Sziasztok,
Sajnos itt vagyok és nem alszom. Már megint ki van pattanva a szemem....
Petiapu és Zsófi is betegek. Őket ápolgattam az este....
Viszont az aranyerem szépen javul.
Kukli megkérdeztem (tudom nem kértél rá

) és sérveken is tudnak segíteni..... Persze tudom, hogy idő és pénz... ha érdekel, akkor privibe adok elérhetőséget.....
Elbeszélgetett Petivel a természetgyógyász.... Tegnap este leküldte a pocakomba, de ugye Peti 1 óra után visszament, amit nem is bántam mivel nekem eléggé fájt és véreztem is egy kicsit. Szóval valszeg ezért nem mennek le nálam gyerekek. Gyenge a kötőszövetem (vagy micsodám) és nem bírom. Viszont megbeszélte vele, hogyha itt az ideje a szülésnek, akkor le fog menni. Petinek nincs fix terve, hogy mikor szeretne megszületni. Azt mondta a természetgyógyász, hogy még nem, legalább 2 hét, de leginkább a kiíráshoz számított +/- 2 nap. Hát kiváncsi vagyok, hogy bejön-e. Azért fura, hogy valaki jobban tud 'beszélgetni' a fiammal, mint én akinek a pocakjában van.... Érdekes ilyen megközleítésből hallani az egész terhességről és szülésről....
Erpé: Nekem a Zsófi nagyon hamar mondókázott és imádta a verseket és énekeket. Ágica az elmúlt fél évben mutatott komolyabb érdeklődést, de a Zsófit meg sem közleíti.... Abszolut gyerek függő szerintem. A Zsófi például átlagosan rajzol, Ágica messze a korosztálya fölött van, az óvónénik hanyatt esnek tőle....
Mindenki egyéni.... Ha úgy érzed, hogy bármiben el van maradva, akkor persze tegyél rá játékos formában nagyobb hangsúlyt....
Szerintem dalokban a Maszkabál nagyon megfogja őket. Nagyon fülbemászó, főként, ha videón veszed meg, ahol az animáció szerintem nagyon sokat dob rajta.
Vizes lábak: Én is vizesedek már. Az arcomon látom, meg időnként az ujjaimon érzem, de nekem a bokám nem vizesedik. Nagyon kellemetlen lehet, még ezzel is megküzdeni.... Én szülés után 2 hétig rengeteget szoktam izzadni (amúgy kicsit sem vagyok izzadós), ilyenkor megy le rólam a víz.... Elég kellemetlen, bár a mérlegen követhető az eredmény....
Vica: Örülök, hogy sikerült megoldani az ágy projektet....
RSZG: Néha nagyon fájdalamasak tudnak lenni a babák már ilyenkor. Szépen kérd meg, hogy váltson testhelyzetet. Hátha jobb lesz....
Kukli: Minden tiszteletem a tied a rengeteg energiádért.... Nekem már nagyon nehezen mennek a napok és már nagyon szeretnék túl lenni a terhességen....
Pulcsi: Írtad a mensi szerű fájásokat. Az simán lehet jóslófájás. Valóban sokaknak jön derékból a fájás, de nem törvényszerű. Vigyázz Magadra!
Adryn: Jó, hogy végre jön apa. Azért nem lehet egy sétagalopp ennyire előrehaladott terheséggel egyedül....
Ja, természetgyógyász azt mondta, hogy lát még egy 4. gyereket
is az aurámba. Mondtam, hogy persze a Danit. De azt mondta, hogy nem ő még egy lehetőség, akit megszülhetek.... Bevallom így a 9. hónapban kicsit csúnyán néztem rá....

most valahogy azt érzem, hogy itt a vége. Én ennyit bírtam..... Eléggé az erőtartalékaim végén vagyok.... (Bár eredetileg valóban 4-et szerettem volna, na de egy apától...)
Ki mennyi gyereket tervez?