Én is; jól megpuszilgattam. A szobát majd lefényképezem, ha még ebben az életben kész lesz, nem is lehet ezt már érteni, percről percre változik az egész ötletelés, csodálom, hogy még nem lőttek le onlány a legtöbbet fórumozók (na, kik? ).
Szilvi, beszereznéd nekem? Ilyen aranyos vagy? Te jó ég! Ez komoly? Meg kell beszélnem a dokinővel,hogy hajlandó-e nekem beadni. Vagy kivel adassam be?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.12 10:37-kor.
Rájöttem, hogy baromi nagy az ágy (már amennyit értettem a méretekből), így a "fali"kép kicsi lesz.
2 verzió van, vagy a hosszú oldalára teszünk csak és akkor lehet 20 cm magas és 90 cm széles, vagy a rövid oldalára, és akkor kb. 66 (magas) x40 (széles).
Képzeljétek Márti és Tancsu, az A-ék járnak néha Miskolcra dolgozni és már napok óta morfondírozok, hogy egyszer beülök potyautasnak, ha szabad leszek.. Reggel (hajnalban) mennek és délután jönnek Csak nem tudom beférek e? És milyen "okos csávók" a munkások De egyszer kilehetne Őket bírni
Az a baj, hogy számolok, számolok, pénzem meg egyáltalán nincs. Talán leírtam, nem akarok hozzányúlni a számlámhoz, hogy visszamenjen a hitelem, írtam ezt?
Na akkor már csak azt kell kitalálni honnan szerezzük be... Nekem van egy ismerősöm, aki ilyen gyógyszerelosztóba dolgozik... De ki tudja mennyibe kerül????
Köszi Szilzi!!
Mi választottuk az anyagot is rá,már alig várom,hogy itt lássam a szobában.
Amúgy ebbe a hónapba telik le egy havi 5 ezres hitelünk így jövőhónaptól az ágyat fogjuk annyival fizetni.
Kp.nincs.Honnan is lenne!!
Megnéztem, kb. 9000,- ft. Természetesen állom a költségeket a postával együtt. De előbb meg kell beszélnemitt valakivel, hogy hajlandó-e beadni nekem. Vagy esetleg szúrjam be magamnak?
Ez az, látom, az Ildónak van pénze. Olvasom, hogy állja a költségeket. Jól van, tudom, a gynevac, csak viccűtem....
Ma 16 ropit fogunk otthagyni a dokinál. Kuss nekem, csak mondtam. 8 a méhszáj, 8 az uhu. Nem sajnáltatom magunkat, a Gy.-nak van ám pénze (nem a Gyurcsány ), csak sóher.
A dokinő meg nem fogja beadni, hiszen nem ismeri és nem találok róla semmit szlovákul, nem is tudom neki megmutatni, hogy olvassa el. így meg bizti nem adja be. Hiszen tüszőrepesztőt sem akar adni. Azt mondta, nem az a jó orvos, aki mindent bead, amit kér a páciens.Ő nem kísérletezik velem. Ambulánsan állítólag max. a Closti adhatóés kész. A többit csak meddőségi központokban lehetne.Szerinte ez van.