Babszika drága!
Kérlek ne add fel az első akadálynál. Ez csak egy részállomás volt, tovább kell menni valamelyik biztosan SIKERÜLNI FOG csak most még nem tudni melyik. Még nagyon az elején vagy.
Úgy voltam én is vele, na majd én megmutatom hogy elsőre sikerül, nincs semmi bajom, ez csak természetes hogy ez lesz. Hát nem ez lett. De tudom hogy valamelyik sikerülni fog és ez lebeg a szemem előtt. Nálad is előbb-utóbb el fog jönni a megfelelő alkalom.
Szöszi!
Sajnálom, hogy nem volt siker. Érdekes amit írtál: én pont ellenkezőleg gondolom

a biztos rossz még mindig jobb mint a bizonytalanság. Na azzal ki lehet készíteni...
Jobb, hogy teszteltél, szerintem sokkal rosszabb ott megtudni, nem tudsz rá felkészülni.
9-én akkor jössz? Talizunk?
Kakti!
Na most már így kinagyítottad, látom miről van szó. Tényleg nem hétköznapiak ezek a képek, érdekes megközelítés.....Eddig észre sem vettem, csak most tűnt fel, hogy a Krio várójának falán is ezek a képek vannak. Van valami honlapja ennek a nőnek? Megnézném a többit is, engem minden érdekel ami új infó
Na és a másik: hogy tudod telóra feltölteni a könyvet?

Bescanneled és úgy? Nem semmi, hogy Te miket tudsz....
Csajok!
Negatív teszthez: tudom mondani könnyű, de ha esetleg becsúszik egy negatív teszt, próbáljátok meg valahogy úgy megélni, hogy ez majd később változhat. Bízni kell abban, hogy az orvosok is azon vannak, Ti is azon vagytok hogy sikerüljön, és meg is fog történni csak kitartónak kell lenni.
Akik most a babát várunk fórumban írogatnak, sok mindenen keresztülmentek, volt aki már nem is bízott abban hogy valaha sikerülni fog és mégis már ott leveleznek. Fel a fejjel mindenki!
Heni!
Üdv itt a fórumon

Akkor Te sem éppen a "tapasztalatlanok" táborát gyarapítod. Jó sok minden történt Veled is. Lehet már említetted, de a szünetet miért tartottátok? Pihenned kellett, vagy Ti gondoltátok így?