Sziasztok!
Azta mennyi helyes baba!!
Hanna, Julcsi arca is pont ilyen. Remélem, hogy tényleg nem a tejtől van, hanem csak a hormonoktól, mert a doktornéni azt mondta, hogy ha a tejivászataim miatt van, akkor az előre jelezheti Julcsi későbbi tejallergiáját.
Gratulálok az 1 hónaphoz!
Olivér Lacán szopizott

?? Hát én is beájultam volna

!
Kata, Martin már nagyon komoly pasi.
Szia Gyöngyi, üdv itt. Helyes a kis Virágotok.
Mágnes, ez nem semmi történet. Hogy ilyen hogy jut egyáltalán eszébe valakinek? És miért jó?
Csöre, 1 hónap alatt 3 szülői??? Jaj, Saci naggggyon szép kislány.
Peni, szerintem is mondd a védőnőnek, ha neked nem jó az időpont, akkor is, ha egyszerűen akkor nincs kedved hozzá. Nekünk egyébként nem mondja előre, mikor jön, előtte ideszól telefonon, hogy jó-e nekem.
Batkata, jobbulást Julcsának!
Képzeljétek, nekünk meg kinőtte Julcsi a kádját

. Már előre sajnálom, mert nagyon klassz kis szerkezetünk volt. Volt rajta egy nagy pelenkázó rész, és hatalmas polcok, nyitható, csukható, toldható. Sajnos erre való nagyobb kádat nem lehet kapni. 6 hétig volt jó, még szerencse, hogy csak kölcsönbe kaptuk. Batkata, nem is értem, hogy ti hogy fértek el a mosdóban.
Bálintanyu, gyönyörű a 6 hetes kiscsibész.
Kisbogacs, nem semmi, ami a MÁK-nál történt. Én meglepetésemre megkaptam az anyaságit, viszont a családi pótlékos papírok kitöltésével voltak problémáim. Kíváncsi vagyok, jól töltöttem-e ki, és ha nem, szól-e valaki, vagy egyszerűen csak nem küldik a pénzt hónapokig.
Bartika, nekünk sincs semmi rendszerünk, ez az igény szerinti szoptatás hátránya – semmivel nem tudsz előre tervezni, maximum a következő szoptatásig látsz előre.