A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Tünemény!

178 volt a vérnyomásod??? Úristen, az nagyon sok! Vigyázz magadra!
Én nem tartom hülyeségnek a házassági szerződést. Szerintem, a párodnak sem szabad úgy felfognia, hogy benne nem bízol benne. Egyszerűen azt kell megértenie, hogy bárki mással így járnál el. Biztos vagyok benne, hogy élettárssal is lehet ilyen szerződést kötni.

Kép
gesztenye74

Tünemény!

Jogi dolgokhoz nem értek ( talán majd Cat és a férje tudnak valami okosat, ha jól emlékszem Ő ügyvéd..)
De azt tudom, hogy szép-szép a szerelem, de mégis csak a Te és Luca jövőjéről van szó......
Szóval, ez " nem a nem bízás" hanem az észérv mondja nekem azt, hogy ami a tied az a tied, akármi történhet.....
Ki tudja mi lesz pár év múlva..... :shock:

Az egyik barátnőm majdnem pont így járt, lehúzott 10 évet az élettársával, csinálta a könyvelést, dolgozott a pasi keze alá....
de házuk a pasi nevére ment ( valami hülye dumával) mert a hitelek így jobbak stb...
aztán a közös gyerekkel mehetett haza egy bőrönddel a szüleihez, amikor a pasi becsajozott... :?

Nem azt mondom , hogy így lesz, de inkább Te legyél nyeregben, márcsak a gyerek miatt is..
Meg ahogy kivettem a szavaidból a párod is még néha csinál hülyeségeket....
Ne haragudj, remélem nem bántottalak meg.. :oops:

Ma megvettem a Tena Lady betétet a kórházra, aztán nekem is össze kéne pakolnom a kórházas cuccot..

Ildi!
Nagyon cukik a mesedekorok!!

Kép

Kép
tasin

Muszáj eldicsekednem, h Emma tegnap este fürdés előtt és ma ebéd után is bilibe pisit!
Nagyon megdícsértük, és látszott rajta, h ő is büszke magára!!! 8) :D

Gesztenye, látom még a labda is narancsszínű Lucánál! Ez aztán a harmónia! :wink:
Nagyon szép a szobája!

Itt már esik a hó, jó lenne, ha meg is maradna belőle valamennyi!

Zsu
svs

ÉLJEN A BILIBE PISILÉS!!!! :lol: :lol: :lol:

Ildi, nekem is nagyon tetszenek a dekorációk. Melyiket rendelted meg?

Gesztenye! Tényleg jó világos a szoba, és kellemes a színe. Hogy mekkora lakhandija lesz Lucának! :lol: De meglátod, ha minden a helyére kerül, és bekerülnek a kis cuccoskák, még hangulatosabb lesz az egész, és tényleg gyerekszobává válik! Majd azokról is kérünk képeket!

Tünemény! Én a helyedben csináltatnék szerződést. Az élettársi kapcsolatokra - meghatározott évek után - ugyanazok a feltételek vonatkoznak mint a házastársira, ha az együttélest tudják bizonyítani. Úgyhogy légy elővigyázatos!
Az ember érzi (a legmélyebb bugyrokon keresztül), hogy kivel szemben kell ilyen döntéseket meghoznia és kivel szemben nem. A döntésedet ne szégyelld és ne legyen lelkiismeret furdalásod, most már a gyerekedre és magadra kell elsősorban gondolnold.
És tényleg ne haragudj, de a párod még nincs igazából tisztába bizonyos dolgokkal, illetve annak következményeivel. (Mert ha igen, akkor a haverjával szemben is rég lerendezte volna ez az egész tartozás ügyet, ellentmondást nem tűrően....)

Kép
Kép
tisa

Zsu! Emma nagyon kis ügyes volt!!! (Apa pont kérdezte, hogy akkor majd 3hónaposan már bilizni fog a Luca?? :lol: igy legalább mondhatom majd neki, hogy kb mikorra ütemezze a vásárlást! :D ) Ja, a hó is idért a West Endhez! :D (kár, hogy egyből eltűnik)

Gesztenye, nem tudom mi lehetett, de a doki majd mond rá valamit. Itthon nincs vérnyomásmérőnk, igy sose tudom, hogy mikor mennyi. Akkor se éreztem különösebben rosszabbul magam(a viziló-állapoton kivül).

Tasin dehogy sértődök meg, én teljesen jogosnak találom az én indokaimat. És igy én is biztonságban tudnám a dolgaimat. Meg hát ugye bak vagyok, és eléggé anyagias alapból. És elég realista vagyok, hogy ne csak a rózsaszin felhőket lássam, hanem gondoljak arra is, hogy manapság bármi történhet.

Ildi a faliképek nagyon jók! De mondani akartam Gesztenyének is, hogy a micimackós faliképek tök jól mutatnak! :D

Kép
tünemény

Tünemény!

Csak gyorsan amire én emlékszem, mert mennem kell lefektetni Benit!

Öröklésnél: 18 millióig 6%, 18 és 35 millió közötti részre 8%, és a 35 millió fölötti részre 15 % az illeték. De ahoz, hogy ez csak a Tiéd elygen, a testvéreidnek le kell mondani róla.

Ajándékozásnál: 18 millióig 8%, 18 és 35 millió közötti részre 10% és a 35 millió fölötti részuer 16 % az illeték.

Mindez kifejezetten Neked, mert a II. kategóriába tartozol, tehát nem közös háztartásban élő eltartott unoka vagy.

Ilyenkor szoktak színlelt adásvételi szerződést kötni.

vagyoni szerződés: Úgy is lehet értelmezni, hogy aki aláírja, az annyira bízik a másikban, hogy soha nem lesz rá szüksége, mert életük végéig együtt fognak élni.

De Neked nincs rá szükséged, hiszen bizonyítani tudod, hogy ez a Te nagyszüleidtől van és így külön vagyonnak számít. Soha nem kaphatja meg a párod, mert nem közösen szereztétek.
Kivétel, ha a színlelt szerződést választjátok, mert akkor szükség van a pároddal a vagyoni szerződésre.

Remélem jogilag minden helytálló amit leírtam, mert nincs itthon a férjem, hogy megkérdezzem. De én így emlékszem. Ha tévedtenm volna, később korrigálok.

És most megyek aludni egyet Benivel.

Ki kell találnunk mi legyen az autó sorsa.
Vendég

Köszi lányok, átadom az érintettnek! :wink:

Tünemény, hol mérték ezt a vérnyomást? Ellenőrizték 2szer is?

Zsu
svs

Cat köszi!! Az azért számit ugye, hogy ők a gyámszüleim, és a nevelt gyerek egyenértékű a sajáttal azt hiszem, és 2hónapos korom óta ők neveltek fel (vagy igy minősülök II.kategóriának?). és mivel anya helyett testvéreim örökölnének, ezt akarnák elkerülni nagyimék. (mindketten szellemileg visszamaradottabbak, húgom ugyebár nem érdemel semmit, és mindenképp nekem akarnák valahogy átirni a lakást kb10milliót ér).

akkor ez a vagyoni szerződés mégis kelleni fog, mert ha mondjuk eladnák a lakást, és az újat rám/Lucára irnák, akkor az már ahogy irtad adásvételinek minősülne. Bonyolultak ezek a jogi cécók.

Zsu egyszer mértük, nagyiméknál. Hát nem tudom hogy jött ki ekkora érték. Pedig előttem nagyim mérte, neki normál érték volt.

hát ezen még kiakadtam: főleg mivel az eredeti cikket olvastam, de kikerestem egy magyart is http://www.delmagyar.hu/noi_oldal/szenz ... m/2087903/

Kép
tünemény

Zsu!
Nagy gratula Emmának és a bilinek is! Ügyesek vagytok! 8)
Naná, hogy a fitness labdánk is narancs. Nem képzeled, hogy más színű labdán fogok üldögélni (mást úgy sem csinálok vele). :)

Tisa!
Bizony nagy szobája lesz Lucának (nagyobb, mint a kettőnk hálószobája). Igazából nem akarjuk telezsúfolni, szeretjük a nagy teret. A kiságyba az ágyneműt és a fejvédőt még nem tesszük be, ne porosodjon feleslegesen. Ami még hiányzik a szobából, az egy kényelmes karosszék a szoptatáshoz. Azon is dolgozunk.

Tünemény!
Még mindig vizesedsz? A munkahelyeden ugye felteszed a lábad valami székre?

Cat!
Van már valami döntés autó-ügyben?

Kép
gesztenye74

Tünemény!

Lusta vagyok visszakeresgetni.
Nem tennéd fel még egyszer azt az anyagot, amit a mu.helyedtől kaptál a szülési "bürokráciával" kapcsolatosan?
Az tök jól összefoglalta a dolgokat.

Köszi!

Kép
gesztenye74

Gesztenye ez az:

1234795714.5314.pdf

a lábam meg nem nagyon tudom feltenni, mert hely az nem nagyon van, raktunk már ide egy felforditott kukát, de még rosszabb volt. igy most egy kicsit feljebb van a lábam egy kis polcon az iróasztal alatt, de még is lefele dől. (vagy hogy is irjam) neked hogy megy a munka?

Lányok ti is lomhának érzitek magatokat estére?? mikor este az ágyban tévézünk, és arrébb kell raknom magam, hát mint akinek daru kellene hogy arrébb moccanjon! :lol: és még mennyi időnk van! (múltkor észrevettem a fotón: tokám van :roll: erre még betoltam ma reggel egy kókuszkockát...)

Kép
tünemény

Tünemény!

Köszi!

Én is felteszem a lábam már délutánonként, bár nekem nincs vizesedésem egyáltalán.
Még megy a munka, estére azonban én is kipukkadok. Tegnap este már 19.45-kor elaludtam a TV előtt.
A kollégáim mindennap rám csodálkoznak, hogy még mindig nem maradsz otthon?! Téged nem kérdezgetnek?

A tokáddal ne foglalkozz, maj szoptatáskor lemegy. Én is csokizom most éppen.

Kép
gesztenye74

Tasin: Mekkora Tenát vettél?

Tisa: több figurát is rendeltünk, pl: nap, csiga, süni, felhő, virágok, katica, teknős. Kíváncsian várom, hogy megérkezzenek :)

Zsu: Emma nagyon ügyes!

Kép

Kép
sildi83

:D akkor jó, hogy nem csak én érzem magam lelőve estére! A főnököm szokott a hasamnak válaszolni, mikor aláirni valót viszek neki, vagy válaszolok valamire. Erre megkérdezi, hogy biztos jól vagyok, mert hát bizony ez nagyon nagy has! De mondta már, hogy menjek haza ha nem érzem úgy magam, vagy ilyesmi, és ha nem tudok március végéig dolgozni, az se baj. (de hát inkább itt ücsörgök, fizuért, mint otthon unatkozok, és eszek..mert egyedül máshoz nem szokott kedvem lenni)

és egyre később kell elaludnom, mert ha kihúzom fél 12ig, akkor éjjel gyorsabban telik az idő, mert minimum 2szer ki kell mennem, utána meg van, hogy nem könnyű a visszaalvás.

jaaaajjjj apa aranyköpése a múltkor: megkérdezték tőle, hogy apás szülés lesz-e, mert hát ugye sokan nem birják...erre ő, hogy volt ő már disznóvágáson! (mármint ha ott helytállt, akkor ide is be mer majd jönni) na tessék!!! :lol: :lol: PASIK :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünemény 2009.02.16 17:24-kor.

Kép
tünemény

Gratula Emmának!!

Nem semmi ahogy bírjátok a melót!!!
Én fél óra ülés után kipurcanok :cry:
egyszerűen ha nagyon fáj a derekam muszáj egy 15 percre ledőlnöm...
Ma semmit nem tudtam éjjel aludni, olyan vagyok estére, mint akit agyonvernek...terhességem előtt sokszor hajnali 1-ig tanultam, és ugyanúgy fél 6-kor keltem ...most meg..
régen apának mindig hisztiztem ne menjen még aludni, most meg én megyek előbb aludni :shock: :shock:

Az ágyról meg úgy kell lehemperegnem, majd beindul a kiskacsa járás... :lol: :lol:

a legújabb, hogy jobb oldalomon úgy fáj a bordám, mint akit megrugdostak...valószínű a lábával azt az oldalam nyomja....

Ráadásul két napja hányingerem van....mondtam is, csak nem terhes vagyok????? :lol:

Ja, nekem is van zokni karikám....( mármint a zokni helye szépen megmarad)

Na nem nyávogok!!!!!!! :lol: :lol:

Tena Lady extrát vettem, a nagyobb olyan volt mint egy pelenka.... :shock: :shock:
1152 Ft volt a 30 db

Kép

Kép
tasin

Tünemény:aranyos apa, hogy ilyeneket gondol a szülésről! :D :D :D

Nálunk sem lesz apás szülés mert apa nem bírja a kórházat!Én meg nem akarom erőltetni eddig úgy néz ki unokanővérem jön be velem.

Csajok ma megvettem az első szoptatós melltartómat!Baszki, hogy mekkora álmaimban sem gondoltam volna.Apának leesett az álla mikor mutattam na meg akkor is mikor lekapcsoltam az elejét. :shock: :shock:
Nem bírtam ma tovább betettem a pamutpelusokat mosni! :D

Kép

Kép
gabka7926

tünemény, gyorsan neked megint :) bár valószínű, hogy cat ügyvéd férje majd okosabb lesz, én nem gyakorlom a jogot :) .
1. én úgy tudom, hogy pont most törölték el az örökösödési adót, nem? vagy attól függetlenül illeték van?
ha eladják a lakásukat, és az új nevedre kerül, az nem adásvétel közöttetek, a vásárlásnál viszont a különbözet után kell emlékeim szerint illetéket fizetni. tehát ha 10ért eladják a lakást, és 10-ért vesznek egy másikat, akkor nincs illeték. azt hiszem akkor is, ha közeli hozzátartozó részére vásárolnak, ingatlanos ügyvéd tud rá pontos választ adni...
2. végrendelettel a kötelesrészből is ki lehet tagadni megfelelő indokkal a többi örököst, mindenképpen közjegyzőnél, (és nem ügyvédnél) csináltatnám, mert nagyon sok rajta a buktató, és ők foglalkoznak ilyenekkel legtöbbet, meg akkor ott letétben is van, és ha megvan a baj, akkor nyilvántartásban van a végrendelet, nem annyira könnyen támadható, ilyesmi.
3. vagyoni szerződést is érdemes csinálni, már csak azért is, mert ha jól emlékszem valami kezesség is van a haverral, és akkor a közös vagyon a párodra eső részét is támadhatják, ha gond van. és ez nem bizalom kérdése szerintem. de azt hittem, hogy ez az élettársi dolog csak a bejegyzett élettársakra vonatkozik, amit meg azóta el is töröltek valami gikszer miatt...
Akárhogy is, ha már körüljártátok laikus szemmel és a mindenhonnan jótanácsokkal a kérdést, mindenképpen jogászt megkérdeznék, hogy hogy lenne a legjobb, legolcsóbb megoldás. Egyébként ha nem akarnak igaziból költözni a nagyszüleid, én a végrendeletet választanám a közjegyzőnél... adásvételnél nagyobb idegesség kevés van.
és egyátalán nem vagyok szuperanyuka. nagoyn gyakran elveszítem a türelmemet, főleg mostanában, nyilván ide a jobb dolgok kerülnek, meg a pozitív dolgok. lehet, hoyg ezekkel próbálom pont kompenzálni a negatívumokat. azért hiszem, hogy jó anyja vagyok a gyerekeimnek, mert nagyon szeretem őket :) egyébként a buli muszáj volt, szerintem rékának ez az igazi ajándék minden évben, mikor jönnek a barátai. és neki fontos, hogy én csináljam neki a tortát,a kívánsága szerint.
és menj le a védőnőhöz kontroll vérnyomást méretni!

sziszike, a mi vendégeink 10-fél7-ig voltak. már az első érkezésétől az utolsó távozásáig, az utolsók itt fürödtek a mieinkkel :)

liliana, a babakocsiszett is tök jó!

zsu, emmának meg óóóóriási gratula! át tudom élni, ezek olyan jó élmények!

na, mennem kell. megyek kirakózni. :?

kikocska

Sziasztok!!

Gabka: már én is vettem egy szoptatósmelltartót és hát....Valóban hatalmas és nem is túl csinos :(
Tudom,hogy nem az a lényeg,hogy csini legyen,na de tényleg akkora,hogy szerintem a nagymamám hord ekkorát :) Férjecskémmel jót nevettünk,amikor felvettem!

Lányok,itt egyfolytában esik a hó és minden csupa fehér!Bárcsak karácsonykor lett volna ilyen szép minden.

Nézegettem a februári kismamik topicját és láttam egy pocak képet,amin a kismaminak rettentő pici hasa volt,pedig azt hiszem már a 37.hétben jár.Hozzá képest az enyém hatalmas (és nehéz!!).
Most már néha érzem a derekam,fájdogál a csípőm,de nem állandóan,csak ha egész nap pörgök!!
Ma is kitakarítottam,ágyneműt mostam,husit rántotam és z.borsó főzeléket főztem.Akartam még vmi sütit is sütni,de elfogyott a lendületem :) Talán majd holnap!

Kép
demetnik

Gesztenye!!Olyan macifejes díszt hol vettél a bútorra????Örületesen aranyos!!!!!Szeretnék olyat én is!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

no irtam megint, és elszállt...

Kikocska köszi neked is! Nagyiék pont az öröklést akarják elkerülni. és nem akarnak kitagadós dolgot, mert abból harag meg ilyesmi lenne, főleg, ha kedves húgom még mindig valami alvilági akárkikkel lenne együtt. apa hitelei miatt is akarom a vagyoni szerződést, mert még ő se tudja miket irt alá, igy még belelátásom sincs a dolgokba. :roll: Réka meg elhiszem hogy örült a kis partinak, főleg hogy most (még) ő/ők vannak a középpontban. és ne szerénykedj, két kis duracellel működő gyerkőc után pocakosan rohangálni...hát én nem tudnám! :D

Gabka, Demetnik a szoptatósmelltartó még hagyján nálam (ok, alapból egyáltalán nem valami férficsalogató), az valahogy fel se tűnt hogy nagy (vagy én vagyok ódivatú :oops: :lol: ) viszont a nagyibugyi!!! :lol: :lol: de legalább kényelmes! :lol:

Kép
tünemény

Tünemény, a harag meglesz sajnos mindenképpen :( annyira biztos nem visszamaradott a húgod, hogy ne vegye észre, hogy nincs öröksége... de azért nagyon rossz lehet a nagyszüleidnek, hogy ezt ki is mondják, szóval meg tudom érteni, hogy a kitagadást nem akarják végigcsinálni... nagyon sajlnálom őket, sok erőt kívánok nekik!
Tünemény, bírnád, ha muszáj :) belejön az ember. De ha esetleg mégis mégis netalántán esetleg lenne negyedik, csak akkor ha már ez a picipicike is beszokott oviba, akkor kezdünk a gyártásba. c
és nem szerénykedek, tényleg nem, éppen nevelési válságban vagyok, és olyan visszás érzés, hogy dicsérsz... állandóan úgy érzem, hogy valamit elszúrok, és nem veszem észre, hogy mi a baj, annyira érzem, hogy csak a végét kellene elkapnom, és fel tudnám fejteni az egészet... lenne már nyár, biztos könnyebb lesz!

az én férjem szexinek tartja az ablakos melltartót :) én is röhögve mutattam neki annak idején az elsőt, de neki bejött ;)
és ő sem akart apás szülést, de mondtam, hogy muszáj lesz neki, de a köldökzsinórt nem kell elvágnia, de szükségem van rá, így belement. aztán a műtétet nézhette, és nézte is, ami sokkal véresebb, és mégis bírta. szóval a leendő apukák sem tudják előre, hogy mire képes egy apa...

dementik, nekem ezek már nem mennek. amit nem csinálok meg reggel 2-3 óra alatt, az már úgy marad. délután max egy ksi főzésre futja, általában már nagyon nehezen mozgok... szóval tuti vagy!

na, megyek, egy kis késő esti vacsi, aztán fekszem is le vízszintbe.
szép estét!

ja, tasin, keményedni nem keményedsz többet? vagy jósolgatsz? mert a hányinger, hányás bizony a tágulást is kísérheti...

kikocska

Tisa!

Köszi az infókat, a pesti honvéd december óta nem küldi az eü. szabis parancsot, próbáltak engem cseszegetni a főnökeim, de lepattintottam. Nem fogom hagyni, hogy megpróbáljanak rángatni, ha egyszer veszélyeztetett vagyok. A személyügyünk igazából nem feszíti meg magát ez ügyben, meg az ellátók sem. Ruhakönyv nincs, de egyszeri, úgy tudom, jár nekünk is a szüléskor.

Kezdek én is kisbuddha-formát ölteni, nehezen gurulok le az ágyról, nem jó akárhogy feküdni, itt-ott nyom, meg fáj... Hát, ennek már itt volt az ideje. Szerencsére nem vizesedek, nem számottevő a derékfájás, viszont jókat alszom napközben, simán rápótolok pár órát az éjszakai hiányokra.

icamica

Sziasztok

Köszi a jó szavakat a babakocsiról

Nálunk apás szülés lesz , Ő ragaszkodik hozzá, meg én nem nagyon tudnék elképzelni mást mellettem. Ha én is kibirom akkor Ő is. Mondjuk ugyanannyira izgul már mint én. NAgyon édes. De minden unokatesoja azt mondta,hogy nagyon jó érzés utána, mikor Ő fogta meg elsőre. Meg ő fürdette meg, meg Ő vitte ki megmutatni.

Az én férjemnek is bejött a szoptatos melltartó. Bár nekem még csak atlléta van. De holnap akarok elmenni vásárolni már a cuccokat, bár nem tudom mi lesz ha ígyy fog esni a hó.
Bár még kocsikázok. De igazából már nem nagyon kéne.

Nem tudom mi van ma de pocaklakom egész nap intenzíven mocorog, nem is hadja abba. Remélem minden rendben. Jővőhéten megyek orvoshoz, kiváncsi vagyok már mennyit hizott a drágám.

Na megyek pihenni.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Tünemény!

Nem egyszerű, de a helyedben én is megíratnám. Főleg ahogy írod még ő se tudja milyen ügyei vannak.....

Cat!
Mi lett a kocsival? Jól vagytok?

Kikocs!
Szerintem normális hogy így érzel most. Azért kettő kint egy bent :-) Hát tényleg le a kalappal.... Sokszor írtam már Neked ,de én néha Koliba is kipurcanok. Engem az fáraszt a legjobban hogy nem tud beszélni és ezért csak nyafog.... :( Hú ha akkor kusolok a tegnapi napról , mert Te hegyeket mozgattaál :-)

Jaj nagyon üres a fejem. Akartam még írni csak nem tudom mit....

Én hulla nulla vagyok :-( Koli beteg lett.... reggel még csak köhögés délre már láz is és írtó nyügi minden ami van.... Apa hiába ért haza csak engem nyuzott.....
Megyek is mert ülve elalszok.

puszi mindenkinek

Lili!
Nem tudom mi volt ma , de Beni baba is megállás nélkül pörgött.... Nem hiszem hogy különösebb bajuk lenne. szerintem a front....
Én ezen a héten pénteken megyek dokihoz. alig várom.

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Kocsiról még nincs döntés.

Tünemény!

Először vérnyomás: Nekem a 138/78-ra múlkor már vérnyomáscsökkentőt írtak fel a diabétesz rendelésen. :shock: Igaz, nem szedem, mert itton mindeig 130/80 alatt van, és így a háziorvosom nem javasolja. Viszont mérem rendszeresen. És a súlyomat is a vizesedés miatt. Szerencsére az sem jelentkezik igazán.
Holnap pedig majd az urológián kiderül a fehérje is a vizeletből.

Öröklés: Köteles részből kizárni nem egyszerű, nagyon súlyos indok kell hozzá, én nem is javasolnám.

Illetékmentesség az öröklésnél csak az I. kategóriába tartozókat illeti meg és csak 20 millióig.
I. kategória: Az örökhagyó GYERMEKE, HÁZASTÁRSA, SZÜLŐJE, A HÁZTARTÁSBAN ELTAROTT SZÜLŐ NÉLKÜLI UNOKÁJA. Az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, a vér szerinti gyermekkel, az örökbefogadó,a mostoha- és nevelőszülő a vér szerinti szülővel egy tekintet alá esik.

Nagyidék mikor vették a lakást? Mert ha 6 év után adják el, akkor nincs adó. Előtte is sávosan változik. Erről küldtem privát üzenetet.
Az eladásból származó pénzből vehetnek a Te nevedre lakást, de az ugye ajándékozásnak minősül, ami illetékköteles. Kivétel, ha átutalással a te számládra kerül a pénz, és abból fizetitek ki az új lakást. (Ha minden igaz.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.16 23:43-kor.
Vendég

Ma esti pocakfotó:
Kép 33. héten

Bocs a minőségért, valahogy nem lett az igazi. De a méret látszik.
Vendég

Kikocs az bizti nem lesz egyszerű egy két éves legénnyel,de biztos szeretni fogja egészséges kis féltékenységgel. Na igen erre én is kíváncsi vok, ki kivel fog szülni.
Tegnap is megszült egy csajszi, aki már.8ra volt kiírva. Tehát, ahogy mondtam nálunk a márciusi kismamiknak kell szülnie februárban. Be is tartják. Hát meglepődnék, ha ez lenne a névnapi ajándékom, mert a neve azért nem Szilárd, hogy ne legyen akkor mikor a névnapom.
Ha felkel a baba és csak nézelődik nem is kell megszoptatni, csak ha sír?
Bátor vagy, hogy bevállaltál egy ilyen minimanó bulit, néha tiszta hyperaktívnak látlak, főleg magamhoz képest.

Megvan a vér eredményem, nem tűnik valami rózsásnak, teli van +- -al. Majd csüt. kiderül mit mond a doki.

Tünemény én úgy tudom, hogy 5év együttélés után,( ami bizonyítható a közös lakcímmel), már követelhető a felezés.

Emmának Gratula!!!

Én is innen vettem a csigát, meg rendeltem csőrikét.

Cat pont olyan csini vagy mint én
:)

Nekem ma nagyon rossz érzésem volt, lent fájt érdekesen minden,vagy zsibbadt,vagy szurkált vagy valami.Biztos nem tett jót a 4.emeletre való felmászás a 7végén,mintha mindenemben alul izomláz lenne.

kocska

Kocska!

Szerintem csak lejjebb, vagy máshogy feküdt a baba, és nyomott valami ideget attól zsibbadtál. Előfordul az ilyen.

Szoptatás: mivel a baba még csak sírással kommunikál, így ha éhes, azt is ilyen módon teszi. Legalábbis általában. De vannak más lehetőségek is, pl nyelvnyújtogatás. De ez egyéni is lehet, hidd el meg fogod ismerni.
Ha nem vagy biztos benne, akkor ilyenkor tedd be a kisujjad majd egy picit a szájába, és ha elkezdi szívni, akkor jühet helyette a cici.

Egyébként pedig nem minden ébren töltött percet tölt majd szopizással, szerencsére. Merthogy egyre többet lesz majd ébren. (Ez ugye szintén gyerekfüggő, kinek mennyi alvásra van szüksége.)
Vendég

Sziasztok!

Hú, esik nálunk is a hó!!!!!!!
Első jelentősebb mennyiség nálunk.Nem is tudom hogy örüljek-e neki??Szerencsére nem kell most sehová se mennem csak max a faluba.

Kikocska, egyenlőre nem érzem hogy keményednék, de egy kicsit elgondolkoztam azon amit írtál. :shock:
Mivel én mind a kettővel ilyenkor már nyitva voltam egy kicsit, csak már arra nem emlékszem, hogy mennyire és pontosan rövidebb vagy nyitott voltam.
Meg kellene keresenem a kiskönyveket, aztán megnéznem.. :shock:

Mindig azon aggódok, ha megyek, mikor mondja a doki, hogy nyitva vgyok. :roll:
majd csak 2 hét múlva kell mennem hozzá.

a picur nálam is rendesen bulizik bennt, most is akkorákat kapok tőle, hogy alig bírok ülni :lol:
Az előbb épp mutattam a lányomnak, hogy nézze meg a hasam---egy nagy pukli nőtt ki rajta, ahogy szerintem a lábával nekifeszült.
A kis horror fióka :lol: :lol: :lol

Nálunk nem valószínű az apás szülés, apa minden egyes vérvételén elájult egyszer...

Amikor a katonaságnál behívták sorozásra, az egész kémcsőállványra zuhant rá elájulva......mindenkitől újra vért kellett venni.. :shock: nagyon örültelk neki.. :lol: :lol: :lol: :lol:

ha véletlenül most vért kell venni tőle valamiért, akkor mennem kell vele, mert tuti, hogy behívnak engem is a végén, mert rosszul lett.. :lol:

Szóval kevés az esélye, hogy bejön, de mondtam neki, hogy legalább az elején, mert akkor még nincs vér..

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Cat köszi az infot, már ki is nyomtattam, most ér fel tata vonata is, (mert apa otthagyta a nadrágját, és ugyebár tatácska ingyen utazik, inkább feljön, mint hogy postára adja!) igy majd odaadom neki. Kár, hogy ez ilyen bonyolult dolog. (mondjuk ő szeret intézkedni, de azért 82évesen inkább lassitania kellene) Azt hiszem kb 2éve vették a lakást. Igy pont a legmagasabb sávba esne.

Amúgy nagyon csini a pocid!! Te is olyan kis kivirult anyuka+kismami vagy!

Tasin jót nevettem párod sztoriján! :lol: :lol: :lol: lehet hogy a szülés közben is vele foglalkoznának többet, és a végén neked kellene tartanod benne a lelket! :lol: azért szerintem ha úgy érzed gond lehet, inkább menj a dokihoz előbb és ne várd ki a két hetet!

Kocska 4emeletet megmászni!! én már az otthoni két emelet után lihegek! lehet hogy ahogy Cat mondja, lent volt Olivér és azért érezhetted olyan furán odalent. Én is nagyon kiváncsi vagyok már, hogy hogy fog a szülési sorrend alakulni nálunk! Tegnap a laborra várva és látva a sok pocakost, kezdtem gondolkodni, hogy hamarosan már babával leszek itt! :D nagyon gyorsan eltelt ez a jópár hónap!

holnap átszaladok ebédidőben a védőnőhöz, viszem majd a labor eredményt, meg a vérnyomást mondom majd neki. meglátjuk mit mond majd. múltkor felhivott, hogy hogy vagyok, és hogy ki kellene jönnie, de már volt nálunk, igy majd valamikor találkozunk februárban. a vizesedés még mindig megvan, de gondolom ez már nem múlik el. a súlyomat pedig alapból nem nézem, mert tuti sok! :lol:

Sziszike Kolinak jobbulást! szegényke pont most lett beteg, hogy esik a hó! majd ird meg mit mondott a doki!!

ezek a babák igy érzik a frontokat?? Luca baba is hancúrozott odabent, hol itt bökött meg, hol ott, olyan jó lenne valami kis kamera, amivel be lehetne látni, hogy épp most mit csinál! :D (lehet hogy a gyerekeinknek már ilyen is lesz!)

Liliana vigyázz a vezetéssel ezen az úton! Meg a többiek is akik kimozdulnak! Engem is ma reggel apa kisért el a munkába, hogy ne csúszkáljak!

Olyan jó, hogy ti is irjátok a nehézkes mozgást! Néha amiket irtok, hogy miket csináltok egy nap...hát én csak nézek, mert én eljövök az irodába, ülök, ebédelek, ülök, hazamegyek és hulla vagyok bármi mást csinálni! :lol:

Kikocska kitartást!! úgyis meg tudod oldani!! :wink: Kezdetben lesz majd biztos hiszti, a figyelmedért, de ezt már egyszer megcsináltad! És hamarosan a két fiú játszik majd egymással, vagy kergetik Rékát! :lol:

na ma mit álmodtam....hogy apa hazajött az éjszakázásból, mellémbújt, én meg le akartam teperni, mert épp rámjött, hogy most KELL! ő viszont hulla volt, és nem nagy kedve volt hozzá...ma reggel meg is kérdeztem, hogy tényleg álmodtam-e vagy igaz volt?? ő semmi ilyenre nem emlékezett, de ha igaz lett volna se tudott volna sokat csinálni, hisz egyből bealszik :lol: éhes kismama mivel álmodik :lol: pedig most volt még vasárnap :lol: :lol:

Kép
tünemény

Az én Babóm fronttól függetlenül ficánkol a nap 90%-ban. Annyira látványos, hogy a nagy fekvészetben ennek mozizása a fő szórakozásom :lol:

Titeket szűrtek már vagy fognak Streptococcus B-re?

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Óriási hó van itt!!!!!!!!!!Tegnap este fél kilencig szánkóztunk apával,meg Pocokkal,ma meg már megépitettünk kettö hóembert!és még mindig esik!!!De kellett ez a lelkemnek!Botiról nem is beszélve,hogy mennyire élvezi!Ha megmarad hétvégéig az tök jó lenne,aztán már felölem is jöhet a tavasz!!!!!

Cat,örülök,hogy komolyabb baj nem történt pénteken,szerintem jövö hónap 13-ig ne is vegyétek meg az új autót... :wink: az is péntekre esik :lol:

Név és szülinaposoknak utólag is sok boldogságot kivánok!
Kolinak meg jobbulást!

Szépek az új szobák is!
Érdekes ez a dolog,mert mon djuk nálunk nincs is lehetöség külön szobára,de egyébként is most kezdem érezni,hogy Botondnak kellene.Eddig nem tudtam elképzelni sem hogy ne velünk együtt legyen.Picinek meg föleg!Bár ugye én vagyok a tulságosanisragaszkodó-anyuka... :roll:

Most ennyi jutott eszembe,bocs többiek...
Megyek,mert lassan kész a kenyér,még igértem egy sütit apának,meg a turogombocot is ki kellene fözni!

További szép havas napot mindenkinek!

Kép
Kép
gizu

Ildi!

Én úgy tudom, hogy mindenkit szűrnek a vége felé...
nekem a 34.-36. héten van teljes labor (vér, vizelet, ellenanyag) és a 36.-37. hét környékén van hüvelyválladék tenyésztés...

Na Csajok vettem málnalevél teát, most akarom kipróbálni.... :wink:

Jesszus, most nézem a vonalzómon, hogy a papírforma szerint MÁR CSAK 40 NAPOM VAN HÁTRA! Ez iszonyú kevés. És benne van a pakliban,h még kevesebb lesz... :oops:

Egyébként is...Lénával álmodtam! Hogy a régi gyerekszobámban egyszercsak hiphop megszületett. És ott volt a két lábam között, és ugráltattam a családomat,hogy ki mit csináljon, a dokim meg nem tudott jönni mert a feleségével volt elfoglalva. De szép egészséges csajszim volt! Meg véres :lol: Aztán felébredtem és Lénus még szépen benn durmolt a hasamban :lol:

Háááát szóval én is egyre nagyobb hülyeségeket álmodom... Lehet, hogy egy kicsit foglalkoztat a szülés gondolata :?: :?: :?:

Kép
Kép
tisa

Gizu:itt nem esik a hó de én most nem is bánom mert elkellett cammognom délelőtt a dokimhoz a táppénzes papírért meg az apasági nyilatkozathoz adjon papírt.

na megyek is az okmányba.... :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Gabka, az apaságihoz apa is kell, nehogy egyedül menj az okmányosokhoz!

icamica

Csak egy nagyon gyors:

Tisa majd irj milyen a tea! Nem semmi az a 40 nap! Tényleg nagyon rövid idő múlva már babázhatsz is! :D :D Apa nálatok majd egyből ki fogja venni az 5napot, vagy majd később?

Ildi gondoltam rád! Hogy érzed magad, hogy vagytok, babóca, lakás, és ugye nem mászkálsz sokat fel-le a 4.emeletről??? inkább folytasd a gobelint!

Gabka de jó, hogy te már ezt is intézed! Én még nem is jutottam el idáig, hogy apasági meg papirok...az is lehet, hogy Luca először az én nevemen lesz, utána meg elintézzük, bár akkor már több a hercehurca vele....nekünk is bele kellene húzni!

Gizu hurrá szánkózás!! Végre van egy kis tél, bár itt azért elolvad a hó hamar. Remélem a héten még esik, és meg is marad!

megint sik ideg vagyok a pénzeink miatt. pedig kolleganőm már hozott szamos marcipános sütit is, hogy ne legyek szomorú. de olyan gyomorgörcsöm van az idegtől...most meg jogóra is... :roll:

na megyek, mert elkések (a márciusi fórumon miket irnak :shock: :shock: hogy kamu az ikres anyuka sztorija, meg ilyesmi...nem semmi...az se hogy vádolják, és az se, ha valaki tényleg kitalálta... :roll: )

Kép
tünemény

Megjöttem!! :D :D :D

Icamica:nyugi apa is jött velem és szépen tűrte a várakozást!
nagyon rendes volt az ügyintéző kérdeztük tőle a születési anyakönyvit, a lakcím kártyát és a betegkártyát is.Normálisan elmondta mit hogy kell majd! :D :D :D

OLYAN JÓ, HOGY VANNAK MÉG EMBERSÉGES ÜGYINTÉZŐK EBBEN A VILÁGBAN!!!! :cry: :cry: :wink: :wink: :wink:
Nekem ez most tök jól esett!!!!

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény:intézzétek el most mert sokkal egyszerűbb mint majd lucával a karodon mászkálgatni!!! 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

na, én totálkáros...gyerekeket beszánkóztattuk az oviba reggel, majd bevonatoztunk apával, én elmentem a mávba. hát, teljesen kiborultam, mert azt mondta, akivel beszéltem, hogy csak 12 óra elteltével keltenek. én meg a 6 órát is már a végén sírva bírtam csak, a perceket számoltam, mikor kezdek tudni mozogni, meg jönnek már felállítani. már gyerekkoromban is az volt a legszörnyűbb rémálmom, hogy nem tudok mozogni. Ja, és eg yórát maradhat az őrzöben velem apa. az én érdekemben :? szóval itt is futnom kell még egy kört azt hiszem. Egy dokinénit ajánlottak, még vele találkozom, aztán megkérdezem, hogy hogy is van ez, meg lehet-e ilyeneket beszélni előre. Mondjuk sok reményt nem fűzök hozzá, mert eddig három női nődokinál voltam, és egyikkel sem tudtam kommunikálni...
meg az asszisztens modnta, hogy akik szültek a mávban, meg a péterfyben, mind csalódtak, és hogy elég rosszakat meséltek neki. én azt gondolom, olyan lehet, mint a schöpfi. Tökéletes szakértőgárda, és kellemetlen gyermekágy... én csak attól félek, hogy esetleg nem lenne fürdőszobás szoba, egyébként nagyjából nem érdekelnek a csecsemősök, úgyis velem lesz a gyerek... mondjuk az osztályos nővérre az első napon azért van szükségem... este megbeszélem a férjemmel, ő hogy látja a dolgot, mert én eléggé bepánikoltam, ő azért két lábbal tud állni a földön, és az ésszerű szempontokat is látja, mikor én elvesztem a talajt :)

a frontot én ijesztően sok keményedéssel "ünneplem" szerencsére nem fáj, de a két béres magnézium ellenére szerintem legalább 15-nél tartok. azért ez sok. ma már nem csinálok semmit szerintem, max mesét nézünk, meg mesélek könyvből. persze egyedül vagyok megint, és enyém a fürdetés is, fektetés is...

sztreptokokkuszra ha minden igaz mindenkit szűrnek, de nem vagyok benne biztos. de a 36. héten szoktak, mert ha akkor nincs, akkor a szülésig nem is lesz. akinek valaha pozitív volt, az hordozónak minősül, és tudni kell róla a dokinak, mert intravénás antibiotikumot kap szülés közben, hogy megvédje a babót a lepényen keresztül a fertőzéstől.

Cat, szép pocak!!!

sziszike, ha beszél, sem sokkal jobb, ha baja van, akkor is nyafog :) ki lehet purcanni tőlük rendesen, csak rossz érzés. csomó lelkifurim van mostanában... a meglevők miatt is, meg a születendő miatt is. jobb lesz, ha meglesz a pici, egészen biztos. más, érdekesebb problémáink lesznek :)

kocska, ha nem sír, nincs semmi baja, nem kell vele csinálni semmit :) az a jó, minél többet van el, nézeget, megismeri a világot. Nándi ilyen volt, és rosszul éreztem magam, hogy nincs rám igénye :? önállóan elaludt, ha álmos volt, és ha sírt, akkor is másodpercek alatt kiderült, mit akar. Réka viszont sosem csinált ilyesmit, fél éves koráig, ha ébren volt, és nem volt kézben, nem foglalkoztunk vele, sírt. és többnyire ébren volt. nemrég kezembe került az a füzet, amibe pár napig írtam, hogy hogy telik a napunk, 12-13 órát aludt egy nap összesen. Én általában úgy csináltam, hogy ha jelzett, először néztem a pelust, ruhát, játékot, cumit, és ha egyik sem volt probléma, akkor jött a cici. hogy akkor kapjon enni, ha éhes.

na, mesenézés, lépek, át kell adnom a helyet...

kikocska

Benéztem én is a márciusiakhoz és tényleg durva ami ott ment. :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény: Aranyos vagy, hogy gondoltál rám, jól esik nagyon :) Csak akkor megyek le a 4.ről, ha nagyon muszáj (vérvétel, védőnő, orvos). A nappaliban szekrényünk még nincs, így egy jókora adag dobozzal élünk együtt, de a lényeg, hogy Jankának már nagyjából mindene megvan. Még a légzésfigyelőn filózunk. Az első hónapokban tuti mellettünk alszik majd egy bölcsőben, nem tudom, hogy vegyünk-e. Igazából az tart vissza, hogy sokszor riaszt feleslegesen is. Nem tudom, ha már az 5. éjszakát virrasztom majd át, cérnát lógatva az orra elé, hogy lélegzik-e, akkor tuti inkább beszerzünk egyet.
Én is olvastam a márciusiaknál, hogy valaki azt állítja, hogy kamu a hármas ikres történet, a hideg futkosott a hátamon.

Jesszus, csak legyen negatív ez a kókusz izé, valahogy a gondolatától is irtózok, hogy a vénámba legyen kötve valami.

Már nagyon várom a 35. betöltött hetet, hogy abbahagyhassam a magnéziumot, mert ez a hasmenés, amit okoz, már kezd kellemetlenné válni.

Janka néha olyan rángásokba kezd, hogy komolyan megijedek, hogy nem-e valami rángógörcse van
:shock: :shock: Legtöbbször csak húzogatja a kis tagjait és vándorolnak a kis púpok, vagy kinyomja magát oldalra, de ezek a heves hasmozgások néha tényleg ijesztőek tudnak lenni.

Kép

Kép
sildi83

Tünemény, a teának pocsék íze van, remélem a hatása ennél sokkal jobb lesz.. :roll:
Egyből kiveszi az 5 napot - az ügyintézéshez úgyis kell - és még 2 vagy 3 hét szabit is, hogy jó sokáig együtt lehessünk. De jó lesz! :wink:

Most viszont vasárnap hajnalban megy Németországba és csak jövő hét pénteken az éjjeli géppel jön meg. :cry: Addig benn kell maradnia Lénának! :D

Nekem már kicsit kevesebbet mocizik a Csajszi, talán a kevés hely miatt. De mindig bejelentkezik. Ugye ez normális ilyenkor?

Én is olvastam ezt a márciusi mizériát. Háááát elég érdekes töréténet. Nem tudom melyik az igazi verziók, de nem értem meg hogy a kitalált sztorira - bármelyik is legyen az - miért van szükség egy ilyen fórumon.
Aggódunk épp eleget, kimondva-kimondatlanul. Nincs szükségünk ilyenekre.
Örülök, hogy a mi fórumunk ilyenektől mentes!!

Kép
Kép
tisa

Néztétek a hiradót?

Épp a MÁV-ról volt szó.
Hogy pénzt kértek az epidurális érzéstelenítőért 8-10 dokiról van szó és szülésznőkről....
:shock:
meg pénzt kértek a szülésért 40-150 ezer forint összeget..... :shock:
Valószínű eljárás indul....na, remélem az én dokim nem volt benne
:shock: :shock: :shock:

Mire megyek szülni lehet lecsukják?? :? :? :lol: :roll:

Ja, a márciusi storyt én is figyelemmel
kisértem egész nap... nem semmi :shock:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok

Slidie: Titeket szűrtek már vagy fognak Streptococcus B-re?

Engem jövőhéten fognak, 35.héten szokták, itthon nem nagyon szokták az orvosok, pedig rutin vizsgálat. Kellene minden orvosnak.

Ma levágattam a hajamat már nagyon untam a nagyon hosszu hajamat, nagyon dus és már untam hogy állandóan össze van fogva, persze nem teljesen rövidre hanem olyan "Victoriásra". Már volt ilyen, legalább ezt tudom kezelni, meg szülés után is könnyebb lesz bár nyárra megint nagyon hosszu lesz. Ugy nő nekem mint a gomba.

Na megyek enni, mert ma csak egy szendvicset ettem meg egy almát.
Puszi neketek

Kép
lili&ana

Liliana: jó neked, hogy gyorsan nő a hajad bárcsak az enyém is gyorsan nőne. :roll: :roll: :roll:

Tasin: nem semmi amit írtál, lehet hogy másik dokid lesz mire mész szülni. :shock: :shock: :shock: :shock:
Nyugi csak vicceltem mert azt is kell.

Hát nekem leszakadt a lábam most, kivasaltam az összes pelust meg a nagy tetrakifogót és kész vagyok. :? :? :?

Jövőhéten mosom az ágyneműit és utána szép lassan a rucikat! :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Voltam ma dokinál. Péntek óta 1 cm romlott a méhnyakam. Hiába feküdtem. (C1000-res) Holnaptól kórház. Infúziót kapok. Nem tudom meddig leszek bent. Reménykedek, hogy csak pár napig, amíg a keményedéseket leállítják. Nem akarok még szülni!!!!!!!!!!!!

Ha hazaküldtek jelentkezem!

Puszi mindenkinek!!!
Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Szép jó estét Mindenkinek!

Már jó régen nem jelentkeztem. Nagyon szépek a babaszobák és a babák is ! :)

Ma nekem is sokszor keményedett a pocakom, hiába ittam magnézium pezsgőtablettát. Igaz, hogy csak pár percig tart egy-egy ilyen keményedés, de eddig nem volt ennyi egymás után. Remélem tényleg csak a front. :shock:

Én úgy szoktam játszani Zorkával, hogy amikor kamillás ülőfürdőzöm (napi 1x az aranyér miatt), akkor le szoktam locsolgatni a pocakomat vízzel, erre ő rugdosással, hullámzással válaszol. Nagyon vicces tud lenni. :lol: Azt meg akartam kérdezni, hogy szerintetek lehet-e fürdőt venni úgy, hogy a hasam is benne van a vízben? Mert olvastam olyat is, hogy nem tesz jót a babának, máshol meg azt írják, hogy nem probléma. Mindenesetre most úgy fürdőzök, hogy a hasam kint van a vízből. Este meg úgyis zuhanyozni szoktam.

Az én dokim már csinált Streptotoccus szűrést, szerencsére negatív lett, de azt mondta, hogy még 1x vesz le kenetet, néhány héttel a szülés előtt.

Én is nagyon örültem a havazásnak, ez az első olyan hó, ami legalábbis nálunk egész jól megmaradt. Talán kitart a hét végéig, csak hogy meglegyen a téli hangulat. :)

Kép

Kép
kisszilva

Kisvirág!
Jajj, nagyon fogok szorítani Nektek! Biztos minden rendben lesz Veletek és a Babó is bent marad még egy jó pár hétig! Nyugtasson az a tudat, h jó kezekben leszel, és így jobban oda tudnak figyelni Rátok! A Fiúk miatt meg ne aggódj, szerintem jól ellesznek otthon együtt. Most csak Magadra és a Babóra koncentrálj!
Amint tudsz jelentkezz! Sok-sok ölelés ((((((((((((()))))))))))))))))!

Kép
Kép
tisa

tasin, mire szülsz, biztos nem. azért ártatlanság vélelme van magyarországon :) a 8-10 doki azért nagyon sok! és már hallottam róla korábban is, hogy ez van, de nem tudtam, hogy ilyen nagyszabású. vagy másik kórház volt? egyébként

én is megnéztem ezt a márciusi babás dolgot, nagoyn felkeltettétek a kíváncsiságom. eléggé elképesztő a dolog. Ha innen lenne valaki, aki szokott írni ,biztos megszavaznám a bizalmat neki, és kiállnék mellette. de nekem volt egy "legjobb" barátnőm kamaszkoromban, (hárman voltunk legjobb barátnők) aki a saját anyjáról hazudta, hogy meghalt, és folyton a mesés örökségéről beszélt, amit majd 21 évesen megkap, meg egy csomó rémsztorija volt. és tökre bánta, mikor kiderültek a dolgok, aztán persze megbocsát az ember, de muszáj volt újrakezdenie. szóval van ilyen is. és végülis sántít az az epidurálos sürgősségi császár... mondjuk az beteges, amit ez az ildikó csinál... engem az sem lepne meg, ha a kettő ugyanaz lenne.

liliana, nyáron majd jól megritkul, kb mikor 3 hónapos lesz a leányzó, jön egy nagy hormonváltozás, és majd jól elkezd hullani, ami nem hullott ki a 9 hónap alatt :) akkor aztán jól jön a rövid haj..

gabka, nagy vagy! már én is gondoltam rá :) én boldog vagyok, mert legalább a mellszívóm visszakerült, csak nem vízkövetlenítették, úgyhogy azt is kell, tiszta sárga. mindegy, egy lépéssel közelebb.

Ti hisztek a jelekben? olyan bajban vagyok ezzel a kórházüggyel, egész nap nem tudtam elérni a doktornőt, akit ajánlottak, vagy 50-szer hívtam. mikor végre sikerült volna, véletlen eldobtam a telefont, és szétesett, nem jutott eszembe a pinkód, amit tudok egyébknt... és nem tudom, hogy ez most melyik fele, hogy meg kell-e küzdenem érte,kaptam egy esélyt, vagy figyelmeztetés, hogy jó helyen vagyok én a másik dokinál. tiszta kezdek begolyózni, hülyeség az egész félelem, hiszen bíznom kellene, meg hinnem, hogy minden pont úgy lesz jó, ahogy lesz, de egyszerűen nem tudom leküzdeni. biztos nem fogok aludni éjjel...

cat, írhatnál még jókat a péterfyről :( bár te is régen szültél ott. a két évvel ezelőtti reform gyökeresen változtatott meg mindent mindenhol :( a máv is mennyire más lett, az egész hozzáállás, meg lám, már kétszerannyit kell feküdni műtét után is :?

kikocska

Sziasztok!

Jaj Kisvirág!
Sokat gondolunk Rád! Légy erős minden rendben lesz. A kórháziinfuzió reméljük segít....

Tisa!
Neharagudj, de én úgy tudom, hogy a málnalevél teát csak a 36. héttől lehet inni. Én is a 36. héttől ittam és rá egy hétre már szültem. nem tudom mennyi köze van hozzá a teának, de nekem még anno a szülésznő mondta hogy a 36. tól lehet inni napi egy bögrével. a 37-től fél litert.... Lehet hülyeséget beszélek , de én így tudom.....

Tünemény!
Ne idegeskedj a pénz miatt. Hidd el megoldodik. Nekünk is eléég kilátástalan volt a helyzetünk Kolinál ,de apa több melot vállalt és így helyre rázodtunk. Mondjuk ő menet közben keresett jobb munkát, meg volt hogy 3 melo volt....

Kikocs!
Hát ez most tényleg rosszul hangzik.... De hiszem, hogy pároddal helyes döntést fogtok hozzni....

Mi meg vagyunk....
Kolika beteg. ma is volt láza meg minden de azért kicsit kimentünk havat lapátoltunk és nagyon teszett neki. Ezen kivűl rengeteget keményedek :-( Pedig szedem a magneb-t. pénteken megyek dokihoz. Ja és ma váratlan meglepi ért vissza szívom a védőnőm szidalmazását. Multkor a magasvérnyomás miatt hívtam és ma felhívott , hogy hogy vagyok, hogy alakult a vérnyomásom és hogy jövő héten kedden menjek vigyek pisit, mert fehérjét akar nézni.
Azt nem is mondtam nektek, hogy menetközben kiderült nem a vérnyomásom megy fel hanem a pulzusom. Ilyen értékeim vannak 98/70 és 130-as pulzus.... Ezt egy jó géppel mérem..... azt mondta ez se hangzik, jól mert lehet a szívem bírja nehezen a megterhelést és akkor csaszi..... na mindegy. nagyon kiváncsi vagyok mit mond a doki....

puszi mindenkinek
jó éjt

Kép

Kép
sziszike22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: