Jó reggelt!
Zsancy:veled vagyunk gondolatban és irigykedünk-legalábbis én!Már én is szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!
Julcsi és Isti:Marcibogyesz nagyon édes pofa és nagyon jók a képek!
GRATULÁLOK ÉS BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK NEKTEK!
Zümis-Gerendai Zsuzsi:mosógép szerelő ügyben nekem van a legrosszabb hríem:nálunk járt tegnap a mester és közölte,hogy úgy kb.30-40EZER forint lenne a panel a mi kiégett az alig 3éves Whirpol 6érzék(130000ft)gépben.szerinte érdemes inkább újat venni,és meg ne próbáljunk Whirpol-t venni mert a legszarabb minőség

-mondtam,hogy tök boldog vagyok,most éppen erre van pénzünk,de a kiszállásért nem kért pénzt végül.
Kicsit csalódott vagyok,mert a tegnapi NST-n a méhem nagyon kemény és komoly tevékenységet mutatott-nagyon sűrű 80 és 100 értékeket,egész nap feszült a hasam és a baba nyomta magát lefelé,mert majd szétmentem alul,fájt a derekam és belesugárzott a lábaimba-szinte biztosra vettük,hogy éjjel megyünk szülni,de éjféle abbamaradtak a fájások,amit 20percenként jöttek és elaludtunk.Előtte még endesen összecsomagoltam a holminkat,szépen útra észen,de nem kellett felkapni és indulni

.a párom szerint ,ha nem pakolok össze,lehet,hogy már babáznánk.........
Tegnap azért eredményes napot zártam,mert megrendeltem a függönyöket a gyerekszobába és megvettem minden hiányzó apróságot még,fertőtlenítettem a cumisüvegeket és a mellszívót,babaruhát vasaltam,és még vacsit is föztem,11-kor még úgy fel voltam pörögve,hogy a párom már azt mondta,hogy ha nem fogom be egy kicsit a számat,akkor majd jól betömi valamivel
Ma megyek az ope-hez met a szülési szabadságomat el akarom intézni személyesen,mert olyan idióta nyomtatványokat kell kitölteni és különféle dolgokat bedni még hozzá,hogy jobb,ha személyesen intézem,mert postai úton leveleznék fél évig biztosan,hogy ez kell még,meg ez nem jó így.....

-utálom a büokráciát!
Na,lelövöm magam,majd délután még jövök,addig is szép napot neketek!Ja és Zsancy-még egyszer sok siket neked és ügyes légy!!!!!!!!!!!