A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tonti!

Kitartás, javulni fog a heylzet, nálunk kb. 2,5-3 hónapja kari előtt volt mélypont, Blankus elfeküdt a bolt közepén és úgy hisztizett, mert a legutolsó gyermek kocsi kellett neki, ez nem viselt volna meg annyira, de mindenki úgy bámult rám, hogy ilyen egy anya, még ezt sem tudja lekezelni :twisted:
Aztán büntiben voltak, nem vittem őket szinte sehová... elmagyaráztam, hogy így nem lehet viselkedni.
És lőn csoda, most úgy megyek velük a hiperben, hogy sétálnak a kocsi mellett és ha azt mondom gyere ide, tedd le stb. szót fogadnak, igaz közben 3 hónappal nagyobbak lettek, de megértik, vagy ez vagy itthon vagyunk :wink:
Ja és most mindenki dícsér, hogy milyen rendesek, ha-ha-ha, itthon nem látják őket :lol:

Szóval lesz jobb is :wink: :roll:

Ahol ennyi gyerek van, ott vita is van sajnos (mindenki ingerült, fáradt), de meg kell beszélni, és javítani a helyzeten, másképp nem megy.
Sajnos igaz a mondás, hogy egy jó házasságért sokat kell "dolgozni".
Pszihomókus jó 5let.

Lili!

Rengeteg apró jel, de hosszú lenne leírni, először a gyerkőcökön vettem észre, hogy másképp viszonyulnak hozzá...
A legfőbb gond velük, hogy az elején mindegyik mézes-mázos, "mindent" megígér, aztán elkanászodnak és a végén még neked kell elnézést kérni, hogy rábízod a gyereket.
Ami még rossz volt, hogy én itthon voltam és így ráláttam, mit csinál (vagy mit nem).
A másik, hogy ha nem ismered, akkor hamar megjárhatod, mert akár egyik napról a másikra simán otthagy egy jobb melóért (a mienk olaszo-ba ment, az elsőt meg a pasija verte meg(kórházba került), a harmadikat már én küldtem el :lol: )

Binyek!

Akkor nagy mázlid van, ha ráér és Pestre költözik add meg a számát! :lol:

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam mindent visszaolvasni, miután tegnap nem ment a babanetes szerver, de láttam jó sokat termeltetek a 7végén.

Binyek! Nekem a fehér tetszik a legjobban, de az arany is jó. Választottál már?

Fanni! Nagyon szépek vagytok!

Szanet! Apa visszament dolgozni Londonba? Mikor jön megint haza?

Én is örülök ezeknek a bébiszitteres infóknak, bár én még nem gondolkodtam rajta. Most takarítónőt keresek, mert ha elkezdek dolgozni, arra már nem hiszem, hogy marad időm. Na meg nem is szeretnék, mert inkább a gyerekekkel szeretnék lenni. Bár nem tudom még hogy lesz, mert mostanában, ha ébren vannak, állandóan rajtam lógnak.

Tontica! Örülök, hogy megoldódni látszik a helyzeted. Milyen tanfolyamra szeretnél menni? Biztos használ majd a pszihológus is.

Anny! Ne izgulj apa miatt! Kitartás, idővel lecsendesülnek a dolgok, ha vége lesz ennek a bírósági tortúrának. Mit mondanak meddig tart még? Ti most házasok voltatok és váltok, vagy min megy a huza-vona?

A betegek meggyógyultak már? Mi úgy néz ki kezdünk rendbejönni. Lekopogom. :)

Vanda! Szegény Balu, azért biztos Neki sem lehet könnyű! Nem tudsz vele egy kis időt kettesben tölteni?
Hát ahol van nagyobb gyerkőc, biztos nem lehet egyszerrű, mert az ikrek sok időt, és energiát elvesznek anyától, és ezt a gyerekek nagyon megérzik. Kitartást a mamiknak!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Köszönjük, Lányok :D

Tontica :( Léleksimi. Nem tudom, mennyire vagy mélyen, de lehet, hogy egy barátnő is elég. Meg már meg is oldottad fejben, gyerekek bölcsi, Te pedig tanfolyam :wink:

Lili :P
Nem tudom, írtam-e, de tényleg nagyon fiatalkának tűnsz az új hajaddal!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dragonfly :P
Amíg nem sírnak, csak úgy nem kérnek többet, addig nincs gond. S hát jó súlyban is vannak, nincs miért aggódni :wink:
Néha napján Márkóm is tart evés sztrájkot, de nem árt neki. 9,5 kg :shock: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Ancsi: Nem voltunk házasok, csak nem akar rendes pénzt fizetni a gyerekekre, mert neki élete van. Ezért beadtam egy gyerektartási + láthatási kérelmet (mert össze-vissza jön, és nem vagyok hajlandó a 2 gyerekkel hozzá igazodni). Erre a válasz az volt, hogy vegyék el tőlem a lányokat, mert idegbeteg vagyok, és helyezzék el nála) No, ezen megy a huza-vona meg a pénzen és a láthatáson.

Pszichológus nem rossz ötlet. Jó, ha valakivel el lehet beszélgetni. Nekem is hiányzik egy hús-vér ember. 1 olyan barátnőm van, aki tudja úgymond a "lelkemet ápolni", de ő jelenleg Angliában él. Szóval ritkák a beszélgetések.

Hű, csajok, alig várom, hogy végre elmúljon ez a frány bárányfelhő!!! Sétálni akaróóóók! Bár a nyakamat rá, hogy mire meggyógyulnak, olyan rossz idő lesz hetekig, hogy csak na! :roll:
Vendég

Helló mindenki!
Gyors bekukk és szaladok tovább. Kölkök hasfájósak + Réka iszonyat keservesen tud kakálni, szenvedünk.

Szanet (és Anny)!
A jelenlegi bírósági gyakorlat szerint nem viheti el az apa a gyereket láthatáskor a gyerkőc 3 éves koráig, ha az anya tiltakozik ellene.

Tonti!
Jó ötlet a pszichodoki, én Balu születése után jártam. Sokat segített, olyanokat is el tudtam mondani, amit még magamnak is nehezen ismertem be. Nagyon jó, hogy valakinek, aki objektív kívülálló, el tudod mondani a gondodat, illetve segít összeszedni, hogy mi a gond és hol lehet a megoldás.

Myra!
Ma már jobb kedve volt Balunak, szegény, nagyon nehéz most neki.

Ancsi!
Minden nap vagyunk kettesben, illetve amelyikünkre igény van, az tölt vele annyi időt, amennyit csak lehet. Többet sajnos nem tehetünk. Éjszaka sokszor velünk alszik, igényli a közelségünket, ezt sem gátoljuk. Majd alakul.
vovanda

még jó, hogy tegnap állt egy kicsit a szerver, így nem túl sokat kell visszaolvasni, de látom, azóta pótoltok:-)
azoknak, akik azt írták, hogy jöjjek gyakrabban, mert jó egy pasi szemszögéből látni a dolgaitokat: eddig érdemben nem sokat írtam nektek, majd igyekszem azért pótolni:-)
na azért azt se mondom, hogy mostantól mindenbe belepofázok....
1szálpasi

hehe, a csajom alá kerültem:-)
vagy ő került fölém? ;-)
1szálpasi

Sziasztok!

Vanda: örülök, hogy jobb kedve van Balunak! Kíra is köztünk alszik a kicsik hazajövetele óta. Majd változik. Az új lakásban majd egy nagy szobát akarunk a lányoknak, amit később háromfelé tudunk választani. reméljük, hogy ha hárman lesznak akkor legalább az éjszaka egy részét ott töltik majd.

Anny: mi az, hogy neki élete van? :shock: :evil:

Petra ???

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hahó!
Látjátok?Mondtam,hogy ennek a sok írkálásnak meglesz a következménye:tönkretettétek szegény Babanet szerverét! :twisted: :twisted:
Majd kaptok! :wink:

Ex-dolog:nálunk annak idején,amikor a párom elköltözött az exétól és mi egy hét múlva :shock: összejöttünk,akkor ő is elkezdett megbolondulni,de a 3. szemét húzása után felhívtam telefonon,veszekedtünk, ordibáltunk, szitkozódtunk majdnem egy órát, azóta nem szemétkedik(pedig alapból egy elmebeteg idióta), sőt kezdünk egész jóban lenni.Hozzá járok spinningre. :shock:

Tonti!
Te szegény!Elhiszem,hogy kivagy!Ilyenkor tényleg azt mondom én is, hogy egy kis bölcsi jót fog tenni, pedig bölcsiellenes vagyok.
Egyelőre pszichológushoz elég elmenned,ha úgy érzed, az a "gyengébb". De szerintem várj egy kicsit,mert ha lesz napi 4 nyugodt órád,akkor csoda fog történni veled!

Anny!
Látom kivagy Te is:már bárányfelhőnek írod a bárányhimlőt!Ez ám az optimista gondolkodás! :lol: :lol:

Szanett!
Most akkor megint szingli vagy?De azért remélem feltöltődtél?! :wink:

binyek

Binyek!
Nem semmi. Jó, hogy ti legalább valahogy kijöttök. A gond az, hogy mi azelőtt!! jöttünk össze, hogy ő elköltözött volna és hozzáteszem: én is a volt férjemmel éltem még akkor. Na ez az a rész, amire nem vagyok büszke, de így alakult. És ha már változtatni nem lehet rajta, akkor nem tudom, minek kellenek a cirkuszok. Majd Hévízen mesélek, vannak olyan részek, amiket nem tennék fel ide, mert esetleg valami zugolvasó esetleg ráismer az exre és családjára, ami nem lenne jó.

Pasi!
:oops:
vovanda

vanda: édes vagy, amikor elpirulsz:-)
1szálpasi

Binyek: Direkt írtam bárányfelhőt :) Jobban hangzik, nem? Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom a védőoltást, mert alig van pötty Jázminon. Van 1 a pofin, 1 a pocin, és 5-6 a derekánál, ahova a pelus ér. Ott jó meleg van, azért jött ott ki több. De még csak nem is extrán durvák. Olyan light-os.

VAnda: Elég nehéz dolgok ezek az exes témák. Én nem hiszem, hogy apukáékkal valaha is jól ki fogok jönni. Annyira más síkon mozog a gondolkodásuk, hpogy csak akkor van béke, ha rájuk hagyom a hülyeséget. Azt viszont nem fogom, mert nem akarom, hogy a gyerekek is ilyenek legyenek.
Vendég

Fanni
Te jó ég mekkorák már :shock: Basszuskulcs most születtek.Nagyon király az ülés.Találtál használtan?Akartam írni,hogy akciós a brendonban,de még így is húzós.Cseppet sem bánom,hogy megvettük mi is már előre a nyáron.Egy hónapja utaznak benne a fiúk és imádják.Tök jókat alszanak benne a kocsiban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tonti
Kitartás.Pszichomókus szerintem is jó ötlet.

Binyek
Nekem mindhárom tetszik,de vadászbálba az aranyat választanám :lol: :lol: :lol:

Hirtelen ennyi jutott eszembe,agyam szita.
Bertalan lázas tegnap este óta,de semmi más baja. :?: Ötlet valakinek hogy mitől? :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili
Nagyon jó a hajad! 5 év mínusz? A frászt! Ez minimum 10!De előtte sem látszott rajtad a valós korod :lol:
Vendég

Vanda!Pasi!
Milyen édesen elévődtök! :lol: :lol: :lol:

Én is kedveztem az én Mikimnek tegnap:írtam róla egy mézes-mázos véleményt az iwiw-en!Hogy örüljön a szentem! :wink: :lol: :lol:

Nálunk az éjjel elkezdődött a terror:hagytam Marcit bőgni,aki ezen felbuzdulva ki is tett magáért,ugyanis egyszer 2 órát :shock: :shock: és kétszer háromnegyed órát szirénázott. :evil: Jaj!Már előre félek az éjszakától... :cry:

binyek

Banika :P
Újak :oops: A Brendonos akciós :wink:
Bazi nagyok. 72 és 75 centisek, 8,5 és 9,5 kg-k voltak 1 hete. De lustik is, még nem kúsznak, csak forognak. Mindenki azt mondja, hogy nem is baj :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja és bi-bí, eddig 1 aukcióm járt le a tesz-veszen és az el is kelt :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Cavinctont majd beveszem, de Banika :P
Ez az ülés 0-18 kg-ig jó, így már beletehetjük őket nyugodtan, 13 kg-ig hátrafelé. Így a Pierre Cardin-eket el fogom adni. Én azokat is nagyon szerettem amúgy.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Enyémek előre ülnek benne. :oops: A 8 kg-jukkal. Nem 10 kg-ig kell háttal kötni?Bepróbáltuk háttal,de a lábuk állandóan a nyakukban volt.Ahogy a hordozóban is.Megfordítottuk őket,így most mindenki jól érzi magát. :lol: :lol: :lol: Főleg én,mert legalább rájuk látok.Nem fértem be a két ülés közé :oops: :oops: :oops:
Vendég

Milyen néven nyomod teszveszt?

Bi-bi én meg eladtam mindkét hordozónkat.Sajnos el kell hogy vigyük őket Budaörsig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok, csak házipékséget nyitottam. Őrült kenyérsütésben vagyok :lol: ezentúl csak házit eszünk.
Majd dobok képeket, tegnap zsemlét sütöttem, na azt elfelejtettem lefényképezni, majd legközelebb. Ma teljes kiőrlésű cipó lesz és sajtos bagett(mert Ati nem nagyon van kibékülve a barnább színű cuccokkal)

Én ma passzoltam el az egyik kengurunkat, és a másikat is úgy néz ki, hogy el fogják vinni. Bár lassan majd el kell kezdenem visszatartani a cuccokat, ugyanis nagynéni leszek :lol:

Tonti!

Kitartás!
Ha ennyire gázul érzed magad tényleg jobb megoldás a bölcsi.

Hű, Binyek, te terrormutter! Hogy bírtad? Nem szakadt meg a szíved?
:? Nekem ez nem megy...

Judit

jucicuki

Juci!

Gratula ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem ikrek,attól még befogadjuk a húgod is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szóval IKEA-ztok egyet :lol:
Ügyi vagy. Én még megtartom, mert az én kocsimba jó lesz. A Brendon honlapján 10 kg-ig van írva, de az ülésen magán 13 kg van. Háttal biztonságosabb. Pláne az enyémeknek, akik még nem tudnak ülni. Lábikájukat felhúzzák kicsit, s úgy jó :P

Judit :P
Amikor teszel fel képeket a szakács műveidről, mindig eszembe jut, hogy egyszer írtad, hogy akinek van kedve, mehet hozzátok talizni. Mi közel is lakunk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanni73 2009.02.10 21:24-kor.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

JaY!Terrorizálni én se bírok.Amíg kisebbek voltak,akkor még igen,mert elég gyorsan befejezték a sírást.De most már addig ordítanak amíg taknyuk nyáluk egybe folyik.Illetve ordítanának,ha bírnám. :oops:
Vendég

Juci
Ikia felé nekünk is útba estek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni
Enyémek MÁR nem tudnak ülni :lol: :lol: :lol: :lol: max 5 mp-ig :lol: :lol:
Vendég

Juci!
Mi már hetek óta itthon sütött kenyeret eszünk.Nagyon egyszerű és nagyon finom receptünk van és jénaiban kell megsütni.Mi tönköly lisztból csináljuk,de bármiből lehet és bármilyen magokat lehet beleszórni.Viszont tudod,hogy van olyan teljes kiőrlésű tönkölyliszt,ami fehér???Nem teszik bele a korpáját.Próbáld ki,hátha azt megeszi a párod is... :wink:

Sírást bírtam,mert nekem olyan indulatos cigányvérem van,hogy ha sokáig cirkuszol,akkor nem sajnálom,hanem egyre mérgesebb leszek,majd felrobbanok,akkor már juszt se veszem ki az ágyból! :evil: :evil: :evil:

Fanni!
Hát jó nagyok a manóid,az biztos! :wink:

Én most tettem fel a Vaterára a légzésfigyelőnket,hát kiváncsi leszek... :roll:

