-( Szerencsére nincs ebben tapasztalatom, de remélem hamar túlleszel rajta...

yuyu79

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, igazán kedves tőletek, hogy gondoltatok rám. Hihetetlen, hogy már 33 éves vagyok. :lol:
Andristól "csak" annyit kaptam ajándékba, hogy ismét átalussza az éjszakákat, úgy tűnik, hogy csak egy rossz éjszakánk volt, akkor talán valami történhetett, pl. rosszat álmodott vagy a leendő fogacska birizgálta.

Barbi, nagyon szuperek a játékok, amiket felraktál, nekem a kis fa fejlesztő bizgentyűk tetszenek, de nem tudom, hogy maradt-e még belőlük. Szerintem dobd be az összeset egy zsákba és hozd el őket, nem fognak a nyakadon maradni. Kíváncsi lennék mennyi játékotok van, ha csak a felesleges ilyen sok?! :wink: És szerintem is fogadj el érte valami kis összeget, mert biztos lenne helye annak a pénznek.

Andi, örülök, hogy meggyógyultak a srácok. Nagyon jók a képek. Sajnos mi nem tudunk menni jógázni, mert kocsival szerettem volna menni, de a forgalmi Tiszaújvárosban maradt :oops:

Panna, jobbulást! Szerintem ez a vírus 1-2 nap alatt lezajlik, de gyakorlati tapasztalatom szerencsére nincsen.

Emma nagyon ügyesen kanalazik és még mindig nagyon cuki. Legközelebb mi is jövünk veletek Ligetezni.

Levi is nagyon helyes a képen!

Boni, a gesztenyét milyen formátumban vetted és hogy készíted el? Ez már régóta izgatja a fantáziámat.

Enikőnek gratulálok a négykézlábazáshoz.

Na most megyek aludni. Ha valakit kihagytam, akkor nézzétek el nekem. Ja és képzeljétek, anyukám isteni finom eszterházy tortát sütött nekem. Végre megint kislány voltam két napig. Emiatt is nehéz elhinni ezt az életkort.

szuszu

Íme egy mai Andris kép, ahogyan mostanában az ujját rágja:

Kép

szuszu

Jó reggelt!

Panna ismerőseim pont tegnap mesélték, hogy átment rajtuk a hányás fosós vírus anyukán 2 nap, apuka 1 nap.. kicsinek nem lett semmi baja....

amit tudok javasolni hogy szedjél normaflore vagy Lactiv ot( ez utóbbi továbbfejlesztett változat, gyógyszertárban ezt adták nekem hasmenésre)

Szuszu

gesztenye: főtt gesztenye egyben zacskózva a gesztenyepüréknél megtalálod! egy 8 szemet kivettem ..de mivel nem engedett még ki, felszeltem, kevés vízben megpároltam, beledobtam a fagyasztott őszibarackból egy 3 szeletet és az egészet a lével együtt turmixban pépesítettem majd rezseltem bele almát kicsit mert a napi almaadagja nem maradhat el.... (rájöttem így egyszerűbb mint a botmixerrel) és már nyelte is mint kacsa a nokedlit :lol:
Vendég

ja és édes Andris
Vendég

Ó, azt hittem én leszek az első!!!!

Képzeljétek Kristóf 3/4 9-től ma reggel 3/4 7-ig aludt, egyszer sem kelt föl. :) :) :) HUJJÉÉÉÉ!!!!

Eldugultam, a sokszor kelők verése elől!!! :) :) :)
Vendég

Kata halk hurrá :wink: nehogy Kristóf meghallja.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata, Zsombor minden egész órában felkelt és 3-tól a pocakja is fájt, így sirdogált, kézben hurcoltuk, pocakját melegítettük és két óránként szopizott is. De ne aggódj, ettől még nem akarlak megverni téged :D

Szuszu, kár, hogy nem tudtok jönni (bár a kocsi nem forgalmival megy :D )

Gesztenye: én sokszor veszek a piacon, megfőzöm simán vízben, én is nagyon szeretem így. Zsombinak még nem adtam, de valószínűleg hamarosan kap majd. Még valami: fagyasztottan van bio gyesztenyemassza, szerintem azt is adhattok, sokkal jobb az íze mint a többinek, mindig ezt a fajtát veszem gesztenyepüréhez is. Meg a kedvenc gesztenyés sütimhez.

Panna, jobbulást! Remélem hamar rendbejössz. Nekem az utrica urens segített a betegség alatt, amikor kezdett csökkeni a tejem. A Normaflore vagy hasonló szedése tényleg jó ötlet.

Boniko: www.ringato.hu nagyon sok helyen van ringató, mi a Fonóba járunk Ili nénihez. Ő még a MüPában tart (de ide azt hiszem nem lehet jelentkezni, mert teli vannak) és Káposztásmegyeren.
Vendég

csenge én is néztem a biogesztenyét, csak az 72% gesztenye a maradék nádcukor..ezért vétóztam meg :roll:

köszi a linket :lol: jó messze van...

:cry:

Barbi szakad a hó :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csenge, társulok, Levi is most éjjel óránként szórakoztatott engem....de én sem verekszem, úgyis lenyomna bárki most.

Itt megint esik a hó, az utcákat nem tisztítják, szóval hófehér minden.

Budafokon is lesz ringató kéthetente, állítólag ugyanaz tartja aki a MÜPÁ-ban. Akkor lehet hogy kifogjuk Ili nénit? :)

Na megyek zombulni. Főzni kéne, de ahhoz vásárolni kéne menni és szakad a hó....én azért már nagyon várom a tavaszt.... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt lányok és babák!

Szuszu!

Én is nagyon boldog szülinapot kívánok, remélem teljesültek vágyaid, felejthetetlen nap volt! Esetleg egy kis csörgö neked is szülinapodra? :)
Andris nagyon édes, ilyen képünk nekem is van!
Ami a játékokat illeti. Egy idöben második gyerekkoromat éltem, élveztem, hogy ennyi és ilyen szép játékot lehet kapni, mindent meg akartam a gyerekeimnek - vagy inkább magamnak !? - adni, így gyült az évek során. A legtöbb látogatónk a gyerekszoba láttán felkiált, hogy ez olyan, mint egy játékbolt, minden van benne! :)
Többet is kiszortíroznék, de van amihez én, van amihez a párom (a plüss csörgök javát nem adja!, csak amit lefényképeztem tudtam lealkudni töle :) ) és van, amihez a gyerekek ragaszkodnak.
Habtapit megkérdezem a barátnömtöl, hogy mi lett vele, mert igazán neki se kellett, s ha nem adta másnak, talán át tudjuk csoportosítani.

Yuyu!

Emlélkeim szerint a könyvekre nem mozdult még rá senki. A békás és a macskás szöveges, a békás kesztyübáb is egyben. A tányért a csörös pohárral is a sajátodénak tekintheted! Kérsz hozzá egy marék müanyag kanalat is? Még biztos találok ezt-azt, azt is hozzácsapom, jó?

Panna!

Engem anno elkapott ez a vírus, amikor Eni volt pár hónapos csecsemö. Nagyon durva volt, pedig én tényleg nem vagyok hányós fajta! Nálam elhúzódott, mert egy kicsit türelmetlen természet vagyok és egy nap után úgy döntöttem, hogy jól vagyok és belaktam, így összesen több visszaeséssel egy hétig nyomtam az ágyat és az már nagy szó nálam. Enit a wc-n ülve is szoptattam, mert a nap javarészét ott töltöttem, kezemben a vödörrel. Lényeg a lényegben, hogy Eni nem kapta el, ahogy a többi hazahozott betegséget se. Akkoriban mikrobiológiai kutattó intézetben dolgoztam és olyan kellemes mindenfélékkel dolgoztam, hogy csak na. Életemben nem voltam összesen annyit beteg, mint abban az évben, pedig nem a higiénia nembetartásán múlt!
Fel a fejjel, hamar átvészeled és nem lesz baj! Boniko javaslata a Normaflore-ral elsö osztályú!

Olyan ügyesek a babák! Remélem Dönci is megemeli hamarosan a kis kerek fenekét! Hason elkukacoskodik rövid távon, de van azért mi tanulni!

Most megyek megtömöm a bandát, aztán nyakunkba vesszük a tájat és elballagunk bevásárolni. Már liszt sincs itthon, mindent elsütöttünk a hétvégén! Receptekkel még adós vagyok, nem felejtettem el.

Barbi
Vendég

SZÉP HÓESÉSES JÓGANAPUNK VAN!HIPPHIPPHURRÁ!!
mi már készülődünk, remélem senkit sem tart vissza semi :D
Vendég

Barbi nem lehetett semmi ahogy a wcn ülve etetsz! :lol: :cry: :wink:

én ma madártejet tervezek, meg hurkát... meg egy óriási sétát a hóesésben!

:lol:
Vendég

Boniko, még nem néztem hogy mi van a gesztenyemasszában, mert még csak mi ettünk, nem Zsombi, nekünk meg az is jó :) Nagyon sokfelé van ringató, nézd meg a honlapon, biztosan találsz hozzátok közel eső helyet is.

Részvétem Apró :) nem hiszem, hogy Ili tartaná nálatok, mert nagyon elfoglalt és szerintem már minden ideje be van osztva. Én arra tippelnék, hogy a MüPában is tartják többen, de ki tudja :?:

CsAndi, mi megyünk!

Barbi, van két Thomas 1.-es könyvünk, arra gondoltam, hogy az egyiket felajánlanám a legos dobozért cserébe, mit szólsz hozzá, érdekel?
Vendég

Sziasztok!

Barbi, ha nem vagyok túl szemtelen akkor én neveznék habtapira is!

Panna, mi mindannyian benne voltunk, apát döntötte le legjobban, két nap, de ő férfi, neki feküdnie kellett, én egynap, de talpon, Málnus éjjel 3 X hányt, de másnap már csak hasmenése volt, és ő is és mi is szedtük a normaflort! Nem viselte meg MÁlnust túlságosan, végig jó kedvű és mosolygós volt, ők még nem úgy élik meg a hányást és a hasmenést mint mi!

Boni: látom ma már beengedett a rendszer :)

Mászni még sem mászunk, de négykézláb már ügyesek vagyunk, csak nem indulunk el semerre, egy helyben gyakorolunk :)

A mi éjszakánk szörnyű volt, vagy még annál is szörnyűbb...nem nyilatkoznék róla részletesen, de leesett a hó, talán ezt érezhette szegény.

Andris továbbra is imádni való, remélem megkaptátok amit küldtem!

Szép napot!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

CSenge Zsombinak utólag is boldog 6 hónapot!

valóban :lol: mert párom újra telepítette a gépet! :lol:
Vendég

Boni - elszállt a gépetek? Le vagyok maradva :( Gratulálok Zsiginek a fordulásához.

Panna - Remélem már meg is gyógyultatok :)

Barbi - tök jók a játékok. Én sem bírom követni, majd ha marad valami, annak nagyon örülnénk.

Szuszu - Boldog szülinapot utólag :oops: :D . Andris tündéri! És azok a kék szemek!
Nem tudjátok, mikor alakul ki a végleges szemszín? Emma szeme elég jól látszik ezen a képen, épp most megy át szürkéskékből zöldesbarnába. De vajon ez már a végleges? Mit tudtok erről?
Kép

sushy

Segítsetek. Kollázst szeretnék készíteni, de sajnos nem találom azt az oldalt, ahová anno leírtátok. Örök hála.

K.
Vendég

Emmának és Andrisnak is csoda hosszú haja van. Bár látom, hogy 1 hónappal idősebbek, lehet, hogy nekünk is megnő ekkorára, addigra?

MEgírjátok, hogy hol van a Tranzit pontosan.
Az a baj, hogy már régóta nagyon szsretnék menni, de nekünk baromi messze van. :(
Vendég

Köszönöm :)
Vendég

Egy tegnap esti kép, fürdés után.

Kép
Vendég

sziasztok!

végre én is ideértem, végigolvastam, megcsodáltam minden fotót!

Barbi, még nem dícsértem meg a farsangi jelmezeiteket! iszonyat csinosak a lányok és Regő is nagyon édi a kis bohócarccal! :) nekem is a Gésa jön be a legjobban, az olyan különleges!

szuperek a játékok is, én sem bírom már követni a dolgot, hogy ki mire csapott le, igazából én most ilyen habszivacs, vagy polifoam puzzle féle cuccot vadászok, az lenne a híres habtapi? ha lesz esetleg, akkor arra én is vevő lennék, a többi játékot szerintem már kiválasztották a csajok, de majd biztosan lesz legközelebb is! :) szóval nem aggódom! :)

lányok, a babák egytől egyig egyre szebbek! tényleg nagyon jól sikerült ez az augusztus! :)

Zsombinak és Zétinek boldog hófordulót utólag is! :) és Szuszunak boldog szülinapot, szintén utólag! :) :oops:

nagyon jók a havas fotóitok, és Zsombi banánmajszolósa is! :)

gesztenye! az auchanban vettem fagyasztott pürét, igaz, hogy nem bio, de natúr, szóval csak gesztenye van benne, se cukor, se rumaroma, semmit. ezt is lehet szerintem adni a babáknak! nekem a védőnő ezt javasolta.

mi a banánnal próbálkoztunk a hétvégén, ha higítottam vízzel, akkor egész jól eleszegette Beni, de erőltetni még mindig nem erőltetem! lehet, hogy nekünk később jön ez az időnk! van így...

hétvégén voltunk Brendonban, és vettünk Beninek bébikompot, most akciós, nagyon tuti, ezt kapja a nagyszülőktől névnapjára, ami igaz, hogy még egy hónap, de már most beruháztunk rá, mert úgy gondolom, hogy most használja inkább. nagyon édes benne, majd teszek róla képet! :)

voltam a börzén is, de nagyon nagy csalódás volt. szerencsére nem voltak sokan, de azért az durva, hogy a tehes kismamák ingyen bemehetnek, de Te, aki mondjuk gyedből élsz, az nem... :x 990 Ft volt a belépő, igazából venni nem akartam semmit, csak arra a fotós eredményhirdetésre voltam kíváncsi, de az is nagyon gáz volt! képzeljétek, mindenki nyert, aki ott volt babával a színpad előtt. egy csajszi odajött, hogy felírja a neveket, aztán szépen odaszólított mindenkit egyesével, és választhattak ajándékot... aztán rákérdeztem, hogy ez volt akkor annak a netes dolgonak az eredményhirdetése, mire mondta a csajszi, hogy igen! jaa, mondom az jó, igaz, hogy ránk szavaztak a csajok, de akkor ezek szerint semmi értelme nem volt!? aztán kérdezte a csajszi, hogy hol van a gyerek, mert van ám még ajándék... mondtam, hogy kint a kocsiban alszik, és nem is akarom felkelteni csak ezért, aztán megkérdezte, és mi is kaphattunk ajándékot, de szerintem a két apró ajándék nem tette ki az 990 Ft-os belépő árát, szóval így jártam! :)

Kata, a Tranzit a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső téren van, Bukarest utcában, a régi Volánbusz állomás... nagyon édi Kristóf békajelmezben!

Dadomi, jó kis rumlit csináltak a skacok!

Barbi, ezek a régi fotók nagyon jók :) milyen jól néztek ki ezekben a népi rucikban!

Julcsi, nagyon menő a szék, amit vettetek Eninek, majd számolj be, hogy hogy tetszik neki!

és LeviLackó is milyen cukorka!

Anna, szerintem a szem eléggé sokáig változik... nekünk már szinte a kezdetektől világoskék, de azt mondták, hogy akár 2 éves korig is változhat, bár gondolnám, ha nektek sötétedni kezd, akkor onnan már nem lesz világos, de ki tudja!?

Emma milyen szép kislány! és hát a sérója még mindig zabálnivaló. azt hiszem, hogy megint nagyon nő nektek... nem?

Andriska ujjevős képe is aranyos nagyon! Beni is kb. így szokta. és ő is rendszerint a hátsó fronton rágcsálja az ujjacskáját! :)

Kép

sophie27

Sziasztok!

Hatalmasat sétáltunk, én jól átfagytam, de Málnus hatalmasat aludt!

Zsófi szerintem azért nem foglatunk le minden játékot...bár én sem tudom követni, majd Barbi beszámol.
Nem tudok szó nélkül elmenni Beni harisanyája mellett, nagyon jót röhögtem rajta :D :D :D Persze a komp is szuper...de ez a harisnya!!!!
A gesztenyét mivel adjátok? magában?

Emma pedig még mindig tüneményes!

Kata: Kristóf is nagyon édes kis béka :D Kollázst a Picassa programmal tudsz csinálni, ha megvan a program, és ki vannak választva a képek, akkor már nagyon egyszerű! Értelem szerűen írja!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

nem volt időm visszaolvasni, csak a képeket futottam át, mindenki gyönyörűséges. lenne 2 off kérdésem
- kenyérsütésben (géppel) van valakinek tapasztalata?
- ebben a gazd válságos időben nem tudtok valakit aki mégis laptop-ot venne? Új, csak 1-2 dolog van rátöltve.

köszipuszi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Itt a zugolvasóvá vált hétvégi irogató, akinek tegnap elszállt az irománya :twisted:

Majd pótlom az írást (így jár aki ritkán jön)

Azonban most gyorsban szeretnék kérdezni.
Van valaki, akinek a babájának a szája környékén piros foltok jöttek a fogzás miatti sok nyáltól? Mit kentetek rá.
Előre is köszi

rizsimami

JAzmin! Privibe megírod, hogy milyen, milyen állapotban van és hogy mennyiért adnád.

Sziszka! Köszi, közben sikerült a Shape Collage nevűt letöltenem, de olyan egymásmellés nincs benne és nem tudok címet adni neki.

De ilyet sikerült csinálnom "az első fél év".

Kép
Vendég

rizsi! Mi patikai szőlőzsírt kenünk rá a dokinéni javaslatára, mert az alá nem tud bemenni a nyál.

KépKép
jazmin2005

Jazmin! Nagyon szépen köszönöm!

rizsimami

Jazmin! Kenyérsütésben tudok segíteni, mi lenne a kérdés?? :)

k.a.t.i.c.a

Ja és a laptopról nekem is írnál pár dolgot? Milyen? Mekkora proci, memória, stb? Mennyiért adjátok? Ilyenek... :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Mi is sütjük a kenyeret, szerintem én is tudok segíteni, és vannak jó receptjeim.

Rizsi! Üdv, azért nem bánnánk ha nem lennél zugolvasó! :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka és Zsófi!

Ha megoldható a habtapi, meg is oldjuk! Ma este tudom csak felhívni a barátnöm, ha hazaért a munkából, utána beszámolok.
A párom 5-re megy a szervízbe, nagyon be vagyok sózva, olyan utazhatnékunk van mindkettönknek, kérünk vödörszámra drukkot!

Kenyérsütöben és laptopban passzolnom kell. Mi az utóbbit a barátunktól vettük meg 50 euroért, a párom megszerelte és újratelepítette, most jó és azon nézik a gyerekek a mesét, ha szabad nekik, vagy cd-t hallgatnak vele. Tegnap éppen Hayd-n opera volt a repertoáron...

Megpróbálok listát gyártani, hogy akkor kinek mi megy és mi maradt elsö körben, hogy átláthatóbb legyen egy kicsit a helyzet.

Sushy Anna!

Emma elégikus képe nagyon szép, gyönyörü kislány! A szemszín egyes források szerint 6 éves korig változhat.

Zsófi Beni-kompos képe is iszonyat jó! Annyira ügyes már!

Ádám is tündéri abban a zöld türcsiben!

Ma nagyot sétáltunk kint, pedig nagyon lógott egész délelött az esö lába. Végl megúsztuk szárazon! Regö letalpalt velünk a városba olyan 20-25 perc alatt, bevásároltunk, aztán a hazaút másfél órásra sikeredett, mert ööszvérsége megmakacsolta magát, miután kirángattam a löszös trutyiból a kertészetnél. Végül csak hazaértünk, csak volt egy kis fesztivál is közben. A kocsi persze teleaggatva pakokkal.
Most már csak fel kell dolgozni a szerzeményeket. :)

Tegnap befoltoztam a ruhákat, amiket egy ideje tartogatok erre a célra és a vasalnivaló zöme is kész. Nincs mit mosni sem, mehetünk világgá! :)
Fözés közben játszottunk a gyerekekkel egy gyurmás játékot, az legalább Regönek is elég egyszerü.

Megyek is, rá kell néznem a bandára!

Barbi
Vendég

Barbi, köszi! Kanál nem fontos... Mennek a drukkok a kocsihoz!!!

Szuszu, köszi a gratulációt! Eni már tegnap óta odáig fejlődött, hogy egész hosszú ideig tud négykézláb maradni, és előre-hátra himbálózik :-D Ha így folytatja, nagyon hamar mászni fog szerintem...

yuyu79

BArbi!drukkolok szorít szorít szorít!!!!!!!!!!!!!!!!! küldtem privit :wink:

ez a harisnya tényleg haláli cukker! és akomp is szupi!

most akarnak hozzánkvágni egyet..vacilálok, féltem a falat

:lol: :lol: :lol:

és aki zöld "szörnyeteg" is édes!

sziszka kenyérrecept engem is érdekelne, mert gépem van, de még nem sütöttem

Sushy szerencsére férjem ért hozzá, hamar orvosolta :lol:

habtapiból sosem elég! nekünk 25 van, de fiam bebarangolja az egész lakást!
Vendég

Sushy én is úgy hallottam, hogy sokáig változhat a szemszín. Unokahúgomnak 3 évesen lett kékből zöld...

Zsófi, édes Beni a kompban :-) Eni még csak 10 percet utazott az új ülésében, de el is aludt benne, úgyhogy olyan kényelmetlen nem lehet. De azért nem igazán lehet fekvő pozícióba állítani, szóval én új szülöttet nem tennék ilyenbe, szűkítő ide vagy oda...

Emma és Kristóf képe is nagyon jó, és Andris is milyen nagyfiú már!! Bocs ha valakit kihagytam, nem volt szándékos

:oops:

yuyu79

lányok, Beni harisnyáját nem láthatjátok, mert bár az volt rajta, de a csacsis egy tapadós talpú zokni csupán! :) szerintem a DM-ben lehet ilyet lőni ;) ebben a méretben csak csacsis volt, ezért nagybátyámék bocsánatot is kértek, hogy nem célzás volt ám a kisfiamnak! :)

Barbi, mennek a drukkok vödörszámra! jó lenne élőben is találkozni már végre veletek is személyesen! ;)

Boni, a komp szupi, szerencsére a pereme megóvja a falat is, mert a szegélylécen már nem engedi tovább, így a vakolat sem bánja! :)

Julcsi, akkor biztosan szuper az ülés, ha ilyen simán bealudt a kisasszony is benne!

JázminAndi, mondanál további infót majd a zeneoviról? itt a lakóparkban többeket is érdekelne. milyen ez, mint a ringató? vagy mit kell csinálni anyuciknak?

kenyér témában sajnos lövésem sincs, laptopom pedig én is árulom... :oops: vaterán, teszveszen már jóideje, de nem nagyon kapkodnak utána, és bár az enyémnek a burkolata meg van repedve, de azért jó, csak nekünk már útban van! :S

RizsiSzilvi, üdv újra itt, gyertek többször, ha lánykád is engedi! ;) kencébe én azt kenem az arcára Beninek, amit a dokinéni ajánlott a bőrgyógyászaton (sanatopic), ez bőrpuhító krém, de igazából a nagyon száraz bőrre írta, bár a kis pötyikre a nyáltól lehet, hogy ez nem lenne az igazi...

sophie27

jógás lányok, milyen volt a mai nap? és a tranzit!? :)

sophie27

sziasztok

panna: Rékának hol vettétek a napszemüveget? mi is mennénk Ausztriába hegyekbe pár napra, és kéne Csabinak. Ja és Te hogy öltöztetted fel Rékát az overál alatt? nem akarom túl öltöztetni a gyereket, de az se lenne jó, ha fázna....

Akik már adnak hozzátápit a babának, mikor adjátok neki? úgy értem a nap melyik időszakában?
a védőnő azt mondta hogy adjak Csabinak kétszer naponta hozzátápit. én egyszer délelőtt adok neki üvegeset, és aztán meg koradélután. ez így szerintetek jó lehet?

az anyatejjel turmixolt banánt csak ímmel-ámmal ette, az alma-őszilé kombót egyáltalán nem kérte. viszont az üveges kajákat szereti. pedig jó lenne a saját készítésű kajákat is megszerettetni vele....

rizsi: nekünk is piros pöttyös néha Csabi arca a szája körül, de csak egy egy darab pötty van és az is elmúlik egy nap alatt....még nem kentem rá semmit
lei

Meggyet adott már valaki a babának? Nekem azt is mondta a védőnő hogy lehet, paszírozzam át, hogy a héja ne legyen benne.... Hát megcsináltam, de csak a leve ment át a szűrőn, más nem nagyon, így az összekevertem banánnal, ás úgy tök jól megette eni. Talán jobb is így, mint magában a meggy, mert így nem olyan savanyú...

Lei, én is délelőtt, meg koradélután szoktam adni, de mi még nem eszünk nagy mennyiségeket. Persze az alvástól is függ, hogy mikor kerül sor a kajára...

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: