A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vasikáé! De jó, hogy újra itt vagy! Már hiányoltalak. Gyógyulj meg hamar!
mamba

Köszönöm, csajok, de nem vagyok beteg, csak sajna ez a fránya fogamzásgátló csinálja ezt velem.
Tegnap még azt hittem hogy influenza kezdődik nálam is mert hányingerem volt és már délután elaludtam. Ma már rájöttem hogy az nem lehet, viszont tiszta ideg voltam. A lányaim már rám szóltak hogy nyugodjak le.
Nem szoktam én ilyen lenni, úgyhogy bizonyosan a fogamzásgátló teszi ezt velem.
Úgyhogy nyugi, nincs semmi bajom, csak dilis vagyok kicsit.
Szegény Babszika, még nem jelentkezett. Remélem jól van. Borzasztóan sajnálom. Túlságosan bízott a sikerben. Én is bízom, mert úgy készülök, hogy elsőre tuti sikerülni fog. Nagyon nem lenne jó ha nem jönne össze, hiszen ketyeg az órám.
Mindenkinek jó éjszakát. Vigyázzatok magatokra és ne legyetek ilyen ingerültek mint én.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Te jó isten, nem is tudtam, hogy a Wiegandt doki már nincsen, májusban voltam utoljára!

Kit válasszak??? Zeke, vagy Szűcs doki, segítsetek!!

Megmondom őszintén Szűcs doki nem mindig szimpi ( párszor helyettesítette W t ) attól függ milyen hangulata van, mert vanamikor meg nagyon bírom. Persze, ha jobb a statisztikája, akkor hozzá megyek.

Dr Zeke milyen??

Csajok ez egy elég kényes kérdés lesz!
Ti hogy álltok a hálapénzzel a BMC ben? Ez bunkó dolog lesz, de Szűcs dokiról hallottam ezt-azt ezügyben, és nem tudom mi igaz belőle? Segítsetek ebben is légyszi, köszi, Puszi

Heni
heni77

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet, sajnos negatív. Valahogy éreztem, hogy ez lesz, de mégis nagyon szar érzés. Ennyi. Nem is tudok mást írni, egy nagy űrt érzek.
szöszi1977

Sziasztok!

Babszika & Szöszi!
Nagyon sajnálom ami történt, de próbáljátok úgy felfogni, hogy ez egy próba volt. Tudjátok minden előadás előtt van egy főpróba....

Heni!
Üdv itt, írok neked mindjárt privit.

Én elkezdtem a Neera kúrát, hát.....
Ez már az 5. napon (kedden ettem utoljára..), nem tudom mi lesz a hatása,egyenlőre nem érzek semmit, azon kívül, hogy iszonyatosan sokat pisilek. Ez most egy nagy próbatétel nekem, hiszen egyszerre mondtam le mindenről, amit szeretek és ami hozzátartozott a mindennapjaimhoz (kaja, kávé, cigi).
De hát a babáért mindent.
Remélem ha ezt végigcsinálom (nem mondom, hogy nem szenvedek :shock: ), akkor végre kiválaszt minket egy baba :D

Kérlek drukkoljatok Nekem, hiszen kedden telefonálok az eredményért és ha az negatív, akkor február 20-a körül kezdem a stimut és március elején mehet az első inszem (amire már 3 éve várunk)

Kép
akire79

sziasztok!

szöszi1977:ne keseredj el kérlek!!hamarosan nálad is baba lessz!!!! :) :) :)

Vasikáé:szia!sajnálom hogy ilyen hatással van rád a fogi gátló!!
probálj nyugodt lenni nálunk éppen süt a napocsaka kicsit menj ki a szabadba és töltödj fel és gondolj arra nem sokára kicsi babaával fogsz majd levegőzni! :lol: :lol:

egyébként képzeljétek tegnap vendégségbe voltunk és kiöntötte a barátnöm a pezsgőjét pont felém!erre azt mondja keresztelő lessz!mert ez azt jelenti! hát úgy örültem egy ilyen kis beszólásnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Drága akire79!én tőlem megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyébként az ember mi mindent megtesz egy csöpségért....
kinozza magát!!
de ez igy van rendjén!!gondolok rád keddre :lol: :lol:

Kép
sting1982

Akire, Hajrá Neera kúra!

Szöszi, őszintén sajnálom. Jövő hónap új lehetőség?

Sajnos úgy tűnik, nekem sem jött össze, ma reggelre már véreztem, és úgy látom, ez nem beágyazódási vérzés. :cry:

Sting, Tuti ott lesz a baba! :wink:
mamba

Babszika drága!

Kérlek ne add fel az első akadálynál. Ez csak egy részállomás volt, tovább kell menni valamelyik biztosan SIKERÜLNI FOG csak most még nem tudni melyik. Még nagyon az elején vagy.
Úgy voltam én is vele, na majd én megmutatom hogy elsőre sikerül, nincs semmi bajom, ez csak természetes hogy ez lesz. Hát nem ez lett. De tudom hogy valamelyik sikerülni fog és ez lebeg a szemem előtt. Nálad is előbb-utóbb el fog jönni a megfelelő alkalom.

Szöszi!
Sajnálom, hogy nem volt siker. Érdekes amit írtál: én pont ellenkezőleg gondolom :D a biztos rossz még mindig jobb mint a bizonytalanság. Na azzal ki lehet készíteni... :?
Jobb, hogy teszteltél, szerintem sokkal rosszabb ott megtudni, nem tudsz rá felkészülni.
9-én akkor jössz? Talizunk?

Kakti!
Na most már így kinagyítottad, látom miről van szó. Tényleg nem hétköznapiak ezek a képek, érdekes megközelítés.....Eddig észre sem vettem, csak most tűnt fel, hogy a Krio várójának falán is ezek a képek vannak. Van valami honlapja ennek a nőnek? Megnézném a többit is, engem minden érdekel ami új infó :shock:
Na és a másik: hogy tudod telóra feltölteni a könyvet? :shock: Bescanneled és úgy? Nem semmi, hogy Te miket tudsz....

Csajok!
Negatív teszthez: tudom mondani könnyű, de ha esetleg becsúszik egy negatív teszt, próbáljátok meg valahogy úgy megélni, hogy ez majd később változhat. Bízni kell abban, hogy az orvosok is azon vannak, Ti is azon vagytok hogy sikerüljön, és meg is fog történni csak kitartónak kell lenni.
Akik most a babát várunk fórumban írogatnak, sok mindenen keresztülmentek, volt aki már nem is bízott abban hogy valaha sikerülni fog és mégis már ott leveleznek. Fel a fejjel mindenki!

Heni!
Üdv itt a fórumon :D Akkor Te sem éppen a "tapasztalatlanok" táborát gyarapítod. Jó sok minden történt Veled is. Lehet már említetted, de a szünetet miért tartottátok? Pihenned kellett, vagy Ti gondoltátok így?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Akire!

Nem semmi ez a kúra hogy belefogtál. TE EGY HŐS VAGY!!!!! :lol: :lol: Azért majd írd meg hogy mit éreztél a végére (ha még életben leszel :D :D ) Kitartást kívánok! :wink:

(Rodin)
rony77

akire: Ez a kúra tényleg nem semmi! Szerintetek a merckformin mellett is lehetne ezt csinálni? És semmit nem ehetsz? Hát én már a gondolatba is éhen haltam. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást, egyszer biztos sikerül csak nem mindegy mikor, addig minden hónapban át kell valahogy vészelni ezt az állapotot. Pedig tök jó eredményeim voltak, egy 20 és 21 mm tüsző és 14 mm endom. Ha ezzel nem sikerült????

Akire! Hát ez tényleg nem semmi. Én biztos nem bírnám ki kaja nélkül. Hős vagy! Engem is érdekelne a hálapénzes kérdés, u.is én is hallottam egy-két érdekes dolgot. Ha gondolod leírom priviben.

Mamba! Mi van veled? Tényleg megjött???? Pedig nagyon szorítottam neked!

Sting! Neked is köszi a biztatást!

Vasika! Fel a fejjel! Lehet, hogy egy-két nap után már nem fogod rosszul érezni magad!!!

Rony! Persze, hogy megyek, muszály! Remélem, hogy talizunk!!! Ilyenkor csinálnak uh-ot, hogy ha megjön akkor kezdhessem az újabb inszemet???
szöszi1977

Szöszi, tényleg...és egyre inkább.
mamba

Sziasztok!

Jaj, Mamba, ezt nem hiszem el. De még ne add fel. Pihenj sokat.
Én most már kezdek parázni. Asszem beszerzek egy csomó palástfű teát meg méhpempőt. Sikerülnie kell elsőre.
Nekem is a privit, légyszike. Én is tudni akarom mit hallottatok. Engem is érint.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szöszi!

Igen, csinálnak uhu-t, megnézi a doki minden ok-e és attól függ, hogy mehet-e a következő. Privit nekem is küldhetsz, érdekel.

Ja, még egy dolog: többen említettétek, hogy uhu utáni napon tüszőrepi és másnap inszem. Ez tuti így volt? Nálam mindig úgy csináltuk, hogy uhu napján este 8-kor tüszőrepi és holnapután inszem. 36 óra kell neki a beadástól. Lehet elírtátok, csak gondoltam pontosítok, nehogy félreértse valaki.

(Rodin)
rony77

Rony!

Azt hiszem igazad van. Az uh. napján este kellett beadnom, ez kedd volt és csüt. kellett menni inszemre.
Holnap remélem talizunk és dumcsizunk!!!

Mamba! Beülti után hányadik napon vagy? Nem túl korai ez a vérzés??
szöszi1977

Hé-ha-hóóóó!

Ezeket a priviket én is kérem! :) Minden infó érdekel, mert ebben a paraszolvencia-ügyben én sem vagyok otthon!!! Negatív és pozitív hírek is jöhetnek! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szöszi, ET utáni 9. napon vagyok, és eddig mindegyik lombkomnál ezen a napon jött meg, úgyhogy ezt is bebuktam. :cry:
Még szomorkodom, de talán holnapra jobb kedvem lesz.
mamba

Parát én nem adtam soha egy dokinak sem. Szerintem nem attól jön össze a baba és nem fog kevésbé jól stimulálni. Anélkül is nagyon kedves volt hozzám. Persze, ha összejönne a baba, esetleg egy kis ajándékkal kedveskednék neki. De pénzzel soha.
mamba

Sziasztok lanyok! ne haragudjatok,hogy reg nem jelentkeztem,olvaso uzemmodban voltam,annyira megviselt,hogy nem sikerult az 1 lombikunk,hogy inkabb nem is irtam.Latom,es udvozlom az ujakat,es sajnalom,akiknek most nem sikerult,de nem szabad feladni,ezt magamnak is mondogatom.Korai volt nalunk az orom,amikor azoospermia,biopszia utan talaltak "anyagot" a ferjemnel,a stimu is jol ment,15 jo minosegu petesejtem lett,de mar a megtermekenyulesnel jottek a gondok.5 termekenyult meg,es a vegen 3 maradt,amit megkaptam,de sajnos nem maradt velem egy baboca sem,a masik ketto,pedig a fagyasztast se elte meg.Szoval arra nem is gondoltunk,hogy sajnos azert ez a biopszias spermium sajnos nem olyan "erovel" rendelkezik mint a normal,szoval olyan elo- ossejtek,es mivel icsi eljarast hasznalnak,alapbol elmarad a termeszetes kivalasztodas,roviden ennyi.Nagyon pozitivan,vidaman alltunk az egeszhez,optimistan,es nagyon osszetortem,amikor nem sikerult.Persze nem adjuk fel,csak nehezebb lesz,mint gondoltuk.Ami meg ratett,hogy csalodottabb legyek,az,amikor megtudtam,hogy aznap,amikor osszesen 7 lanybol,1-nek lett terhesseg.Persze mindenkinek mas a problemaja,a gyogyszer,nem lehet hasonlitgatni,csak ez nagyon nem biztato.Ha talan tobb lanynak sikerult volna,akkor jobban remenykednek,bar a ferjem szerint,akkormeg arra gondoltam volna,hogy "nekik" mert sikerult nekunk mert nem.Ez most nehez par sorban leirni,de azert megprobaltam.Egyebkent mielott behivtak az eredmenyhirdetesre,mar ereztem,es meg is jott.De megyunk tovabb,es nem adjuk fel!!!!!Mindenkinek kitartast,mielobbi babasodast kivanok!!!!Zoe
zoe33

Sziasztok lányok,
Nem szoktalak benneteket olvasni, mert leköt a két kis porontyom, de most véletlenül pont elolvastam az utolsó oldalt.
Látom a hálapénz a kérdés. Én Szűcs dokihoz jártam. :wink:

Gondoltam leírom a mi tapasztalatainkat vele kapcsolatban. Mi sem a vizsgálatok, sem a stimu idején nem adtunk neki egy fillért sem, és mindig nagyon kedves, figyelmes volt!!! (Persze mindenkinek lehet rossz napja, vagy rengeteg beteg, és akkor úgy tűnik, mintha nem lenne annyira kedves, sőt mogorvának is tűnhet, viszont a ti hozzáállásotok is rengeteget számít, és ha kérdeztek, kedvesek vagytok, mindenben segít.) Sikerült az első lombik. Soha nem éreztem úgy, hogy elvárna bármit is.
Egyetértek Mambával. Én úgy gondolom, nem attól függ a stimu sikeressége, hogy adtok-e pénzt. A természet dönt a megtapadásban, plusz a gyógyszerek, nem a doki.
Igaz a szívhang után adtunk neki egy kis pénzt (ne nagy összegre gondoljatok), de előtte végig nagyon rendes volt velünk, őszintén örült a sikernek is, teljesen függetlenül a pénztől (nem is tudhatta hogy adni fogunk)!
Mi nála maradtunk terhesgondozáson is, az már tényleg pénzbe kerül, de az egy másik történet. :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lányok!
Elnézést a "bepofátlankodás"-ért, de annyira nekibúsultatok néhányan, hogy úgy érzem írnom kell! (hátha tudok segíteni)
Régóta olvasom ezt a topicot, és nagyon sajnálom, hogy nem találtam rá előbb, nekem is sokat segíthetett volna mikor elkeseredtem!
Mi is a BMC-be jártunk( Wiegandt dr,-hoz), 4 lombikot csináltunk végig! 39 évesen kezdtem, most 41 vagyok(ezt csak azért írom, mert az "idősebbek"-nek is van esélyük!) :)
Mi rögtön lombikkal kezdtünk, mert(2 méhen kívüli terhességem miatt) kivették mind két petevezetékemet! Úgy gondoltam nekünk elsőre, vagy másodikra kell, hogy sikerüljön, hiszen tudtuk mi a problémám! "Csak" be kell rakni a pici embriót/embriókat a méhembe és minden ok! :oops: Na persze! :)
Nagyon csalódott voltam minden negatív teszt után, de az soha nem fordult meg a fejemben, hogy feladom! Bíztam benne, hogy előbb-utóbb sikerülnie kell!
Mielőtt belefogtunk nagyon türelmetlen ember voltam (most is egy kicsit)de megtanultam türelmesnek lenni! (nekem nagyon nehéz volt)
Ha a pici/picik nem tapadnak meg biztos van valami ok!Sokszor ez nem az orvosokon és nem is rajtatok múlik! Higgyétek el, amint eljön a megfelelő idő mindenki megkapja a jutalmát! Azt a drága kis jövevényt akiért mindent megtesztek, megteszünk! Szóval fel a fejjel! (Bocs, hogy ilyen hosszú lett!) :oops:

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Rebe, Zoé Marcsi, milyen érdekes véletlen, hogy mindhárman most csöppentetek be a fórumba, pont amikor nekem is egy kis bátorítás kell... Most egy picit jobban érzem magam, de azért még mindig magam alatt vagyok.. :?
mamba

Szia, Marcsi.

Elképzelésed sincs hogy tudok örülni annak hogy írtál. Én az első vizsgálaton Wiegandt dokinál voltam és mesélt nekem egy olyan nőről aki ugyanúgy mint én mindkét vezetékét kivették és most kismama.
Én már akkor is nagyon örültem, de most hogy írtál még jobban örülök.
Nekem egy méhenkívülim volt, de akkor lekötötték a másikat mert fenn állt a veszélye hogy ismét lesz. Nekem nem jöttek rá mi a bajom, és úgy nyitottak fel hogy fogalmuk sem volt mit találnak ott. Gondolom ezért kötöttek le. De, addigra már volt két lányom.
Most új kapcsolatom miatt szeretnék ismét babát és én meg 42 vagyok.
Gratulálok. Bárcsak itt tartanák én is. De, haladok, haladok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!
Hello számomra újjak amúgy régi csajok!esküszöm nektek majdnem elsirtam magam ezeken a történeteken hogy mennyi mindenen kell keresztül mennünk ahhoz hogy édesanyák legyünk!!
Egyébként szerintem mindenki azt várja hogy pik pak összejön az a manóka vagy természetes úton vagy inszem vagy lombik során,és mert annyira várjuk jobban összetör a -----teszt mindenkit!

DE FELADNI SOSEM SZABAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

Drága mamba!fel a fejjel nem ér szomorkodni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

marcsi68!szia!
köszi hogy öntöttél lelket belénk(mindenki nevében)csak tudod néha annyira nehéz ezt elviselni!!főleg akinek már volt nem egy nem kettő lombikja!!

de hiszem én is hogy mindennek megvan az oka és az ideje :D

Kép
sting1982

hát nincs itt most senki...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
sting1982

Zoe!

Ó, de sajnálom :cry: Amikor olvastalak, pont ment a rádióban az Óz a nagy varázsló betétdala (amikor gitár mellet énekel a manusz). Na ez a kettő meghozta a hatást, végigbőgtem írásodat és közben azon gondolkodtam miért ilyen fenemód kegyetlen az emberrel az élet. El is hiszem, hogy kiakadtál, azért ez nagyon megterhelő így. Végre eljuttok a biopsziáig (ez is már nagy dolog), utána még sikeres is (ez még nagyobb dolog), lesz is sejtosztódás és végül mégsem az van, amit szeretne az ember. Csak ne tenné tele az embert felesleges reménykedéssel..:(:(. Viszont legalább találtak valamit, ez a semminél mégiscsak több, bár itt most ez nem sokat ért........:cry: Tudod, engem az az egy dolog vigasztal, hogy ezt a biopsziát is kb csak 10 éve csinálják, azelőtt még ez sem volt. Lehet, fejlődik annyit pár éven belül az orvostudomány, hogy ilyen esetekben is javítani tudnak az eredményen.
Van valaki, akivel tudsz beszélgetni ezekről? Párod hogy viseli a dolgot?
Szerintem ne tartsd magadban a dolgot, próbáld meg valakivel megbeszélni akivel érdemesnek tartod. Őszintén sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

(Rodin)
rony77

Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Tudom hogy szörnyű minden - tesztet megélni (nekem is volt már párban részem), de nem szabad feladni!
KITARTÁS++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Higgyétek el mindannyiunknak lesz babája, csak ki kell várni, hogy kiválasszanak minket! Mivel ők választanak így erősnek, pozitívnak és mosolygósnak kell lennünk, hiszen depis helyre én sem szeretnék menni :lol:
Én ha nagyon el vagyok keseredve, akkor beveszem a "lesza*om" tablettát és megyek tovább.......

A Neera kúrával kapcsolatban:
Úgy néz ki sajnos abba kell hagynom, mert allergiás tünetek kezdtek kijönni a lábamon és a hasamon. Elég allergiás típus vagyok, úgyhogy nem lepődtem meg.
Amúgy az a legnehezebb, hogy a környezetemben mindenki eszi a finomabbnál, finomabb ételeket (persze nem várhatom le, hogy miattam ők se egyenek) - pl. tegnap a barátainkhoz voltunk hivatalosak vacsorára :cry: , de ki lehet bírni.
Pozitívum, hogy reggel nagyon frissen és fitten ébredek és nagyon jól alszok...
Több fajta változata van a kúrának, szerintem érdemes kipróbálni a lightosabb változatokat mindenkinek (főleg hogy Szulák Andrea is ezután esett teherbe).
Ha valakit érdekel van egy bontatlan dobozom (500 ml) jutányos áron átadom :lol:
Ja és majdnem 3 kilót fogytam 5 nap alatt...

Bocsi hogy ilyen hosszú lett....

Kép
akire79

Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Tudom hogy szörnyű minden - tesztet megélni (nekem is volt már párban részem), de nem szabad feladni!
KITARTÁS++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Higgyétek el mindannyiunknak lesz babája, csak ki kell várni, hogy kiválasszanak minket! Mivel ők választanak így erősnek, pozitívnak és mosolygósnak kell lennünk, hiszen depis helyre én sem szeretnék menni :lol:
Én ha nagyon el vagyok keseredve, akkor beveszem a "lesza*om" tablettát és megyek tovább.......

A Neera kúrával kapcsolatban:
Úgy néz ki sajnos abba kell hagynom, mert allergiás tünetek kezdtek kijönni a lábamon és a hasamon. Elég allergiás típus vagyok, úgyhogy nem lepődtem meg.
Amúgy az a legnehezebb, hogy a környezetemben mindenki eszi a finomabbnál, finomabb ételeket (persze nem várhatom le, hogy miattam ők se egyenek) - pl. tegnap a barátainkhoz voltunk hivatalosak vacsorára :cry: , de ki lehet bírni.
Pozitívum, hogy reggel nagyon frissen és fitten ébredek és nagyon jól alszok...
Több fajta változata van a kúrának, szerintem érdemes kipróbálni a lightosabb változatokat mindenkinek (főleg hogy Szulák Andrea is ezután esett teherbe).
Ha valakit érdekel van egy bontatlan dobozom (500 ml) jutányos áron átadom :lol:
Ja és majdnem 3 kilót fogytam 5 nap alatt...

Bocsi hogy ilyen hosszú lett....

Kép
akire79

Bocsánat nem tudom miért küldte el 2x

SORRY

Kép
akire79

Elkezdődött a 39. napom!!! Még mindig nem jött meg! Szerintetek meddig várjak?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Ma regisztráltam a babaneten.
Én is a BMC-be járok. Szolnokon végigcsináltunk 6 gyógyszeres kezelést a férjemmel, és aztán utalt ide a dokim.
Nem is bántam meg, mert úgy érzem jó kezekben vagyok.
Most készülök a második lombikomra. Február 2. felében mehetek vissza.
Már a 41. napján vagyok a ciklusomnak és remélem még kibírja vasárnapig, hogy ne kelljen várni még egy hónapot.
Szerintetek, a a héten jelentkezik a menses elkezdik a programot, vagy várnom kell még 40 napot?
vevikk

Szia, Vevikk!

Sajna én nem tudok neked válaszolni, és az is előfordulhat hogy várnod kell holnapig, mert ma gyógyították a babanetet. Senki sem tudott még írni a fórumra reggel óta.
Én is lombikozni fogok, de még azt sem tudom hogyan zajlik az egész. Tök meglepi lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok megint!

Olvasgatom az írásaitok, gondoltam leírom nekem milyen volt az első (és eddig egyetlen) lombikom.
Szűcs dokihoz járok egyébiránt. (A hálapénzhez kapcsolódóan: eddig nem adtunk neki egy fillért sem. Én nem érzem, hogy nem foglalkozna velem, vagy durva lenne. Sőt, eddig nagyon kedves volt. Akkor mufurc egy kicsit, mikor "kidobja" Zeke a rendelőből:) De egyébként aranyos)

Szóval november elején volt a leszívásom. 6 petesejtet nyertek. Mondanom sem kell, menyire örültünk. Majd mind a 6 meg is termékenyült! Ekkor még jobban örültünk.
Beültettek 2-t. Mikor visszamentünk, kiderült, hogy biokémiai terhes vagyok, vagyis megtapadtak a babák, csak valószínűleg utána mégis leváltak. Ekkor még azt is mondta a doki, hogy lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok. És egy pici esély arra is van, hogy terhes vagyok, de ebben ne nagyon reménykedjek.
Azért csak reménykedtem, de sajnos 4 nap múlva kiderült, hogy hiába.
Ja. és a történethez hozzátartozik, hogy a maradék 4 embriót nem tudták lefagyasztani, mert nem maradtak meg :(

Szóval most várok a másodikra. remélem, az sikeresebb lesz.

Kívánok mindenkinek egészséges bébiket! :D
vevikk

Szia Vasikáé!

Nagyon hasonlít a lombik az inszemre.
Ugyanúgy injekciók az eleje, csak nagyobb dózisban.
A leszívásból semmit nem észlelsz, mert alszol mint a bunda.
A beültetés pedig pont olyan, mint az inszem.

:)
vevikk

Vevikk!

Biokémiai terhes? Méhen kívüli? És pici esély arra hogy terhes?
Ezeket mind egy nap mondták? És egyik sem volt igaz?
Mondjuk azt nem tudom mit jelent hogy "biokémiai terhes", de annak örülj hogy nem lettél méhen kívüli-s.
Ne csüggedj. Sikerülni fog. Most várod a ciklusod?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszi hogy válaszoltál. Ebből elég sok mindent megtudtam. Nekem nem volt még inszem-em sem. De azért a csajok ezt többször is leírták és azt megjegyeztem hogy nem tart sokáig és nem is fáj. Ennél több már nem is érdekel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!

Igen várom, és remélem kivárja a vasárnapot, hogy ne kelljen még 40 napot várni.
Bár bevallom titkon abban reménykedem, hogy hátha nem jön meg és akkor csinálok egy tesztet, és...
Bár ez csak egy álom :|
A biokémiai terhes azt jelenti, hogy a hogy értéke nem eég magas a terhességhez, de nem elég alacsony ahhoz, hogy ne legyen az ember terhes. Nekem 5,5 volt a hcg-m.
Ha ph érték lenne, akkor tökéletes lenne :D
vevikk

Vevikk!

Amíg élünk álmodozunk. Ez az amit soha senki nem tudja elvenni tőlünk ha nem hagyjuk. Légy is erős és ne hagyd hogy el vegyék. Én nagyon sok sikert kívánok neked.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vevikk, üdv a fórumon! :lol:

helyzetjelentés: ma teszteltem, negatív. Vérzek ezerrel, No-Spat szedek és várom a szerdát, hogy beszéljek Szűccsel a hogyantovábbról.
De elintéztem, hogy nyár végére legyen egy Újfoundlandi kutyánk!

:lol: :lol: :lol:
mamba

Sziasztok!
Én nem ebbe az intézetbe járok,de olyan valakit keresek aki több lombik után spermadonorral lett terhes.Megköszönném ha valaki jelentkezne.Lehetőleg privibe.
Köszönöm.

Kati76
kovacsne.kati

mamba: Nagyon sajnálom :( Nekimentek az 5-nek?

Én holnap megyek a BMC-be, mert még mindig nem jött meg. Vettem egy tesztet is, hogy ne kelljen pisit vinni. Nem bánnám, ha pozitív lenne, pláne hogy napok óta hányingerem van néha. Vagy csak telezabáltam magam mostanában. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Ohh, Mamba, nagyon sajnálom. De, nagyon jó hogy ennyire örülsz a kutyusnak. Szerdán már mész is a dokihoz, már van időpontod?

Vicky, megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++
Örömhírrel jöjj holnap. De, ha nem akkor is jöjj.

Babszika, kicsit megnyugodtál már? Légyszike, jelentkezz. Már aggódom ám nagyon hogy mi van veled.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk!

Üdv itt a fórumon! Hogy Neked milyen jó humorod van :D Akkorát nevettem ezen a Ph értéken :D
Lombikhoz sajnos nem értek, hogy ott hogy kell menni, milyen napokon.
Érdekes ez a biokémiai terhesség, még nem is hallottam ilyenről

Mamba!
Sajnálom, hogy nega lett :(:(
Szerdán jössz Te is? Összefussunk, hogy ne legyen unalmas?

Remény!
Jó volt ma talizni, pénteken megint megyek, úgy néz ki nekem is akkor csinálja meg a doki.

Vicky!
Hát jó lenne egy pozitív teszt..... :wink:

Szöszi!
Jó volt dumálgatni Veled is :) Beértél még időben?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.02.09 22:13-kor.

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

vasikáé!
csak miattad írok!
nem bírtam megállni.
nagyon szépen köszönöm a hiányolást!!!!!

az van, h nem olvasok, csak ha kapok privit... most is ez volt és így láttam meg, h írtál.... a lelkem romokban és habár most elolvastam a sztorikat, sajnos most is úgy érzem, h talán egy jel, h ne erőltessük.... talán a sors/isten vagy tudom is én, h ki, nem akarja, h babánk legyen....

talán peteérés környékén az ösztöneim visszállnak eredeti helyzetbe, de az biztos, h a görcs nélküli pár nap már most érezteti magát, mert felhőtlenül szeretjük egymást és jókat nevetünk.... talán az a bizonyos kő leesett rólam....

tudom, túl sok a talán... ez engem is zavar, de msot kicsit sodródom és sztem az élet úgyis arra visz, amerre kell. :wink:

azt azért bizton állítom, h nem mondtam le végleg a babáról, sőt!
de a fórum nélküli pár nap jót tett és még kicsit pihenek.

ölelek mindenkit és mindenkinek szurkolok ám!!!!!

babszika

sziasztok!
vasikáé! Küldtem privit! Remélem megkapod!
Ma egész nap vacakolt a babanet! :(

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Sziasztok!

Egy órája keltem (most fél 7 van). Meggyőződtem róla, hogy még mindig semmi, ezért megcsináltam a tesztet, amit este vettem. Persze negatív! Aztán kivittem a zebeket sétálni, és mire visszaértünk elöntött a matéria! :) megint kidobtam 900 Ft-ot az ablakon! De legalább csütörtök reggel (3. nap) mehetek csapolásra! :D Minden rosszban van valami jó!

Babszika!
örülök, hogy itt jártál! Hidd el, most tényleg az a legjobb, ha hagyod magad sodortatni az eseményekkel. Vissza fog térni az életkedved! Pláne ha sokat nevettek együtt! :) Gyönyörű, szerelmes napokat kívánok Neketek! (jön az a hülye Valentin nap!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

És még valami!

Akire az indexes fórumban belinkelt egy nagyon jó oldalt! Ezt:

http://www.fogamzas.mlap.hu

Érdemes nézegetni sztem! Az is benne van, hogy melyik tesztnek milyen az érzékenysége!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: