Sziasztok!
Kukli, sajnálom, hogy Katka most csücsül, de ha már volt fejen is, akkor szerintem is lehet még újra úgy. Lehet, hogy csak a szülés előtti egy-két napban fordul vissza.
Csibb, szorítok, hogy lejussatok a hegyről. Tényleg jó nagy a hó! Folyamatosan esik tegnap óta itt is.
Vica, sajnálom a fájó pocit és a hányingert! Adószám: ehhez bizony Apeh kell, de hamar megvan. Én beküldtem az igénylőlapot anno Samunál és nagyon hamar kiküldték az adókártyáját. Személyes ügyintézéssel persze biztos még gyorsabb. (Babakötvényt én nem váltottam ki, örizgesse csak a MÁK

).
Anna, én napi kb fél liternyi málnalevélteát iszom, adagolás Adrynéhoz hasonló, azaz azzal arányos, tehát kb 2 teáskanálnyi teafüvet teszek a fél liter vízhez. Meg még egy-két gyógynövényt, de a málnalevél a domináns összetevő.
Mamacsibe, jó, hogy írtál, gyere gyakrabban! 120-as pocakméret? Te is jól megnövesztetted

Tőlem is már mindenki azt kérdezi, hogy mikor szülök, és ledöbbennek amikor mondom, hogy elvileg még egy hónap van vissza... tegnap a főnököm viszont tök jól reagált, h persze nagy a pocim, de nem látszik egyelőre rajtam a "szülhetnék". Hiába no, gyakorlott 3 gyerekes apuka és ő az, aki előbb kiszúrja a terhességet, mint maga a leendő anya...

na jó, ez persze túlzás, de elképesztő megfigyelőképessége van.
Tencsi, nektek mielőbbi jobbulást! Hogy vagytok? Remélem, h Domi tényleg nem kapja el az influenzát...
Nory-Ildikó konfliktus: én is kiváncsian várom a fejleményeket, bár ez esetben fogalmam sincs, hogy miképp lehet bármit is "bizonyítani". Bármelyik oldal állítása is valótlan, mindenképp durva. De ez a nyílt fórumok veszélye.
RÉ