A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

d.dodó: Köszönjük a tájékoztatást!
Julcsi! Gratulálok! Nagyon sok tejecskét kívánok és annál több egészséget!

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Nem is láttam az előbb a Julcsi hírt.
Gratula nektek is!!!
Mennyi nagy baba... :D

Kép

Kép
gjéti

Most hozom Julcsi babahírét, de úgy látom, már beelőztek :)
Megérkeztem! Végre kinyújthatom az 58 cm-em és a 3850 grammom sem nyomja többé Anya szerveit ;) Stahl Márton István (Marcibogyesz)
Hatalmas gratuláció Nektek!!!!

Kép
Kép
abencze

Vajon hogy van Julcsi, sikerült-e a spontán, úgy szerette volna! Julcsi ha itt vagy írj sikerült-e!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Császár volt! (már bocsi a belepofázásért) 2008nyáribabák topik (ott lakik Julcsi ikertesó) :wink:
Vendég

Julcsi császárral szült. Tegnap valami főorvos is megnézte, és így látta jobbnak!

d.dodó

Hatalmas gratula Julcsinak!!!

Vajon Kreiszi is túl van rajta??

Hugic, Bjuti: már nagyon türelmetlen vagyokkkkkkkkk. És Hugic a te sorodtól meg elkezdtem pityeregni, ez már a vég. Kiscsajt meg is tornáztattam délután Kállayra. Most vendégek vannak, 9 hónapos kisbabával, de annyira türelmetlen vagyok...Mondtam Fügének csodás hó esés van menjünk szülni...
Amúgy gondolom nem én vagyok az egyetlen aki már kicsit "hisztis" és türelmetlen.
Ja Bjuti, hívtam ma a dokit, hogy akkor csüt.11-kor megyek és kérdeztem hogy meddig várunk még, és mondta hogy ezt már nem ő dönti el, hanem majd benn a kórházban. :oops: Nem értem...akkor ennyi erővel már csütörtökön beindíthatnák, aztán a doki azt is mondta hogy ő benn akar tartani de még meg konzultálja és lehet hogy jövök haza. :evil: Most már ténleg ELÉGGGGGGG.

Kép
budabo

Julcsi!Nagy-nagy gratula!Sok-sok tejcsit!

A sikeres vizsgához is nagy gratula!!

Gjéti4Nagyon sajnálom a potya utat. :twisted: nagyon bosszantó és veszélyes is most már.

Mindenkivel egyet értek aki elvesztette a szülőjét-it.
Én is mindkettőjüket elvesztettem már :cry: nagyon gyerek voltam mikor anyumat..15 évesen... :cry:
Pont most hiányzik a legjobban mikor ismét anyává válok...kellene ,hogy segítsen...mert valjuk be az anyós segítsége sohasem lesz olyan mit az övé lenne.
Nahh elég mert sírni fogok....

Megvolt az nst!!Most annyit mocorgott :lol:de a méh tevékenység megint a béka feneke alatt volt....
Kaptam jövő hétre is időpontot ,párom jót nevetett rajta.. szerinte felesleges!!

Tegnap kiítvolt a mosogatógép szerelő!!
Hát fura egy figura volt!!
Elmondta azt amit tudtunk a hibakódok alapján..talán ez a baja talán az a baja ...de még az is lehet...
mikor rákérdeztünk akkor mi is a baja konkrétan és mennyibe fájna az nekünk akkor már volt konkrétum is.
Hát a labirintus vízköves a és ez csak csere!!Ami 18-25 ezert kostál.
hát megköszöntük ,és mondtuk hozzáteszünk egy keveset és ujj gépet veszünk belőle...
Akkor a kiszállás... még jó ,hogy megkérdeztem mikor bejelentettem mennyi is lesz....4600ft ot mondtak..erre a pasi 7500 ft akart kérni..de mikor mondtunk ,hogy ez nem létezik mert nem ennyit mondtak akkor gyorsan stornozta és majd Ő bent megmondja a magáét...
A szerelő elment...párom szanaszét szedte a gépet...megtalálta a labirintust amit csak kiöblített visszarakta megy egy sarut is megigazított összerakta...igaz kimaradt 1-2 csavar :oops: :D
Aztán elindított egy üres programot éééés végig csinálta...és ma már használtam...és MŰKÖDIK rendesen !!Olyan boldogok vagyunk !!Apa sporolt egyszer 25ezret... majd egy új mosogatógép árát!!Jóó pasi nem??

Nahh eldugultam...
még valami:oops: képekből sosem elég!!Még kérünk
Hajni !Csudijó a babalak!

Kép
zümis

Sziasztok,

Ugy emlekszem felraktam mar ide a Marcibogyesz kepeskonyvet, de most meg nem latom. Na mind1, ime itt van ismet :)

Hat nem gyonyoru? :)

http://picasaweb.google.com/istvan.stahl/Marcibogyesz#

Isti

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Isti!!Hatalmas Grarula!!
Nagyon szép kiskrapek!!
Hát az a sapi meg csuda jó...
sok boldogságot .......

Kép
zümis

Julcsi & Isti - nagyon nagy gratula es igen, tenyleg gyonyoru kisbaba!!! :lol:

Zumis - az en ferjemnek 'fobiaja' van minden fele mesterembertol. :evil: O eleve ugy kezdi, ha valami gond van itthon akarmivel, hogy rakeres a neten forumokban es az alapjan sajat maga javitja meg a dolgokat, pedig igazan nem ert hozza. Alkatreszt is be lehet szerezni a neten. :wink: Szerintem mindig celravezetobb. Orulok, hogy nalatok is megoldodott! :P

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Én már megint nem tudom megnézni Marcit... :(

Kép

Kép
gjéti

Budabo Ne hari! Nem megríkatni akartalak! Inkább felvidítani! Hamarosan a karodban tarthatod Iringót, tudom nehéz most, de kitartás és meg lesz a jutalom, hamarosan!!!!!!! :) Fel a fejjel, oké?

Isti + Julcsi Marcibogyesz nagyon édes! Az oldalt fekvős kép az egyik kedvencem!

Hajnski
látom, már Te is megtettél mindent, h kibújjon a Bébi, még a festést is bevállaltad :) Szép lett a szoba!

KépKép
hugic

Hugic: csak nagyon aranyos volt amit írtál. Mostmár a baba képektől is pityergek, tuti a befekvés van rám ilyen hatással. Nem szeretem a kórházakat, de a babának biztos ez a jobb. Csak nem várjanak az indítással egy hétig :cry: dehát ezt is meglátjuk majd.

Kép
budabo

Julcsi, Isti: Hatalmas gratula! Gyönyörű a kislegény! Teljesen elérzékenyültem én is a képek láttán!
yve

Isti: gyönyörű a kisfiatok, le a kalappal, hatalmas Gratula hozzá! :)

Éééén is babázni akarok mostmár. :D

Kép
Kép
elif

Julcsi, nekem is az oldalt fekvős pár perces a kedvencem, annyira hihetetlen, h kb így kucorog nekünk is odabent, ez csoda!!! A többi kép is szuper, jó volt a fotós ( Isti?)

Hajni, nagyon szép a vanília színű fal, és az egész szoba szupi lett, ügyesek vagytok!

Zümis, jó tudni, legközelebb lehet, h én is a férjedet hívom a mosógépszerelő helyett( bár ez az enyém, aki szombaton volt kint, 3000-t kért a kiszállásért).

Amy: én a magam részéről hálás vagyok minden babafotóért, Hanna babáról is, és bárkiéről, úgyhogy eleget nem is tudnál/tudnátok feltenni. És mit szóltak a kuttyok Kisherceghez? :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Csak egy gyors bejelentkezés! Gratulálok minden új babához, látom a táblázatból, hogy ismét szép termés volt :wink: A visszaolvasás immár 3 bosszancs mellett reménytelen :(

Julcsi, Isti: Gyönyörű a baba!!! Megkönnyeztem a képeket, hiába, a hormonok...

Kép
kangu

Julcsi, Isti gratulálok Marcibogyeszhez, gyönyörű fiúcska!!!!

Lassan feleződik a táblázatunk, fele babás..... :lol: :lol:
Kezdek én is egyre türelmetlenebb lenni :lol:

Lányok, nektek is dagad még a lábatok?
Tegnap és ma este már valami brutál allapotban van a lábam, eddig csak a bokám dagadt egy kicsit, de mostmár az egész lábfejem :?

Ma egész este festettünk Szávával, babuci lámpáját.. ha felteszi a párom megmutatom, szerintem nagyon tuti lett :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andus: próbáld ki hogy langyos vizes türcsivel és arra száraz türcsivel be beborítod és kicsit felpolcolod. Nekem használt, bár nekem annyira nem volt veszélyes.

Kép
budabo

Jelentem 3:30kor elment a m.vizem :shock:
Most megyek a kórházba.... :P
Jól vagyok..eddig még :wink:
Szoritsatok!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy: ügyes legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Sziasztok!
Haza küldtek pedig 2újnyira nyitva vagyok..a méhnyak majdnem teljesen vissza van húzzodva,fájásaim vannak de még birom...Kórházzal telefonon tartjuk a kapcsolatot...
Kicsit másabb a rendszer mint oda haza! :shock:

zsancy

Julcsi, Isti: Gratula Marcihoz!!! Gyönyörű kislegény!!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!!

Zsancy: Úúúúúúú ez durva.... Tényleg elég másképp működnek a dolgok ezek szerint... Itthon azért már elfolyt vízzel, meg 2 ujjnyi méhszájjal, eltűnt méhnyakkal sztem senkit nem küldenek haza... :shock: Engem amikor meglátott a doki ugyanígy két ujjnyira nyitva, papírvékony méhnyakkal, akkor már a cuccaimért sem akart hazaengedni... Pedig nekem nem is folyt el a vizem...
Mindenesetre kitartást Neked és ügyes legyél... Szorítok, hogy mihamarabb meglegyen Petra baba!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsancy, megy a drukk! Ügyes legyél!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Marcibogyesz meg... áááááááááá
A többi baba is dönörűűűűűűű :lol: :lol: :lol:

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Gerendai Zsuzsi: Megvolt a nagy összeismerkedés... Mármint megmutattuk Őhercegségét a kuttyoknak... Édesek voltak... Össze vissza szagolgatták a picit (csak a lábát engedtük... 8) ) nagyon óvatosak voltak.... Biztos idő kell még nekik is amíg megszokják a picit, de sztem nem lesz gond... Majd, ha már tudunk menni sétálni, akkor biztosan jobban értékelik majd ők is, így még egyenlőre nem sokat látnak belőle....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsancy:élesedik a helyzet! :D Nagyon szorítok én is, nagyon ügyesek lesztek!

Budabo: a bábakoktélt még nem próbáltad bevetni a cél érdekében? :)
yve

EZt találtam róla, bár ez csak olyan népi babona.

"Bábakoktél

május 21, 2008 @ 15:59 · Kategória: baba

A bábakoktél néven ismert kis “itóka” állítólag arra való, hogy ha valaki túlhordja a gyereket, ez a keverék megindítja a szülést pár órán belül. Egy ismerősöm a második gyermekét várta, és mivel már túl volt a kiírt időponton, a szülésznője javasolta neki ezt a koktélt. Este megitta, jó kis hasmenése lett tőle, aztán éjfélkor arra ébredt, hogy menni kell a kórházba. Másfél óra múlva már a kezében volt a gyerek…

A bábakoktél egyébként nem más, mint 2cl ricinusolaj, 2cl pálinka vagy vodka, és 2dl narancslé vagy sárgabaracklé. Állítólag csak akkor hat, ha már a gyermek amúgy is készen állna a születésre,"
yve

Jó reggelt!

Zsancy:veled vagyunk gondolatban és irigykedünk-legalábbis én!Már én is szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!

Julcsi és Isti:Marcibogyesz nagyon édes pofa és nagyon jók a képek!
GRATULÁLOK ÉS BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK NEKTEK!

Zümis-Gerendai Zsuzsi:mosógép szerelő ügyben nekem van a legrosszabb hríem:nálunk járt tegnap a mester és közölte,hogy úgy kb.30-40EZER forint lenne a panel a mi kiégett az alig 3éves Whirpol 6érzék(130000ft)gépben.szerinte érdemes inkább újat venni,és meg ne próbáljunk Whirpol-t venni mert a legszarabb minőség
:evil: -mondtam,hogy tök boldog vagyok,most éppen erre van pénzünk,de a kiszállásért nem kért pénzt végül.

Kicsit csalódott vagyok,mert a tegnapi NST-n a méhem nagyon kemény és komoly tevékenységet mutatott-nagyon sűrű 80 és 100 értékeket,egész nap feszült a hasam és a baba nyomta magát lefelé,mert majd szétmentem alul,fájt a derekam és belesugárzott a lábaimba-szinte biztosra vettük,hogy éjjel megyünk szülni,de éjféle abbamaradtak a fájások,amit 20percenként jöttek és elaludtunk.Előtte még endesen összecsomagoltam a holminkat,szépen útra észen,de nem kellett felkapni és indulni

:( :( .a párom szerint ,ha nem pakolok össze,lehet,hogy már babáznánk.........

Tegnap azért eredményes napot zártam,mert megrendeltem a függönyöket a gyerekszobába és megvettem minden hiányzó apróságot még,fertőtlenítettem a cumisüvegeket és a mellszívót,babaruhát vasaltam,és még vacsit is föztem,11-kor még úgy fel voltam pörögve,hogy a párom már azt mondta,hogy ha nem fogom be egy kicsit a számat,akkor majd jól betömi valamivel :oops:

Ma megyek az ope-hez met a szülési szabadságomat el akarom intézni személyesen,mert olyan idióta nyomtatványokat kell kitölteni és különféle dolgokat bedni még hozzá,hogy jobb,ha személyesen intézem,mert postai úton leveleznék fél évig biztosan,hogy ez kell még,meg ez nem jó így..... :shock: :evil: -utálom a büokráciát!

Na,lelövöm magam,majd délután még jövök,addig is szép napot neketek!Ja és Zsancy-még egyszer sok siket neked és ügyes légy!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Elolvastam,hogy miket írtam..............hát egy csomó betű hiányzik és fel van cserélve,remélem azért érthető amit írtam :roll:

Zetibebi:bábakoktél?jól hangzik,én már akármit megennék vagy innék,ha tudnám,hogy akkor szülünk,mert már mocskosul fáj és feszít és nyilall és húzódik és...............................de szerintem ezt ti is tudjátok!

Na tényleg eldugulok,bocs, a sok dumáért!!!

Kép
nilabali

zsancy: jajj, ez már nagyon izgalmas helyzet, kétségtelen előzésbe kezdtél, ez nem ér :wink: ... Nagyon drukkolok nektek, hogy könnyű legyen a szülés és születés! Mennyire szép ez, teljesen veled izgulunk, és várjuk Petra baba első perceit. :)

nilabali: mi történik itt, a 39. hetesek belehúznak??? :D Gyanús vagy te nekem, közeleg az idő... :wink: Annyira reménykedem, hogy a mai ctg már nekem is mutat némi méhtevékenységet, jó lenne ha történne már valami... De bennem most meg az van, hogy mivel elkezdtem ezt a centivagdosósdis visszaszámlálást, lehet úgy van vele a fiam, akkor már fejezzük is be végig... :roll: Kb. a bőrönd be- vagy nem be-pakolásnak is ennyi hatása lehet. :D

Andus:
kiváncsian várjuk a lámpát, vagy tán már fenn is van? Sajnálom a vizesedést. :( Engem ez az egy tünet elkerült egyenlőre, bezzeg éjjel-nappal savasodok, már nagyon rossz, pedig arról volt szó, hogy ha a gyerek lejjebb megy, akkor abbamarad, hát nem nálam...

Kép
Kép
elif

Zsancy, nagyon várjuk a híreket és mennek a drukkok ezerrel!

Budabo, hogy álltok ma reggel? Továbbra is szurkolok és küldöm a nyugibogyókat! Ma olyan szépen süt a nap, lehet kicsalogatja Iringót :) Bízom benne!

Nilabali, kérlek, kérlek, majd meséld el h hogy ment az OEP, mert a fránya bérszámfejtő még nem vittel el a papírjaimat és szeretném visszakérni és magam intézni a héten , vagy jövő héten (ha még egyben leszek, de bizonyára igen). A bosszantó az, h én magam akartam intézni, de kivette a kezemből, mert h ő úgyis megy. Csak hát nem ment... a legrosszabb h az összes táppénzes papírom is nála van még mindig. Mikor lesz így pénzem? :( Utálom mikor megígér vki vmit és nem tartja be és annak én iszom meg a levét. Miért kellett? Én magam szívesen intéztem volna.....
Ja mosógép ügyben! Bizti ez az egész? Nem akarsz beszélni a whirlp-al? Nekem is ilyen mosógépem, mármint nem 6. érzék, de a márka ez és annyira jó gép, én 2001-ben vettem és eddig összesen 8.000 pénzt költöttem rá anyaggal és munkadíjjal együtt! És csodaszépen mos!
Ja! Most beszéltem a párommal - műszakis, hogy tud-e nektek segíteni vhogy! Két javaslata van! Elküldöm priviben, h ne offoljam szét a topikot! Hátha nem kell új mosógépet vennetek!

Andus nekem is dagad a lábam, nem vészes, de azért a zokni szép nyomot hagy! és a bal persze még mindig nem javult meg, így pluszban még fáj is. Mondjuk nekem inkább a séta segít, kimegyek a kertbe és körözök, és utána jobb. A polcolás nálam nem jött be, ezek szerint mindenkinek más jó.

Jó mérges vagyok! Eladtuk a múltkor az összetört kocsit egy olyan mókusnak aki összerakta és eladja, megkért h kérjek időpontot az okmirodába a papírok intézéshez. Na most nálunk sorszámhúzó rendszer van. Mondtam neki, h reggel ott leszek korán és kihúzom az egyes de max a 2es sorszámot, jöjjön 8-ra ő is oda. Én odatápászkodok fél 8-ra, ki is húzom a ketteskét, erre ő meg hív, h 9-re ér ide... Így hazapattyogtam, mert nem bírtam egy-1,5 órát ott ülni. (a házunk egy nagy domb tetején van egy nagyon hosszú - és most jeges - lépcsőn felfelé kell jönnöm). Szal haláli boldog vagyok. Most telt le az 1 óra és még nincs itt.
Na megyek visszaszedem a ruháimat magamra, hátha megérkezik....

Mindenkinek ilyen gyönyörűséges napsütéses csudaszép és vidám napot kívánok!

KépKép
hugic

Sziasztok!
Zsancy, nagy nagy drukk nektek, ügyesek legyetek, és remélem gyorsan túl leszel a szülésen!
Azért durva, hogy a víz elfolyása után hazaküldenek :roll:

Végre jól aludtam... este lefekvés előtt elszopogattam két Sedatifot, és fél 6-ig aludtam, mint a bunda. Akkor arra ébredtem, hogy a babó szétrúgja a hasamat, és pisilni kell..
De nem volt éjjeli szorongás, sem keményedések....

A lábam viszont már most tök dagadt :S

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hugic, elméletileg neked már csak egy heted van!
Jövő héten szülünk, ok? 8) :lol:
Jól ellennénk együtt a kórházban :lol:
Mit szólsz a 20.-ához?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

39. hét!!!!! Atayég!!!!! :)

Igen Andus! Mondjuk én 18-ra vagyok kiírva, de nem bánom, 2 napot még bizonyára kibírok. Főleg, h mennyit tennivalóm van még. Szép az a 20-a. 2009.02.20. Talán a párom is megjegyezné a gyerecske születésnapját :)

KépKép
hugic

Itt vagyok!

Köszönjük a drukkokat!És hogy velem Vagytok!Ha nem zavarunk senkit közvetitem az eseményeket mint Héder Barna a Dakart!l!
Láttszik izgulok..jön a hülyeség...
Álmomba ment el a vizem...még jó hogy volt alattam szivacs...türivel nem tudom mit értem volna...
:shock:
Fájásaim vannak igaz még elég rendszertelenek...
Petra jól van mocorog!Csak meglepödöt biztos hova tünt a jakuzia!Furra volt már este a dolog...olyan jól aludtam nem fájt se az oldalam se a hátam....azt hajnalba keltetem apát hogy idö van...és ö hösiesen hivta a kórházat azt közölte szörösen nem vihet be. :wink:
Kicsit sokot kapot....
De nagyon édes..sokat segit a fájdalmak elviselésébe,biztat,végig melettem van....igy nem is olyan rossz elviselni a fájásokat!
Majd még jelentkezem!
Sajnálom akit beelöztem!Nem akartunk ucsók lenni :P

zsancy

ja és tegnap a kórházba a szülésznö 3800g-ra tippelte Petra babát!!!!

zsancy

Hugic:irtam privit és ha megjöttem írok még!köszi a tippeket!

elif:gyomorsavól csak annyit,hogy én végig szenvedtem vele a terhességet, és pont azt mondták nekem is ,mint neked,hogy ha leszáll a poci sokkal jobb lesz,hát leszállt,de nemhogy jobb lenne,még sokkal rosszabb,már pisijáratok alkalmával is kell innom egy kis salvus-vizet,mert nem tudok visszaaludni,söt néha már nem elég és el kell szopizni mellé egy rennie-t is.Tök jó!Már a vajaskenyér és pohár tej reggeli is annyi savak csinál,hogy nem lehet elviselni...
De remélem,mostmár tényleg napok kérdése és szülök és akkor ez a probléma megszűnik,mert nem szeretnék ezzel együttélni.

Én egyébként a valentinnapot néztem ki magamnak,mert úgysem ünnepeljük sosem-mert nem ezen az egy napon kell-ezért pont j lenne fiunknak...

Kép
nilabali

Ja,a legjobbat el sem meséltem:éjjel valamikor 2 körül arra ébredtünk,hogy valami zenél a gyerekszobában,átmentünk és megtaláltuk a tettest-egy zenélő csörgő unatkozott és magától beindult....sehogysem tudtuk leállítani,ezért a párom,aki asztalos elóvette a szerszámosládáját és szétszerelte..közbe majd meghaltunk a nevetéstől......az7tán nyugovóra tértünk,minta ki jól végezte dolgát,épphogy bevackoltunk,megint halljuk ám a zenét csak sokkal halkabban,ugrás megint és nézzük a szerkezetet..az elemet nem lehetett kivenni ezért széthúztuk a drótokat,de ahogy leraktuk valahogy összeértek és szépen újból zenélni kezdett a micsoda......a párom szerint horrorfilmbe illő volt :lol: :lol: :lol:

Na megjött a barátném,ő lesz ma a gardedám,mert már nem mehetek sehová se egyedül :roll: és ezért msotmár nem csak fenyegetés de téynleg eldugulok-lehet fellélegezni :lol:

De előtte még Zsancynak sok erőt kivánok és szépséges szülést!

Kép
nilabali

zsancy: csak hajrá, közvetíts, én iszom minden szavadat. :D 3800 g :shock:, hát akkor lehet ezért gondolta úgy, inkább már kikukkantana... :)

Most este egyébként én is jól aludtam, végre... Persze csak relatíve, de azért ez már messze jobb volt mint az előző napok.

nilabali: totál ugyanígy vagyok a gyomorsavval, kivéve, hogy én csak kb. 2 hónapja kezdtem... szerencsére, nem tudom hogy bírtad ezt végig...

Kép
Kép
elif

ódejó, ódejó! Végre Julcsinak is megvan a csomagja! Marcibogyesz tényleg irtó cukibaba! Nagy gratula nekik!

Zsancy: tényleg érdekes, hogy elfolyt magzatvízzel hazaküldtek... De legalább nem kell addig sem a kórházszagot szagolnod!! :D
Nagyon drukkolok, biztosan minden rendben lesz!! Egyébként mikor kell visszamenned? Majd csak kitolásra??? :shock:
Értesíts minket mindenről!

ladmon

Húúú, asszem beakadt a vonalzóm!
Nem lép tovább már két napja... Nektek is csinál ilyet?

ladmon

Ladmon!
Elméletileg csak kitolásra kell mennem...persze ha 15-óráig nem történik semmi akkor irány újra a kórház...és megindítják.
Eddig semmi nem történt(fájásaim vannak de nem igen aktívak)
Elif:
Én is igy voltam...jobb volt a mostani alvás mint a többi nap....persze ez nem jelent semmit...de mi van ha igen :wink:

zsancy

Sziasztok!

Julcsiéknak gratula Marcibogyeszhoz!!!!

Zsancy, ez izgi, én személy szerint nagyon örülök a közvetítésnek. :lol:

Hát, nálunk nem volt eseménytelen az éjszaka... Tegnap du. doki, méhszájam 2 ujjnyira nyitva, eléggé felpuhulva, igaz,a méhnyak még nem rövidült meg. Mindenesetre anno én ezzel az állapottal már szültem :shock: . Este a nagylány már nyavajgott, éreztem, hogy nem lesz jó vége, éjszaka sikerült az egész lakást körbehánynia. Takarítás, gyereknyugtatás, közben elhagyott a nyákdugó... Illetve, ami nem tudom, mennyire normális, ez a nyálkás, barnás cucc azóta is ürülget. Másoknál is volt ilyen?

Nem vagyok topon, alig aludtam valamit, a hasam fájogat. Délben megyek áramlás-vizsgálatra, mostantól naponta kell járnom. Ha addig nem történik semmi, szombaton szülünk!

Andus, megértelek a pánikolásért, mások ennél kevesebb rossz tapasztalattal is fóbiások lesznek. Tényleg nem tehetsz mást, mint az önnyugtatást és a homáopátiát. Kitartás, már nincs sok hátra!

Kép
mist

Hajni, nekem már tegnap is feltűnt, hogy te észrevétlenül anyuka lettél. :lol:

Kép
mist

nilabali!Nekem is Whirpool -om volt a mosógép kb mi is 3 évesen dobtuk ki,és a mosogatógép szintén...
De ha tudod ,hogy melyik panel ment tönkre érdemes utána nézni ,bontott de új van -e.Ha segítség kell hívj fel. közösben ott a számom.
Mi is jártunk hasonlóan egy kis lovacskával...DE mi megúsztattuk...1 éjszakát állt a vízben,,majd mikor kivettük és kiszáradt újra kezdte azt az idegesítő zenét...
(made in cina)Jól bírta!

Andus!A lámpára kíváncsi vagyok nagyon... szeretem az ilyen kreatív dolgokat.

Zsancy:!Drukkolok...mennek a +++++++ energiák!!
További infókat várunk...

Az éjszaka (2től)tök jó volt tudtam aludni....De előtte...Zolika is bulizott...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.02.11 10:36-kor.

Kép
zümis

zsancy: Hát valami tényleg történhetne, bár szerintem nem lesz olyan mákom, mint kangunak, túl szép lenne, hogy igaz legyen... Elképzeltem, hogy én is bemegyek ma a vizsgálatra (egyáltalán beengednek?) és 3-4 órán belül babázok. De jó is lenne... :D Viszont a holnapi napra többen is fogadtak nálunk a családból és a baráti körből...

Mist: igen, a nyákdugesz után nekem is ürülgetett olyan barnás cucc, aztán abbahagyta... :roll: Hát ilyen éjszaka után nem biztos, hogy a legjobb lenne szülni... Jobbulást a nagylánynak!

Kép
Kép
elif

nilabali: Nekem is Whirlpool 6.érzék mosógépem van... amikor megvettük akkor szerettem volna valami csúcs szuper mosógépet és ezt ajánlották... az ára tényleg elég soknak tűnt , de gondoltam, hogy a kényelem megfizethetetlen... aztán előjöttek már az elején a hibák... mindig letiltott különböző hibakódokat írt ki amit eleinte meg tudtunk oldani úgy, hogy kikapcsoltuk és visszakapcsoltuk... soha többet nem veszek ilyen típusú mosógépet... sokan dicsérik, de úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek nem jött be... :oops:

mist: Akkor te nagyon hamar szülni fogsz... lehet, hogy ma haza sem engednek... egyébként itt van az ideje HAJRÁ :wink:

Elif: Én is savasodtam, de nekem bevált a tej... lehet, hogy hülyén hangzik, de ha érzem, hogy savasodok akkor iszok egy nagy bögre magas zsírtartalmú hideg tejet. :?

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo veled vagyok, én is türelmetlenkedek...hetek óta érzem úgy hogy túlhordom hiába hivatalosan csak tegnap óta.

Zümis nagyon ügyi az apukátok! :D

Hú Zsancy...szurkolunk!!! Ez tényleg durva hogy kiengedtek víz nélkül :shock: Én is figyelem a közvetítést, tök izgalmas! :D

Nilabali a Whirlpoolokkal lehet hogy tényleg van valami mert az anyáé is megadta magát, pedig még nem volt öreg, és mi is hallottunk ilyesmit hogy nem a legjobb márka hiába azt gondolnánk, ettől függetlenül legalább a magasabb árfekvésű modellek bírhatnák egy darabig mint a tiétek. Én is a Valentin-napot néztem ki szülésre!!! :D Annnnnyira tuti lenne!

Andus tök jó hogy aludtál, hátha így összejön hogy kipihizd magad :)

Mist hátha már elkezdődött nálad valami! :wink: Jobbulást a szépséges csajszidnak!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: