Tencsi: én is vizesedek, a kezem kb.2 hete, a lábam meg pár napja. Érdekes, hogy látni szinte alig látszik, csak inkább érzem amikor behajlítom az ujjaimat. A cipőbe meg alig fért be a lábam
adryn: sajna ezek a fájdalmak már végig így lesznek szerintem. Én nem is áltatom magam már, hogy elmúllik. Hol a forgóm fáj, hol a gátamba nyilal be, és olyan szerencsétlennek érzem magam, főleg mikor 5 perc alatt érek át egyik szobából a másikba
marq:sajnálom, hogy betegek vagytok. Mit szedtetek össze, hányos-fosós, vagy lázas-torokgyuszit? Luca tündéri lehet a gondoskodásával
wicca: nem is baj, hogy nem jön még a baba, ebben az influenzás időben talán jobb is neki odabennt
Vica: örülök, hogy megoldódott a fütyi gond
Katka: Lilivel kb. a szülőszobán múlt el a hányingerem, ez most kicsit előbb sikerűlt, bár sokkal durvább lefolyású volt. Mondjuk nekem rátesz egy lapáttal, hogy refluxom van, így este 6 után már nem célszerű ennem, mert akkor egész éjjel jön fel a savam stb.
Peti jól rátok ijesztett, örülök, hogy nem volt semmi gond
Lili nevében köszi a dicsiket. Eddig még csak elől nyírtam le a haját, biztos azért ilyen loknis, mondjuk kifésűlni nem egyszerű
Valamit biztos kihagytam, annyira nagy a pörgés

szobánk
szobánk 2
kiságy énfestette macival