Itt egy elveszett bárány.
KTimi! Boldog szülinapot!
A képek fantasztikusak, szánkózó
Ildike, meg
Gubera Lilla!
Akkorát nőttek.... ÉS olyan szépek.
Nem beszélve
Rugóról. Egyre helyesebb ez a kispasi, és látom, már kiházasítani készültök Lillával.
Viranka! Én belepusztulnék ezekbe a hajnali kelésekbe.
Szerencsére nálunk általában f8-ig alszik mindkettő, de én így is álmos vagyok, mert Gegit éjjel 10-11-ig ringatni kell (mindig van valami baja szegénykémnek este), ÉS persze 2x kelünk szopizni.
Szerencsére Ő nem olyan, mint Zsozsi, hogy az éjjeli szopik hosszúak voltak, és utána még 3/4 órát altattam, hanem beájul.
De hát a nappalok rendesen lefárasztanak.
Én még ennyit nem ugráltam és álltam életemben.
Küldöm a cecelegyeket!
lmóni! Te meg ne loholj várandósan szánkóval!

Vigyázz magatokra! Amúgy hogy vagy? Nincasenek rosszulléteid? Sokat Gondolok Rád is!
Panndi! Pihi, és pozitív gondolkodás!!!! Drukkolok, hogy minden oké legyen! +++++++++++++++++++++
Niki! Te idáig titkoltad, hogy az amerikai elnökhöz készülsz feleségül menni?
Lányok! Megvan a márciusi tali helye! Nekem jó lesz a Fehér Ház, és Niki! Intézzé mááá a Zuraddal ingyen repjegyeket. Gondolom meg sem érzi a pénztárcája.
Nálunk a két gyerek imádja egymást, Zsozsi továbbra is rajong Gegiért, Gegi meg tűr minden nyúzást.
Zsozsi múltkor úgy feküdt rá a 6 hetes Gegire, hogy ráhasalt, és felemelte mindkét karját, mintha repülőzne... 13 kiló... Gegi meg sem mukkant.
És mit csinálok szopi közben? Zsozsinak rajzolok, fogom a joghurtos poharat, miközben kanalaz, hagyom, hogy keresztbe-kasul másszon rajtam...
pill...