A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem csak vicceltem.
Megismerték az zenét és arra reagáltak. :D Szerintem

Szilzi!!Ez most két embernek szólt konkrétan,de nagyon szépen írtad!!!!!! :D :cry: :cry: :D

Kép
martik77

Na,úgy látom,ez csak nálatok van. :( Ott is receptre.

Kép
flóra 11

Kittike beszólása haláli Benó, én olyan jót mosolyogtam rajta! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én beszerzem nekem Ildikó!!!!! :wink:

Kép
szilzi

Mármint neked!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én is; jól megpuszilgattam. :D :D :D
A szobát majd lefényképezem, ha még ebben az életben kész lesz, nem is lehet ezt már érteni, percről percre változik az egész ötletelés, csodálom, hogy még nem lőttek le onlány a legtöbbet fórumozók (na, kik? :lol:). :lol:

KépKép
benó

Nyugi nem megy el innen senki!!!!

Viták mindig vannak.
Én ismerem Tancsut!!! :D

És nyáron remélem megismerem Zsuzsit is!!!

Már csak ezért se megy el innen senki!!!!! :D :D :D

Ildó ennek a dokinőnek a telszámát vagy emil vagy rendelési hely nem lehet megszerezni????

Kép
martik77

Helló Szilzi.

Milyen szépen írtál és milyen okosat! Puszi a hasadra. :D

Kép
flóra 11

Még két oldal az 1000-ig!!!!!

Kép
martik77

Várom a képet! :D

Márti, neketek még nincs meg az új ülőgarnitúra?

Kép
szilzi

Szilvi, beszereznéd nekem? Ilyen aranyos vagy? Te jó ég! Ez komoly? Meg kell beszélnem a dokinővel,hogy hajlandó-e nekem beadni. Vagy kivel adassam be?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.12 10:37-kor.

Kép
flóra 11

Rájöttem, hogy baromi nagy az ágy (már amennyit értettem a méretekből), így a "fali"kép kicsi lesz.
2 verzió van, vagy a hosszú oldalára teszünk csak és akkor lehet 20 cm magas :shock: :D és 90 cm széles, vagy a rövid oldalára, és akkor kb. 66 (magas) x40 (széles).

KépKép
benó

Ó és a topikban meg elhaladtuk a 200ezres hozzászólást!!!(200176) :D :D

Kép
martik77

NA, na :D Az én hasamra???? :lol: :lol: :lol: És még baba sincs benn! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Majd 19-re ígérték!!!!

Már számoljuk a napokat!!!
Remélem nem csalódunk benne!!! :D

Kép
martik77

Azt a doki adja be, igen. Egy lánnyal már beszéltem, aki ilyet szedett, az eredményről nem tudok.

KépKép
benó

Ildikó, hát persze! :D Szerintem bármelyikünk beszerzi! :wink:

Kép
szilzi

Majd Ildó kimegyek hozzád és beadom!!Ez már csak részletkérdés!! :lol:

Kép
martik77

Mi vagy te, statisztikai hivatal, Mariska? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Most mossa fel egy nő a lépcsőházat... Szerintetek ha szólnék neki, nem "rántaná" össze a lakást is? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó te számokkal fogsz álmodni!!! :lol:

Kép
martik77

Ha tudjuk, természetesen.

KépKép
benó

Dehogynem, pikk-pakk. :lol:

KépKép
benó

Én statisztikus te meg számtanzseni.

Ha álmodba is ezt fogod mormolni vigyázz Gy.nehogy félreértse!!30cm!!Mennyi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Képzeljétek Márti és Tancsu, az A-ék járnak néha Miskolcra dolgozni és már napok óta morfondírozok, hogy egyszer beülök potyautasnak, ha szabad leszek.. Reggel (hajnalban) mennek és délután jönnek :D Csak nem tudom beférek e? És milyen "okos csávók" a munkások :roll: De egyszer kilehetne Őket bírni :wink:

Kép
szilzi

Az a baj, hogy számolok, számolok, pénzem meg egyáltalán nincs. Talán leírtam, nem akarok hozzányúlni a számlámhoz, hogy visszamenjen a hitelem, írtam ezt? :roll:

KépKép
benó

Izomba adandó, akkor ezt a Kati is be tudná nekem adni. Ő szülésznővér.

Kép
flóra 11

Mennyi? :lol: :lol: Hogyan? :lol: :lol:

KépKép
benó

Most olvastam Márti, akkor várom a 19-ét veletek! :D

Miért Benó, szerinted kinek van pénze? :lol: :lol: Te tudsz valamit? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nagyon jó ötlet Szilzi!!Tancsu úgy se alszik hajnaltól(Inaska miatt)én meg majd korán kelek. :D :D :D

Kép
martik77

Na akkor már csak azt kell kitalálni honnan szerezzük be... Nekem van egy ismerősöm, aki ilyen gyógyszerelosztóba dolgozik... De ki tudja mennyibe kerül????

Kép
szilzi

Hát, én aztán matekzseni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Köszi Szilzi!!
Mi választottuk az anyagot is rá,már alig várom,hogy itt lássam a szobában.
Amúgy ebbe a hónapba telik le egy havi 5 ezres hitelünk így jövőhónaptól az ágyat fogjuk annyival fizetni.
Kp.nincs.Honnan is lenne!! :(

Kép
martik77

Megnéztem, kb. 9000,- ft. Természetesen állom a költségeket a postával együtt. De előbb meg kell beszélnemitt valakivel, hogy hajlandó-e beadni nekem. Vagy esetleg szúrjam be magamnak? :shock:

Kép
flóra 11

A neten nem ír árat a házipatika.hu-n nézzétek meg!!

Kép
martik77

Nem, nem tudok. :lol: Ha tudtok valami jó forrást (pl. Gyurcsány :lol: ), szóljatok nekem is. :lol:

KépKép
benó

Az se rossz ötlet Ildó!!A combodba szúrd!!!Csak vicc!!!

Nem szabad ezt valakivel meg kell beszélni.Ha van mellékhatása.....

Kép
martik77

NFORMÁCIÓ: VAKCINA Kft.
Dr. Lázár Erika
Tel.: 0630 / 3375-076
E-mail: info@gynevac.hu

Kép
flóra 11

Nem politizálunk Benó!!Majd lopunk!!! :lol: :lol: :oops: :oops: Bocsi. :oops:

Kép
martik77

Ez az, látom, az Ildónak van pénze. :lol: :lol: Olvasom, hogy állja a költségeket. :lol: :lol: Jól van, tudom, a gynevac, csak viccűtem.... :? :D :D :D

Ma 16 ropit fogunk otthagyni a dokinál. :wink: Kuss nekem, csak mondtam. 8 a méhszáj, 8 az uhu. Nem sajnáltatom magunkat, a Gy.-nak van ám pénze (nem a Gyurcsány :lol: ), csak sóher. :lol:

KépKép
benó

Én közel vagyok a Gy-hez (nem Gy-ka :wink: ) ha valamit tudok pénzről majd szólok mindenkinek! :D :lol: :lol:

Ti derítsétek ki mennyibe kerül, én lelépek, mert aemmi nem lesz belőlem ma se... :( Délután jövök...

Puszi

Kép
szilzi

Minden második szavunk az, Márti, hogy vicc, csak vicc stb. :lol: :lol: :lol: Figyeled? :lol:

KépKép
benó

A dokinő meg nem fogja beadni, hiszen nem ismeri és nem találok róla semmit szlovákul, nem is tudom neki megmutatni, hogy olvassa el. így meg bizti nem adja be. :( Hiszen tüszőrepesztőt sem akar adni. Azt mondta, nem az a jó orvos, aki mindent bead, amit kér a páciens.Ő nem kísérletezik velem. Ambulánsan állítólag max. a Closti adhatóés kész. A többit csak meddőségi központokban lehetne.Szerinte ez van.

Kép
flóra 11

Belőlem se, de már belenyugodtam. :lol:
Puszi, Szilzi! :D Legalább belőled legyen valami! :D :D

KépKép
benó

Mert nem komolyan mondja az ember de jól esik egy jót nevetni!! :D :D :D
Néha a kínokat csak a nevetéssel lehet elviselni.

Kép
martik77

Akkor viccelődjünk tovább.

Itt megint őrült szél lett. Ez már nem vicc. :lol: Majd meg fagyokitt a szobában ülve. Biztos lehúzta a fűtést a F. Neki mindig melege van. :evil:

Kép
flóra 11

Megint lelassult ez a vacak.

Próbáld meg ez a dokinőt valahogy elérni!!Tuti van valami emil vagy mit tudom én milyen címe!!!!!

Kép
martik77

Ildó, az a lány, akit én ismerek, nem a nőgyóggyal adatta be, hanem a háziorvossal. Tudod-e? :wink:

KépKép
benó

Ha vicc akkor indulj neki nincs más megoldás!!!Gyere ide!!!! :lol:

Kép
martik77

Benó, belőled lesz(nek) valaki(k), két babó is előbújik belőled. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: