A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jó reggelt,

Hááát Kukli, az nem túl jó hír, h a lányod a fenekén van !!! de tény, hogy még van ideje megfordulni!

Ildikó: bocs, de köpni, nyelni nem tudok arra amit írtál! tényleg nem tudom mi értelme lenne annak, h valaki ilyen dolgokat kitalál :shock: !? de kérdezném, hogy Te honnan veszed az infóidat?

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Kukli sajnálom hogy Katka megfordult :( pedig ilyenkor már inkább a farosok fordulnak jó irányba :roll: gondolom, nagyon huncut kiscsaj :wink:
Pihenőszékbe mikortól raktad bele Botit, vagy csak akkor amikor már hozzátápláltad? Csak azért kérdem hogy ezek tulajdonképpen mennyire vízszintesek, olyan mint egy bébihordó ugye? :roll:

Most már én sem alszom annyira simán mint eddig, illetve csak az a furi mikor arra ébredek hogy baromira pisilnem kell és ahogy fordulok és ülök fel annyira tud fájni a hasam egy ponton - mindig máshol - talán nyom valamit Nimród, nemtudom igazából mert mire magamhoz térek teljesen arra elmúlik :roll:
Na meg a napok óta tartó hányinger egész du és este, ez most már kezd bosszantó lenni :evil: lassan én is kezdem úgy érezni, hogy most már elég és ideje megszülnöm :D pedig lekopogom hogy semmi bajom, semmi derékfájás vagy hasonló. :)

Az előbb hívtak hogy 10 órakor hozzák a bútorokat :D , úgyhogy ma én is pakolászok még egyet.
Pedig azt terveztem hogy bemegyek az apeh-hoz mert tegnap este vált világossá számomra, hogy az adóbevallásomhoz kellene Panna adószáma, amit nem tudok mert ugye ő még nem kapott babakötvényt amin esetleg rajta lehetne. És ugye a családi adókedvezményhez kellene.
Katka, Tencsi nektek is kellhet ilyen info a családi adókedvezményhez ugye? (feltéve ha igénybe tudjátok venni :roll: ) szerintetek is akinek nincs babakötvénye, annak a gyerkőcnek máshonnan nem lehet megtudni az adószámát mint az apeh-től megkérni?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Háát ezen én is meglepődtem amit Ildikó írt, de az igaz hogy akkor most kinek higgyünk?? :roll:
Egyébként szoktam olvasgatni még korábban egy másik topikot és ott volt egy anyuka akiről egyszercsak elkezdték feltételezni, hogy amiket leír az mind hazugság, hozzáteszem egészen addig nem tett fel képeket magukról, illetve max. a megszületett 3. kislányáról, de ő soha nem látszódott a képen, mondván hogy mindig ő fényképez. Aztán feltett néhány képet, és azt hiszem úgy tisztázodott a helyzet, de ezt már nem tudom biztosan. :roll:
Ezzel senkinek nem akartam igazat adni, csak úgy leírtam :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica a pihiszék dönthető több irányba, asszem 2-3 hós kortól már jó. 4-5 hótól etettük hozzá, onnan használtuk rendszeresen. Nekem addig feküdt a játszószőnyegen. Hányingereket sajnálom, én is egyre kevesebbet eszem. Tegnap reggel megint nem tudtam Botit tisztába rakni. :oops: Mindjárt 10 óra. :wink:
Sztem Nory hamarosan tisztázza a helyzetet. Azért ez nagyon durva vád. Nem mondom, ha nem igaz ezt a helyzetet kívánom Ildikónak, de Nora elég súlyos dolgokon megy keresztül, ahhoz, hogy ezzel vicceljen vki. Akármelyik oldal is az.
Mi ebben a havazásban ami itt van be vagyunk ma zárva. Tegnap is 10 perc alatt átázott Boti sapija. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Talán egy iwiw-es link pocakos képpel eloszlatná a kételyeket Ildikóban. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Hát ez a hó nem semmi! És nekem még mindig vezetnem kell.... :?

Vica: Sajnálom a hányingert. Vacak lehet. De hát a vége nem sétagalopp..... Kitartás!

Kukli: Ezek szerint Kata jó kis pörgést rendez odabenn. De ha már volt fejjel lefele, akkor valószínűleg vissza is fog tudni menni. Csak szépen kérd meg rá. Faros szülést te nem vállalod vagy dokid nem vállalja? Elvileg farosan is megszülhető....
És hogyhogy csak 38. héttől lesz NST? Én úgy tudom, hogy a 36. héttől kötelező.... Azért valahol csak jó lenne, ha ellenőriznék a szívhangját, hogy minden rendben van, nem? :roll:
(UH-ról írtam már tegnap. 1 héttel nagyobb a Peti a koránál. A szívhangon kívül minden rendben)

Noryval kapcsolatos ugyan ilyen vádaskodó levelet egy másik névről én már kaptam priviben talán egy hete vagy kettő. Ugyan ez a stílus. És ideiglenesen létrehozott felhasználó, mint ez az Ildikó, csak másik nicknév.

Pulcsi: Hol vagy Pulcsi? Szerintem napok óta nem hallotunk rólad! Megszültél? Nincs neted? Kórházban? :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Kukli: tényleg! ezt én sem értem, miért csak 38. héttől kell NST-re járnod??? ahogy Katka írja, 36. héttől kötelezőn, nem??

Szép napot!
Vica
wicca

betöltött 38. hét!!!! :D:D Katka, neked is :D (+1nap;))! a delfinem mingyáááá a karikában van

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt mindenkinek!

Huh, ez a Nory-s story tényleg nagyon érdekes...meg megdöbbentő is.....nem semmi.....akármelyik oldalról is van szó vádaskodásról / "nem igazmondásról".

Csibb a hajad tényleg zseniális! Nagyon tetszik!

Ha van jó ötletetek a málnalevél adagolására, elkészítésére, kérlek írjatok!

Köszi, puszik
anna**

Bocsi Katka, nem értem hol maradt ki az uhus dolog. :oops: Örülök, hogy minden ok. Peti akkor talán nem marad bent tovább. :wink:
Faros szülést doki engedné, de nem tartja jó ötletnek. Én pedig nem mennék bele az esetelges szövődmények miatt, ami Katát érheti (csípő, kulcscsont, stb....)
Most beszéltem sznővel, azt mondta ő is, bőven ráér 37/38. hétben nst, ha minden rendben. Végülis most hetente uhu. Most dokinál volt, jövő hét 37/36. hetes, utána meg nst. Igazából nem ezért hívtam, de megkérdeztem ezt is. A császár tényleg 30 perc vágástól varrásig? Hu de gyors. Meglepődtem rajta. :shock:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

"kedves" ildikó: nem tudom hogy miért írsz ide, ha semmit nem tudhatunk rólad. azért jössz hogy megvádolj egy lányt aki szörnyűségeken ment éppencsak keresztül. ilyennel senki sem viccel. nagyon szépen megkérlek ne írogass még ráadásul ilyeneket, van neki épp elég baja enélkül is.

Anna: málnalevélteát én úgy szoktam készíteni, hogy felforralok annyi vizet amennyi a vízforralóba belefér (1 lityi) aztán beleöntök egy kannába kb 4-5 teáskanál füvet, leforrázom, 10 percig állni hagyom, leszűröm és iszom. és közben azt kívánom bár már nem kéne.. :lol: :lol: :lol:

Kukli: sajnálom Kata pörgését :( de ha ilyen tornász a kisasszony még simán vissza is ügyeskedheti magát... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Köszi Adry!
anna**

köszönöm csajok, aranyosak vagytok!

nem tudom, mi az igazság, izgatottan várom a fejleményeket... azért én inkább Noryban hiszek... :roll:

Kukli
még visszafordulhat! ezek szerint még van helye forgolódni a kisasszonynak! :wink:

csajok, én ma megyek fél 1-re ctg-re, és itt olyan hó van, hogy nem tudunk egyelőre elindulni (én ugyebár hegyen lakom...). egyelőre férj sem tudott bemenni dolgozni, bár ebben azért az is benne van, hogy be akar vinni, mert már nem enged vezetni, főleg nem ilyen hóban.
remélem, bejutok...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nory: gyere, ne tartsanak vissza a vádaskodások! Mi melletted vagyunk! Ne is törődj az ilyenekkel!

Ildikó: ne haragudj, de nem vagyunk rád kíváncsiak, azért gondolhatod, hogy nem egy "idegennek" hiszünk, hanem szegény Norynak. És ő már rakott is fel pocakfotót. Tanács: vannak "fikázós" fórumok, inkább menj oda, ez nem ilyen. A másik: dokik és a kórházi személyzet nem adhat ki információt más betegről. Szóval ennyi....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Lányok!

Nekem nem állt szándékomban botrányt csinálni!
Csak azért regisztraltam be es irtam meg nektek mert nem birtam mar hogy mindenkit hülyének néz a kitalált történetekkel.
Nem ez a szórakozásom hogy beírtogatok hogy botrányt kavarjak.
Ha nem lennék 100%ig biztos abban hogy ez mind kitalácio akkor nem irtam volna!
Bocs ha megzavartam a dolgokat, de szerintem győződjetek meg arrol hogy ez "mind" igaz és utána sajnáljátok!
Vendég

Köszönjük, de nem célünk egymás lenyomozása, nem erre alakult ez a fórum

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ildi: kérünk bizonyítékot tőled, és akkor no problem.

KépKép
KépKép
adryn

????

Ildikó?????

Orvos, vagy nővér vagy a jánosban?
anna**

Anna: ha az lenne nem lenne ideje a neten lógni és különböző fórumokat olvasgatni kéretlenül....

KépKép
KépKép
adryn

Hogy nekem mennyit csuklik a kiscsaj. Hetek óta. :shock: Most is épp reng a pocakom. Remélem visszafordul tényleg. Bár már eldöntöttem, csaszira készülök, max. meglep. Ebből is látszik kos lesz. :lol: Szval tuti nem szülök márc. 21. előtt. :lol: Bár ami most történik, simán lehet átfordulás. Ha látnátok a pocakomat. Nagy meló van bent. Ekkora tán még sosem volt. :shock: Jól néz ki a kiskönyvem. Egyik sor, fejvégű, másik sor faros, stb.... :lol:
Csibb nem csodálom, ha nem tudsz elmenni, biztos át lehet rakni. Mi fel akartunk menni a Normafához, de el sem indulunk még szánkózni sem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Kukli, sajnálom, hogy Katka most csücsül, de ha már volt fejen is, akkor szerintem is lehet még újra úgy. Lehet, hogy csak a szülés előtti egy-két napban fordul vissza.

Csibb, szorítok, hogy lejussatok a hegyről. Tényleg jó nagy a hó! Folyamatosan esik tegnap óta itt is.

Vica, sajnálom a fájó pocit és a hányingert! Adószám: ehhez bizony Apeh kell, de hamar megvan. Én beküldtem az igénylőlapot anno Samunál és nagyon hamar kiküldték az adókártyáját. Személyes ügyintézéssel persze biztos még gyorsabb. (Babakötvényt én nem váltottam ki, örizgesse csak a MÁK :) ).

Anna, én napi kb fél liternyi málnalevélteát iszom, adagolás Adrynéhoz hasonló, azaz azzal arányos, tehát kb 2 teáskanálnyi teafüvet teszek a fél liter vízhez. Meg még egy-két gyógynövényt, de a málnalevél a domináns összetevő.

Mamacsibe, jó, hogy írtál, gyere gyakrabban! 120-as pocakméret? Te is jól megnövesztetted :) Tőlem is már mindenki azt kérdezi, hogy mikor szülök, és ledöbbennek amikor mondom, hogy elvileg még egy hónap van vissza... tegnap a főnököm viszont tök jól reagált, h persze nagy a pocim, de nem látszik egyelőre rajtam a "szülhetnék". Hiába no, gyakorlott 3 gyerekes apuka és ő az, aki előbb kiszúrja a terhességet, mint maga a leendő anya... :) na jó, ez persze túlzás, de elképesztő megfigyelőképessége van.

Tencsi, nektek mielőbbi jobbulást! Hogy vagytok? Remélem, h Domi tényleg nem kapja el az influenzát...

Nory-Ildikó konfliktus: én is kiváncsian várom a fejleményeket, bár ez esetben fogalmam sincs, hogy miképp lehet bármit is "bizonyítani". Bármelyik oldal állítása is valótlan, mindenképp durva. De ez a nyílt fórumok veszélye.

erpé

Kukli, az én pocimban lakó Kata is csuklik. Kb 3 hete volt először ez az érzés, egy ideig gondolkodnom kellett, hogy mi is ez, azóta rendszeresen érzem - néhány naponta :)
Szurkolok, hogy forduljon meg!
Most pedig eldugulok.
erpé

Sziasztok!

Itt nincsen Nory-Ildiko konfliktus!Hogyan is lenne!
Én csak ugy éreztem ha valamiről tudom h valotlan akkor jobb ha megirom inkább.(de így utólag lehet hogy nem volt egy jo ötlet)
Persze nem azt állitom h abban vagyok biztos hogy semmi nem igaz csak abban hogy a Janos korhazban nem történtek ilyen dolgok....
Idézek pár példát:
"miután hatott az epidural"-ha sürgős csaszar pláne ilyen esetben akkor rögtön altatás és babak kinnt 5 percen belül.
nincs olyan hogy éjszaka hivjak a dokikat és menjenek be-maximum az ügyeletes nővért tudja hívni és ha vérzik akkor azt javasolja h hivjanak mentőt (pláne egy 3as ikres veszelyeztetett terhesnel)
a janosban joval elobb elkezdodott a latogatasi tilalom mint ahogyan irta.( csak egy masik forumon bedobtak hogy hanyas szobaban van meglatogatnak és igy "rögtön látogatási tilalom lett.)
a babák születési sullyárol ne is beszéljünk-ez kicsit irreálisan soknak tűnik
sok dolog volt meg ami sajnos egyáltalán nem fedte a valosagot.

Ildiko
Vendég

Ildikó,
csak azt a kérdést kerülöd ki immár többedszerre, hogy honnan tudod, hogy a János khban nincs ilyen eset és nem voltak a korábbiak sem (Down kóros baba, meg 3as ikrek). Ott dolgozol? Bennfentes infóid vannak? Honnan? Mert az tényleg igaz, hogy ha megkérdezel egy orvost, akkor erről ő nem nyilatkozhat.
Na jó, befejezem, nem az én tisztem kideríteni ezt.
erpé

Egy nyilvános fórumon nem irhatom lenne honnan vannak az informácioim pont amiatt amit irtal!
Lehetek én egy orvos, egy nővér ,akár egy beteg is.
De vegyük e legegyszerűbb esetet: ha valaki pl: bennt fekszik régebb ota a szülészeten és tud mindent ami ott történik...
és meglepődve olvassa a sorokat hogy ilyenek nem is történnek, történtek.
De nem szeretnék vitát ellenségeskedést gerjeszteni .
Tényleg nem ez volt a célom de a születés története volt az a pont amikor már ugy éreztem hogy inkább megirom amit tudok biztosan mert nem tartottam azt tul korrekteknek hogy őt sajnáljátok beteg baba, down koros aki meghal, -nem hiszem h ehhez hasonlo kitalált történetekre van szüksége azoknak akik nemsokára szülni fognak.
Biztos vagyok benne hogy ha ebbol az egeszbol(az ő történetéből) barmi is igaz akkor Nory majd tiszta vizet önt a pohárba.

Ildiko
Vendég

Köszi erpé!!

Igy teszek akkor teaügyileg én is, ahogy ti írtátok.

Üdv,

A.
anna**

Ildi: tényleg szükségtelen volt. Igazából bárki, bármit kamuzhat, mivel név nélkül vagyunk! Amúgy sztem Nory adatai megvannak, vhol a táblán...
Amúgy te írtál privit Katkának? Más néven? Mért?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Micsoda izgalmak vannak.....na most kivi leszek a fejleményekre. Remélem nory hamarosan bejelentkezik!!!!!

Itt is van nagy hó, voltam is délelőtt sétálni. Du-n cukrosdokihoz megyek, utoljára. Aztán szülés után 6 héttel meg kell ismételni a terhelésest. :evil:
Gombán nem múlik, kaptam rá megint kúpot, elhsználtam, el sem múlt.... :cry: Csütörtökön kérek másikat dokitól. Holnap meg nst-re megyek, meg védőnőhöz. Nem unatkozom....

Én még nem éreztem csuklást.....

Kukli, szugeráld a bébit, h fordulon vissza!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Igen én irtam(de nem sok értelme volt) csak nem tudtam azzal belepni igy beregisztraltam megegyszer!
De tényleg felesleges ezt erőltetnem,
majd jön Nory és megmagyarázza a megmagyarázhatatlant....

További Jó babavárást nektek!
Vendég

Na írtam egy jó hosszút, erre elszállt :(

Szóval kíváncsi leszek, hogy kiderül-e az igazság, bár szerinem nem. (Ildikó irásában van azért némi igazság és bárki lehet kamus)

Kukli sajnálom, hogy Katka vicceskedik, de azt mondják, hogy a többedszer szülőknél befordulhat akár az utolsó órában is.

Nem tudom már miket írtam még, már kezdem unni ezt a terhességi "amnézist" :)

Ja igen. Pénteken megyek dokihoz és nst-re a szülésznőm magánjába, kíváncsi vagyok, lesznek-e fájásaim.
és a málnalevélteát is megkérdezem majd, mert mindenki mást mondd, hogy hogyan mennyit, mikortól.

Kép

Kép
gabka77

van a szülésznőknek is magánjuk????? :shock:
nekem speciel a gyógynövénybótban azt mondták, hogy egy evőkanálnyi (2-3gramm) egy bögre vízhez és összesen naponta ennyit igyak csak ... szval én sem igazodok ki már, h mennyit, hogyan mikor ... de azt hiszem nem veszek többet, bár az ízét szeretem Adrynnal ellentétben :D:D
Na mostmár nagyon várom Nóri bejelentkezését ....

Szép napot!
Vica
wicca

Kedves Ildikó/Lilla!

Ne haragudj, de ez itt egy békés fórum és nem egy nyomozó hivatal. Többek között azért nem léptem a korábbi leveledre, mert nekem kapásból csinált egy álmatlan éjszakát és azt gondoltam, hogy 8-9 hónapos terhes nőknek vagy egy 3 ikres anyukának erre semmi szüksége.
Természetesen nem tudom, hogy Nory tényleg létezik-e. De úgy döntöttem, hogy nem is fontos. Sokkal fontosabb a csapat, akik együtt vannak és segítik itt egymást, annélkül, hogy minden szó mögött azt keresnék, hogy igaz-e, amit a másik ír. Az meg már legyen Nory dolga, hogy mennyire valósak az írásai vagy mennyire kitaláció illetve lopott történet. De ez egy nyilvános fórum kockázata....
Tedd meg, hogy ezzel a stílussal elsétálsz innen és hagysz minket nyugodtan babát várni. Én ezért vagyok itt és nem azért, hogy lenyomozzam Nory adószámát.
Köszönettel:

Katka

katka22

Én a málnalevél teát sztem elkezdem a héten, bár nekem a 38. héttől mondták. A homeos golyókat pedig jövő héten. Aztán meglátjuk... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ja igen, tudom még mit akartam tegnap írni! én sem fizetek az NST-ért, a kórházba járok és a dokim sem hív már a magánrendelőjébe. csípem a buráját :D! van olyan doki itt (ahogy hallottam) aki nem szívbajos ...

Szép napot!
Vica
wicca

na megyek takarítok tovább ...

Szép napot!
Vica
wicca

Hihetetlen, de Katka megint a számból vetted ki a szót. :)
Az elszállt hosszúmban valami hasonlót írtam le, (bár én nem zavartam el senkit innen :) ) csak nem volt agyam mégegyszer leírni :)
gabka77

Sziasztok!
Csak egy pillanatra ugrok be, hogy elújságoljam:Lara megtalálta a helyes irányt!A végig harántfekvésből.Én úgy örültem!A doki szerint mostmár nagyon valószínű, hogy így marad :D
Nem hiába kínzott 2 napig, csak sikerült neki :D
Nekem már jövő héten mennem kell nst-re, pedig nekem az még csak 35+2 lesz :shock: És a dokim fogja őket csinálni(hívni kell, ha ottvagyok, és lejön).Férjem szerint muszáj adni neki pénzt.Izgi lesz hetente :? Szerintetek mennyit?Magánrendelése 5000 ft.

Kép
Kép
zazzy

zazzy, ügyes csaj Lara!!!! :wink:

Nekem rendelőintézetben csinálják az nst-t és másnap viszem az eredményt a dokimnak. Kíváncsi leszek, h ezért kell- e fizetnem, hogy csak rápillant a leletre. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Egy kérdés:Aki vett/használ már homeós szert:Milyen kiszerelésben vannak ezek?(Életemben nem használtam ilyesmit)Vagyis mennyit kell belőlük venni, hogy elég legyen, ha így 5-ösével kell szedni?Áruk?

Kép
Kép
zazzy

Most megyek, olvasgatok a szülésről a könyveimből, mert én már annyira rákészültem a császárra, hogy nem is nagyon akartam a szívem fájdítani ilyen olvasmányokkal, de most úúúúúúúúúúúúgy belelkesültem! :D

Kép
Kép
zazzy

Wicca: Na igen, határozottan a végén járunk.... :) Én már nagyon szülnék.... Lányok sem értik, hogy miért nem tudom, hogy mikor szülök.... Mi az, hogy lehet, hogy holnap, de lehet, hogy csak 2 hét múlva. Zsófi előállt azzal, hogy ő ott akar lenni a szülésnél és, amikor mondtam, hogy azt nem lehet, akkor negyon megsértődött.... :P Már pedig ő látni akarja, hogy hogyan születik az öccse.... :)

Csibb: Remélem sikerül lejutni a hegyről. De azért fő a biztonság! Inkább menjél néhány nappal később, mint hogy baleset vagy hasonló legyen....

Katka

katka22

Én is igy gondoltam hogy terhes nőknek nincsen szüksége arra hogy a noryval történt drámákat élje át vele-ami nagy valószínűséggel ugy kamu ahogy van-ezért is írtam nektek.
De ezekszerint tévedtem..
Nem gondolom hogy modortalan stílusban írtam volna.
De bocsánat ha valakit megbántottam!
nem szeretnék vitát, nem irok többet ígérem,
Jo babavárást,Vigyázzatok magatokra!

I.
Vendég

Sziasztok!

Most már én is kiváncsi vagyok az igazságra Noryval kapcsolatban, feltéve ha kiderül :roll: ez sajnos tényleg benne van az ilyen fórumokban, vagy hiszünk egymásnak vagy nem.

Zazzy ez tök jó hogy befordult Lara, tényleg ügyi :wink:

NST: még én sem voltam, elvileg a héten kellene mennem, de csak holnap du. megyek a dokimhoz magánba majd akkor megbeszéljük. Ja és az utolsó uh-ra is a héten kellene mennem, úgy tűnik akkor hogy csütörtök-pénteki napom megint sűrű lesz. Még a Bulcsút is csütörtök délelőtt visszük a sebészetre megmutizni a kukiját.

Kukli miért nem tudtad Botit tisztába rakni?? lehet hogy írtad már, akkor bocs :oops: Nekem is nehezemre esik Bulcsút, mivel mostanában folyamatosan rugdalózik. Hát igen jön a jó kis két éves kori hisztik sora :?

Ja igen meghozták a bútort. Nagyon szép lett :D Majd ha Bulcsú felébredt lefényképezem. Igaz hogy elrontották, de nem nagy gond. Az 55 centis mélység helyett csak 35 centi mélyre csinálták a gyerekszoba szekrényt, ami végülis nem nagy gond, csak megijedtünk mert azt hittem így nem fér be mélységre a gyerkőcök kistévéje, de valszeg épp befér. Meg talán így jobban is néz ki, csak kevesebb a hely pakolni, de sebaj :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja és csak csodálkozom a nagy havazáson :shock: nálunk hála isten nincs, de nem is hiányzik. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Szia Zazzy,

tegnap du. volt egy hozzászólásom, ahhoz csatoltam egy pdf fájlt, ami a szülést segítő homeós bogyók szedését írja le.

Ez persze csak egy fajta megközelítés, és ahogy mamacsibe is mondta, mindenki konzultáljon az orvosával stb.

Nekem a védőnőm adta, aztán rákérdeztem a szülésznőmnél is, ő is jónak tartotta ezt az adagolási formát, de kérd ki az orvosod véleményét inkább.

Sok egyéb adagolás is van a neten.

Szinte minden gyógyszertárban kaphatóak, vagy, ha kéred megrendelik őket. Egy kis dobozka (aminek Labello ajakír formája van) kb 500-600 HUF.
Az általam feltett adagolásban 15CH-sak, azaz a potenciálúak szerepelnek, és igen egy adag 5 db kis golyót jelent.
A neveik alapján, utánanézhetsz melyik mire jó.

ÉS a szedésüknek is vannak szabályaik, ezt is megtalálod a neten.

De modnom, inkább kérd ki egy szakértő véleményét, meg a lányokét itt.

Üdv,

A.
anna**

Na itt vannak a bútorok :D
Ez az új előszobabútor:
Kép
Ez pedig egy új elem a gyerekszobába a már meglévő bútorhoz :)
Kép
Ez pedig a Bulcsú, őt is muszáj volt lefényképeznem nem hagyott békén :D
Kép
Úgy látszik ő is részt akar venni a topic életében, most is itt csücsül az ölemben :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát lányok elkiabáltam ezt a havazást, nálunk is esik :( pedig nekem nem hiányzott. :x

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, nagyon jók a bútorok!!!! Hely van, lehet pakolni!!! :lol:

Anna, megnéztem a homeos bogyóidat, nekem nem így mondták őket, meg nem is pont ezeket. De mindenki máshogy tudja, és úgy szedi, ahogy neki mondták!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica....

Nagyon jók a bútorok!

Bulcsú pedig nagyon helyes!!!!! :-)
anna**

Sziasztok,

Vica, nagyon szépek az új bútorok! És persze Bulcsú is :) Itt épp elállt a hósesés, de elég masszív felhőzet van, szóval valószínűleg csak időlegesen.

Zazzy, de jó, örülök, h Lara fejen áll a pocidban!

Katka, jó Zsófi indítványa :) Drukk, hogy akkor jöjjön Petibaba, amikor szeretnéd... Bár ezt nyilván inkább ő dönti el.

Én meg bosszankodok. Ma felhívtam két kiszemelt ovit is, hogy időpontot egyeztessek velük megnézni még a szülés előtt az ovikat, és kiválasszam a szimpit Samunak. Erre mindkét helyről lepattintottak, h majd inkább márciusban jelentkezzem - mindezt hülyébbnél hülyébb indokokkal (sok most a beteg gyerek, meg beteg a vezető és nincs hangja, stb). Egyik sem szerzett jó pontot... Nem épp "ügyfélközpontú" hozzáállás. Hiába mondtam, hogy nekem a március enyhén szólva is bizonytalan. Az egyik helyen a titkárnő közvetített köztem és az intézményvezető között, nem is értem, miért nem kapcsolták a vezetőt, és elég fura nőci volt. Hát, nem könnyítik meg a szülők dolgát az óvodaválasztásnál. Pedig Csepelen aztán nincsenek tele az ovik. A bölcsi elég szűk keresztmetszet, de az ovi nem, nagyon sok férőhely van... nyilván vannak népszerűbbek, de ezzel együtt is. Szóval nem értem, remélem, tényleg csak szerencsétlenkedés volt. Jövő hét, újabb próba, és nem hagyom magam lerázni :)

erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: