Mágnes: ezen ne húzd fel magad nem érdemes...
Jelentem, a lányom nem szoptatási, hanrm cumisüveg sztrájkot rendezett délelőtt: az ovis farsangon voltam, és haza kellett jönnöm, mert nem ette meg a lefejt tejet

bár szerintem más baja volt
A farsangról majd hozok képeket, bár a jelmez fele annyira sem lett jó, mint terveztem

időhiány

de azért megdícsérték az óvónénik... rajtunk kívül alig volt saját gyártmányú ruha, pedig nagy öröm azt a gyerekkel elkészíteni, megtervezni

.
Zaza is kb. visszavonta azt a kijelentését, mi szerint "minden baj akkor kezdődött, amikor Saci megszületett"
merthogy attól félt, nem lesz jelmeze, mert nincs rá időm... és neki meg sem fordul a fejében, hogy kölcsönözzek, vagy vegyek jelmezt, mert mindenkinek olyan van
Manócskák: nálunk nem volt verseny sem az oviban, sem az iskolában. Majd felsőben. De az iskolában 3 osztály jelmezére indult be a tömeg, és az egyik a lányoméké volt (persze mindhárom zenés volt, Mesiéké alatt a hungáriás Limbóláz ment). Tényleg: hogy lehet Csókkirálynak öltözni?
Barti: jobbulást Ádámnak, szegénykém

remélem, hamar meggyógyul, és visszajön a szopizási kedve.... lehet ám, hogy nincs benne akkora erő, hogy kiszívja a cickót, és ha meggyógyul, újra menni fog
Zitocs: én is szoktam hintőporozni Gabi hintőporral, tényleg szebb tőle....
Katuska: én sólámpát használok a kapható leggyengébb izzóval, és bedugtam az ágy alá, hogy csak a szórt fénye jöjjön ki... nagyon gyenge vöröses fénye van így. Én úgy vettem észre, hogy a meleg színek kevésbé zavarják őket (és engem is) az alvásban.
Saci is szereti, ha énekelek, de azt vettem észre, hogy a viszonylag kevés hangból álló énekek jobban lekötik a figyelmét. A Micimackó egyáltalán nem jött be, az Iciri-piciri mese annál inkább

A Reszket a hold... továbbra is menő

Ha nagyon nyűgös, akkor a Last.fm-en a Diana Krall rádiót kapcsolom be neki, arra lenyugszik
Na, azt hiszem, kicsit pótolok az elmúlt napok alváshiányából

mindhárom gyerekem takarékon van éppen
További szép napot!