Sziasztok!
De orulok hogy megvan Afonya!!!!
Kepzeljetek ,ma vegre turiztam egy bazi jot!!!!!!!Vettem gyereknek par cuccot,persze unisex mind...kocsikabat,tutyi,naci bodyk,napozo,sapi,pled,atletatriko

,polo....szoval vegre kicsit kieltem magam!Es mind nagyon jo minoseg...mar alig varom hogy pasikam lathassa!
Semmi baj az idonkenti kavezassal..eleinte nem ittam mert rosszul voltam a szagatol is,aztan meg a vernyomim emelkedett,de most helyre allt a dolog,es idonkent lecsusszan egy presszo sok tejjel.Mondjuk en csokibol amugy is keveset fogyasztok,kola sosem,ja es tea is,de inkabb gyogyfajtak...Szoval mertekkel lehet ha jol is esik

!
Ugy tudom,csipkebogyo teat lehet fogyasztani,vitaminforras miatt,persze sokhelyen a csalant sem ajanljak terhesseg alatt,de ha elotte ittad,akkor semmi baj nem lesz napi 2 cseszetol,plane ha az ember nem csinalja tomenyre....(vas)
Gyomorsavam mar egy ideje van...itt szedek ra megfelelo keszitmenyt...otthon a Rennie-t lehet siman!
Festes:szerencsere en is jo kezugyesseggel vagyok megaldva,iskolam is emeltszintu rajzos volt,(hamar a kepzobe nem vettek fel elsore)es mint Timi,festettem mar megrendelesre masoknak.Remelem itt is megtudom majd csinalni...de jobb lenne egy nagyobb szoba hozza...talan majd a kovetkezo lakasban.
Agi:Jo etvagyat!!!
Hoeses

...itt most eppen eltunoben van,de hiaba az oromom,meg szakadhat vagy masfel honapig siman sajnos!