Banika!
Ha nem titok,akkor mennyiért tudtad eladni a hordozókat?Tudod,mert ugyanolyan van nekünk is...Nektek is volt hozzá platform?

binyek

Binyek
Jucinak akartál írni nem? :lol: :lol: :lol: Inkább aludtál volna terrorizálás helyettt :lol: :lol:

16000/stück.Talpra gondolsz?Igen volt hozzá

Kép [/img]
Vendég

Nahát, Banika! Kedvenc terroranyuka-társamnak meglágyult a szíve? :lol: Nálunk is az van, hogy MÁrkó addig ordít, míg valaki oda nem figyel rá. Ezt pár napja kezdte és nagyon idegesítő. Norcika meg angyalka lett. Nincs rá egy rossz szavam se. Sőt. Csak jókat tudok mondani. Egyedül áll és kimondta az első mondatát. "vau-vau hamamamm" (a kutya eszik)

Márkó pedig le tudja gurítani a szerpentin tetejéről a golyókat. Egyedül!

Kép

Kép
kamilla306

Meglágyultam,mert ha hagyom ordítani,az végtelenség.Ha éjjel felveszem,1 perc alatt alszik.Legrosszabb esetben ha Marcinak anyahiánya van hajnali 4-kor,jön mellém és alszik mindenki.De ezt se csinálja minden éjjel,úgyhogy feladtam a terrort :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csajok, gyertek, csak szóljatok ide előre, hogy legyen friss cuccos :wink: :lol: meg egy kis rendféle :oops:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Judit! Kenyérsütőben csinálod a házikenyeret? Nekünk is van, de eddig még nem sokat használtuk, mert nem mindig sikerült benne a kenyér. Meg ami recept nekünk van, az csak frissen , vagyis melegen jó, és utána már nem kell senkinek. Ha meg melegen esszük megfájdul a pocakunk tőle.

Banika! Azokban a dobozokban pelusok vannak? :lol: :lol: :lol: Jól feltankoltál!

Már én is kezdek terrormutti lenni, mert napközben állandóan rajtam lógnának, és úgy meg nem bírok semmit csinálni. Sajna kezdődik nálunk a hisztis korszak. Nem tudom így mi lesz, de le kell szoktatnom őket valahogy. Ma egész nap takarítottam, mint a hülye, hogy holnap csak velük tudjak foglalkozni.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi, a kenyérsütőben csak dagasztom és jénaiban sütöm a kenyeret, a zsemlét, bagetett pedig sütőzacskóban.

Ide nézzetek be:

http://limarapeksege.blogspot.com/

Judit

jucicuki

Judit!

A múltkor (na jó vagy 2 hónapja) pont előtteket mentem el, ha ezt tudom... :lol: :P
Ha máskor nem is az Öh-i. Malacságokon összefuthatunk :wink:

Dóri
Vendég

Sziasztok lányok!

a kor témához annyit, hogy úgy 5 éve a Művész moziban néztük meg a Ken Parkot, ami 18 éves korhatáros, és elkérte a fiú a személyimet :lol: Annyira azért nem vicces, hogy mindig gimnazistának néztek :? (Most már azért nem, a párom is mondja, hogy nagyon megasszonyosodtam, már nem az a kislány vagyok...)

Alizkám ma megtette első lépéseit előre, kapaszkodás nélkül. Nagyon helyes volt, irtó büszke magára. Jó gyorsan csinálta, mint aki el akar esni, de előtte még gyorsan megtesz pár centit (azt azért nem állíthatom, hogy pár métert) :lol:

Judit,
kenyérsütéstől én igen-igen messze állok. Még piskótát sem szoktam, nemhogy kenyeret. Továbbra is csodálom, hogy van energiátok sütiket és egyebeket sütő lányok. Én egyelőre sajnálom rá az időt, de nem lesz ez mindig így. Bár el nem tudom képzelni, mire lesz nekem időm otthon, ha újra munkába állok.

Bébiszitter: Amerikában dívik ez a bekamerázás, mindig vannak bírósági esetek, mikor bébiszitter megrázza a gyereket, meg üti, meg hasonlók. Ezért is nehezen tudom elképzelni, hogy tudnám egy vadidegenre bízni őket. Ki tudja, mi lakozik benne...
Nyilván nem szabad paranoiásnak lenni, azért működhet a dolog.

KépKép
lili73

Dóri!

Jókor szósz :lol:
Mulatságokon szoktunk csavarogni, de ha erre jártok, nyugodtan zörgess be :wink: és ez vonatkozik mindenkire :!:

Lili!

Alíznak gratula! Ügyeske :D
A hozzávalókat bedobom a kenyérsütő gépbe, ez kb. 10 perc, aztán dolgozik rajta 90 percet, ezután átteszem egy jénaiba, hogy duplájára kelljen, ekkor sem kell hozzápiszkálni, majd a formázás jelent megint időt és munkát, utána meg már csak sül. Szóval nem melós, inkább a csajokat távol tartani a sütőtől...

Pár kép kedvcsinálónak a sütéshez:

Kép
Kép

Judit

jucicuki

Nem újabb foga jön Bercusnak? Simán lehet tőle láza is. Tudom, hogy mindig csak hőemelkedést mondanak, de 38 még simán belefér!

Judit :P
Ne kííííínoz :twisted:

Binyek :P
Már biztosan eldöntötted, de ha ilyen puccos buli, akkor én az aranyra szavazok. Alapból pedig a fehér tetszik.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Judit: húgodnak gratula! Nagyon guszták a képek! annyira várom, hogy legyen majd egy nagyobb konyhánk és alkothassak majd én is. Azt tervezem, hogy majd a csajokkal fogunk együtt sütögetni, alkotni.

Lili: ezt a fiatalabbnak néznek a kordnál dolgot ismerem. Megértelek. Az elmúlt 10 évben már mindent kipróbáltam, hogy idősebbnek nézzenek. Még a hajamat is befestettem egyszer feketére, de nem jelentett semmit. Igazából csak a hivatalos ügyek intézésekor zavar, hogy fiatalabbnak néznek.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Juci: tok jo ez az oldal! Mi az az oregteszta? :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Myra!

Meggyógyultatok?

Lili/Myra!

Kor kérdés, szerintem direkt jó, legalább nem fognak a gyerkőc nagymamájának nézni a szülőin :wink:
Lehet, hogy velem van a baj, de én élvezem :P Belőlem még a gyerkeket sem szokták kinézni...
Egy esküvőn az örömanya, mondta, ne keseredjek el, majd én is férjehez fogok menni és szülök gyereket :lol:
Volt, hogy egy orvos megkérdezte, én vagyok a bébiszitter?
Mondtam, hogy nem, én szültem, erre azt mondta, hogy szerencsés férjem van... 8)

Dóri
Vendég

Életkor mizéria:
Belőlem sem nézik ki soha se a koromat, se a gyerekeimet, se a diplomámat. (halkan írom: a kórházban volt a 30. szülinapom).
A múltkor meg bababoltban voltunk Pasival meg az ikrekkel, mindenki ájuldozott, hogy de szépek, egy kedves vevő meg nézett nagy szemekkel, hogy én szültem két gyereket? Merthogy olyan kicsi, vékony vagyk (épp 5 kiló felesleg van még). Mire én: nem, hármat szültem... :P
Munkahelyen meg már néztek ügyfelek titkárnőnek, aztán jött a nagy égés, amikor dr-el mutatkoztam be (amit amúgy szinte sose szoktam).
És amúgy is: nézzenek csakfiatalnak, 10 év múlva örülni fogunk neki!
vovanda

Fanni
Biztosan jön foga is,mert ennél a gyereknél fogak előtt jön a takonykór,light-os fosás :lol: ,köhögés.Arról nem is beszélve,hogy kivakarja alul a fogínyét.
Elküldtem apával a dokinénihez,írt neki antibigyót(3 hete kapott :evil: )De nem azért mert a torka piros,hanem a harci sérülésének az elfertőződés megelőzésére :lol: :lol: :lol: :lol: Azt mondta,azért azt elég brutál módon elintézte,de semmi maradandó kárt nem sikerült okoznia magában(még).Szóval nyomjuk a szokások gyógyszer koktélunkat.Egyszer csak vége lesz már.
8 kilós kis hülyeség és ha így folytatja,9 kilósan már gipszet is kap :lol: :lol: :lol: :lol:

Juci
Mi a nyuszinak gyümicentrifugát írtunk(remélem előbb ideér vele),de a következő ajándékhozónak írok egy kenyérsütőt.Vagy bejelentkezünk hozzád menzára.HONNAN VAN ENNYI ENERGIÁD?Apára is jut? :wink: (a pasim még mindig az "áldozni a szerelem oltárán" megfogalmazáson mosolyog :lol: :lol: :lol: )Azóta állandóan áldozni akar,pedig mondtam neki,hogy előtte gyónni is kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
A 3 éves keresztfiam lábáról 2 hete vették le a gipszet... :lol:

Judit!
Kenyérsütőm nekem is van, elküldenéd a sajtos bagett receptjét? Meg hogy sütőben meddig kell sütni?
vovanda

jucicuki: vanda az előbb kihagyta a sütik receptjeit:-)

sütős csajok: küldjetek vandának sok fincsi sütireceptet (lehet édes és sós is vegyesen) :-)
1szálpasi

Csajok!
Küldhetitek, majd Pasi megsüti... :P
vovanda

LÁÁÁÁNNNYYYOOKKKK.hiányoztok :cry: :cry: :cry:
nálunk az uj moka a hiszti földhözveri jázmin magát kiugrik a kezemből stb :cry: csak 1-2 képet láttam fannibéby nagyon szépek vagytok olyan kipihent az arcod :D
biyek király a kinai cucc én ruhát akartam most szombaton esküvőre megyünk de gondoltam nem cseszek ki a menyasszonnyal hogy jobban nézek ki :D :D :lol: :oops: vicccc vót
olvasni nyista de remélem hamarosan visszatérek.
ja binyek hívizre lehet még variálni?mi is 2 ééjszakát maradnánk ha már ott vagyunk,nem? :D
amúgy akármilyen hisztikrisztik imádom a cunikáimat.
ja takarítónőt elzavartam a picccsbe olyan felületes volt-hogy én ha csak ide oda nyalok kettőt pöpecebb rend van olyan pipa voltam :twisted: bébyszittyót ide is küldjetek.pussssszzzaaannnncccssss

lanyané

vanda: asszed megijesztettél? sütöttem én már neked....
1szálpasi

Eladtuk a babakocsinkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És,lesz még egy tanítványom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni
Gyönyörűek vagytok :!:

Banika
Jobbulást a kis zsizsiknek :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyané
Jó,hogy jelentkeztél :wink:

Tonti
Küldök neked egy nagy ölelést 8) 8) 8) Hidd el,hamarosan jobb lesz :wink: :wink: :wink:

Csajaimnak adtam túrót,sajtot és natúr joghurtot,persze nem egyszerre és imádják :lol: :lol: :lol: :lol: sajtot úgy rágják,mint a kisegerek :D :D :D :D
Vendég

Juci
Hévízen cserélhetnénk recepteket :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Dóri: köszi, igen úgy néz ki meggyógyúltak a csajok. :D Ez az esküvős sztori tetszik, megnevettettél. :D Az orvosnak igaza volt! :D Egyébként mikor sétálunk engem is valami felvigyázónak néznek. Mert ugye a 156 cm-el nem lehetek a 3 gyerek anyja. :shock: Plusz még a csajok alig hasonlítanak rám, főleg az apjukra.

Vanda: utólag boldog szülinapot! Igazad van, 10 év múlva biztos tetszeni fog ez a fiatalosdi. :D

Lanyané: jó szórakozást szombatra! :D Csajokat is viszitek ? Takarítónőt sajnálom!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Komolyan csajok, nem tudom, hogy bírjátok, ha más lomol-takarít helyettetek. Én a saját anyámat is alig tűröm, nemhogy egy idegent. Biztos én vagyok hülye. A szitter szokott néha besegíteni, de tényleg csak akkor, amikor nagyon szét vagyok esve (meg a lakás is).

Myra!
Köszi!
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: