A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Uh, betömtem egy hamburgert és egy görögsalit. Azt hiszem, most meghalok. Vagy elalszom. Vagy túlélem :D :D :D

icamica

Sziasztok!Na visszaolvastam a napot.Nem igen volt időm napközben,meg most is még írom majd a dolgozatom, meg csinálom a nagytakarítást....Csak hát nagyon lassan halad,ugye,de sebaj,a lényeg, hogy március végére tip-top legyen a lakás.
Gabka!
Nagyon aranyos a szőnyeg,amit vettél!!És képzeld,nekünk is ilyesmi,masnis szennyestartónk van a pici szobájában.
A Zsuzsáknak ezúton küldök egy nagy ölelést és egy nagy puszit,és Boldog Névanpot Kívánok!
Zsu!
Emma állati aranyos lehetett,mikor mondta Neked.Egyébként is tündéri pofija van.Úgy előttem van a jelenet.:) A falvédő meg nagyon édes!
Tünemény!
Hát lányka kemény dolgokon mentél és mész keresztül.Megedz Téged nagyon az élet. Olyan izék nekem is voltak.Meg vannak is.Én propoliszos krémmel kenegetem,és arra elmúlnak.Remélem ezzel nem csinálok rosszat! :roll: Csak annyira zavarnak....
Drahma!
Nagyon durva,ami a kutyátokkal történt.Nem is tudom mit tennék,ha Stellával ilyesmi történne.Az biztos,hogy benyújtanám a számlát a tulajnak.Ha másért nem,legalább ismerje meg a saját kutyáját.
A szüléssel szerintem én zárom majd a sort.Május 1 a kiírás,de valahogy szerintem azért április 28-30 között meg fog születni.Aztán majd kiderül....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Megjöttem a csontkovácstól.

Tisa!
Én is iszonyú savanyú mandarint kaptam a férjemtől pont ma. Vittem belőle a munkahelyemre, mindenki fintorgott tőle. :o

Demetnik!
Nekem a 23 fok meleg lenne éjszakára, mi max. 19-20 fokban tudunk aludni. Nincs is éjjel melegem! Mondjuk, ha Te eddig is így aludtál, akkor emiatt nem kellene izzadnod. Én mostanában valahogy jobban elosztom a folyadékfogyasztásomat, és van néha olyan éjszaka, hogy egyáltalán nem kell mennem pisilni.

Képzeljétek!
Tegnap megszereztem az első pelus csomagot Lucának. Vidéki kollégáimtól kaptam meg a "kezdő adagot".

Most 3 napra eltűnök, mert holnap megyünk Veszprémbe utolsó kettecskés wellness hétvégére. 8) 8) 8)

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Kép
gesztenye74

sziasztok!

Dharma! Nem semmi a,mi a kutyussal történt!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Zsu!Gabka!
Szép a szőnyeg és a falvédő!!ÉÉÉÉÉn is akarok!!!!! :cry:

Fotót a szobákról, hogy élvezkedhessek legalább!! :cry: Nálunk csak babasarok lesz....... :cry:

Demetik! Én meggyulladnák :shock: nálunk 17-18 fok van éjjjel, szerintem tegnap egy -két fokkal több volt és már nem tudtam aludni.. :shock: Mi lesz velünk ha ababa miatt fűteni kell???
Nálunk napközben is max 19-20 fok van....

Hát az én étvágyam abszolute nem csökken.. :oops: :oops:

( Főleg miután most is a vacsoracsatát nézem és éééééééhes vagyok)

Tünemény!
Én csodállak Téged, hogy még dolgozol és suliba jársz!!Plusz még a sok ideg!!Én már tuti megzakkantam volna...... :roll: :roll:

Mindenki válik a sztárok közül, mi van már??? ( Mónika, Judy.... :shock: )-----csak közben tévét is nézek :oops: bocsi

Gesztenye! Jó pihit, de jó nektek!!! :cry: :cry:

Ma nézegettem a februáriakat és a márciusiakat, kellőképpen depis is lettem az irigységtől.....olyan cépek a bébik...
Szegény márciusi új anyukának tüdőgyuszit kapott a babája a kókusz miatt ( steptococus) ....na ezt nem akarom :cry: :cry:
Szegény...

Ja, a lényeg és most csak úgy kiváncsiságból megnéztem az októberieket!!!!Tök jó volt!!4-7 hetesek az anyukák, na egyből jobban éreztem magam!!! :lol: :lol: Így már nem is tünt olyan soknak az a 9 hét!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Megjöttem! :cry: :cry: :cry:

Védőnőnél minden oké volt ma de a holnap feküdhetek be a kórházba mert nyitva vagyok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy néz ki 4-5 napig leszek bent.Most megyek és pakolom a cuccaimat mert most jöttünk meg.Később elolvaslak benneteket! :cry:

Kép

Kép
gabka7926

Jaj, Gabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem nagyon vagy nyitva!!!!!
Mennyi az érték?

De látod Ildi is milyen régóta nyitva van és nagyon ügyesen vigyázz magára!
Nálad is rendben lesz minden! Szorítok!!!!!

Kép

Kép
tasin

Hali!

Gabka én is nagyon szorítok. Ezt a pár hetet biztos kibírja ott bent és nem lesz semmi gond. Ne légy szomorú, minden rendben lesz.

Demetnik: én is állandóan leizzadtam pedig nálunk 19 fokra van levéve a fűtés. Na de a múlt héten rájöttem. Kozmetikustól vettem krémet a pocimra és a cicimre, (striákra) hát az okozta. A krém szuper de én is tiszta víz voltan, volt hogy át is öltöztem mert nem akartam megfázni. Így most csak 2-3 naponta kenem magam és nagyon keveset.

Kép
evike79

Jaj, Gabka, sajnálom! :( És mit csinálnak veled odabent? Drukkolok, h minden ok legyen!

Tasin, nekünk is csak babasarkunk lesz, az is a gardróbban! Tudod jól, h nem az a lényeg, h hol van az ágya, hanem az, h mennyire szeretitek, abban meg nem lesz hiánya Mirellának! :)

Gesztenye, jó pihizést!

Tünemény, csábító az új babakocsi, főleg, ha esetleg lesz tesó, de Te tudod, h mit engedhetek magatoknak!

Védőnőm persze lemondta a holnapi talit (ez lesz a 3. Barnussal), állítólag hétfőn jön! :roll:

Na, jó éjt, megyek apázni!

Zsu
svs

Most jut eszembe kérdezni szerettem volna, hogy tapasztalt anyukák mit ajánlanak.

Nézegetem a neten a babamasszázsos könyveket, 2 szimpi az egyik a Gondos szülők kézikönyve, a másik a Kezdő szülők kézikönyve. Nekem a második a szimpibb mert, hogy én is kezdő szülő leszek.
Van valakinek ilyen jellegű könyve?? Olyan lenne jó amibe fotók, rajzok is vannak, SZERINTETEK????

Kép
evike79

Azt hiszem azt mondta, hogy 1 ujjnyira vagyok nyitva de nem emléxem rá mert annyira megijedtem, hogy köpni nyelni nem tudtam.Pont ma akartam összepakolni a tisztálkodási szereimet.Jaj csajok én ezt valahogy megéreztem ma. :shock: :shock: :shock:

Holnap reggel fél kilencre megyek mert akkor még bent lesz a dokim és vesz fel az osztályra.

Kép

Kép
gabka7926

gabka, kitartás! vigyél sok könyvet, és pihengess! legalább muszáj :) remélem pár nap múltán otthon leszel. nem egy ismerősöm van, aki nyitva túlhordott, szóval ez nem jelent semmit, de jó, hogy figyelnek rád, az a lényeg!
nekem a férjem olyan rendi volt, hogy kinyomtatta anno a babanetet, és a kórházban elolvastam :)

a 23 fok iszonyú sok! én már a 21-nél felébredek éjjel. mert hülye a fűtésünk, és azt csinálja, hogy 18 foknál kapcsol be, 20-21-nél meg ki. még jó, hogy max 2szer kapcsol be éjjel... a babáknak meg a 20-21 fok a legegészségesebb, a 23 fok túl meleg. lehet, a szervezeted szól :) mondjuk pl panelban nem nagoyn lehet mit csinálni. a barátnőméknél az van, hogy begipszkartonozták a fűtőtesteket, és így is nyitott ablaknál alszanak, olyan dög meleg van.

gesztenye, nektek jó szórakozást!!!

én mikor szoptatok, vagyok durván izzadós... most jól bírom.

és megyek utóvacsit enni. kicsit hülyén eszek, mert gyakran 2 körül eszem először, és utána meg ilyenkor.. máskor meg egész nap zabálok. megint kezdődik, hogy akkor tudok enni, mikor nincs a közelemben egy gyerek sem... és nem tudok főtt kaját enni. mondjuk ma sütöttem ki krumplit, meg előrecsinált rántott csirkét, de van, hogy egy hétig sem tudom megenni a főtt ételt. néha egy-egy tányér levest.

kikocska

Sziasztok!

Gabka!

Nagyon szorítok és nyugalom :-) Nme lesz semmi gond. Fogd fel úgy hogy kényszer pihi és az meg rád fér. Nyugalom.Tarts ki.

Csajók nincs több erőm még rendbe kell szednem magam aztán alszok. Holnap szórítsatok remélem nem követem Gabkát a korházba :-(

na puszi

Kép

Kép
sziszike22

evike, nincs ilyen tanfolyam nálatok? a legtöbb védőnői szolgálatnál van, és ingyenes, vagy 1-2 ezer ft. szerintem sokkal jobb, mint egy könyv, tudnak segíteni, látják, hogy bénázol, vagy ha sír a gyerek esetleg, és nem szereti, tudnak segíteni, hogy hogy kéne. egyébként szerintem a johnson még mindig adja a nemtommilyen érintés című repianyagát szüléskor (4 és 2 éve is megkaptam legalábbis) ami egy babamasszázskönyv. és jobb olyan 5-6 hetesen elkezdeni úgyis a babamasszázst. legalábbis úgy rémlik. én is jártam tanfolyamra, a régi fórumostársakkal jártunk együtt, egyik anyuka szervezett nekünk egy védőnőt :) jó buli volt az is :) hú, derég volt!

kikocska

sziasztok.

gabka:

sajnálom hogy be kell feküdnöd.nem olyan vészes az 1 ujnyi,nyugi.ahogy kikocska is mondta van aki simánn túlhordja így is.

remélem mindenki más megússza a kórházat.tessék sokat pihizni.

szerencsére én ma a reggeli keményedés fájdogálás óta rendben vagyok.nem mintha sokmindent csináltam volna,tésztát főztem ebédnek,meg áttsétáltunk anyumat megköszönteni(kb 250m)

szidtam annó párom mikor megvette ezt a hülye xbox-ot.mer hogy minek.hát most olyan jókat játszunk rajt Patrikkal.ilyen hülye gagyi,régi játékokat hozott nekem apa és tök jól elvagyunk.ma is egész déután ott feküdtem előtte :lol: :lol: :lol: :lol: lassan függő leszek..............

na Patrik kiabáll valamiért,megyek megnézem.

Kép
Kép
ettike

Gabka!

Kitartás!
Nem olyan rossz a kórházban.
Odafigyelnek rád, nem tudsz ugrálni. Lehet, hogy kapsz infúziót és egy kis szteroidot is, hogy gyorsabban fejlődjön a baba tüdeje.
Ez csak jó, hogy ennyire figyelnek rád és a babára.

Sziszike!
Neked már nehezebb lenne, ha be kellene feküdni, de ugye mindent a babáért. Pár napot Koli is kibírna Apával, és ennyit megér, hogy a kistesó is egészséges legyen.

Evike!

Nem is tudom milyen könyvet ajánlanék.
Már arra sem emlékszem, Beninél mit vettem. MOstanában mindent az interneten nézek.

Zsuzsannáknak boldog névnapot kívánok én is!
Vendég

Gabka!
Szorítok Neked, minden rendben lesz! Pihizz sokat, de várunk vissza!

A Párod időnként nem tud helyzetjelentést adni nekünk itt a fórumon??

Sok ölelés és pusszantás! :D

Kép
Kép
tisa

Kikocska: sajna ez a vidék átka én még ilyenről nem hallottam (mármint nálunk), még kismama torna sincs nem, hogy utána a babáknak valami. Ja baba úszás van itt az uszodába de ahhoz meg higiéniai okokból nincs bizodalmam, mert ez az itteni uszoda.......... :shock:
Na majd még gondolkodom rajta. Azért köszi.

Most jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Izzadás mentes éjszakát: :D vagy akinek lehetősége van rá vm. egyéb dologtól izzadjon. :lol:
Puszi nektek!

Évi

Kép
evike79

Gabka!! Nagyon sajnálom! Azért most már tényleg pihenni fogsz, és a baba meg te tényleg jó kezekben leszel! Remélem mielőbb tudsz majd újra jönni! Szoritok!

Gesztenye inkább mentem volna jóga-órára, de sajna ez jog volt :( a mérlegképes tanfolyamhoz. Inkább mentem volna csontkovácshoz, akkor is, ha nem épp a legkellemesebb élmény, mikor össze-vissza ropogtat! De legalább megkérdeztem az ajándékozási szerződést (pont azt a tételt vettük) és mondta a pasi, hogy nem támadható meg. igy lehet tényleg ez lesz a megoldás majd.

Ettike gondoltam rád: bevágtam most egy jó nagy tányér tejbegrizt :D sajna az én étvágyam nem csökken...pedig nem bánnám...de egyszerűen KELL a kaja :roll:

Én se birom a meleg szobát alváshoz, egyszerűen olyan, mintha nem kapnék levegőt, apa sokszor leszidott, hogy kinyitom az ablakot, és megfázok, de nagyiéknál a panelban jóval melegebb volt!

én is fekszem, mert hosszú volt ez a nap! szép álmokat mindenkinek

Kép
tünemény

Korábban elfelejtettem írni,h én is úgy tudom és úgy olvastam,h a málnalevél teát szülésmegindító hatása miatt ilyen korán nem javasolt elkezdeni. De lehet ahány ház,annyi szokás.

Demetnik én nem bírom a meleget, nálunk télen-nyáron nyitva van az ablak. Inkább befelé takarózom,mint lefelé vetkőzöm (én spec nem szeretek lenge öltözékbe aludni). Meg reggel sokkal jobb firss levegőre kelni,mint állott melegre. Persze azért ehhez hozzá kell tennem,h azért nem tárva-nyitva van az-az ablak.

Tünemény én is még vagyok és dolgozom. Sikerült kiderítenem,h ha nem megyek el a 36. hétig táppénzre,akkor meg kell kezdenem a szülési szabadságot. Mivel ezt nem szeretném és azt sem,h a munkahelyen egy idegesítő ügyfél miatt induljon meg a szülés a márciust még végig fogom dolgozni,aztán április 1-től finish.
Ettől egy kicsit félek,mert rossz lesz,h párom majd reggel egyedül megy és egyedül lesz bent. Most ugyanis egy helyen egymás mellett dolgozunk. Ezt lehet valaki soknak tartja a "jóból",de nekem a terhesség alatt kifejezetten támasz volt. De a fő aggodalmat az okozza,h ott kezdődik majd el a más élet. Most,h rohamosan közelítünk a szüléshez kicsit néha előjönnek az aggodalmak. Gondolom ez normális. És nem panaszkodni szeretnék,csak kicsit félek :oops:

Végül két aranyos kép a mi kis hősünkről (telefonnal készült,így lehet nem a legjobb minőség) Kép Kép
Bocsánat,de ilyen piciben tudtam csak a minőség miatt feltenni. Le kellett nyírni a szőrét,minekután a vér lemosása után összecsomósodott az összes szőre. Úgyhogy most kis pálcácska lett,de nem fázik úgy néz ki, élvezi a havat :D A nagy bumszli a jobb melső lábiján a műtét miatti csavarok és a kötés

dharma

Zsu Boldog névnapot utólag is!

Megjöttem a dokitól. És minden parám ellenére, minden faxa!
Csak Magnerotot nem írt ki, azt mondta magneB6 2*2.
De megnyugtatott, bármit mondtam semmi sem gond, még a sulyom sem. Vizesedés sem vészes. És nem kell attól előbb szüljek, hogy öregszik a méhlepény, meg nagy a baba.
Kérdeztem mi lesz ha előbb szülök, mint, hogy majd az NST-n tudok majd csak időpontot kérni a szülésfelkészítőre, akkor hogy jöhet be a párom. Azt mondta, akkor majd beirjuk, hogy volt felkészítőn. Tök jó fej volt.
De. a védőnőnél voltam ,vizelet, súly rendben, szívhang tökéletes, még telcsivel anyuval fel is vettük mind2en.

Tasin igazi áldás nálad a nagyszülőrészleg.

Én is keményedek, és ide is igértek marha nagy havat, na meg minusz10 fokot.

Ha már mezitlenkedünk, akkor nálunk anyuval mi ne vagyunk egymás előtt szégyenlősek,de húgom,pedig 24éves,ő falat tol a füdőbe az ajtó elé, ha fürdik, bár ha dolgom van bemegyek, csak meg kell rugdossam az ajtót. Apunál meg mi kezdtük a szégyenlősködést tizenévesen, de hozzám bemer jönni kezet mosni, ha fürdök, húgomhoz nem lehet. De egész nyáron mindenki csak fél bugyiban rohangál.

Gabka rohad jó ez a szőnyeg. Én is most néztem, de ilyen kis cukit találtam, neked tuti tetszik.
http://www.vatera.hu/disney_micimacko_p ... 00683.html
http://www.vatera.hu/disney_micimacko_e ... 00689.html
Bár nekem csacsis,tigrises változatok jönnek be jobban.

Gesztenye nekem azt mondta a védőnő,ez a 2hónap alatt még 1-1 kilót nőhet, úgy hogy bele kell húzniuk. Most nőnek a legtöbbet. Pláne,hogy az enyém már 1 hete volt 2400kb.

Tünemény, na az ilyen embereknek irdalnám be a lábaközét és sóznám be, hogy a kis játékukkal örök emléket hagytak neked.
Én nyáron itthon úgy is csak tanga+melltartóban vagyok, na meg ha egyedül leszek itthon a gyerekkel, hova rakom míg fürdeni megyek? Csak beállítom magam mellé a fürdőbe.
Mikor keresztlányommal is így jártam és közölte, hogy anyának nagyobb cicije van, akkor mondtam a páromnak, hogy most már csak az lenne a poén, ha be akarná vizsgálni a páromét meg az apjáét. De tudtam,hogy meg leszek szólva a kádba, de egyedül voltam otthon a lánnyal, na meg nem is vagyok szégyenlős, pláne marhajót nevettem.

Icamica az én cicimen is azt hiszem”izébizék” vannak…, örülök, ha ez jót jelent, anyunak is volt sok. És van előtejed is? Mert nekem nincs.

Azt hiszem igazán szétcsúszni akkor fogok én is, ha tudatosul bennem a dolog, hogy menni kell a kórházba. Egyenlőre csak a gondolataink kuszák.

Dharma akkor foshatunk együtt) Ez a célegyenes kicsit paráztatós már.
Próbálok barátkozni a mellszívóval, de még mindig nem szimpi, mint ahogy az orrszívó és ez a gátmasssszázsos dolog. Ha bele gondolok is feláll a hátamon a szőr.
Na igen ez a vásárlási mánia ismerős, amig shoppingolni kell, nem fáj, nem szúr, nem nyom….bár a héten már ez is előfordult.
Ma doki nem kérte el az 5000et, így gyors vettem 5ért egy ruhaszáritót, ami emeletes, mert a piciruháknak igen kevés az egy szárító, na meg ha még a sajtjaink is száradnak.
Sildi tök jó a verda, most hogy mondod én nem is szoktam járni a pennybe, most lilre szoktam rá. Én pl.pelust vettem ott 300ért.

Sildi melletted szavazok, szüljünk együtt. Nekem a 21 a szerencseszámom, én is 21.én születtem, húgom is , és a fiam névnapja is 21.én lesz,csak mind más hónapban. Bár akkor pont egy nappal átcsúszunk a kosba a halakból.

Sziszi jobbulást mindenkinek.

Csajok mire végig olvaslak titeket felmerült bennem egy kérdés:
Ki akar áprilisban szülni??? Már senki???

Telokin Arany dokinál voltam én is mikor nem jött össze a baba fél év után sem, megcsinálták a hormonvizsgálatot, jul.1én, mikor vissza telefonáltam közölte minden eredmény jó.Mondom most mi a teendő? Semmi! Kössz, ezzel le is tudtam, másnap megjött……na azóta sem menstruáltam még!!!
Úgy hogy Arany dokinak arany keze van!!!Segített!!

Demetnik én napközben izzadok mint a ló, de ez volt az elején is. Rosszul vagyok saját szagomtól néha. Az én evésemnek most a magneB6 befog tenni, eddig is féldisznót ettem meg, na most majd egészet.
Mire befejezem az egyik kaját már állnék neki a következőnek. Hihetetlen. Ma is úgy be lilahagymáztam, meg póréhagyma,meg zöldhagyma… halmoztam az élvezeteket. Pedig előtte csináltam olyat, mint a kinai édes-savanyú,csak ázsiaiba,isteni lett.

Geszetnye dejó neked, nekem a 3napos wellnes helyett inkább lement fátszedni a párom, azóta sem sűrűn látom.

Jesszus Gabka, mire a sorok végire értem te kinyiltál. Sok sikert. Lassan sasszézunk be mindannyian. Eddig csak 1-1 ember volt mind2 fórumról. Pedig jöv.7 lehet eljutok Pécsre végre vásárolni.

Kikocska nem semmi férjed van. Én a laptopon gondolkodtam, de itt sok a lopás az a baj. De ez a nyomtatás tök jó 5let. Ha én ott lennék én is bevinném Gabkának.

Na mára befejezem,mert holnap korán körmözésem lesz.Na jó 10kor, de már 9kor fel kell kelnem :cry: :lol:

kocska

Jó reggelt!

Visszaolvasni nem volt erőm bocsika mindenkinek.Negyed 4 óta fent vagyok szinte azon gondolkodtam, hogy mi lesz bent na meg apa is horkolt. :shock: :shock:
Most meg olyan rohadt álmos vagyok, hogy csak na.Apa azt mondta, hogy még a gépet sem kapcsolja be mert ha valami beszarik nem ért hozzá. :lol:

na megyek hajat mosni meg enni mert olyan éhes vagyok!!!!!!! :evil: :evil: :evil: hogy csak na. :D

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!
Szorítunk neked!
Legyél jó kislány és ne bulizz sokat a kórházba !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ( főleg a fiatal kis dokikat kerüld el.... :lol: :lol: )

Mi meg majd itt tartjuk a frontot!!! :lol:

Ma farsangi bál lesz a kórházba :o de hülye vagyok, a suliba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

( látszik hogy állandóan Ti vagytok az eszembe :lol: :lol: )

Kori Coca-colának öltözik, majd csinálok képeket.

Na megyek, lendítek valamit a lakáson..

Kép

Kép
tasin

Gabka!

Arra gondolj, hogy ott ott kezekben leszel!
És lehet, hogy pár nap múlva haza is engednek majd.

Benivel én is ki voltam már nyílva ennyire, mint most Te. Igaz, akkor 3-4 hétig csak otthon kellett feküdnöm. És a 35. héttől voltam a kórházban. De szerintem jobb volt a kórházban. Én nyugodtab voltam, Csak Apa hiányzott. De hétvégére mindig hazaengedtek.
Vendég

Gabka: kitartást!!! Meglátod, minden rendben lesz! A gmailes dokumentumból írd fel valamelyikünk telcsiszámát, hogy esetleg tudj helyzetjelentő sms-t küldeni, hogy mi van veled.

Én megrövidülve vagyok, nem kinyílva, bár fogalmam sincs melyik a rosszabb, mondjuk egy 3100-as vagy az én 1000-sem :roll:

Tegnap összetákoltuk a babakocsit, nagyon szuper, pont jó lesz szaladgálni, amikor már nem olyan pici, bár majdnem vízszintig ledönthető, de olyan picike babát nem szívesen tennék bele.

Kocska: Oké, szüljünk együtt :wink: Bár magamból kiindulva (merthogy kos vagyok elég erősen), talán jobb lenne, ha inkább halacska lenne Janka.

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Gyors írok pár sort mielőtt nekiállok a munkábnak igazán!

Lányok hogyjutottunk el a halak jegyig??? Az már március 31- előtti! Mi ez a nagy szülései láz!??
Én kivárnám az április közepét! Egy perccel sem szeretném később szülni, de sokkal korábban sem! Ti meg most itt hirtelen már annyira előrehoztátok.... jó tudom hyog ti április eleje vagytok amúgy is... de akkor is ... Mindegy legalább majd meséltek hoyg álltok!

Gabka Ne izgulj nem lesz semmi gond biztos hazaengednek!
Remélem másnak nem kell befeküdnie! Vigyázzatok magatokra!

A majmos szőnyefg utró édes! És olyan jó puhának tűnik nem ez a "műanyag" bár nagyon szép! Melyik boltban tettetek rá szert?

Kutyusnak jobbulást, remélem hamar regenerálódik! Bár ezek a kis drágák annyira táplálkoznak a szeretetből, hyog bibztos hamar helyrejön! :)

Izzadás... málam a héten kétszer is volt éjszaka hoyg arra keltem hoyg tök víz vagyok! De nálam vannak idióta álmok is!

Rakok fel 1-2 képet a vasárnapi állapotról! Azóta már szebb ám, csak még nem volt időm újat fotózni!
Függöny még nincs fenn... Csak a festés a lényeg egyenlőre!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

a Fal alsó része zöld.... bár a kéoeken sárgának tűnik... és az üres sarok a pelenkázó helye!

Hirtelen ennyi!

Puszi mindenkinek! Kép Kép Kép Kép Kép [/img]

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Ja és még 1 kérdés... azokat a hungarocell mesedíszeket fel kell ragasztani? Vagy öntapadós a hátuljuk vagy???
Aki már rendelt elárulja???

Én eredetileg festeni akartam a falra de a párom most aztmondta hoyg a későbbi eltávolítás szempontjából lehet ez praktikusabb lenne!

Köszönöm az infot!

Na nem jövök majd 1 hétig aztán meg telerakom neketek az oldalt!
:oops: :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Nagyon szép lett a szoba!

Nálunk kétoldalas ragasztóval vannak a falra erősítve a Micimakós dekorációk.
Vendég

Bogi: még nem jöttek meg a dekorációk, de azt írták az oldalon, hogy több módon is fel lehet ragasztani. Pl: kétoldalas ragasztóval, ragasztópisztollyal, sziloplaszttal, gyurmaragasztóval...stb. Nem tudom mi hogy fogjuk, talán kétoldalas ragasztóval.
Csodaszép a babaszobátok :)

Kép

Kép
sildi83

Bogi! Nagyon kis kellemes lesz a szoba. A színek kifejezetten tetszenek. :D Ez olyan banán/kivi zöld??? Mert nekem az az egyik kedvenc színem. :D

Tényleg Csajok! Miért siettetitek a szülést? Ahogy nézem lassan mindenki a 36-37.hétben akar szülni???? :shock: :shock: :shock:
Én már minden nap kicsit nyügisebb vagyok estére. Olyan csendes nyügis. De még azért két-két és fél hét múlva nem szeretnék szülni! :shock:

A Babókám meg mozog, csak már Ő is olyan csendesen és ritkábban. Gondolom, kezdi kinőni a házat! :lol: De aztán van amikor elkezdi a sztepp-órákat és akkor MINDET BELE mozgásba kezd. Na ezeknél már én is akkorákat ugrom, hogy a párom ilyen arcokat vág hozzá: :shock: ! :lol: :lol:

Na megyek vasalni, meg összekészíteni az Uram cuccait az utazáshoz. :?

Kép
Kép
tisa

Visszatérve a szülésre. Illetve annak időzítésére.

Az én Drágám elvileg március 29-re ígérte magát. Azonban ekkor kezdődik a F1 szezon is, de én már szeretném az ausztrál nagydíjat szoptatva végígnézni! :lol: Úgyhogy a 38-39.heti szülésben én is benne lennék szívesen, csak hogy az anyatejjel szívja magába a Forma1 imádatát a Kiscsajom is! :lol: :lol: :lol:
És ez az év a Ferrariknak fog kedvezni (főleg most,hogy Massa autója tropára ment a tesztelésen :roll: )! :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy én már nagyon-nagyon várom a tavaszt! :lol:

Kép
Kép
tisa

Tisa!

Én speciel azért szeretnék 38 hetesen szülni, mert Beni 37 hetesen 3800 g és 56 cm vot. Marci UH méretei pedig igencsak hasonlóak hozzá. Nem szeretné 4 kg fölötti babát, elég lesz egy kisebbet is megszülni.
Ráadásul nekem a cukror miatt jobb is, ha nem húzza végig, illetve a vesémmel is bármikor adódhanak gondok. (Remélem ez most kiamarad!)
Tehát az indokaim elég öszetettek, és leginkább egészségügyi jellegűek.
Azt nem is melítettem, hogy szertném, ha lenne 4 hét a két fiú születésnapja közöt, hogy nyugodtan szervezhessük majd a Beni buliját, és el tudjukvinni az Állakertbe is. (Ezek a nem jelentős indokok, csak a szeretném kategóriába tartozók.)
Vendég

Tisa!

Beni a meséken kívül csak egy dolgot hajlandó eltűrni a tévében, és az a Forma-1. Máskor kikapcsolja. :D
Remélm tesónak is tetszeni fog majd.
Vendég

Tisa!

Ne is mondj ilyet!! Mármint a Forma 1-ről... :shock: :shock:
Nállunk a párom a Ferráris....én az ellentáborba tartozom, úgyhogy jókat szoktunk szurkolni együtt!!!!! :lol: :lol:

Tavaly ki akartunk menni a Hungarolingre, de pont azon a hétvégén volt egy nagy rendezvény, ahol mi csináltuk a büfét és a kaját, így elmaradt....hát idén meg nem valószínű a pici mellett, ráadásul valami jó helyre akartunk venni jegyet, az idei anyagi helyzet ezt majd valószínű meg se engedné :cry: :cry:

Marad a tévé :roll:
Húsvét után nekem jó lenne a szülés... :lol: ( az csak 1héttel előbbi)

Kép

Kép
tasin

Tasin!

F1 szerintem tévében sokkal élvezhetőbb. Bár igaz, a hangulat nem ugyanaz.

Beni egy héttel húsvét után született. Az jó időpont. :D

Most nem szeretném kivárni, mert az azt jelenté, hogy több mint egy héttel túlhordom. (Orvosom szerintem nem is engedné.)
Vendég

Tasin!
Te suliban dolgoztál...nem kaptál üdülési csekket?? Mert arra is lehet venni jegyet a Hungaroringre. Legalábbis a honlapjukon tavaly szerepelt.

Cat! Jó fej Beni, nem is értem miért szeretheti az F1-et! :lol:

Most, hogy írtad az indokokat, emlékszem, hogy egyszer volt már erről szó Nálad, és így érthető az egész.

De most mindenki annyira belendült, hogy azt veszem észere én is, hogy szinte mindenki márciusban akar szülni. Még az április elejieket értem is, de a többit? No meg azokat, akik elkezdtek rövidülni, meg nyílnil. Vagy csak ezért tünik most soknak az "előrehozott" szülés? :D

Kikocs! Örülök, hogy meglett a kiszemelt orvosbácsi és a kórház is! Ezért már nem kell hogy fájjon a fejed :D . Remélhetőleg addigra már a nevét is kitaláljátok a Lurkónak. Tiszta celebesre vettétek a figurát :D , biztos azért nem akarjátok elárulni nekünk a nevét :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
tisa

Én 2003. nyarán voltam kinn a Hungaroringen! A gold tribün mellett közvetlenül, így elég sokat láttam és tudtam is fényképezni. Ami leginkább kondezcsíkokhoz hasonlítanak. De Barichello például kiesett a rajt utáni első kanyarban és ott kellett kijönnie ahol mi álltunk, így egy csomócsomó képet készítettem róla, szinte karnyújtásnyira volt.
Az tény, hgoy a tévé-ben sokkal többet látsz, én is felvettem annó videóra azt a futamot, de egyszerűen semmihez sem fogható érzés amikor kinn vagy a pályán és élőben hallod, agy a motorok felbőgnek, ahogy váltanak, és az egész feeling. Naaa, aki imádja a forma 1-et az úgyis tudja miről akarok beszélni. :lol:

Kép
Kép
tisa

Jaa, és az is mókás amikor a többi hülye fanatikusokkal együtt a végén berohansz a dobogó elé,és ott örömködhetsz. És azok a kiállított autók élőben, és még bele is ülhetsz. ... Háááát.... :lol: :lol:

Szóval, akinek van rá lehetősége az ne hagyja ki! Szerintem igencsak megéri az élményért! :D

Kép
Kép
tisa

Helloka, most vasalok egy kicsit, csak egy sorra jöttem.

Én Maclarenes vagyok, meg nagy Button szurkoló, van is egy autogrammom tőle!!!! 8)

Tasin, a Húsvétra szavazok én is!!! :wink:

Zsu
svs

Oké Tisa!
Meghoztad az amúgy is nagy kedvem!!!A párom már volt és Ő is azt mondta, hogy igaz, hogy kevesebbet láttak, de hallani a motorok zúgását..... :lol: :lol: :lol:
Mi is azért akartunk valami tuti jó helyet a rajt közelébe, hogy le lehessen ülni és nem legyen meleg..

De majd az anyuval megbeszélem, meg a picivel...../ na persze a párommal is meg kellene/ :lol:

Bár ahogy néztem a svájci frankot épp az előbb...................nem nagyon kell menni sehová :cry: :cry:

Kb most 700 000 buktunk az autó hitelünkön..abban bízok, hogy nyáron egy kicsit javul az árfolyam és akkor inkább valahogy ki kellene fizetni az autót....
bár akkor az összes kp-t elviszi, de legalább ne maradjon csak a lakás, az meg forintban van.
Mert ez eszméletlen....

Mi nem kaptunk üdülési csekket sajna, tudom hogy lehetne, de elég csoró az önkormányzat. Egyenlőre működési hiányuk nincs legalább...
egészségpénztárt viszont kapunk..

Ma is úgy keményedik a hasam, borzasztó..és még két percre nem tudtam pihenni.

Mindjárt mehetek farsangra....Úristen de hiányzik :cry: :cry:

De hát a kinnlévő gyermekeimre is kell némi figyelmet fordítanom....
Úgyis csórikáim megsínylik a sok vizsgám és a terhességem.
Néha tiszta elmebeteg vagyok...utánna meg elszégyellem magam, de egyszerűen szó szerint elönti a sz&r az agyam....és muszáj üvöltenem.......
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oop
s:
Majd meglátjátok ti is, hogy kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond...én se akartam elhinni de így van......ahogy telnek az évek egyre nehezebb velük...
A nagy nagykamasz, a kicsi kiskamasz.....
A kicsi még csak most bontogatja a szárnyait és próbálgatja a határokat, a nagy meg már néha nem egyszerű szinten péntyeg velem :shock: :shock: :shock: igazi bicskanyítogató stílusban.
Anyám azt mondja én se voltam különb ( de ez aljas rágalom :lol: )

Mondjuk én koleszos voltam és ugye amiről nem tudott az nem fájt..... :wink: :wink:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok Csajok!

De kis aranyosak vagytok! :D ez a f1-es téma arra a Blikk Nők, reklámra emlékeztet, mikor az asszonyok a fodrászatban elemzik a focimeccset, vagy a piacon az autó motorbizgentyűit :lol:

én nem értek a F1-hez, sose néztem, már a focit is útálom, régen még kijártam apával a meccseire, de most már a hideg kiráz tőle.

De Tisa nem semmi leszel majd, ha F1et nézve szoptatod majd Lénát! :lol:

egyből jobb kedvem lett

Bogi szép lett a szoba, és a falicsiknak is jó mintája van!

Egyébként annak van valami tünete, ha rövidül a méhszáj, vagy ha nyitva van?? Vagy ezt csak vizsgálat során lehet kiszúrni?? Vagy akkor fájna?? :? :shock:

Kép
tünemény

Tünmény!

Nekem észrevétlenül nyílt és rövidül a méhszáj Beninél.
Most nincs semmi változás.

De mindenkinek más. Van aki keményedik és görcsöl közben.

Igazából csak az orvos tudja megmondani szerintem.

F1: És óriási Senna imádó voltam valamikor. Mostanában Alonso és Raikkönen.
Vendég

Tünemény!

A focit megértem.....szerencsére a párom is utálja.... :lol:

/ na tényleg Blikk reklám/
----holnap szereljünk autót--téma legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem azt mondta a dokim hogy nem fogom észrevenni :shock: :shock:

Mind a kettővel nyitva-vagy rövid voltam, már nem emlékszem....de én aztán észre se vettem... :shock: :shock:

Csak amikor megvizsgáltak.....

Én is aggódok, mert ez már nagyon sűrű nekem is ez a keményedés....eszem a Magne B6-ot, aztán remélem időben hazaérek és pihenek..

Kép

Kép
tasin

Autószereléshez hozzá tudok majd szólni. Sajnos. :(

Férjem most megy Törökbálintra a szervízbe, hogy megbeszéljék személyesen mit lehetne tenni.
A biztosító csak egymilliót fizet, mert szerinte több nem gazdaságos.
A hitelünk viszont 1,2 millió helyett most a franknak köszönhetően 1,6 lenne, ha vissza kellene fizetni. :shock:

Így fogalmam sincs mi lesz, mert a javítási költéségek biztosan sokkal többe kerülnének. Kíváncsi vagyok mi lesz Apa tárgyalásának eredménye.
Vendég

Tisa: Én azért "néztem ki" a március 21-et, mert épp aznap lesz betöltött 38 hetes és igazából hálát adok, ha addig bent marad. Még 4 hét... És elég szép súlya van már most is, kicsit félek, hogy ha 4 kiló körüli lenne, nagyon megszenvednék a szüléssel. De persze akkor jön a Kisasszony, amikor szeretne, mármint a betöltött 37. hét után, addig ugyanis nem szabad neki. Ezt megbeszéltem vele és a gondolatban jól bekötöztem a méhszájat :)

Egyre nehezebben megy az alvás, pedig még mindig a mini-hasú vagyok, ha háton fekszek szinte semmi nem látszik. Viszont így annál jobban érzem minden egyes kis moccanását.

Kép

Kép
sildi83

Ja, Tünemény: csak a vizsgálat során derült ki, hogy rövidültem. Az a baj, hogy a keményedéseket sem veszem úgy észre, mert eleve nagyon feszes a hasam és érzem a baba testrészeit, amik nem épp puhák és nekem nincsenek kellemetlen kísérőtünetek a keményedések során.

Na, megyek, folytatom a henyélést, pedig már úgy mosnék-vasalnék. Remélem azért időben elkészülök mindennel...

Kép

Kép
sildi83

Hááát ehhez muszály hozzászólnom!
Én is imádom az F1-et! És egyszer voltam kinn igaz csak szabadedzésen de az is hatalmas élmény volt!
Még Schumi utolsó éveében! :)
Mi mindig nézzük és úgy fel tudpom magam húzni rajta mint semmit... üvöltözök a TV előtt! :D
A párommal mi Ferrari felé húzunk (bár Schumi volt a minden) De mindenki más ellentábor volt! És hihetetlen összecsapoások voltak/vannak 1-1 futam után! Az élemény a legjobb! :)

Szerintem eza keményedés most a levegőben van mert a héten mindenki érzi mg én is pedig nekem eddig nem volt!

Tasin szerintem néha belefér! Így is csoda hoyg gyerkőcök, tanulás, meg terhesség együtt! Nekem már a munka is sok néha magában! És bevallom máér várom a végét! Ami mindössze 1 hét! :) És abból is kedd-szerdán szabin eszek! :)
És végre befejezhetem a kismanó falvédőjét!
lehet nem lesz olyan szép mint a tieitek...
:oops: :roll: de egalább valamit én csinálok neki!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok.

F1:

én nagyon Schumis voltam,míg versenyzett egy futamot nem hagytam volna ki,plussz még fel is vettem mindet.
mióta kiszált nézem ha épp eszembe jut.
Patrik viszont nagyon szereti,apával szokták nézni,úgy vettem észre ő is Ferraris(mármint Patrik)

képzeljétek kihozatta velem a pihenőszéket a kisszobából és most abban űl és nézi a TV-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nálunk egész nap minimax megy,most hogy nem volt adás kisvakondot meg thomast nézett felváltva,nagyon szereti azokat is.

Alex is kevesebbet mozog mostanában,kicsit meg is ijedtem mert Patrik nem lustizott a végén sem de aztán rájöttem hogy időm sincs annyi figyelni.minden este 9-10 között széttrúgja a hasam és amíg ez így van nyugodt vagyok.
és már most veszekszik a báttyával,ha Patrik az ölemben ül szó szerint bökdösi a hátát,meg rugdalja.szegény Patrik meg csak néz hogy mi van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma olyan erős folyásom van hogy már az is áttfutott az agyamon hogy mi van ha a vizem szivárog :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azt észrevenném ugye?meg kicsit talán mintha fehéres szine is lenne,ha víz lenne akkor pedig teljesen áttlátszó lenne.
nem tudom mi ez de ha nem múlik el hamarosan azért rátelózok a dokira.

ja telefon,ma vettünk telót itthonra(eddig csak vonalunk volt)és még fél órája sem volt bedugva már hívtak hogy vegyünk ilyen meg olyan matracot....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: eszembe jutott miért nem kértünk annó telót is.na de majd lehalkítom mikor Patrik alszik.

Kép
Kép
ettike

Ettike!

Mi a vezetékes számot csak a legszűkebb családnak adtuk meg.
Mégis szoktak ismeretlenek hívogatni. :shock:
Ma délelőtt is hívott valaki, de nem szólt bele. Egy idő után sípolás, majd foglalt. De a vonalat nem bontota. Én sem. :) Csak kb másfél óra után. Remélem majd megjegyzi magának, ha megkapja a számlát.
Vendég

Itt megint esik a hó! :)

Egész nap Madonna konecertjegyet vadászunk, talán most Apának sikerült! Mondjuk nem 1000%, h aug. 22-én már anyuékra tudjuk hagyni mindkét gyerkőcöt, de hátha! Ha Barnus olyan lenne, mint Emma, akkor már csak 1szer szopizna éjjel, addigra meg otthon lennénk már!
Rajtunk kívül senkit sem hoz lázba a dolog?

Evike, nekem a védőnő adott a babamasszázsról könyvet és a rendelőben volt tanfolyam is. (Ha megtalálom a kis füzetkét, be is scannelhetem.)
Kérdezd meg, hátha nálatok is van!

Bogi, szép lett a babaszoba! Sztem a ragasztók is lehozzák a festést, szal azután is javítani kell majd!
Már csak egy hétig dolgozol? Tök jó, sztem nem fogsz unaktkozni otthon sem!

Nagyon durva, h mennyiket buktok a hiteleken. :shock: Kemény lehet, szerencsére nekünk nincsen. Örökkévalóságnak tűnik, mióta csak rossz híreket hallunk, mikor lesz ennek vége????
Nem politizálni akarok, de sztem a választási kampány is erről fog még szólni sajna! :?

Edával mi lehet, régen volt!

Úgy hallom, ébredezik a kisasszony...

Zsu
svs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: