Sziasztok!
Bogi: gartula Iringóhoz!!! Jó babaázást, és sok tejcsit!!!
Iricc: húúúúúúú, akkor holnap már Te is babázol!!! Szorítok!!!
Hugic: kitartás!!!!! Sztem jól döntöttél!!! Biztos, hogy sokat segítene barátnőd is, de hidd el, hogy Párod jelenléte is nagyon sokat fog segíteni, és neki is jó lesz az, hogy látja, és veled éli át az egészet!!!
Lányok, két gyakorlati kérdés!
A családi pótlékon, az anyaságin és a tgyás-on kívül kell még valami hivatalos sz@rt intézni??? Ezekkel elvileg megvagyunk, de kicsit elbizonytalanodtam..................
A másik, Nektek van olyan, hogy felébred a baba, etetés, tisztába tétel, stb, de utána láthatóan nem álmos, és nem készül aludni, pár percig (10-15) szépen elvan a kiságyban, nézelődik, beszélget, de utána azért szól, hogy na ő most bizony unatkozik, és valaki vegye fel... Ilyenkor jól elvan ölben.... van, hogy elálmosodik, ilyenkor le tudom tenni aludni, de egyébként nem... mert akkor jön a sírás... szóval azt akarom kérdezni, hogy mit tegyek hogy ne szokja azért meg azt, hogy ha fenn van akkor állandóan ölben van... Ő még olyan picike, nem igazán köti le semmi játék, vagy ilyesmi.... Van ötlet?
Egyébként meg nem bánom, ha fenn van, főleg délután, este felé, mert tegnap is szinte egész délután fenn volt, viszont éjszaka 10től 3ig aludt!!!! Ez nagyon jó volt....
Szóval nem akarom én, hogy mindig aludjon, csak azt sem szeretném, hogy ha fenn van, akkor automatikusan ölbe kívánkozzon....