A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép Áfonya és a hó
Vendég

megcsináltam ezt a számelemzést de pl. a névszámhoz írt tulajdonságok gyökeresen ellentmondanak a sorsszámhoz írtaknak. Akkor most mi van? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Lányok!
Gratula a fiúcskákhoz,
Boo!
Én vesztettem volna, mert egyből Jázminra gondoltam.

200907?
Nem sajnálkozom, csak szorítok, de nem is inkább holnapra, hanem utána, hogy minden o.k. legyen. De miért ne lenne?!

Sillia!
A Te játékodról is lemaradtam, amikor elkezdtem visszaolvasni, már ott volt a vonalzón a név és gondoltam is, hogy majd megkérde, hogy mikor került oda, aztán lentebb láttam.
Áfonya egy cukipofa. Örül a hónak, ugyi? Általában minden kutyi szereti a havat.

Gabi!
Iszonyú nagy a pocak. Élőben is v. ez olyan elvarázsoltkastélyos tükör? :)
Jól tartod Bogit :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Először is gratula a babákhoz mamákhoz !:)

most jöttünk a 18, Uh-ról s kiderült, hogy FIÚ lakik ott benn.
Apja kicsit kókadozott mert az utolsó pillanatig reménykedett hogy puncis lesz, addig nem is volt hajlandó fiú nevet nézni..
Így nevünk még nincs :)

Minden rendben van! Normálisak a méretek is.. úgy örülök!

Szép napot!

KépKép

KépKép
ronmay

AFP eredményem jó lett: 1,o6. Homloksimi :D

Kép
Kép
orsi777

007!

Akkor holnapra megy a drukk,aztán utánna pihi ezerrel!

Ronmay!

Gratulálok a fiúcskához! Belehuztunk fius kismamák rendesen! :lol: :lol:

Orsi!

Szupi hogy jó lett az afpd!

Lányok hoztam képeket,mindjárt rakom őket!
20140328174041

Gratula ronmay a kukacoshoz!
Orsi neked meg a jó afp-hez!!

Kép
Kép
csibe83

Benedek!

Kép

A képet én fényképeztem,a képről,úgyhogy nem olyan jó a minősége!

Pocak mai!

Kép

Kép

Kép
20140328174041

moncsi

most gyorsan kifigyeltelek az IWIW-en, nagyon szépek a lánykáid. :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Szuper AFP eredmény. (nekem 3,9 lett :lol: )

Ronmay! Gratulálok a pici fiúhoz! Azért biztos apa is nagyon büszke! :)

Épp azt néztem a táblázatban hogy kezd kiegyensúlyozódni a rózsaszín és a kék szín. :roll:

Boo! Nem a méret lényeg ! :wink:

007! Drukkolok holnapra az amnióhoz! :)

Mindenki takarít? Érdekes ma rám is rám jött. Igaz én már csak egyszerre egy helyiséget bírok. :?

Feledékenység? Erről tudnék mesélni. Tegnap reggeli után pl. a krémsajtos dobozt a mosogatóba dobtam (hűtő helyett) , a kenőkést meg a kukába. És fel se tűnt egy ideig. :roll: Ezek nálunk már szinte minden naposak. :?
nellike

Moncsy!
nagyon édes Benedek és neked is szép már qa pocakod!!!

Kép
Kép
csibe83

Ezeket újitottam tegnap!

Kép

Kép

Kép

Kép
20140328174041

Na és a szopipárna ami a lányaim kedvence!

Kép
20140328174041

Sillia!
Köszönöm büszke is vagyok rájuk!

Nellike!
Örülök hogy jelentkeztél,neked nincsenek képeid a babákról?

Csibe!
Köszi!
20140328174041

boo! :)

Nyugi, teljesen megjósolhatatlan, hogy ki, mikor, hogyan érzi meg a babát. Én anno Manónál eleinte olyat éreztem, mintha kis buborékok szállnának és pukkadnának ki a pocimban, de most semmi ilyen nincs. Csak rendes rugdalózást, plafonlefejelést érzek.
Számít, hogy kinek mennyire feszes a hasfala, hányadik baba és ezek szerint, hogy hol tapad a lepény.
Szóval, csak türelem.

WC-n való üdülés: a halálom. :evil: :evil: :evil: Sosem értettem, hogy ha valaki ott szabadidőzik. :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :x :x :x Nálunk csak a funkcionalitást szolgálja, nem a kikapcsolódást.

Bocs, hogy megint belepofázok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nagyon sok kapcsolat rámegy arra, hogy egyszerre változik meg, fejére áll minden. Szerintem egyelőre "érjétek be" az esküvővel és a babával. Építkezni ma, Magyarországon egy "kamikáze" dolog. A helyetekben még várnék vele. (Ha jól emlékszem ti most albiban laktok, de akkor is...)
Dugultam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A derekadról kérdezted a dokit?

"Előre bocsátom, hogy Bond csak priviben próbálkozhat a megfejtéssel, mert széleskörű információs tudására tekintettel egyből betorpedózza a megoldást "
Was ist das kutykurutty??????????????? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Amióta kiderült az AFP eredménye azóta volt szó a magzatvízvételről. Először csak mint lehetséges dologról, most pedig már mint ténylegesen elvégzendő vizsgálatról.

"Bejelentkeztek mára a barinők, így kaphatom össze a lakást, mert tök kupi van... kaja egy szál se..."
Ééééééééééééésssssssssssssss................????????????? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

kicsidodi! :)

Az biztos, hogy ilyenkor erősen néznek az apukák, hogy az eddig amúgy normális asszony miért tűnik néha hibbantnak. Hormonok. Ez van. :roll: 8)
Nem tudom, hogy mostanában ez erejét akarja-e fitogtatni, de a gyereket nem riválisként fogja kezelni, hanem majd(?) ( :lol: :lol: :lol: ) bőszen döngeti a mellét, hogy: "nézzétek, FIÚT nemzettem. Az ÉN fiam". Ha pedig majd egyszer lesz egy lányotok is, akkor ő pedig az ujjai köré fogja csavarni apucit, hidd el! :wink:
Nem csak neked, de a többieknek is egy jótanács. Apát nem kihagyni, de nem is belerángatni a babával való gondoskodásba. Hagyjátok majd, hogy magától jöjjön oda segíteni (ebbe persze egy kicsit bele lehet segíteni... :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: ) és ha ő szeretne valamit egyedül, segítség nélkül csinálni, akkor hagyjátok. Még akkor is, ha rossz látni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne javítsátok ki, hogy ezt nem így, hanem úgy "kell", hanem erős lélekjelenléttel mosolyogjatok és bízzátok rá minnél többször az adott dolgot. Illetve, amikor ti csináljátok, akkor rafkósan mutassatok neki trükköket. És ha továbbra sem "csinálja jól" szerintetek, akkor gondoljatok arra, hogy kincs az olyan férfi, aki pelenkáz, etet, akármit csinál. Segíteni szeretne és ez a lényeg. Minnél többet gyakorolja, annál inkább belejön. Aztán vegyetek egy nagy levegőt, dícsérjétek meg, hogy milyen ügyes, majd vonuljatok ki a szobából... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"A doki szerint 18 héttől minden nap éreznem kéne, tehát pár nap..."
Bocs, de szerintem ez zőccség... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

"Gerincét úgy mentesítheti a nagy tehertől, ha minél többször áll négykézlábra. Végezze el sokszor a cicahát-gyakorlatot, és négykézlábra ereszkedve naponta mossa föl a konyhát! Mivaan??? Anyádat!!! "
Ennyit változott a világ azóta (legalábbis ezen a téren) :lol: :lol: :lol:

loislane, lorca, niki72! :)

Üdv a fedélzeten! :wink:

ikoka7! :)

A szoptatáshoz nem "kell" szopispárna. Bármi megteszi, ami neked kényelmes: párnák, paplanok, takarók, akármik. Aki vesz, az dícsérni szokta. Ha szeretnél, akkor vegyél nyugodtan (vagy esetleg te is megvarrhatod, ha tudsz varrni)

csibe83! :)

Nagyon nem lőttél mellé tegnap. :wink: Úgy vettem észre, hogy akik a genetikai tanácsadásra mentek és valamiért azt jött ki, hogy ultrahangra kell menniük, azok szépen kocogtak is egyből oda, majd később vissza, immár az eredmény birtokában.

" CSajok nekem inkább a mellem nő,mint a hasam
terhesség előtt 85C voltam,12hét előtt 90D lettem és most meg már ezt a méretet is kinőttem.gondolom 90E leszek
hova nőnek???remélem nem nő tovább..."

Légy erős! Nőni fognak. :wink: És ha még a tejed is beindul... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: (Legalább nem vág orrba a lengőajtó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

czigka! :)

Akkor te sem jutottál előrébb a kardiológiával. :evil:

tabati! :)

"Hát ha rudit ettél, akkor nagyon valószínű, hogy a babó volt, nekem is az édesre így reagál, meg sokan mondják, hogy ha uh-n alszik akkor egy kis csokitól felébred"
Ez így van. :wink: Olyannyira, hogy amikor a vége már CTG (máhol NST-nek hívják) vizsgálatokat is csinálnak, akkor ezzel csokival meg kávéval vagy kólával szokták ébresztgetni a lustálkodókat. :lol: :lol:

"Amúgy a kézfejénél meg visszahajthatós (először azt hittem zsepitartó , na jó nem csak nem értettem mire való, de az eladó elmagyarázta)így nem kell kesztyűt adni rá amikor még karmolássza magát."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lidike! :)

Tudod, mi zavart még abban a cikkben? Hogy nem volt ott a szerző neve. Nem mintha mennék vele valamire, csak nem tudom, hogy egy laikus kismama, egy gyerekorvos vagy esetleg egy ortopéd orvos írta. Szóval, nem világos, hogy mi az alapja az egésznek.

gumilany! :)

Ezek szerint te is a Barossban kötsz ki? :? Inkább egy hajszálnyival több aggódás, mint ugyanannyival kevesebb figyelem. Rendben lesz minden. :wink:

gabi1! :)

Ha a terheléses cukor letudva, akkor ettől sz@rabb már nem jöhet. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha gabi1 nem megy a hóhoz, akkor a hó megy gabi1-hez. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

sillia! :)

Látod, hogy rohan az idő? Most volt csak, hogy csatlakozátl közénk és ízt írtad, hogy még 2 hét, mire mész az amniora. Most meg már letelik lassan a tilalmi időszak (is)... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

"De most rendszeresen megvámolom apa sörét."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Olyan egy napig viselendő szerkentyűm nekem már volt, teletappancsozták és drótozták az egyész mellkasomat, vezetékek fogtak körbe és egy övön egy dobozkába futottak bele.
Nyár közepe lévén még csak nem is nagyon takargathattam. Gondoltam rá, hogy bemegyek így a legközelebbi bankba... "

Miért nem mentél be? Biztosan előre engedtek
volna... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"BIZTOS hogy csak egy babád lesz?? Nem lehet hogy még rejtőzködik valahol egy-kettő??"
Vajon hol...? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Hacsak a már meglévő nagyobb babákat nem számoljuk, akik hol itt, hol ott vannak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"AHOGY NŐ A POCAKOM ÚGY ZSUGORODIK AZ AGYAM! "
Ööö...attól tartok, hogy nálam ez pocak független... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MagneB6 nem van itthon, még ma venni kell majd akkor. :oops:

Már nem aktuális, hogy Apa bejön-e velem vagy sem. Közbe jött valami (nem nála), így nem tud elkísérni, Manóra fog vigyázni. :?

Mit dolgozom? Bármit megcsinálok... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Amúgy, hol írtam, hogy válaszoltam a dokinak...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Áfonya és a hó: melyik melyik? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agmano! :)

"Orsi, vagy valaki aggódik az AFP miatt? Ha gond van kiértesítenek postán, nekem hétfőn vették el, csütörtökön itt volt a behívó. "
Feltéve, hogy valaki nem olyan cipőben jár mint én... :x :x :x :

szonibaba! :)

"Nem sajnálkozom, csak szorítok, de nem is inkább holnapra, hanem utána, hogy minden o.k. legyen. "
Köszi, teljesen jól csinálod! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay! :)

Azért csak sikerül valahogy feldolgozni Apának... :lol: :lol: :lol: :lol: Éljen nektek! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

Nemcsak homloksimi, de váll veregetés is jár. :wink:

moncsy.78! :)

Ígérem nagyon jó kislányosan fogok viselkedni. De milyen hülye dolog mán, hogy itthon vagyok egész nap, lenne rá lehetőségem, módom és mégsem nyomhatom be a gépet, mert különben itt ragadok... :? :? :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

nellike! :)

"Feledékenység? Erről tudnék mesélni. Tegnap reggeli után pl. a krémsajtos dobozt a mosogatóba dobtam (hűtő helyett) , a kenőkést meg a kukába. És fel se tűnt egy ideig. Ezek nálunk már szinte minden naposak. "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Mindenkinek köszi a drukkot és ha kérhetem ( :oops: :oops: :oops: ), akkor úgy, ahogy szonibaba írta. :roll: :roll: :roll: :roll: Kösziiiiiiiiii!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
200907?

moncsi

jajj, az a zsiráfos ruci!! Ilyet én is akarok! A Tesco-ban láttam zsiráfos hálózsákot bézs színben, amint biztos vagyok az amnio eredményében rohanok és megveszem. Ha még ott lesz...
Vendég

Köszönöm a vállveregetést, meg a gratulációkat. Aranyosak vagytok.Ki is mentem a kutyukkal hógolyózni egy kicsit.Jó, hogy nem kell olyan sok vizsgálaton átesnem,mint nektek.Holnap megyek uh-ra, remélem megmutatja magát a babóca, és nekem is lesz olyan aranyos képem, mint Moncsynak.

Üdv az újaknak. :lol: Látom van, aki egyidős velünk.

Kép
Kép
orsi777

Csibe,
A mellek a szülés után fognak brutál megnőni :wink: A többi csak a bevezető, mivel nem hirtelen, hanem heteken, hónapokon át történik, nem olyan feltűnő. Persze egyénfüggő, de engem még a másodiknál is meglepett a méretváltozás. 75/C-vel kezdtem, 95/C volt a legutóbbi szopis melltartóm. A szülés után pár héttel/hónappal azért normalizálódik a helyzet.

Niki,
Üdvözlet itt :) Hmm...gondolkodtam...akkor mit is szeretnél? :lol:

Kicsidodi,
Akkor legalább az "iősebb asszonyok" ellen azzal tiltakozhatok, hogy még nem vagyok 35 :lol: Bár már csak hónapok kérdése.

Poci:
Minden újabb terhességnél gyorsabban nő. :twisted: A harmadik terhességet kezdtem a legalacsonyabb súllyal, de mégis terhesnacit kellett hordanom már a 2. hónapban (most 99 cm a derékbőségem :roll: ) Elsőre még a 4. hónapban is csak poénból vettem fel. Pedig ugyan az a naci.

Ma megyek dokihoz. Biztos megkapom a terheléses cukor időpontot. BLEEEE. Miért nem lehet a Klinikán is a zsemlés módszert csinálni? :x

Kép KépKép
lorca

ja, Gabi 1 a pocid. :shock:........ hát az nem semmi.

Kép
Kép
orsi777

Moncsy! De van, de ezek még február 6-án készültek, és én is csak fotóztam az uh- képet, úgyhogy azért ilyen "car." :

Kisfiúnk terpeszben, középen a bizonyíték:)

Kép

A kicsi lánynak ugyanabból a szögből nézve nincs kukaca:)

Kép

Kicsi lány hátra rúg:

Kép

Már sajnos egy képen nem látszódik egyszerre a két baba, de majd március 4-én megyünk 4 D-re! :)
nellike

Nellike

Gondolom az ikrek miatt lett annyi az AFP-d. Van kétpetéjü fiú ikerpár féltestvérem. Az, hogy ikrek lesznek az AFP rossz eredménye alapján derült ki. De az már rég volt.

Kép
Kép
orsi777

Huh, na ezt már én sem tudom követni :oops: !

Szal' csak gyorsban!

Képzeljétek ma paradicsomos húsgombóc volt az ebéd, és azt hiszem kaptam érte egy határozott rúgást :D ! Vagyis biztos vagyok benne, hogy kaptam, és gondolom ő volt... :lol: !

Na jó ebbe belejavítok: szóval a pocakomban volt a határozott rúgás alul, nem pedig a férjemtől kaptam az ebédért :lol: :lol: :lol: !

Már nem emélkszem ki írta, de én is megint hason alszom :shock: ! És még csak rosszl sem esik :roll: ! Igaz a párnát vagy a takarót magam alá gyűröm reggelre, de akkor is... :roll:

Bond!

Megy a drukk, pont úgy, ahogy kívánod :wink: , de előbb nekem is nyomjatok egy kicsit, mert most visszük a franciabulldogomat, Mignont műteni (mindig kifordul a belső szemhéja, és most visszavarrják neki). Alapból nem vagyok parázós, de ez mégiscsak a szeme, és szegénynek biztos fájni is fog utána :( ! Varrva lesz a szeme belülről, pffff :evil: :evil: :cry: :cry: !!!! Szóval kicsit gondoljatok rá, ráadásul még kölyök (fél éves). Onnantól persze minden figyelem Bondra szegeződik (meg persze, akinek még szüksége van rá :wink: ).
Hú gyerekek, mi lesz itt ha szülünk? Én mindet végig fogom parázni veletek együtt :lol: :lol: :lol: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.02.17 15:52-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Jó lesz albérletből kertes házba költözni. Mi tavaly költöztünk el az egy szobás lakásunkból, miénk is könnyűszerkezetes ház. Nagyon szeretem.

Kép
Kép
orsi777

boo

tudod, nálunk is kiszsiráf várható én is a zsiráfos bébidolgokat keresem majd. Persze nem kizálólagosan de néhány olyat biztosan szeretnék majd. Jajj, csak már vásárolhatnék!!
Vendég

sillia! :)

"jajj, az a zsiráfos ruci!! Ilyet én is akarok! A Tesco-ban láttam zsiráfos hálózsákot bézs színben, amint biztos vagyok az amnio eredményében rohanok és megveszem. "
Bocs, de nem fogsz benne hülyén kinézni...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Mignonért is szorítunk. :wink: Figyeljetek, nehogy a doki véletlenül összevarrja a két szemhéját... :roll: :roll: :lol: :lol: (Bocs. :oops: )

"Hú Nellike, törtem a fejem mire rájöttem, hogy most melyik a kuki, aztán elképedtem, hogy jaaaaaaaaa, gyakorlatilag az egész képernyő középen "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor most képzeld el, hogy egy másfél centis műszerre azt mondják, hogy ne húzogasd a fitymáját... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Akkor most revansot veszek: húzzzzzzzzápihenni"
Ma még "fel vagyok mentve". :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: (Vagy nem...? :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Barátnős sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Építkezés: jajjjjjjjjjj.......... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Előke.
Annak idején úgy gondoltam, hogy majd lesz egy csomó textil és milyen jó lesz. Aztán gyorsan beláttam, hogy annyira mégsem nyerő az ötlet. Ha nem sikerült patyolattisztára mosni és nem adtam rá vissza. Márpedig elég sokszor jártam így. Aztán vettünk egy műanyag "zsebeset". Eleinte tartottam tőle, hogy Manó nem fogja kultiválni, de szereti. Sokkal praktikusabbnak tartom, könnyebben tisztítható. Amíg nem kezd el rendesen kajázni, addig jók a textilek is, de utána... :?

Kép
Kép
200907?

Ezt eredetileg boo "kedvéért" csináltam, de nem akartam feltenni, mert nem lett olyan jó. De most, hogy témába került, nem bírom kihagyni ( :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: ):

Kép

(Ha valaki nem látná: zsiráf van a rucin) :) :) :) :)

Kép
Kép
200907?

Ronmay!
Pedig szorítottam ám :(
Majdcsak megbékél apócánk is, nevekre fel (Mondom én. Jópofa vagyok)
Holnap elkezdem szortírozni a rucikat.

Moncsy!
Sztem szuperül látszik az uh kép így is.
A zsiráfos ruci meg télleg zabálnivaló.

Nellike!
Milyen jól látszik a különbség a két babó (lába)között.

200907?
Előke nálunk is detto, ami a külalakot illeti. Marci ott tart, hogy nem tűri meg magán egyik verziót sem, tépi lefelé ezerrel. Na ennek következménye, hogy másodszülött lánykánk nem fogja élvezni a bátyja unisex rucijait. Viszont így mehetek vásárolni én is :D
Én látom a zsiráfot. Édes kis totyogód van :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

007

látjuk :D :D :D :D
Vendég

Akkor jó, ha egyértelmű. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostanában úgy érzem bőven elég volt belőlem ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ), de a ha valakinek van kedve, akkor megpróbálhatja kitalálni, hogy hová megyünk holnap reggel Apával és Zsirivel ( :lol: :lol: :lol: ) hármasban, még az amnio előtt. :wink:
Annyi segítséget adok, hogy nem orvosi jellegű és nem is vásárlás.

:?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

007!
megy a drukk ezerrel!!!mikorra mész holnap??
nagyon édes Manód van.zabálnivaló.

Prüntyőkét már napok óta én is folyamatosan érzem,de én inkább az izomrángatózáshoz
tudnám hasonlítani.remélem azért érthető mire gondolok...

Moncsy!
nagyon édesek a rucik!én is kedvet kaptam egy kis shoppingoláshoz,
de kiraknak itthonról sztem,ha mégegy szatyor ruhával állítok haza :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

007!
esetleg ovi v bölcsi nézőbe??
vagy nagyon messze járok??
úgy gondolom,hogy a progi Manóval kapcsolatos...

Kép
Kép
csibe83

Nem tudom, kinek jár várandós naptár innen a Babanetről, de a 20. hetiből íme egy-két gyöngyszem:

"Ha még nem gondolkoztatok volna rajta, most már igazán itt az ideje, hogy végigrágjátok az utónévkönyveket! A gyerekvárás során tán a legnagyobb indulatokat a családban és rokonságban ez a téma fogja kiváltani. Hogy milyen módon választjátok ki gyermeketek nevét, azt ti tudjátok, de azt érdemes megfontolni, hogy neve becézhető legyen, a vezetéknévvel együtt ne alkosson túl hosszú sort és passzoljon is hozzá. Nem árt, ha olyan név mellett döntötök, amely minden életkorban elfogadható és a gyerek később nem emiatt válik gúnyolódás tárgyává. És mindenkit óva intünk az olyan társításoktól, mint Végh Béla, Bugy Ilona, stb."

"A kicsi teste és szervei teljesen kifejlődtek, mostantól már tényleg csak a növekedésre, érésre kell koncentrálnia. Ha kislányod lesz, akár már mostantól elkezdhetsz készülni a nagymama szerepre: gyermeked méhe is fejlődésnek indult!"

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez még egyértelműbb, mint az én zsiráfom! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi! :oops: :lol:

A Barossba 12:40-re kell mennem, de reggel 8-kor van jelenésünk a ...-nál. :wink:
Nem Manóval kapcsolatos, semmi gyerek téma. (Az segít, ha elárulom, hogy pénzbe kerül? : :roll: :roll: lol: :lol: :lol: :lol: )

(Azzal együtt nyáron-ősszel már el kell kezdenem ovit nézni Nyuszinak, hogy bekerüljünk mire 3 éves lesz :? )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen, neked is ilyened lesz. :wink:

Ebből már tényleg nem lesz lány! :lol: :lol: Viszont lehet, hogy most nagy marhaságot mondok ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ). Halvány biológia óra beli emlékeim szerint attól, hogy ott van a zacsi, még nem biztos, hogy a golyó is belé költözött. Egy ideig még a hasüregben van és majd később leszáll. (Van, akinek csak X évesen száll le. :shock: De az rendkívüli eset)

Nem, nem Apeh. Amolyan "mert megérdemlem" jellegű dolog. :wink:

Kép
Kép
200907?

Lányok,

Köszi a gratulációt, igazából én már sejtettem, hogy fiú lesz, hisz a 12. hetes UHn is jelezte a doki, hogy bizony ott van vmi. S tudtam, hogy nagyon penge UH ban .. de apja csak reménykedett, még a váróban is mondtam sorba a fiú neveket s akkor is ingatta a fejét, hogy ez nem lány név..
Na ja, persze büszke ő, csak kicsit lassú :lol:

next time! :lol:

Moncsy olyan jó, hogy ti már tudjátok a nevét...

De ráfekszünk mi is, apát meg gyúrom..

Szonibaba, azért ti sem kapkodjátok el a nevekkel :D

Jók a képek csajok!

Legyetek jók!

KépKép

KépKép
ronmay

007!
biológia órai emlékeid jók,mert én is vaami ilyesmire emlékszem és lehetetlen
sztemhogy 2en emlékszün hülyeségre :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Megtisztelő a véleményed. :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

akárhogy töröm az agyam sejtésem sincshogy hova mehettek...
és köbe meg bosszant,hogy nem fog ennyire az agyam...

egyébként könnyű kitalálni??és bárki kitalálhatja??
mindennapi dolog??

Kép
Kép
csibe83

Szerintem nem nehéz.
Több-kevesebb rendszerességgel minden nő életében előfordul. A pasiknál általában otthon történik. (Ha nehéznek tűnik esetleg az csak azért lehet, mert mostanában senki nem ezzel foglalkozik)

Kép
Kép
200907?

fodrász??
kozmetikus??

Kép
Kép
csibe83

Na ugye, hogy fog az agyad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, fodrászhoz megyünk. Először az én hajam melírozza be, aztán ameddig darvadozom megnyírja Apát és Manót is, majd miután engem is befejezett röpke 2 óra múltán már távozunk is.
Ha ott lesz a kozmetikus, akkor talán még befestetem a szempillám, de az már nem érdekes.

Ügyi vagy! :wink:

Kép
Kép
200907?

2009 Én is gondolok holnap rád, és nem sajnálatból:) Igen én is pont azt mondtam, hogy most már csak a szülés lesz ami necces, na de abban meg már rutinosabb vagyok:)

Szonibaba: Élőben is ekkora hasam van, sőt egy pár embertől már megkaptam, hogy élőben még nagyobb. Nem tudom mi lesz a végére, de fel kell készülnöm, hogy nem lesz kicsi.

boo ne bánkódj a pocakod miatt, meglátod neked is hamarosan elkezd nőni, és szép nagy hasad lesz neked is. Egyébként ahogy láthattad az esküvői képemen ott már 16 hetes kismama voltam az első lányommal, és senki nem mondta meg rólam. Ugye a 4. terhességnél már sokkal jobban, és gyorsabban növekszik hisz már egy párszor kitágult a méh. Viszont szülés után az utófájásoktól nem fogsz szenvedni, én meg majd a falat kaparom, mert az a szoptatáskor baromira tud fájni, többedszer szülőknél. Legalábbis nekem mindegyik terhességemnél egyre jobban és erősebben fájt.

ronmay gratulálok a kisfiúhoz

orsy neked meg gratula az afp eredményhez

moncsy jaj de cuki babócád van:) Kis édes.
Szép nagy már a te pocakod is. És tök jók a rucik.

Feledékenység: hát az én agyam is kihagy de rendesen. Pl ma reggeli eset. Apa kiállt a garázsból, és az enyémmel beállt, majd bejött és a kezembe nyomta a kulcsot. Elköszönt, én bezártam a bejárati ajtót, (nekem a slusszkulcsomon van rajta a ház kulcs is ) majd rohantam az emeletre hogy felhívjam, azonnal jöjjön vissza mert a kocsi kulcsot nem adta öde, közben azzal zártam az ajtót, és továbbra is ott volt a kezemben. Szóval én se vagyok ám normális. Na de ez a terhességgel együtt jár. Olyan is előfordul, hogy egyes szavak nem jutnak az eszembe.
Néha már tiszta ciki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: