Zsu Boldog névnapot utólag is!
Megjöttem a dokitól. És minden parám ellenére, minden faxa!
Csak Magnerotot nem írt ki, azt mondta magneB6 2*2.
De megnyugtatott, bármit mondtam semmi sem gond, még a sulyom sem. Vizesedés sem vészes. És nem kell attól előbb szüljek, hogy öregszik a méhlepény, meg nagy a baba.
Kérdeztem mi lesz ha előbb szülök, mint, hogy majd az NST-n tudok majd csak időpontot kérni a szülésfelkészítőre, akkor hogy jöhet be a párom. Azt mondta, akkor majd beirjuk, hogy volt felkészítőn. Tök jó fej volt.
De. a védőnőnél voltam ,vizelet, súly rendben, szívhang tökéletes, még telcsivel anyuval fel is vettük mind2en.
Tasin igazi áldás nálad a nagyszülőrészleg.
Én is keményedek, és ide is igértek marha nagy havat, na meg minusz10 fokot.
Ha már mezitlenkedünk, akkor nálunk anyuval mi ne vagyunk egymás előtt szégyenlősek,de húgom,pedig 24éves,ő falat tol a füdőbe az ajtó elé, ha fürdik, bár ha dolgom van bemegyek, csak meg kell rugdossam az ajtót. Apunál meg mi kezdtük a szégyenlősködést tizenévesen, de hozzám bemer jönni kezet mosni, ha fürdök, húgomhoz nem lehet. De egész nyáron mindenki csak fél bugyiban rohangál.
Gabka rohad jó ez a szőnyeg. Én is most néztem, de ilyen kis cukit találtam, neked tuti tetszik.
http://www.vatera.hu/disney_micimacko_p ... 00683.html
http://www.vatera.hu/disney_micimacko_e ... 00689.html
Bár nekem csacsis,tigrises változatok jönnek be jobban.
Gesztenye nekem azt mondta a védőnő,ez a 2hónap alatt még 1-1 kilót nőhet, úgy hogy bele kell húzniuk. Most nőnek a legtöbbet. Pláne,hogy az enyém már 1 hete volt 2400kb.
Tünemény, na az ilyen embereknek irdalnám be a lábaközét és sóznám be, hogy a kis játékukkal örök emléket hagytak neked.
Én nyáron itthon úgy is csak tanga+melltartóban vagyok, na meg ha egyedül leszek itthon a gyerekkel, hova rakom míg fürdeni megyek? Csak beállítom magam mellé a fürdőbe.
Mikor keresztlányommal is így jártam és közölte, hogy anyának nagyobb cicije van, akkor mondtam a páromnak, hogy most már csak az lenne a poén, ha be akarná vizsgálni a páromét meg az apjáét. De tudtam,hogy meg leszek szólva a kádba, de egyedül voltam otthon a lánnyal, na meg nem is vagyok szégyenlős, pláne marhajót nevettem.
Icamica az én cicimen is azt hiszem”izébizék” vannak…, örülök, ha ez jót jelent, anyunak is volt sok. És van előtejed is? Mert nekem nincs.
Azt hiszem igazán szétcsúszni akkor fogok én is, ha tudatosul bennem a dolog, hogy menni kell a kórházba. Egyenlőre csak a gondolataink kuszák.
Dharma akkor foshatunk együtt) Ez a célegyenes kicsit paráztatós már.
Próbálok barátkozni a mellszívóval, de még mindig nem szimpi, mint ahogy az orrszívó és ez a gátmasssszázsos dolog. Ha bele gondolok is feláll a hátamon a szőr.
Na igen ez a vásárlási mánia ismerős, amig shoppingolni kell, nem fáj, nem szúr, nem nyom….bár a héten már ez is előfordult.
Ma doki nem kérte el az 5000et, így gyors vettem 5ért egy ruhaszáritót, ami emeletes, mert a piciruháknak igen kevés az egy szárító, na meg ha még a sajtjaink is száradnak.
Sildi tök jó a verda, most hogy mondod én nem is szoktam járni a pennybe, most lilre szoktam rá. Én pl.pelust vettem ott 300ért.
Sildi melletted szavazok, szüljünk együtt. Nekem a 21 a szerencseszámom, én is 21.én születtem, húgom is , és a fiam névnapja is 21.én lesz,csak mind más hónapban. Bár akkor pont egy nappal átcsúszunk a kosba a halakból.
Sziszi jobbulást mindenkinek.
Csajok mire végig olvaslak titeket felmerült bennem egy kérdés:
Ki akar áprilisban szülni??? Már senki???
Telokin Arany dokinál voltam én is mikor nem jött össze a baba fél év után sem, megcsinálták a hormonvizsgálatot, jul.1én, mikor vissza telefonáltam közölte minden eredmény jó.Mondom most mi a teendő? Semmi! Kössz, ezzel le is tudtam, másnap megjött……na azóta sem menstruáltam még!!!
Úgy hogy Arany dokinak arany keze van!!!Segített!!
Demetnik én napközben izzadok mint a ló, de ez volt az elején is. Rosszul vagyok saját szagomtól néha. Az én evésemnek most a magneB6 befog tenni, eddig is féldisznót ettem meg, na most majd egészet.
Mire befejezem az egyik kaját már állnék neki a következőnek. Hihetetlen. Ma is úgy be lilahagymáztam, meg póréhagyma,meg zöldhagyma… halmoztam az élvezeteket. Pedig előtte csináltam olyat, mint a kinai édes-savanyú,csak ázsiaiba,isteni lett.
Geszetnye dejó neked, nekem a 3napos wellnes helyett inkább lement fátszedni a párom, azóta sem sűrűn látom.
Jesszus Gabka, mire a sorok végire értem te kinyiltál. Sok sikert. Lassan sasszézunk be mindannyian. Eddig csak 1-1 ember volt mind2 fórumról. Pedig jöv.7 lehet eljutok Pécsre végre vásárolni.
Kikocska nem semmi férjed van. Én a laptopon gondolkodtam, de itt sok a lopás az a baj. De ez a nyomtatás tök jó 5let. Ha én ott lennék én is bevinném Gabkának.
Na mára befejezem,mert holnap korán körmözésem lesz.Na jó 10kor, de már 9kor fel kell kelnem