A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szép reggelt!

Gratula Boonak és Czigkának a kukacoshoz.
Máris dobok majd egy táblát,aztán majd jövök ahogy tudok,csak
sokat
kell sajna ma dolgoznom :( :( :( :(

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Tegnap már nem jöttem este,de jót tett a mászkálás a városban,na és nem is én lettem volna,ha nem vettem volna valamit!
Gyönyörűséges szép rucik vannak a tescoban,sokat tudtam volna venni :oops: ,késöbb lefényképezem és felrakom!
Na és voltam a bababoltban is(abban ahová eddig nem szívesen mentem,az eladók miatt :evil: ),de most kellemeset csalódtam,mert körbeugráltak,pedig mondtam hogy csak körülnézek és a babakocsik érdekelnek! :shock:
Mindent megmutattak,úgyhogy tegnap pont ez kellett a lelkemnek!
Ja és sütit is hoztam haza! :oops:
Nem tudom már ki írta,de én nekem is nagyon megnőtt az étvágyam amióta nem vagyok rosszul,de nem is érdekel,mert most ez a dolgom,hogy mindent megadjak a szervezetemnek!
Igaz én már elég sokat híztam 7kg ot!
57 ről indultam!
De érdekes jórészt mind a pocakra és cicire jött!

BOO,CZIGKA!
Gratulálok a fiúcskához,mikor olvastam este a hsz-kat mosolyogtam és Apa kérdezte na mit írnak,:mondtam neki hogy újabb 2 fiúcskával gyarapodtunk! :lol: :lol:

Gabi!
Neked akartam még írni,hogy nekem ez a variáció tetszik legjobban:Boglárka,Nóra!(de láttam már ez van kiírva a vonalzódon)
Szerintem is ez a tuti! :lol:

Tabati!
Én már vásároltam a teszveszen,mindjárt leírom Neked hogy hogyan tudsz írni az eladónak!
20140328174041

Folyt.köv:

Csibe!

Köszönöm hogy átírtad a nevet a táblában! :lol:

Sillia!

Kiváncsi vagyok a névre,gondolkodom is hogy mit rejthet a feladvány! :lol:
20140328174041

:oops: :oops: :oops: :oops:

szégyenkezem

a rejtvényben említett utca nem Pest megyében van, már javítottam..
Vendég

Tabati!

A kiválasztott termék adatai a bal oldali kis táblázatban ahol fel vannak tüntetve:az ára.hogy mikor jár le,na és az eladó neve;az eladó neve alatt van egy link:Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban!Ha arra kattintasz akor bejön az az oldal ahol látod a kérdéseket és a válaszokat is amit arról a termékről kérdeztek!
És ugyanott tudsz Te is kérdezni!
A kódom nekem is kb másfél hét alatt jött meg,de úgy tudom kód nélkül lehet vásárolni,csak eladni nem!
Remélem tudtam segíteni!

Dodi!

Az én kisfiam Benedek lesz:ennek a névnek a jelentése áldott! :D
20140328174041

Köszi Moncsy, de idáig én is eljutottam... :( Csak épp nekem nem jelennek meg az eddig feltett kérdések. Látom, hogy már van x hozzászólás, de nem látom. Pedig érdekelne, ki mit kérdezett a termékről, ne kelljen már ugyanazt megkérdeznem nekem is... Szóval a kérdezőablak kijön kérdezni tudok, csak azt nem látom, hogy a többiek mit kérdeztek előttem. :(

Kép
Kép
tabati

Teszek mai képet a pocakról

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi

BIZTOS hogy csak egy babád lesz?? Nem lehet hogy még rejtőzködik valahol egy-kettő??
Vendég

sillia nem, egyedül van :)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! :D

Szeretnek csatlakozni hozzatok, julius 18-ra varjuk a babankat. Mar regota olvaslak titeket, de nem voltam biztos benne, hogy lepest tudok tartani...van egy masfel eves kislanyom is, Rania. :D
Ugyhogy eleg elfoglalt vagyok...aztan mindemellett foiskolan tanulok, es a parom nagymamajanak heti 2-szer segitek (bevasarlas, stb..) ugyhogy nincs sok szabadidom... :? de olyan jo kis csapat vagytok, ugy ereztem, jo lenne a tagja lenni!! :)

Rolam meg bevezetesnek annyit: 37 eves vagyok, Angliaban elek, lassan 4 eve, a parom angol, akivel itt ismerkedtem meg, a baba a pocakomban lesz a masodik kozos babank. Az elozo hazassagombol van egy 16 eves nagylanyom, a paromnak pedig 2 lanya van az elozo hazassagabol (15 es 5 evesek), ugyhogy 4 lanyunk van egymas kozt..... :shock: szerintetek mit szeretnenk most?? :lol: 2 het mulva megyek uh-ra, remelem, kiderul...bar a legfontosabb , hogy egeszseges legyen persze, es akkor sem adjuk vissza, ha veletlenul kislany... :D
Ennyit egyelore.....
:)

Niki
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

üdv niki

örülök hogy csatlakoztál :)
Vendég

Üdv Niki! Én sem bírok mindig lépést tartani ne aggódj, pedig még nekem ő lesz az első babum! :lol:

És a nagylányok is veletek élnek?

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Niki!

Üdv közöttünk!
Akkor megy a drukk hogy a fius anyukák táborát gyarapitsd! :lol:

Tabati!

Sajnálom hogy nem tudtam segíteni,nekem eddig mindig bejöttek a kérdések és válaszok,el tudtam olvasni!

Gabi!

Azta milyen szép nagy pocid van! :lol:
Szerintem az enyém is van kb ekkora!

Sillia!

Még mindig agyalok ám a néven!
20140328174041

Sillia: Talan a mai nevnap a megfejtes?? DONAT ?
Vendég

Tabati: neeeem, jelenleg csak a mi kis tunderunk, Rania az allando lako, a nagylanyom visszament nemreg egy sulit kezdett otthon, de sokat jon, es persze mi is megyunk surun. A parom lanyai az anyjukkal vannak, a kisebb 2 hetente hetvegen mindig jon, a nagyobbik ritkabban, mert hat baratnok, es mar barat is.... szoval az eletunk nagy resze csendben zajlik, de akkor latnatok, amikor mindegyik itt van... :shock: :lol:

Es koszonom a szivelyes udvozlest! :D
Vendég

niki

nem Donát, az héber eredetű.
A kitalálandó név latin eredetű és nyáron van a napja :)
Vendég

Sillia!

János????
20140328174041

moncsi

nem...annál sokkal ritkább név. Egy népi megfigyelés (szólás) is kapcsolódik ehhez a nyári névnaphoz.
Vendég

Üdv köztönk niki!máris raktalak a táblába!
Fúú Gabi,de szép már a pocid...
enyém eléggé elbújhat a tied mellett...nagyon...

Kép
Kép
csibe83

MEDÁRD????
20140328174041

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

moncsi

nem Medárd.

A legforróbb nyári hónapban kell keresgélni :)
Vendég

Henrik???
20140328174041

ILLÉS????
20140328174041

moncsi

a Henrik germán eredetű...Illés pedig héber...tehát nem
Vendég

Sziasztok!

Most még nem igazán sikerült visszaolvasnom, majd este próbálkozom ezzel.

Orsi777
Nekem másfél hét után volt eredmény, de csak afp és szifilisz. A hepatitis eredményét csak később kaptam meg. De pl. a védőnőm meg a teljes vérképem eredményét nem találtam még 1 hete sem, pedig a belgyógyászom a központi gépből már egy hónapja látta. És ha a terhesgondozót felhívnád, hátha ott tudnak valamit? Mert a védőnőknek is oda szokott menni a papír és onnan veszik magukhoz. Mondd hogy ez most nagyon sürgős!!!
Majd írd meg mi lett!

Most mennem kell takarítani, mert szörnyű mi van itt :evil:

Kép
gabi83

Oké,utolsó tipp:Lőrinc????
20140328174041

Ennek kell lennie,mert júlisban van névnapja,latin eredetű,Shakespeare Rómeó és Júliájában is van ilyen,van ilyen nevü író.és költö is!
Ismert de még sem olyan gyakori!
20140328174041

moncsi

tiéd a babérkoszorú :)
Kép Íme
Vendég

Gratula a fiúsoknak-is!

Boo, nekem 12 hetesen ott voltak a fekete karikák egymás mellett, úgyhogy lehet, hogy még nem szállt le a here, de vagy a helyét vagy a hason belül láttam + még lógott előtte is valami kis nyúlvány. Nekem akkor mondtak 100%-ot a fiúra.

Megérzés? Én 11 hétig teljesen lányt éreztem és a környezetem is, aztán 12 hetesen megrpóbáltam belegondolni, mi lesz, ha fiút mondanak és onnantól kezdve már éreztem a vesztem...

Éva

KépKépKép
agmano

de a névnap nem július hanem aug. 10, ekkor pisil bele Lőrinc a dinnyébe :D
Vendég

Na azért csak nem nyugodtam amíg ki nem találtam! :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű név a Lőrinc,nekem 2 ismerösöm kisfiát is így hívják!
Szerintem jó választás!

Na akkor most már mehetek,madártajet csinálni! :oops:

Késöbb még jövök!
Szép napot!
20140328174041

A neten júliusra is hoz névnapot,de mindegy is!
De ezt a népi szólásmondást én nem ismerem!
Akartam is kérdezni hogy mi az?
20140328174041

moncsi

tudod, amikor már olyan vízízű és kásás a görögdinnye, akkor mondják hogy belepisilt a Lőrinc. Én ezt már nagymamámtól is hallottam pici koromban.

ezt a neten olvastam

"Ünnepe a földműves nép körében határnapnak számított, amit országszerte ismert szólás is jelez: „belepisilt Lőrinc a dinnyébe”, azaz a Lőrinc-nap után szedett dinnye már ízetlen. Hasonló szentenciák: Lőrinc-nap után a fa már nem fejlődik tovább."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.17 11:07-kor.
Vendég

agmano!
most nézem,hogy nem is vagy a táblába...de igyekeztem minden adatot
lelesni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe, nyitott könyv vagyok! Köszi! Csak egyet nem tudok, pontosan milyen idős is a terhesség... mindegy, hivatalosan ennyi vagyok.

Ja, és végre találtam másik dokit (nyár közepére félidős terhesen nem volt könnyű).

Orsi, vagy valaki aggódik az AFP miatt? Ha gond van kiértesítenek postán, nekem hétfőn vették el, csütörtökön itt volt a behívó.

Éva

KépKépKép
agmano

boo

megnéztem az oldalt amit linkeltél, de nem tudom mit kezdjek az infoval miszerint a Lőrinc teljes névszáma a 8...
Ez mit jelent? Próbáltam utánaolvasni de számomra ez túl bonyolult. Valaki régebben belinkelt egy oldalt, de már nem találom, ott ha beírtam a teljes nevet akkor mindenféle számokat kiadott jelentéssel együtt. Talán dodi volt vagy breki de nem biztos.

remélem már túlvagy a szúráson.
Vendég

Felhivtam a védőnőt, mrgkérdezi a labort, hogy mi van az eredményemmel. Megprópálok nem aggódni, addig én is takartok. Az kikapcsol.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

007-es ügynök bejelentkezik. 8) Elolvasott mindent, szomorúan konstatálja, hogy lemaradt a játékról ( :cry: ) és megpróbál majd válaszolni és írni is. (Igyekszik kihasználni az alkalmat, mert kb. hétvégéig nem fog a gép elé ülni. Nehéz lesz... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Én még mindig csak kamillázok Gabi hasméretén. Hihetetlen mekkora :)
Vendég

Addig guberáltam amíg megtaláltam!
Dodi linkelte be a 92.oldalon.

007

remélem sikerült segítséget szerezned az elkövetkezendő napokra. A fekvést nem viccből mondják, valóban égni csípni szúrni görcsölni fog a hasfalad. Főzni mosni pláne Manócskát emelgetni nem fogsz tudni.
Gondolunk rád holnap, szorítunk.

A játék valóban úgy lett volna igazságos, ha egy darabig csendben maradok és megvárom amíg mindenki tippel. De most Moncsi volt a fürge :D

Észrevettem magamon egy eléggé furcsa dolgot.
AHOGY NŐ A POCAKOM ÚGY ZSUGORODIK AZ AGYAM! :(
Vendég

CSajok nekem inkább a mellem nő,mint a hasam :oops: :oops: :oops:
terhesség előtt 85C voltam,12hét előtt 90D lettem és most meg már ezt a
méretet is kinőttem.gondolom 90E leszek :oops: :oops: :oops: :oops:
hova nőnek???remélem nem nő tovább...

Kép
Kép
csibe83

Sillia!
a terhességi amnézia engem már 2009ben elkapott :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

"Észrevettem magamon egy eléggé furcsa dolgot.
AHOGY NŐ A POCAKOM ÚGY ZSUGORODIK AZ AGYAM!"

Bocs-de ezen akkorát röhögtem :D

Érdekes..én meg úgy égésszében növök,mint állat.. Még félidős sem vagyok,de már 7 kiló plusz..
Vendég

Először rólunk :oops: :roll: (ez hamarabb megvan, mint a válaszok).

Szóval a tegnapi nap a következő módon nézett ki.
Először beszereztem az AFP eredményét. Értsd: az asszisztens felírta egy papírra, amit a telefonon keresztül lediktáltak neki múltkor. Tehát semmi hivatalos eredményem nincs. (Abszurd esetben még az is előfordulhat, hogy egy ugyanilyen nevű másvalakié az értékek, nem is az enyém...)
Aztán szépen elkocogtam várni. Általában nem szokott gondot okozni, de most kicsit nehezebben esett. Egyrészt mert hiába voltam ott kb. fél órával korábban nem mentem vele semmire, másrészt pedig az új telefonomat csesztettem. (A hétvégén sajnos muszáj volt újat venni, teljesen bekrepált a régi. :evil: :evil: :evil: :evil: Úgy tűnik tényleg nem arra tervezték őket, hogy a gyerek buborékfújójában tocsogjanak...)
Amikor végre a dokihoz kerültem, akkor széles mosollyal fogadott és megkérdezte, hogy: "na, mit szeretne, mi legyen?" Anyád... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alapból nem lenne problémám ezzel, csak neki fogalma sem lehetett róla, hogy mit beszéltem a saját dokimmal ezügyben (őszintén szólva semmit :oops: , de mindenről tud), másrészt pedig azt sem tudhatja, hogy én miről, mennyire vagyok tájékozott illetve, hogy mennyire parázom.
Mielőtt válaszoltam volna azért ő is elmondta a kötelezőt, de cseles volt, mert konkrétan semmilyen álláspontra nem helyezkedett, egyáltalán nem befolyásolt, csak ott hagyta a kérdőjelet a levegőben. (Aztán amikor meghallgata a válaszomat és az okfejtésemet megkérdezte, hogy mit dolgozom. Először nem értettem, hogy mit akar ( :shock: :shock: :shock: ), aztán végülis kiderült, hogy a határozott véleményalkotásom miatt kérdi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Aztán az orrom alá nyomta az eztmegeztolvassaelmajdkitöltvehozza papírokat. Amikor rákérdeztem, hogy mit javasolt volna azt mondta, hogy őszintén szólva más amikor másról van szó, meg más, amikor az ember saját bőréről. Saját bevallása szerint ő is az amnio mellett lett volna (Ez most vagy így van, vagy nem...)
Holnap délben kell visszamennem. Ha probléma van, akkor 2 héten belül telefonálnak, ha minden rendben, akkor pedig 1 hónap múlva várnak vissza sok szeretettel.
Még annyit mondott, hogy már most kezdhetek szedni MagneB6-ot. (Már csak azt nem tudom, hogy kétszer vagy háromszor egyet mondott. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Az imént beszéltem Apával. Anélkül, hogy korábban szóba került volna, azt mondta, hogy holnapra szabit vesz ki és elkísér. Nem valószínű, hogy bejön velem (nem is tudom, hogy belehet-e), de velem jön. Tökre örülök neki. :lol: :lol: Nem lettem volna elveszve, meg bepánikolva egyedül se, de jól esik. Apa nem az a szívemet a tenyerén hordó típus, de ha szükség van rá, akkor mindig ott van.
A következő 3 napban Manó anyáméknál lesz, utána már én leszek vele itthon. Apa lemondta(?) a hétvégi melóját és majd meglátja, hogy hogy alakul a jövő hét, nincs kizárva, hogy hogy sikerül pár nap szabit kivennie. Építeni nem építek rá, de ha így lesz, akkor nagyon fogok neki örülni. :wink:

Kép
Kép
200907?

007!
Hát holnapra akkor egy nagy kalappal és tényleg tartsd be,amit sillia is mondott
pihi,pihi,pihi ezerrel...

Kép
Kép
csibe83

007

én a szúrást megelőző este 2 magne b6-ot vettem be és aznap reggel is kettőt egyszerre. Ezt ugyan senki nem mondta hogy ennyit kell, de gondoltam ennyi nem árthat, csak használhat. Nem is nagyon görcsöltem, inkább égett szúrt a hasam.
Apa nem mehet be veled sajnos, amelyik apuka be akart menni azt kiküldték.
Nekünk is elárulod mit dolgozol?

Conversano

nem gond hogy röhögtél, én is így vagyok vele. Teljesen beszűkült az agyam, kizárólag a saját testem és a picur körül forog.
De azt gondolom, ez így természetes.
Meglestem a lovas képeid az IWIW-en, fantasztikusak, főleg az a büszke nyakú szürke.. Csodaszép!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: