na, én totálkáros...gyerekeket beszánkóztattuk az oviba reggel, majd bevonatoztunk apával, én elmentem a mávba. hát, teljesen kiborultam, mert azt mondta, akivel beszéltem, hogy csak 12 óra elteltével keltenek. én meg a 6 órát is már a végén sírva bírtam csak, a perceket számoltam, mikor kezdek tudni mozogni, meg jönnek már felállítani. már gyerekkoromban is az volt a legszörnyűbb rémálmom, hogy nem tudok mozogni. Ja, és eg yórát maradhat az őrzöben velem apa. az én érdekemben

szóval itt is futnom kell még egy kört azt hiszem. Egy dokinénit ajánlottak, még vele találkozom, aztán megkérdezem, hogy hogy is van ez, meg lehet-e ilyeneket beszélni előre. Mondjuk sok reményt nem fűzök hozzá, mert eddig három női nődokinál voltam, és egyikkel sem tudtam kommunikálni...
meg az asszisztens modnta, hogy akik szültek a mávban, meg a péterfyben, mind csalódtak, és hogy elég rosszakat meséltek neki. én azt gondolom, olyan lehet, mint a schöpfi. Tökéletes szakértőgárda, és kellemetlen gyermekágy... én csak attól félek, hogy esetleg nem lenne fürdőszobás szoba, egyébként nagyjából nem érdekelnek a csecsemősök, úgyis velem lesz a gyerek... mondjuk az osztályos nővérre az első napon azért van szükségem... este megbeszélem a férjemmel, ő hogy látja a dolgot, mert én eléggé bepánikoltam, ő azért két lábbal tud állni a földön, és az ésszerű szempontokat is látja, mikor én elvesztem a talajt
a frontot én ijesztően sok keményedéssel "ünneplem" szerencsére nem fáj, de a két béres magnézium ellenére szerintem legalább 15-nél tartok. azért ez sok. ma már nem csinálok semmit szerintem, max mesét nézünk, meg mesélek könyvből. persze egyedül vagyok megint, és enyém a fürdetés is, fektetés is...
sztreptokokkuszra ha minden igaz mindenkit szűrnek, de nem vagyok benne biztos. de a 36. héten szoktak, mert ha akkor nincs, akkor a szülésig nem is lesz. akinek valaha pozitív volt, az hordozónak minősül, és tudni kell róla a dokinak, mert intravénás antibiotikumot kap szülés közben, hogy megvédje a babót a lepényen keresztül a fertőzéstől.
Cat, szép pocak!!!
sziszike, ha beszél, sem sokkal jobb, ha baja van, akkor is nyafog

ki lehet purcanni tőlük rendesen, csak rossz érzés. csomó lelkifurim van mostanában... a meglevők miatt is, meg a születendő miatt is. jobb lesz, ha meglesz a pici, egészen biztos. más, érdekesebb problémáink lesznek
kocska, ha nem sír, nincs semmi baja, nem kell vele csinálni semmit

az a jó, minél többet van el, nézeget, megismeri a világot. Nándi ilyen volt, és rosszul éreztem magam, hogy nincs rám igénye

önállóan elaludt, ha álmos volt, és ha sírt, akkor is másodpercek alatt kiderült, mit akar. Réka viszont sosem csinált ilyesmit, fél éves koráig, ha ébren volt, és nem volt kézben, nem foglalkoztunk vele, sírt. és többnyire ébren volt. nemrég kezembe került az a füzet, amibe pár napig írtam, hogy hogy telik a napunk, 12-13 órát aludt egy nap összesen. Én általában úgy csináltam, hogy ha jelzett, először néztem a pelust, ruhát, játékot, cumit, és ha egyik sem volt probléma, akkor jött a cici. hogy akkor kapjon enni, ha éhes.
na, mesenézés, lépek, át kell adnom a helyet...